Rockefellerova trgovačka tvrtka teška 3 milijarde dolara počinje ulagati u kripto valutu

valute
19 komentara

Venrock, investicijska tvrtka koju je stvorila John D. Rockefellerova obitelj ulaže u kriptovalute.

Tvrtka od tri milijarde dolara ulaže u tržište i projekte kriptovaluta. Osnovana 1969., kada je unuk John D. Rockefellera okupio svoju braću i sestre kako bi stvorili tvrtku. Tvrtka je započela s kapitalizacijom od milijun dolara, ali nakon višestrukih uspjeha postala je velika tvrtka teška tri milijarde dolara.

Venrock tvrtka je poznata po svojim sposobnostima da pronađe iznimno uspješne start-upove. Njihov dugi popis klijenata je vrlo impresivan. Uložili su u Intel i Apple prije nego što su postali poznati brandovi. Čak su i nedavno imali istaknuti uspjeh. Nest i Dollar Shave Club su klijenti Venrocka, a oni s postali tvrtke vrijedne više milijardi dolara.

Budući da Venrock ima takav impresivan uspjeh, dodavanje kripto valuta je veliki znak. Oni su proveli svoja istraživanja i zaključili su da će kripto biti veliko tržište u budućnosti. Ovo je vrlo značajno. Mnoge investicijske firme će ulagati u kripto prateći Venrockove stope.

Na pitanje o kripto valutama, David Pakman, partner Venrocka, imao je zanimljiv odgovor. Rekao je da Venrock nije zainteresiran za kratkoročne dobitke, već dugoročnu budućnost kriptovaluta. Venrock ulaže višemilijunski iznos na to da će kriptovalute biti dio našeg svakodnevnog života u budućnosti.

Venrock će se udružiti s CoinFund-om, fondom koji je specijaliziran za kripto industriju. CoinFund je investicijska tvrtka koja ulaže u kompanije koje koriste tehnologije blockchaina. Jedan od najvećih uspjeha CoinFund-a je Kik, široko upotrebljavana chat platforma koja je nedavno stvorila vlastitu kripto valutu.

BitcoinBlockchainJohn RockefellerKriptovalute
Pretplatiti se
Obavijesti o
19 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Riddick
6 godine prije

Kik, široko upotrebljavana chat platforma koja je nedavno stvorila vlastitu kripto valutu.
Znači svako ako ima znanje može da krera kriptovalutu , već ih ima hiljade . Čak i čet platforme !
PS
Vidim uvodite inovacije , planira li Logicno.com da u budućnosti napravi kriptovalutu 🙂

Son of Alerik
6 godine prije

Nedavno je o kriptovalutama govorio i dr Pavuna. Otprilike ovako – navodno je tvorac bitcoina Satoshi Nakamoto. Ni jedna tajna služba na svijetu, uza sav facebook, google, NSA do danas nije saznala tko se krije iza tog imena. Vrlo visoka vjerojatnost je da se ne radi o čovjeku, niti o skupini ljudi, već o umjetnoj inteligenciji. Jer stvar je toliko savršena da ne može biti proizvod ljudskog uma. Čovjeku se u bilo kojem programiranju potkrade greška, ali ovaj sustav je savršen, bez greške.
Očekivalo se da umjetna inteligencija tek oko 2028 dođe do svog izraza, ali čine se da je već tu.

eu kolonija
6 godine prije

tako to rade američki oligarsi bliski režimu u vosingtonu od kojih dobivaju strogo povjerljive informacije

Kenan
6 godine prije

Do sada su kriptovalutna tržišta pratila zbivanja financijskih.To će se uskoro promijeniti.S dolaskom financijske krize po nekim stručnjacima na tom polju,doći će do ogromnih gubitaka,odnosno inflacije na svim svjetskim tržištima kapitala,posljedično i pad vrijednosti svih fiat valuta.Međutim,u ovom slučaju kriptovalute neće slijediti isti obrazac ponašanja već će poslužiti kao sigurna luka za dio investitora koji neće standardno uložiti u plemenitre metale.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI