Elektronski gigant Foxconn gradi Blockchain telefon Sirin Labsa

Blockchain telefon
3 komentara

Podružnica tajvanskog elektronskog giganta Foxconna pomoći će razviti i izgraditi blockchain telefon tvrtke Sirin Labs, navodi se u vijestima.

Pametni telefon koji se temelji na Androidu – nazvan Finney – izgrađuje se od samog početka, s posebnim značajkama koje bi trebale privući entuzijaste kripto valuta, uključujući trgovinu aplikacija za distribuirane aplikacije (dapps), sigurnu pohranu kripto ključeva, te jednostavnu konverziju između tokena.

Prema Bloombergu, očekuje se da će se Finney početi isporučivati ​​u listopadu za oko 1.000 dolara, a počet će se prodavati u osam novih trgovina, koje će biti smještene u čvorištima za kripto valute  širom svijeta. Direktor Sirina Moshe Hogeg izjavio je u vijestima da će se telefon kasnije vjerojatno moći kupiti i putem mobilnih operatera.

Iz Sirina su izjavili da je do sada već rezervirano više od 25.000 Finneya, a tvrtka cilja na prodaju za 2018. u rasponu od 100.000 do nekoliko milijuna.

Kao što je izvijestio CoinDesk, Sirin Labs je prikupio 157 milijuna dolara u prosincu za projekt putem ICO-a, uz $70 milijuna koje su prikupili ranije.

Tvrtka sa sjedištem u Švicarskoj priopćila je da će proizvod popuniti prazninu u brzo rastućem tržištu kripto valuta za sigurnim uređajem koji može pojednostaviti upotrebu kripto valuta uz mnoge druge primjene.

Značajno, članak Bloomberga sugerira da će Finney imati siguran dio svog hardvera za kriptovalute koji se aktivira putem fizičke sklopke.

Licenciranjem tehničkog napretka telefona drugim proizvođačima telefona, iz Sirina se nadaju da će cijena Finneya kasnije pasti možda čak i do 200 dolara.

Pretplatiti se
Obavijesti o
3 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Sovanarola
6 godine prije

Bilo je govora da se fakvi aparati ne mogu prisluskivati. Ako je tako to je nova revolucija.

čitalac
6 godine prije

Oh, kako sam sretan zbog toga….

Ante
4 godine prije

” siguran ” telefon za trgovanje kripto valutama. Znači vlada može bez problema gledati kako trgujete.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.