HITNO: Facebook zabranjuje oglašavanje kriptovaluta! Zašto?

Facebook Bitcoin
10 komentara

Facebook je priopćio u utorak kako će zabraniti oglašavanje financijskih proizvoda i usluga povezanih s kriptovalutama na svim društvenim mrežama koje kontrolira.

“Kreirali smo novu politiku koja zabranjuje oglašavanje koje promiče financijske proizvode i usluge koje su često povezane s obmanjujućim promotivnim praksama, kao što Inicijalne ponude novca (ICO) i kriptovalute” izjavio je Rob Leathern, jedan od direktora Facebook-a.

Ova nova pravila primijenit će se na svim njihovim mrežama – Facebook i Instagram.

Interesantno je primijetiti da je nedavno Facebook najavio izdavanje svoje kriptovalute, a sada brani svojoj budućoj konkurenciji da se oglašava. Zabrana oglašavanja kriptovaluta i vezanih financijskih proizvoda je iznenadna. Poruke na mrežama govore da se nešto čudno dešava, te se svi pitaju: “Što je natjeralo Facebook na zabranu?”. Zna li Facebook nešto što ne znaju korisnici, pokazati će vrijeme.

oglašavanjeZabrana
Pretplatiti se
Obavijesti o
10 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
tuf
6 godine prije

Pa strika Soros je rekao da ne voli kriptovalute i Secerni odmah, po komandi, reagirao. Sto je tu cudno ?

tedi
6 godine prije

Nije tesko pogoditi,treba samo pratiti put novca.Soros i kompa nisu vise u stanju,jer je situacija izmakla kontroli,vise ne znaju koga i koliko da plate.Facebook je alat,koji ih je iznenadio sa svojom globalizacijom ,robovi su iskoristili steceno znanje i poceli jedni druge uciti kako zajebati glavaonje.Zabrana oglasavanja na FB.o kripto valutama je kriticno stanje Sorosevaca,a tu je on eksponirani glasnogovornik mafije,Al kaponeove metode,pucaj,znakovito je da sve sto je rekao jucer u Dasvosu pod hitno se izvrsava.Logika Ek.Forum Davos za vladanje svijetom,kako,pa NOVCEM.TO SU EKONOMSKE UBICE-CISTA KAUBOJSTINA.i DONALDA JE NAPAO,NECE ON DUGO,OD NJEGA SU NAPRAVILI ZRTVENOG JARCA-izvrsioca radova ,da pokazu ostalim “legalno” izabranim Predsjednicima kako ce proci,ako mozemo americkog Predsjednika sutnuti Vas jos lakse.I dodemo do zakljucka Ekonomija i politika idu ruku pod ruku,samo sto su gadovi to razmakli da se Vlasi ne bi dosjetili,politiku namecu iz vana,a ek.iz nutra guli narode.No zap. kapitalizam je proslost,a vidjeti cemo icici ce to brzinski,limenka… Čitaj više »

Churko
6 godine prije

Facabook je obmana, koja radi u interesu USA krupnog kapitala, to je poanta ove zabrane.

Churko
6 godine prije

Sve u zastitu krupnog USA kapitala, pa i Facebook

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI