Fotografija iz Pariza koja je uzbudila mreže i koja otkriva hipokriziju današnjeg svijeta

Saad Hariri - Mohammed VI - Mohammed Bin Salman - Selfi u Parizu - sakrastična fotomontaža
15 komentara

Na društvenoj mreži je osvanula fotografija koja će u dva dana postala “hit”, a koju je 9. travnja na svom Twitter računu objavio libanonski premijer Saad Hariri. Na selfiju ga vidimo s osmjehom uz kralja Maroka Mohammeda VI i saudijskog krunskog princa Mohammeda bin Salmana … Ni manje ni više nego u Parizu.

Trojac očigledno uživa u što se mogu uvjeriti i čitatelji. Saudijski princ Mohammed bin Salman je bio gost Emmanuela Macrona, premijer Libanona Saad Hariri je u isto vrijeme prisustvovao Konferenciji za ekonomsku pomoć Libanonu, a marokanski kralj Mohammed VI je operirao srce.

Lavina sarkastičnih poruka preplavila je društveni račun libanonskog premijera Saada Haririja. Za neke, pozicija marokanskog kralja je jasna – kralj Mohammed izigrava tampon (uložak za žene). Pitate se zašto? Još su svima u glavi nedavne vijesti gdje smo čitali kako je Saudijska Arabija “kidnapirala” libanonskog premijera Saada Haririja i oduzela mu imovinu. Saudijska Arabija je također bila ljuta na Maroko zbog njegove neutralnosti u slučaju Katara.

Saudijski režim oduzima imovinu libanonskom premijeru Haririju
Nakon otmice u studenom, saudijski režim pozvao i dostojno primio Saada Haririja

Ako nas oči ne varaju, braća su se pomirila ili su sve dosadašnje vijesti bile samo za raju koja ionako nema potrebe znati što se dešava – njima je namijenjena smrt i susret s djevicama. Nije im ostala dužna ni alžirska satirična internet stranica El-Manchar koja se poigrala s fotografijom:

Saad Hariri – Mohammed VI – Mohammed Bin Salman – Selfi u Parizu

Saad Hariri - Mohammed VI - Mohammed Bin Salman - Selfi u Parizu - sakrastična fotomontaža

Poruka je jasna. Pamet u glavu i vodite brigu o vašim obiteljima, selima, gradovima i državama, jer kako vidimo vođe nekih islamskih zemalja nisu zavađene kako to javno govore. Ponekada ih osjećaj moći ponese i prevari. Pokažu svoje pravo lice – lice hipokrizije. Omoguće nam da progledamo.

Ostalo je i zadnje, bitno pitanje. Kolika je matematička vjerojatnost da se ova tri lidera sretnu na istom mjestu i u isto vrijeme? Je li to organizira Svevišnju ili pak netko iz sjene. Vjerojatno ovaj trojac nije svjestan da je taj netko već otpočeo odbrojavanje i da je pitanje vremena kada će završiti kao i drugi posjetitelji Pariza prije desetak godina.

Mohammed bin SalmanMohammed VISaad Hariri
Pretplatiti se
Obavijesti o
15 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Alen
6 godine prije

Nas planet je u obliku šupka , dzaba se svadjate jel ravan ili nije..

Dan Dare
6 godine prije

Jedino je Assad vjeran svom narodu i načelima.

Libanezer
6 godine prije

eto ekipe. Koje društvo,zaista

bbbb
6 godine prije

Vole se braća nosonje.

Brainstorm
6 godine prije

sjetimo se erdogana i asada. sve prijatelji i braca a onda erdogan zabija noz u ledja asadu. takav je mentalitet ondje. sa njima treba oprezno.

Lobos
6 godine prije

Sto im nisu stol za kojim su snimili? Tu se sigurno pije neka zestina. Sigurno ne caj ili slicno. Ne bi me cudilo i da su prasetinu jeli

Zvrk
6 godine prije

Danas je jedan od popularnijih tvitova bio: (prevedeno): “vrati se MbS”. A piše saudijska virtualna vojska koja obožava svog mladog princa. Djeluje kao da jecaju za njim i da će se raspasti bez njega u domovini. On jest defakto na vlasti i uklonio je konkurenciju iz svoje obitelji, a čini se da ima ne veliku nego ogromnu podršku svog naroda.

Nena
6 godine prije

Fini dečki nema sta! Posebno onaj posljednji koji izgleda kao da se smije iz pakla!

alan ford
6 godine prije

pa samo padaju maske i pokazuje se obo što se odavno zna, da su sve sunitske vlade sateliti Izraela i SAD-a. Princ Bin Salman, marokanski kralj i ovaj oz Libanona Hariri, sve cionistički plaćenici, odnosno Bin Salman, je podrijetlom hazar, kao i cijela dinastija Saud. Marokanska kraljevska kuća je desetljećima plaćenik cionista, Izraela i SAD-a. Marokanski kraljevska obitelj, tijesno je povezanma sa masonskim krugovima, i sa španjolskom kraljevskom obitelji, koja se nalazi u samim vrhovima Bilderberga. Predstavnici španjolske kraljevske obitelji redovito svake godine sudjeluju na godišnjim skupovima Bilderberga. Ranjih godina, najčešće je sudjelovala kraljica Sofija, supruga starog kralja Juana Carlosa, a prošle godine, po prvi put je sudjelovao, novi kralj Felipe, njen sin. sada vidimo na Bliskom istoku, da je kobajagi “neprijateljstvo” između sunitskih arapskih država i Izraela, bilo samo gluma. Oni su bili neprijatelji za vrijeme neovsinog Nasera, prije 45 godina, ali nakon odaladska Nasera i dolasak na vlastu… Čitaj više »

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI