fbpx

Grafen oksid u cjepivima – nezavisna istraživanja otkrivaju alarmantne stvari

Grafen oksid

Prije četiri mjeseca napisao sam tekst o magnetnim supstancama koje se nalaze u COVID cjepivima i magnetima koji se hvataju na kožu cijepljenih. To je bio moj najčitaniji tekst, vidjelo ga je preko 220,000 ljudi. (Link) Onda još nismo znali o čemu se točno radi. U međuvremenu, pojavilo se mnoštvo novih, i još alarmantnijih, informacija o tome što se nalazi u cjepivima. Dio toga pokušat ćemo prenijeti u ovome tekstu.

S obzirom da je sastav Covid cjepiva i dalje službeno tajna, obavljeno je nekoliko nezavisnih istraživanja, od strane znanstvenika koji su uspjeli doći do neiskorištenog cjepiva (što nije lako) dok su neki drugi znanstvenici proučavali krv cijepljenih. Glavno otkriće, svih ovih studija, i supstanca oko koje se sve vrti je – grafen oksid. Ta supstanca je pronađena u svim proučavanim mRNA cjepivima, svih proizvođača, i to kao glavni sastojak, kojeg u cjepivu ima preko 99%. A pronađen je i parazit Trypanosoma cruzi.

ŠPANJOLSKA STUDIJA

U lipnju 2021 znanstvenici sa sveučilišta u Almeriji su bili prvi koji su zaključili i objavili da se mRNA cjepiva za Covid sastoje velikom većinom od grafen oksida. Originalnu studiju prevedenu na engleski možete vidjeti ovdje.

ISPITIVANJE DR ROBERTA YOUNGA

Zatim imamo nezavisno ispitivanje koje je proveo poznati doktor Robert Young. Njegov dokument možete vidjeti ovdje. On je koristio razne tehnike ispitivanja elektronskim mikroskopom ali zaključak je bio isti – grafen oksid je najprisutnija supstanca, uz još puno ostalih supstanci koje nisu deklarirane od strane proizvođača.

Za lakše razumijevanje dokumenta, pogledajte ovaj sažeti video ili cijeli intervju u kojem dr Young prolazi kroz taj dokument i detaljno objašnjava što je sve pronašao.

Govori kako je Pfizer još u studijama znao gdje završavaju čestice iz cjepiva: 70% u jajnicima, 20% u koštanu srž i 10% u srčanom mišiću. On objašnjava na koji način se to može programirati pomoću nukleinskih kiselina. On pretpostavlja da se radi o prikrivenoj sterilizaciji ljudi, zatim povećanju leukemijskih bolesti uništavanjem koštane srži i napadom na srce što onda izaziva srčane smetnje.

Njegovim tvrdnjama ide u prilog činjenica da se miokarditis (upala srčanog mišića) sve češće službeno prijavljuje kao nuspojava Covid cjepiva, pogotovo kod mlađih muškaraca. A za ovo ostalo, saznati ćemo tek za nekoliko godina, ako (ili kad) dođe do masovne neplodnosti žena i raširenosti leukemijskih bolesti.

Dr Young zatim kaže da je unutra pronašao i mikroskopski parazit – Trypanosoma cruzi. Jednostavnim istraživanjem možete otkriti da je Trypanosoma cruzi parazit koji većinom prebiva u životinjama, a prilikom ulaska u ljudsko tijelo, najviše napada – miocite, odnosno stanice srčanog mišića! Dakle, ponovno veza sa srcem i miokarditisom kod mladih ljudi. Osim toga, dr Young pretpostavlja da je vjerojatno zato ivermectin toliko učinkovit kod nekih ljudi pri liječenju navodnih simptoma Covida, jer je ivermectin zapravo anti-parazitski lijek. Kockice se slažu, jedna po jedna. A sad dolazi ona najveća.

Jer osnovno pitanje je zašto bi netko radio sve ovo? Prema dosad dostupnim informacijama, mogli bismo zaključiti da se radi o – daljinskoj kontroli ljudi. U ovom članku, koji je objavila Rockefeller fondacija, možete vidjeti kako su znanstvenici nakon puno neuspjelih pokušaja, ipak ustanovili najbolju metodu za kontrolu uma, a to je tzv. magnetogenetika ili radiogenetika. U članku objašnjava kako su znanstvenici uspjeli ustanoviti potpunu kontrolu nad miševima, njihovim srcem i moždanim funkcijama. To su učinili pomoću feritina, magnetskog proteina o kojem smo pisali u prethodnom tekstu (link na vrhu). Pomoću genetski inžinjeriziranog virusa, uspostavili su ulaz u membranu neurona, a kontrolu su ostvarivali pomoću radio valova i pomoću mašine za magnetsku rezonancu. Ukratko, daljinski su kontrolirali miša, mogli su ga učiniti gladnim, ljutim, sretnim, smirenim, štogod su poželjeli.

U tom Rockefellerovom članku se ne spominje grafen oksid ali princip je isti. Ako se ljudsko tijelo napuni supstancama koje imaju magnetna i elektromagnetska svojstva, na te supstance se onda može djelovati daljinski, putem raznih frekvencija. Naravno, aludiramo na 5G mrežu, koju im se toliko žuri ugraditi u sve, od uličnih svjetiljki do satelita. To je široka tema, a postoji i objavljena studija iz 2015 godine u kojoj su znanstvenici otkrili da magnetnim pulsevima mogu utjecati na misli i ponašanje ljudi, čak i na njihova religijska uvjerenja.

Doktor Young priča o još puno zanimljivih stvari za koje nemamo prostora. Pogotovo su zanimljivi patenti koje spominje, u kojima se patentira daljinsko očitavanje statusa cijepljenja i praćenja kontakata ljudi.

ŠTO JE GRAFEN OKSID

Ključno je pitanje, što je u stvari taj grafen oksid. Najjednostavnije rečeno, to je ugljik u svojoj najtanjoj formi, debeloj samo 1 atom. Radi se o ultra tankoj i snažnoj supstanci, po nekim kriterijima to je najčvršći materijal poznat čovječanstvu. Otkriven je 2010 godine i za to otkriće dodijeljena je Nobelova nagrada. Odličan je vodič za struju i reagira na magnete kao i svi metali, ali i na radio valove. Ima više industrijskih primjena, stavlja se u auto-lakove, solarne panele i slične proizvode koji zahtijevaju čvrstoću. Također, koristi se u medicini, i to upravo u cjepivima, iako se radi o vrlo toksičnoj (otrovnoj) supstanci. Postoje brojne znanstvene studije, članci  i patenti koji to potvrđuju:

Zašto bi netko takav otrov stavljao u cjepivo, to je pitanje svih pitanja, ali ipak ga stavljaju. Pogledajte kako ova bočica cjepiva reagira kad joj se približi magnet.

Sada pogledajte kako grafen oksid reagira na električni naponPogledajte kako reagira na magnet (uz napomenu da ne možemo potvrditi radi li se o grafen oksidu ili nekom drugom ferrofluidu – tekućem metalu)Sada usporedite to sa ovom reakcijom cijepljene osobe na mjestu uboda. Na ovom videu točno možemo vidjeti kako magnet privlači supstancu ispod kože. Za sve one koji su tvrdili da je hvatanje magneta na kožu lažno, ovakav video ih u potpunosti diskreditira, ovo se ne može lažirati.

I sad možda i ono najvažnije. Pogledajte kako grafen oksid reagira na signal od mobitela. Obratite pažnju kako se ponaša čim se mobitelom uspostavi poziv – jer u tom trenutku mobitel pojača komunikaciju sa baznom stranicom.Sad kad imate sliku u glavi što je to grafen oksid i kako se ponaša, probajte zamisliti što će se dogoditi ljudima koji su puni ove supstance, kad manipulatori uključe/pojačaju svoje frekvencije. Hoće li biti masovni pomor, hoće li poludjeti, ponašati se kao zombiji….. mi to ne znamo. To znaju samo oni koji su sve ovo otpočetka i osmislili. A vjerojatno uskoro i mi ostali.

ANALIZA KRVI CIJEPLJENIH

Naravno, ako je sve ovo istina, onda bi se taj grafen oksid trebao vidjeti u krvi cijepljenih, i vidi se. Možete pogledati video koji je složila ekipa sa Infowarsa u kojem uspoređuju krv cijepljenih sa normalnom krvlju. https://banned.video/watch?id=6140ef212dd08a286a628da2

Grafen oksid se jasno vidi, kako stvara neobične strukture, a crvene krvne stanice se grupiraju u male ugruške i zajedno putuju kroz krvotok. Razlike su zbilja velike, doktorica koja 30 godina koristi tu vrstu mikroskopa (darkfield), kaže da nikad nije vidjela takvo nešto.

Slika 1: Normalna krv, sa bijelom stanicom u sredini
Slika 1: Normalna krv, sa bijelom stanicom u sredini

 

Slika 2: Krv cijepljenih; crvena zrnca grupirana u ugruške, na sredini velika nepoznata struktura
Slika 2: Krv cijepljenih; crvena zrnca grupirana u ugruške, na sredini velika nepoznata struktura

 

Slika 3: Krv cijepljenih; crvena zrnca grupirana u ugruške, i nepoznata struktura, koja prema riječima doktorice – raste i izbacuje niti (!)
Slika 3: Krv cijepljenih; crvena zrnca grupirana u ugruške, i nepoznata struktura, koja prema riječima doktorice – raste i izbacuje niti (!)

Zanimljivo je da doktorica kaže kako ove stvari pronalazi u zapadnim cjepivima Astrazenece, Pfizera, J&J, i Moderne, dok kineski Sinovac i Sinopharm nemaju tih pojava.

Zatim imamo analizu koju su obavljaju doktori iz klinike Reutelingen iz Njemačke koji zajedno sa Austrijskim kolegama pregledavaju krv cijepljenih osoba elektronskim mikroskopom i pronalaze zastrašujuće stvari. Neobične strukture metalnog izgleda, koje se mijenjaju i rastu, u jednom trenutku doktorica kaže da izgleda kao mikročip.

 

Slika 4: Velika nepoznata struktura u krvi cijepljenih, koja se prema tvrdnji njemačkih doktora, razvila (narasla) nakon 3 mjeseca
Slika 4: Velika nepoznata struktura u krvi cijepljenih, koja se prema tvrdnji njemačkih doktora, razvila (narasla) nakon 3 mjeseca

Sve ovo je potpuno u skladu s simptomima koje vidimo kod cijepljenih, a to je velika pojava krvnih ugrušaka. Nekima se pojave u nozi ili ruci, trnu im udovi, a nekima se pojave u mozgu i uzrokuju moždani udar.

JAPAN POVUKAO 2.6 MILIONA CJEPIVA ZBOG MAGNETNIH SUPSTANCI

Zbog magnetnih supstanci u Covid cjepivima Japan je prekinuo distribuciju Moderninog cjepiva. Pronašli su ukupno 2.6 miliona (prvo 1.6 zatim još 1 milion) doza u kojima se nalazi „nepoznata metalna supstanca koja reagira na magnet“. Cenzurirani zapadni mediji objavili su da je cjepivo povučeno zbog „kontaminacije“, ali naravno nisu spominjali magnete. Ipak to je bila službena izjava ministarstva, i japanski mediji su to prenijeli.

GRAFENSKI SENZORI NA AERODROMIMA

Osim medicinskih aspekata, zanimljivo je vidjeti kako se po nekim aerodromima već postavljaju grafenski senzori koji navodno detektiraju Covid na daljinu. Jedan od tih uređaja se zove Aiskom Tower Sentinel, koristi grafenske senzore, i navodno može, daljinski detektirati Covid sa 30-ak centimetara udaljenosti.

https://www.sanitainformazione.it/salute/la-sentinella-tech-anti-covid-che-sfrutta-sensori-al-grafene-per-scovare-i-positivi/

To zvuči kao nešto iz Zvjezdanih Staza. Možete li stvarno povjerovati da takav senzor može precizno detektirati virus u nekome, i pritom razlikovati Covid od obične prehlade, koje su obje korona virusi? Ili se možda ipak radi o kontroli, detekciji količine grafena u krvi, kako se nitko ne bi mogao provući sa lažnom potvrdom o cijepljenju? Ali nećemo u teorije zavjera. Sve u ovom članku je 100% utemeljeno na znanosti, i to ne onoj korporacijskoj koju nam serviraju kroz mainstream medije, nego onoj najnaprednijoj koja postoji.

Svi dokazi su tu, i ako je samo 10% ovoga istina, cijepljenje Covid cjepivima treba pod hitno zaustaviti, dok se sve detaljno ne ispita. Ali umjesto toga, izloženi smo ucjenama i prijetnjama da ga pod svaku cijenu primimo čim prije. Znanstvenici se u potpunosti cenzuriraju, a medijima imaju pristup samo plaćenici farmaceutske industrije. Zato ove informacije tamo nećete naći, a fact-chekeri će vas i pored zdravih očiju uvjeravati kako ovo sve nije istina, kako nema grafena u cjepivu i kako nema nikakvog magnetizma. Je li moguće da se stvarno radi o velikoj zavjeri, globalnom planu depopulacije i kontrole stanovništva? Itekako je moguće.

Poslat ćemo ovaj tekst našem dragom Stožeru, Vladi, HZJZ-u i fact-chekerima. Učinit ćemo to, kako kasnije ne bi mogli reći: „nismo znali“. Kad istina izađe na vidjelo, i kad krenu suđenja, dokazat ćemo da ste znali. A vi dragi čitatelji dijelite ove informacije, sa prijateljima i poznanicima koji su doktori, znanstvenici, inženjeri. Ti ljudi moraju početi progovarati. Jer svatko tko zna za ove informacije, a ne čini ništa, na njegovu savjest ide ono što slijedi. A kako se čini, uskoro će se dešavati svašta.

VAŽNA PORUKA ZA LOGIČARE

Vrijeme uvjeravanja prolazi. One koji ne shvaćaju što se događa, treba ignorirati i ne gubiti vrijeme na njih. Poštene, empatične i logične osobe se trebaju okupiti, bez obzira na osobna uvjerenja i svjetonazore. Osim raskrinkavanja, dolazi vrijeme djelovanja brojnim i legalnim sredstvima u gospodarstvu, zdravlju, autonomiji… U protivnom, sve će nas porobiti.

Pitate se što učiniti nakon čitanja ovog teksta? Jednostavno, šaljite i dijelite tekst poštenim, empatičnim i logičnim osobama. Informirajte bližnje o postojanju portala Logično. Priključite nam se na našem Telegram kanalu tako što ćete kliknuti na Vijesti.  Od danas možete komunicirati i pisati nam u Telegram grupi Zajednica. Budimo složni, mudri i jaki.


Posjetite naš novi video kanal na platformi Odysee i obvezno se registrirajte, kao i najveću arhivu alternativnih video snimaka Jubitu.

Svidio vam se članak i
pitate se što možete napraviti?
PODIJELITE ga s PRIJATELJIMA

*Stavovi izneseni u kolumnama su osobni stavovi autora i ne odražavaju nužno stav redakcije portala Logicno.com

Pretplati se
Obavijest
guest
Zaštitite svoje ime u komentarima... REGISTRACIJA
387 Komentara
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Inline Feedbacks
View all comments
Žvuž
Gost
Žvuž
1 mjesec prije

Bravo!

Za mnoge je na žalost prekasno, ali ima dovoljno hipnotiziranih za koje još uvijek nije kasno pomoći im da se probude iz hipnoze i sačuvaju živu glavu i zdravlje (barem koliko-toliko).

Mlata
Gost
Mlata
1 mjesec prije
Reply to  Žvuž

S kineskom kovid potvrdom ne mozeš putovati u “napredne, razvijene” države

Jery
Gost
Jery
1 mjesec prije
Reply to  Mlata

Poserem se na sve te zapadne napredne države!

Jack
Gost
Jack
1 mjesec prije
Reply to  Mlata

U mojoj rodbini se je do sada dogodilo nekoliko primjera , da su poslije cjepljenja Pfizer cjepivom nastali problemi kod cjepljenih osoba. To su na primjer, jedna smrt ubrzo nakon cjepljenja sa svim simptomima citokinske oluje(zatajenje svih tjelesnih organa) poslije toga sepsa i smrt.Pokojni je pokopan bez obdukcije. Dalje srčani… Pročitaj više »

Mlata
Gost
Mlata
1 mjesec prije
Reply to  Jack

…a učili nas sve vreme da se zločin ne isplati jer savršeni zločin ne postoji

nonwo
Gost
nonwo
1 mjesec prije
Reply to  Jack

” Obdukcija se može izvesti na cijelom tijelu ili biti ograničena na neki organ ili organski sustav, ovisno o uzroku smrti koji se traži. Prilikom obdukcije uzimaju se uzorci tkiva za histološku pretragu, a prema potrebi uzimaju se i uzorci tkiva, sekreta, ekskreta, krvi i likvora za bakteriološke, biokemijske i… Pročitaj više »

agnaby
Gost
agnaby
1 mjesec prije
Reply to  nonwo

Mislim da ce vam bit zanimljivo.

ttps://www.theautomaticearth.com/2021/09/spartacus/

Mislim da je medic in military US, reference od 17 stranica. PDF je vec unisten.

nonwo
Gost
nonwo
29 dana prije
Reply to  agnaby

Izvrsno,sažeto,hvala.

agnaby
Gost
agnaby
1 mjesec prije
Reply to  Jack

Procitati, molim:
https://www.theautomaticearth.com/2021/09/spartacus/

Kreatori virusa i tzv. cjepiva su jedni te isti:
USA, offshored to Wuhan, French know how, chinese/…

Malomorgen
Gost
Malomorgen
1 mjesec prije
Reply to  Žvuž

da da, grafen…. moraš pazit kad ideš u more, da se ti sidro ne zalijepi za nogu…. gotov si…
😂😂😂

molomorgen
Gost
molomorgen
1 mjesec prije
Reply to  Malomorgen

da, da, da………da, da, da.

tihobl
Gost
tihobl
1 mjesec prije
Reply to  molomorgen

Pusti grafen, oni cipovi sto rastu u krvi su prava stvar. Mobilni ti nece trebati, dok dignu sve starlink satelite u orbitu imaces 5G cip. A onda samo nadogradjujes memoriju sa busterima vakcine od 100 GB. Nema vise tastature, nema vise sporog kuckanja. Za djelic sekunde posaljes poruku.

Malomorgen
Gost
Malomorgen
1 mjesec prije
Reply to  tihobl

uuuf…… jedva čekam da proradi.. 😎

istraga
Gost
istraga
1 mjesec prije
Reply to  Malomorgen

Ako prije toga ne rikneš…

istraga
Gost
istraga
1 mjesec prije
Reply to  molomorgen

Šta ti je???

Sony
Gost
Sony
1 mjesec prije
Reply to  Malomorgen

Jesi li ti cijepljen sa ovim koktelom? Ako jesi, ništa te više neću pitati, svakome po vlastitom uvjerenju i izboru. Ako nisi, zašto još nisi? Ovo pitanje nije provokacija, pitam te iskreno. Obzirom da se svemu ovome stalno smiješ, suze roniš od smjeha i sprdaš se sa svime, moje pitanje… Pročitaj više »

Mölltaler
Gost
Mölltaler
1 mjesec prije
Reply to  Sony

Pisao je tu na portalu da se je cijepio još negdje u šestom mjesecu sa astra zeneca cjepivom. Mada ja ne vjerujem da je to istina. On je običan zafrkant koji voli malo provocirati, a komentatori na portalu ga shvaćaju malo previše ozbiljno.

caruga
Gost
caruga
1 mjesec prije
Reply to  Mölltaler

ôn je bolestan u mozak

Sony
Gost
Sony
1 mjesec prije
Reply to  Mölltaler

Znam ga dovoljno dugo i prepoznatljiv mi je i kad promijeni nick, ali i tada roni suze od smjeha, baš na svaki upis, pa i na one o broju žrtava cjepiva. Nego, želim baš njegov odgovor, sad ću vidjeti je li šta napisao.

istraga
Gost
istraga
1 mjesec prije
Reply to  Sony

Pa priča da jest i da zna milione koji jesu i svi u savršenom redu. Ali mi to ne možemo provjeriti.

Sony
Gost
Sony
1 mjesec prije
Reply to  istraga

Za laži se uvijek nađe i previše prostora. Svatko može napisati šta god hoće. Ma tko to poznaje milione ljudi i njihovo zdravstveno stanje?! Samo on. 😜

hope
Gost
hope
1 mjesec prije
Reply to  Malomorgen

ismijavate znanstvenike koji su to dokazali?kakva ste vi osoba?mozda ste dobili nobelovu nagradu za neko veliko znanstveno djelo?ne mogu shvatit da ljudi poput vas ne propituju prije nego uzmu neki otrovni koktel u svoje tijelo!

Sam
Gost
Sam
1 mjesec prije
Reply to  hope

Pa cime ce on da propituje?!
Treba i za to imati makar minimalne predispozicije.
Ako nadjes i jedan smislen komentar od istog,dacu ti dukat

Shumadinac
Member
1 mjesec prije
Reply to  hope

Ako već propitujete da li ste se zapitali koliko je verodostojan onaj video sa magnetom? Jesmo li videli da je baš tu primio vakcinu? Kako znamo da je uopšte primio vakcinu? Da li postoji verovatnoća da su fazona radi (ili nešto još malignije) ubacili metalnu kuglicu pod kožu kako bi… Pročitaj više »

nonwo
Gost
nonwo
1 mjesec prije
Reply to  AbuDabi

Odličan sadržaj,jedna od najboljih predikcija posljedica cijepljenja.

ipweufnviweunvriuwen
Gost
ipweufnviweunvriuwen
1 mjesec prije
Reply to  Shumadinac

Uzmimo da su rusi sebi ubacili kuglicu pod kožu. No što je ovdje Šlomo: ttps://twitter.com/ArianaMichaels_/status/1441012529342435330

Istražuj
Member
Famed Member
Istražuj
1 mjesec prije

strasno…

Gaga
Member
Famed Member
Gaga
1 mjesec prije

Ma što je ovo?

orngfbvwneruvnweurng
Gost
orngfbvwneruvnweurng
1 mjesec prije
Reply to  Gaga

Vađenje žele krvi nakon pola sata od cijepljenja…………………….

Gaga
Member
Famed Member
Gaga
1 mjesec prije

Ako je ovo istinito, kako ti ljudi uopće žive? Strašno!

Istražuj
Member
Famed Member
Istražuj
1 mjesec prije
Reply to  Shumadinac

“… koliko je verodostojan onaj video sa magnetom?…”

Ne treba mi video.
Provjerio na dvojici ljudi licno. Magneticni.
Zena od odlicnog prijatelja (medicinska sestra) – magneticna.

Shumadinac
Member
1 mjesec prije
Reply to  Istražuj

Šta je u Subaruovom videu strašno? To što je tkivo nateklo pod vakumom? Ili što je istranžiran kao svinja? Zaista je strašno. Ako ne znaš kako vakum deluje na kožu možeš ustima da ga napraviš i da vidiš – mi smo se kao deca tako igrali. I opet se ne… Pročitaj više »

otpisani
Famed Member
otpisani
1 mjesec prije
Reply to  Shumadinac

Tvoja su pitanja na mjestu, jer je manipulacija jednostavna i moguća… na filmu je sve moguće. No… smatram legitimnim i potrebnim na manipulaciju koja je od medija usmjerena na nas, odgovoriti svim sredstvima pa i lažima ako vode ka dobrom cilju. 100% sam siguran da je “korona” izmišljena i lažna… Pročitaj više »

KISIK
Gost
KISIK
1 mjesec prije
Reply to  otpisani

Eto,ne moram ništa dodati.
Hvala

istraga
Gost
istraga
1 mjesec prije
Reply to  Shumadinac

Da probaš ti, fazona radi, ubaciti metalnu kuglicu pod kožu, kada tvrdiš da je to tako jednostavno? Ovo ti je jedan od najglupljih komentara.

Malomorgen
Gost
Malomorgen
1 mjesec prije
Reply to  hope

Znanstvena analiza cepiva: z elektronskim mikroskopom smo na @kemijski analizirali cepivo Pfizer/BNT. Vidni so lipidni delci ustrezne velikosti, ki vsebujejo mRNK, točno tako kot je opisana sestava (shema). Nobenega grafen oksida, kovinskih delcev, nobenih čipov…

kemijski inštitut ljubljana……. elektronski mikroskop………. NEMA!

neki vole magarčiti ljude…. 😒

ad astra
Gost
ad astra
1 mjesec prije
Reply to  Malomorgen

Kaj ti znaš. Možda su ga posudili od lokalnog kovača.

istraga
Gost
istraga
1 mjesec prije
Reply to  hope

Šta ima propitivati? Da treba propitivati, rekli bi mu to sa televizije.

xxx
Gost
xxx
1 mjesec prije
Reply to  Malomorgen

pazi malomorgen, par miliona ljudi nije prezivjelo obicno tusiranje, neki od njih su se salili, kao ono, da da ciklon beeee

Debeli đuro
Gost
Debeli đuro
1 mjesec prije
Reply to  xxx

Zamisli ide kolega MALOMORGEN ulicom po mraku,,ide ispod bandere sa strujom,a grafenov oksidi mu svjetluca kao božićna jelka ,pravi light-show!!!😼😼😊😊😊⚡⚡⚡🐕‍🦺🐕‍🦺🐕‍🦺

xxx
Gost
xxx
1 mjesec prije
Reply to  Debeli đuro

ajde nemoj vise, zagrcno sam se od smijeha ,jedva do zraka doso. misli na druge , ovi dave s maskama a ti s vicevima

Debeli đuro
Gost
Debeli đuro
1 mjesec prije
Reply to  xxx

Sada bi ti padalo 0,5 friške kruškovače,eto upravo namjeravam roknuti u to ime !!!🐕‍🦺🐕‍🦺⚡⚡😊😊🦓🦓🐴🐴

istraga
Gost
istraga
1 mjesec prije
Reply to  xxx

Nije bilo holokausta. Nemoj to povezivati sa vakcinacijom. Jedini način da to dvoje povežeš je da kažeš kako je holokaust izmišljotina kao i korona.

xxx
Gost
xxx
1 mjesec prije
Reply to  istraga

inace to je tabu tema, nema rasprave. kontraproduktivno je

BanOvan
Gost
BanOvan
1 mjesec prije
Reply to  Malomorgen

Predpostavljam da mislis na sidra u Piranskom zaljevu.

Željko
Gost
Željko
1 mjesec prije
Reply to  Malomorgen

Trolu, ne volim pisati i izgovarati ružne riječi ali zbog vaše ironije želio bih vam mnogo što loše napisati ali kada bolje promislim niste toga vrijedni !

Slow motion
Gost
Slow motion
1 mjesec prije
Reply to  Malomorgen

Cekamo da primis cetvrtu.

ad astra
Gost
ad astra
1 mjesec prije
Reply to  Malomorgen

Samo se ti smij ali ima još toga. U cjepivu je pronađen i bardextriodid koji je znatno opasniji. Porijeklo mu je navodno s zvijezde Alpha Centauri. Navodno su na toj zvijezdi prošli tjedan bili neki od često navođenih kreatora zla na Zemlji. Govori se da bardextriodid toliko utječe na ljude… Pročitaj više »

istraga
Gost
istraga
1 mjesec prije
Reply to  ad astra

Naravno da ne možeš skužiti. Nije to za svakoga.

Debe2i đuro
Gost
Debe2i đuro
1 mjesec prije
Reply to  ad astra

Ali ti to NE RAZUMIJEŠ,nova svjetska vlada će u svakom trenutku željeti znati gdje je tko od ljudi i što radi,ako odeš u birtiju,malo popiješ,eto ti na mobitel poruka,popio si dvije pive,to ti je dosta,ajde doma,sjedneš i auto,dolazi ti poruka moraš pješice jer ti je razina alkohola 0,55 promila,dođeš doma… Pročitaj više »

Oki
Gost
Oki
1 mjesec prije
Reply to  Debe2i đuro

a sto ako posjetis kod ljubavnicu????…..hehehe

Vanessa
Gost
Vanessa
15 dana prije
Reply to  ad astra

Sve točno 100%

Jack
Gost
Jack
1 mjesec prije
Reply to  Malomorgen

Stari moj, ovo su preozbiljne stvari, da bi ih obravnavao u šaljivom ili sarkastičnom kontekstu. Vrijeme će pokazati, da je mnogo gore negoli to sada izgleda!

Davor
Gost
Davor
1 mjesec prije
Reply to  Žvuž

Definitivno ta injekcija ma što bilo u njoj je toksični pripravak. Ja imam pitanje za autora članka. Što je s Spike proteinima,kako se oni uklapaju u sve ovo s grafen oksidom? Ipak imamo oprečna mišljenja o sastavu te injekcije…. Jedni idu u smjeru Spike proteina koji će izazvati autoimuni udar… Pročitaj više »

Gaga
Member
Famed Member
Gaga
1 mjesec prije
Reply to  Davor

Da, pitanje za milju dolara! Bojim se da još nema odgovora. Spike je dobio ime nečega, kao i sve ostalo u ovoj priči. Ako nitko nije vidio virusa, kako može detektirali njegove šiljke? Mislim da se taj forsira samo u službi održavanja na životu tog narativa. Ovo sa grafenom i… Pročitaj više »

Davor
Gost
Davor
1 mjesec prije
Reply to  Gaga

Da sve je zamagljeno, ali ipak je činjenica da jest posrijedi neka zaraza, jer se širi s jednog člana obitelji na drugog. Ipak neki virus jest uključen u cijelu priču. Sad što je u injekcijama ne znam,očito nedjelotvorno na tekuću virozu,jer šire zarazu svi,nose maske kao nekakvu tobožnju zaštitu svi,… Pročitaj više »

Gaga
Member
Famed Member
Gaga
1 mjesec prije
Reply to  Davor

Ma ja ti baš nisam poborniķ tih zaraza, znaš. Godinama posmatram ljude oko sebe i zapazila sam obrazac razmišljnja i navika koji direktno vode do pada imuniteta i vrlo tipičnih obolijevanja. Upravo zbog te zpoznaje sam godinama mijenjala svoje navike i uvjerila se u pozitivne rezultate. Ali čudom, svoju okolinu… Pročitaj više »

Davor
Gost
Davor
1 mjesec prije
Reply to  Gaga

Slažem se s tobom,tako i ja radim izgrađujem svoj Bogom dobiven imunitet. Puno konzumiram sokova i hrane od voća i povrća, bijeli luk je neizostavan, od dodataka preferiram cink,b komplex. Volim ribu i sveviz mora. Puno je godina prošlo da nisam bio bolestan, volim ronjenje i primjetio sam da u… Pročitaj više »

Slow motion
Gost
Slow motion
1 mjesec prije
Reply to  Davor

Bas da je zarazan virus..ili stogod, i nije. Ima milion primjera gdje je samo jedan od vise ukucana bio “bolestan”. Evo zadnji primjer za kojeg znam jest gdje se autobus (ne znam tocno odakle) vracao za Zg sa nekog sportskog natjecanja. Nekoliko trenera plus 35 maloljetnih klinaca. I svi su… Pročitaj više »

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
1 mjesec prije
Reply to  Slow motion

Ma naravno da nije toliko zarazan.
Koliko treba gripi da projuri?
Max 6 mjeseci.
Opasan je u skroz zatvorenim malim prostorima.
Zato su svima u lockdownu skakali postoci.

Međutim…pričamo o djeci.
– ili su preboljeli bez simptoma,
– ili već imaju antitijela. Pa ne čeka virus nikoga.

ipweufnviweunvriuwen
Gost
ipweufnviweunvriuwen
1 mjesec prije
Reply to  Davor

“Zaraznost” detektiraju tako što povečavaju cikluse u prc testu, na 45 ciklusa naće ti i atom bing benga a ne neki molekul nekog proteina kojeg će kao povezati sa virusom kojeg su izmislili da ljude straše dok oni u tišini kemijaju borga za sve zemljane, one koje ostave na životu.… Pročitaj više »

istraga
Gost
istraga
1 mjesec prije
Reply to  Davor

Ne postoji korona. Nije zamršeno.

Mike
Gost
Mike
15 dana prije
Reply to  Davor

Ne stoji konentar. U Rusiji po 1000 mrtvih dnevno a nisu vakcinisani.

Istražuj
Member
Famed Member
Istražuj
1 mjesec prije
Reply to  Gaga

“… Ako nitko nije vidio virusa, kako može detektirali njegove šiljke?…” Prosto i logicno. Apsolutno se slazem… “Spike protein” mi djeluje kao igranje govnima onih pseudo-naucnika… Grafen (koji je izuzetno otrovan) – sad vec javno objasnjava svaki “proizvodjac vakcina” (trovac) – jeste prisutan u tzv “vakcinama c19″… sluzi da kontrolira… Pročitaj više »

istraga
Gost
istraga
1 mjesec prije
Reply to  Istražuj

Objašnjenje poput onog da su maske prošle zime nehotice iskorijenile gripu.

Gaga
Member
Famed Member
Gaga
1 mjesec prije
Reply to  Istražuj

Uopće se više niti ne trude da upakiraju te svoje izjave! 🤣
A očito, niti ne moraju, sve prolazi!

Kristina
Gost
Kristina
1 mjesec prije
Reply to  Gaga

Nevjerojatno kako im prolaze nelogične, kontradiktorne nebuloze koje plasiraju narodu.

Stock
Member
Famed Member
Stock
1 mjesec prije
Reply to  Istražuj

Ili kako jedan komentator kaže…već odavno lijeće rak njime???
Nisam to još čuo, ali ako kažu…pa nije valjda da nas lažu?

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
1 mjesec prije
Reply to  Istražuj

Postoje i virus i šiljci a ti si dodijao Bogu i narodu.

Ipak se zahvaljujem jer sam zahvaljujući tebi naletila na jednu jako zanimljivu metodu …htjela sam je ovdje prezentirati, ali neću.
Ionako svi sve znaju.
Dala bi objašnjenje za puno toga.

agnaby
Gost
agnaby
1 mjesec prije
Reply to  Istražuj

Dragi Istrazuj, vrijedi procitati ovih 40 stranica prije nego ih izbrisu.

ttps://www.theautomaticearth.com/2021/09/spartacus/

hvala

rimtu
Member
Famed Member
rimtu
29 dana prije
Reply to  agnaby

Pdf je već izbrisan.

agnaby
Gost
agnaby
29 dana prije
Reply to  rimtu

Yes, revert to my posts to NonWo, etc.

There you have it.

Mike
Gost
Mike
15 dana prije
Reply to  rimtu

Idi na link na guglu pa potrazi mali trokutic na padajucem meni-ju, piše Kesirane stranice. Probaj tako. Google kesira linkove tako

ipweufnviweunvriuwen
Gost
ipweufnviweunvriuwen
1 mjesec prije
Reply to  Davor

Spajk te mijenja da budeš bliže borgu bogu a grafen te konektira sa maticom skajneta preko 5G da svi imaju kolektivnu svijest borga. Ima tu još i hidrogela i boga pitaj što sve ne.

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
1 mjesec prije

😱🧟😱

Spike te može promijeniti jedino da odapneš.
To je sve.
Ostalo su nebuloze. Uobičajene.

Mike
Gost
Mike
15 dana prije
Reply to  Davor

Grafen okside nije magnetican, vec paramagnetican, znaci odbija bilo koji pol magneta. Nesto je, možda, drugo u pitanju.

Bond, cigarete Bond
Gost
Bond, cigarete Bond
1 mjesec prije
Reply to  Žvuž

“70% u jajnicima, 20% u koštanu srž i 10% u srčanom mišiću”
Zato su moje nuspojave bile takve?
Ko je upratio, zna o čemu pričam.
Znači kita se diže danima 😀🤘

Demian
Gost
Demian
1 mjesec prije

To ti je žena puštala feromone. Istovremeno ste bocnuti. Tebi se u sklopu DNA aktivirao glavni histokompatibilni kompleks (MHC).Nemaš brige.Imaš imunitet i protiv zmijskog otrova.
LP.
Javljaj dalje kako stvari idu.

Debe2i đuro
Gost
Debe2i đuro
1 mjesec prije

Zbog ove zadnje “”nuspojave”” će se pojačati interes za cijepljenje kod muške populacije,a žena će te STALNO TJERATI DA SE CIJEPIŠ !!😊😊😊⚡⚡🐕‍🦺🐕‍🦺🦓🦓🐴🐴😼😼

Shox
Gost
Shox
1 mjesec prije

Kako možemo zaustaviti postojanje ‘ovih’ zločina nad čovječanstvom? Zašto su ove vijesti potisnute i skrivene od čovječanstva? Kako doprijeti do onih kojima su ovo “teorije zavjere”? Jedno je sigurno: moć da ovo zaustavimo više nije u našim rukama! Jedino jogičnim se nameće zaključak: samo dragi Gospod ovo može “razmrsiti”, dopustiti… Pročitaj više »

Max
Gost
Max
1 mjesec prije
Reply to  Shox

Bog da ali bez ljudi niišta ako se ne pokreneš

Shox
Gost
Shox
1 mjesec prije
Reply to  Max

…pa o tome i jeste riječ, kada ljude pokreneš da se mole, onda možeš očekivati da Bog (viša Svijest, kako god TO nazivali) učini nešto za nas…Šta mislite, zašto se poslije neke tragedije, patnje, bola, rata više ljudi okreće Bogu? Zato što u praksi nepogrešivo funkcionira zakon- ako ne želiš… Pročitaj više »

xxx
Gost
xxx
1 mjesec prije
Reply to  Shox

pa to i ja stalno govorim, slabo se moli, treba jace molit

Debeli đuro
Gost
Debeli đuro
1 mjesec prije
Reply to  xxx

Je,je,počni od sebe ,ti moliš 350 na sat !!!😊😊😊😼😼😼🐴🐴🐴🐕‍🦺🐕‍🦺🐕‍🦺🦓🦓🦓

istraga
Gost
istraga
1 mjesec prije
Reply to  Shox

Jučer sam na Youtubeu pročitao komentar jednog od ovih drčnih što stalno govore kako vjeruju samo u svoja djela. Pa reče isti kako živi u bosanskom gradu koji je 90-ih bio pod devetomjesečnom opsadom i zaključuje: mi smo opstali zato što smo uzeli oružje i borili se. Da smo, umjesto… Pročitaj više »

KISIK
Gost
KISIK
1 mjesec prije
Reply to  Max

Evo :pofijelih link sa jaranom(inžinjerom El.tehnike), a on mi ukratko odgovori: Drago mi je da pamet, bolje receno ” zdrav razum” ne zavisi ni od kakvih skola i fakulteta.Ovaj clanak sto si mi poslo je u skladu s mojim razmisljanjima – ima vec skoro godinu dana, a drago mi je… Pročitaj više »

Hmmm da
Gost
Hmmm da
1 mjesec prije
Reply to  Shox

Glavni “predstavnik” tvog Boga poziva svoje sljedbenike da se cijepe. Dakle, molitva tom Bogu nije opcija. SAMO AKCIJA!

Zagten
Gost
Zagten
1 mjesec prije
Reply to  Hmmm da

A tko kaze da je on “predstavnik” Boga.. A da, on kaze a ti vjerujes.

istraga
Gost
istraga
1 mjesec prije
Reply to  Zagten

Vjeruje u ono što mu odgovara.

Shox
Gost
Shox
1 mjesec prije
Reply to  Hmmm da

,,,Izmešu tebe i Njega (TO-ga što je u tebi i u svemu oko tebe) kome se moliš, nema posrednika ni “predstavnika”…

istraga
Gost
istraga
1 mjesec prije
Reply to  Hmmm da

Pa gdje je ta akcija? Evo već godinu i pol prođe i – ništa. Znaš li, osim toga, protiv koga i zašta bi se borio? A što se tiče ovog iz prve rečenice: da bi bio Božiji predstavnik, moraš biti od samog Boga izabran.

Slow motion
Gost
Slow motion
1 mjesec prije
Reply to  Shox

Jedno je sigurno..
Lakse je ljude prevariti, nego ih uvjeriti da su prevareni..

hope
Gost
hope
1 mjesec prije

za admina:mozete li prosiriti mogucnost dijeljenja nekih clanaka na viber aplikaciju?puno ljudi koje poznam nemaju navedene aplikacije(telegram,twitter etc.)?

Nevera
Gost
Nevera
1 mjesec prije
Reply to  hope

Kopiraj tekst u adresnoj traci… U viberu zaljepi i pošalji.. To je to

xxx
Gost
xxx
1 mjesec prije
Reply to  hope

objasnite ljudima da za telegram ne treba registracija, prijava je ista kao za viber, a mogucnosti su neusporedive

Nevera
Gost
Nevera
1 mjesec prije
Reply to  xxx

Svi trebate preći na Telegram ili Signal.. To su end-to-end šifrirane aplikacije. Dakle, kad pošalje poruku, poruku dobiva primatelj a kod ostalih.. operateri i mnogi, mnogi drugi mogu presresti poruku..

Nevera
Gost
Nevera
1 mjesec prije
Reply to  hope

Ovo je stranica kako povratiti privatnost na internet… Riješiti se Google smeca
https://restoreprivacy.com/
Ako ne znaš engleski… Otvori stranicu.. Kopiraj tekst u adresnoj liniji… Zatim otvori prevoditelj… Zaljepi i enter… I dobit ćeš prevedenu stranicu…

Nievera
Gost
Nievera
1 mjesec prije
Reply to  Nevera

U nekim stvarima ne možete utjecati a da zaštitite sebe na internetu možete utjecati…

hope
Gost
hope
1 mjesec prije
Reply to  Nevera

znam engleski.hvala,lp

hope
Gost
hope
1 mjesec prije
Reply to  hope

vise pratim i citam na kompu nego na mobitelu.

Nevera
Gost
Nevera
1 mjesec prije
Reply to  hope

Sve to možete napraviti na komp… Sve je objašnjeno… Hvala na trudu.. Instalirajte preglednik Brav i VPN.. Veliki brat sve prati.. Ugodan dan i pazite na sebe i svoje najmilija..

Nevera
Gost
Nevera
1 mjesec prije
Reply to  hope

Kako zaštititi svoj Android uredaj
https://restoreprivacy.com/secure-android-privacy/
Promijenite stavke na uređaju kako je prikazano u tekstu

Sony
Gost
Sony
1 mjesec prije
Reply to  hope

Ako otvaraš Logično na mobu, imaš u izborniku puno mogućnosti slanja kad klikneš “podijeli” pa ti se otvore sve mogućnosti slanja, čak i sebi možeš slati članke na mail adresu, spremiti u datoteke, na disk, na OneDrive, drugima na viber… to ja radim od početka, nekome podijelim na mail, ostalima… Pročitaj više »

Zagten
Gost
Zagten
1 mjesec prije

Ok, eto sad prilike da se stavi točka na i, da je to moguće i da svi, uključujući i omiljenog slavenskog bratka Putina (ovdje na siteu po defaultu on je dobar a samo su Zapad i naravno Židovi “zli”, ne igraju istu igru. Ako sam dobro shvatio, mainstream izlučevine od… Pročitaj više »

Kihot
Gost
Kihot
1 mjesec prije
Reply to  Zagten

…na kraju vremena crni bazen Etera će se očistiti i informacija koja vrijedi će se vratiti Vječnom Izvoru svega živoga koji je van njega….ili… onako seljački… Bog će vratiti u sebe duše vrijedne vječnosti…samo malenu, miniskulnu frakciju od svega što je ikad postojalo. E sad… prilično sam siguran da sad… Pročitaj više »

Max
Gost
Max
1 mjesec prije
Reply to  Kihot

Lazni prorrok će biiti sa Istoka

Zagten
Gost
Zagten
1 mjesec prije
Reply to  Kihot

Na zalost ili na srecu, ovo je to vrijeme. 7 pecata u Otkrivenju nepogresivo upucuju na dosadasnje historijske tokove, a Trube na dogadjaje koji su vec poceli. Nece Bog uvuci nikakve duse u sebe, to bi bilo metafizicki, nego ce gospodin Isus Krist u svom Drugom dolasku uskrsnuti mrtve pravednike,… Pročitaj više »

Kihot
Gost
Kihot
1 mjesec prije
Reply to  Zagten

…metafizički…hmm…opterećen si s Tijelom…

…i doslovnom interpretacijom Otkrivenja…

…makar ništa od toga nije ni toliko bitno ovoga trena…

…bitnije je da svi koji vidimo Tamu i njezine podanike kao jasne neprijatelje… učinimo koliko možemo udružujući se i surađujući…

Zagten
Gost
Zagten
1 mjesec prije
Reply to  Kihot

Otkrivenje ima dosta simbolike mada je jasna , a tijelo je tijelo tu nema simbolike.🙂

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
1 mjesec prije
Reply to  Zagten

🧐🤔 No. No.

Sumnjam da vam je jasna simbolika.

Ili bilo kome na ovom portalu. I šire.
😉

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
1 mjesec prije
Reply to  Zagten

Liče li djeca roditeljima?
Rađa li mačka mačiće ili nešto drugo?

To je početak razmišljanja o evoluciji.
Nasljedne osobine.

Zagten
Gost
Zagten
1 mjesec prije
Reply to  Lucija, prva

Je je Lamark je tvrdio ako se nekome odsjece ruka njegovi potomci isto nece imati ruku. To je pocetak evolucije😁😁

Brainstorm
Member
Famed Member
Brainstorm
1 mjesec prije
Reply to  Zagten

 podrzavajuci evoluciju itd”
ne bi ti propustio da ubacis svoju propagandu. bog ce svakako zahvaliti blasfemicarima poput tebe.

Zagten
Gost
Zagten
1 mjesec prije
Reply to  Brainstorm

Podrzavanje evolucije je u istoj ravni kao i klanjanje laznim bogovima tj demonima, sto sam zaboravio spomenuti, to je direktna pobuna. Bog je ljudima dao slobodu i da ne vjeruju njega, zato stoji “kome je vise dano vise ce se i traziti”, ali pobuna je druga stvar.

Brainstorm
Member
Famed Member
Brainstorm
1 mjesec prije
Reply to  Zagten

bolje bi vam proslo da kazete da je bog stvorio evoluciju. evolucija jedino steti vasem vjerovanju u bibliju a to vam je vjera u drugog boga.

Zagten
Gost
Zagten
1 mjesec prije
Reply to  Brainstorm

Nije mene briga sta bi mi bolje proslo,nego sto je istina. Da hocu govoriti sta prolazi ljudima velicao bi alkohol, drogu, duhan, kurvanje, evoluciju itd.

Brainstorm
Member
Famed Member
Brainstorm
29 dana prije
Reply to  Zagten

moze to zvucati i ovako “velicao bi alkohol, drogu, duhan, kurvanje, bibliju itd.” ali onda se samoproglaseni privilegirani posjedovanjem “spoznaje” vrijedjaju jer jedino njihovo misljenje vazi a svi ostali su majmunolozi vrijedni jezera vatre i lomace. bog nije nikada rekao protiv evolucije, kao ni za, nego jedino biblija. ti zapravo… Pročitaj više »

ipweufnviweunvriuwen
Gost
ipweufnviweunvriuwen
1 mjesec prije
Reply to  Kihot

Zadnji pasus sve govori………………….

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
1 mjesec prije
Reply to  Kihot

Nikad se ne pušta prva linija obrane.
Koja je u ovom slučaju i najjača.

Gradovi.

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
1 mjesec prije
Reply to  Zagten

Pa ima jedna sitnica.
Slika koju je taj prikazao kao svoju sliku grafena, već postoji , identična, kod jednog drugog pokusa… 😄

Zagten
Gost
Zagten
1 mjesec prije
Reply to  Lucija, prva

To i nije sitnica, zato i kažem, neka u transparentnim uvjetima ponove eksperiment.

Dejan
Gost
Dejan
1 mjesec prije

Zanimljivo je da se ide na 2030 godinu i da se ona ukršta iz različitih pravaca u planovima elite. 2025 će biti prolazno vreme. Zašto je bitna 2030. godina eliti? Šta se tada dogadja? Neki veliki kosmički dogadjaj, kao što je prolazak Nibirua, a o tome je pričao Sal Rakel… Pročitaj više »

ledeno doba
Gost
ledeno doba
1 mjesec prije
Reply to  Dejan

agenda UN-a, davno prije više godina, potpisana, koju je potpisao i vatikan, zove se agenda 2030

ipweufnviweunvriuwen
Gost
ipweufnviweunvriuwen
1 mjesec prije
Reply to  ledeno doba

I ona prije nje u Sao paolu potpisana……………..prikazuju kako društvo žele……….

Davor
Gost
Davor
1 mjesec prije
Reply to  Dejan

Pa što ima veze kakve oni imaju planove i koje agende. Vremena i razdoblja nisu u njihovim rukama,nemaju tu moć. Bog je gospodar vremena i događaja. Sve što se događa ,događa se s njegovim dopuštenjem,ne s odobravanjem,već dopuštenjem ,zbog odgovora na sporna pitanja. Međutim,on im neće dopustiti da sprovedu svoje… Pročitaj više »

ipweufnviweunvriuwen
Gost
ipweufnviweunvriuwen
1 mjesec prije
Reply to  Dejan

Skajnet ti je već u pogonu…………………….a do 2030 će svi biti borgovi……….

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
1 mjesec prije

Zombiji puno vjerojatnije.

Odkud potječe naziv ” Zombi”?Vlasnici na plantažama su htjeli robove koje ne moraju hraniti.
Da. Na Haitiju.
Da. Moguće.
Ne rade više funkcije mozga.
Samo motorika.

Treba im prelaz od 10-20 godina do potpune automatizacije i AI.

Brainstorm
Member
Famed Member
Brainstorm
1 mjesec prije
Reply to  Dejan

ako cemo o prorocanstvima zanimljivo je ono edgara caycea o rusiji.

Mujo&Haso
Gost
Mujo&Haso
1 mjesec prije

Ima sve i još više na “LA QUINTA COLUMNA”.

Kažun
Member
Kažun
1 mjesec prije

“Na jednom od Manchestera sveučilišta, skupina istraživača napravila je neobična otkrića. Tijekom rada, pokazalo se da grafen posjeduje jedinstvenu antitumorsku imovinu. Znanstvenici su otkrili da uz pomoć grafena oksida može uništiti matične stanice raka, istovremeno, bez utjecaja na zdrave stanice. Ukoliko uključite tretman s grafenskim oksidom u složenom tretmanu tumora… Pročitaj više »

CAN
Gost
CAN
1 mjesec prije
Reply to  Kažun

Pa zašto onda ne liče tumor s grafenom ,kad nas tolko vole?

kučna pomočnica
Gost
kučna pomočnica
1 mjesec prije
Reply to  CAN

zato jer je najbitnije da spasiš dušu kroz znoj bol i suze. oni te vole samo ti neznaš što je dobro za tebe. primi bocu i prepusti se u ruke novog svjetskog poretka

Neću ti reć
Gost
Neću ti reć
1 mjesec prije

Ja gledan Hajduka, to su moji bol i suze, jesan spašen?

istraga
Gost
istraga
1 mjesec prije
Reply to  Neću ti reć

Neće biti spašen onaj kome je smisao života u šutanju lopte i trčanju za njom. Izvini, ali takvi ljudi toga jednostavno nisu dostojni. Oni su ispod razine životinja. Životinje se ne bave tako besmislenim stvarima.

Neću ti reć
Gost
Neću ti reć
1 mjesec prije
Reply to  istraga

Oprosti, totalno griješiš. Nekad se malo treba našaliti. A zivotinje se itekako igraju, nisu samo efikasni superinstinkti. Nešto smijesno je npr kad vidim da je i mačka nekad smotana npr. a kao spretna izoštrenih osjetila.

AutoPilot
Gost
AutoPilot
1 mjesec prije
Reply to  Neću ti reć

Ajduk gledat? Čista patnja…bol i suze.

Kažun
Member
Kažun
1 mjesec prije
Reply to  CAN

Pa,eto,Fizer upravo daje antitumorsku terapiju. 🙂 sark.
A Đikić traži već 50 godina i ništa. 🙂 sark.

KISIK
Gost
KISIK
1 mjesec prije
Reply to  Kažun

P.S.triba mi pod ‘itno kućna pomoćnica.
Ufatilo mi se prašine po bocama:)

Yugo 45
Gost
Yugo 45
1 mjesec prije
Reply to  CAN

ej tako jednostavno a tako dobro pitanje

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
1 mjesec prije
Reply to  CAN

Pa moraju prvo isprobati…?
Sasvim vjerojatno da će neki onkološki bolesnici dobiti grafen.

Ako funkcionira, naravno neće ga koristiti…
To je ogroman biznis.

ipweufnviweunvriuwen
Gost
ipweufnviweunvriuwen
1 mjesec prije
Reply to  Kažun

To je napisano u svojstvu da popušimo kako nam je grafen prijatelj i koristi nam, isto tako u zadnjih desetak godina svako malo izbace napis da je umjetna bolja od čovjeka u ovom onom i tako stalno formatiraju mozgove da misle da će im umjetna donjeti raj, aha…………….

Slow motion
Gost
Slow motion
1 mjesec prije
Reply to  Kažun

Ahaaa!? Tako? Zele nas u biti cjepiti protiv raka..kako vise nitko nikad ne bi obolio od raka?? Odjednom je grafen oksid koristan i blagotvoran?

Mujo&Haso
Gost
Mujo&Haso
1 mjesec prije

Možeš da čitaš o ličnoj kodi (beri kao ID) sa 12 brojki, koja te lično prepoznaje preko G mreža.

Mlata
Gost
Mlata
1 mjesec prije

Šta je u kineskoj bočici?

tihobl
Gost
tihobl
1 mjesec prije
Reply to  Mlata

U zapadnima je grafen sa kodom 12 cifrenog broja, a u kineskim je nesto drugo sa kodom u kineskom pismu. Na zapadu niti znaju sta je unutra, niti mogu ocitati, niti bi razumjeli sta su ocitali. I u ruskoj sigurno ima nesto sa cirilicnim kodom.

BanOvan
Gost
BanOvan
1 mjesec prije
Reply to  Mlata

Pitaj Pizzoustog. On je vašu gOOzu dao kinezovcima naizvolte

tihobl
Gost
tihobl
1 mjesec prije
Reply to  BanOvan

Nemoj tako. On je dao mogucnost svim srbima i svim turistima da biraju izmedju latinice, cirilice (doduse ruske) i kineskog pisma. Dokazao se veci demokrata od onih iz Brisela koji forsiraju samo qwerty kodiranje.

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
1 mjesec prije
Reply to  tihobl

Pa Kinezi su na Srbiji proveli 3. dio ispitivanja.

Sve se bojim da nije nitko inkasirao .

Yugo 45
Gost
Yugo 45
1 mjesec prije
Reply to  Mlata

razlika između bočica je ista kao i razlika Coca Cola i Pepsi ,gazda je isti ambalaža i naziv drugačiji

Badzo
Gost
Badzo
1 mjesec prije

Tekst potkrijepljen sa toliko dokaza je čista petica. Bravo majstore. Poslao sam ovaj zlata vrijedan tekst mojim kontaktima a oni će svojima! Zlo se treba sasijeći u korijenu a to su ona masonska gamad koja hoće da im se klanjamo. NE, ja klečim samo pred Dragim Bogom i njemu se… Pročitaj više »

Kihot
Gost
Kihot
1 mjesec prije

Bravo gospodine Klaić!!! Informativno izvanredno posložen članak! …možda koji nevjerni Toma otvori oči…

tedi
Gost
tedi
1 mjesec prije

imam jedan prijedlog ,doci na cijepljenje i ponet magnet ,oko setri ispane cijepivo iz ruke poneti ga doma.

ledeno doba
Gost
ledeno doba
1 mjesec prije

na ms portalima izvještavaju , prenoseći vijest sa portala beogradske politike,-da je u Srbiji navodno umrlo 5 mladih osoba od korone, svi bili mlađi od 26 godina, svi nisu imali komorbiditet i svi bili necjepljeni i bili na kućnoj njezi..zaključak; poziva se na više cjepanja, kaže se ljudi se opustili… Pročitaj više »

Kihot
Gost
Kihot
1 mjesec prije
Reply to  ledeno doba

Ovih dana intenzivno su zaprašivali nebo… Nakon toga po autu, prozorima, itd ostaje kao neka prljavština, prašina… Znam da su znali slagati da je to Saharski pijesak… Sad se mislim više ni ne trude… Zombiji se prave da ne vide avione kako praše…A kako su pojačali zaprašivanje tako sam primjetio… Pročitaj više »

Kihot
Gost
Kihot
1 mjesec prije
Reply to  Kihot

…a kad usmjere uske snopove iz novih tornjeva…onda ljudi, jata ptica i kokoške u dvorištima padaju kao pokošeni…nedostatak zraka…otrovana krv… a demoni u bijelim kutama kažu covid 19…

Tko tu koga...
Gost
Tko tu koga...
1 mjesec prije
Reply to  Kihot

Doso Mujo kuci i naso kako mu Haso y.be Fatu u njegovoj sobi u njegovom krevetu. Popizdi Mujo i tako Fata i Haso umrli od korone.

Sdgg3455ffg4455xcvbb
Gost
Sdgg3455ffg4455xcvbb
1 mjesec prije
Reply to  Kihot

postoji obrana i za to…istrazujte

lear ZI
Gost
lear ZI
1 mjesec prije
Reply to  Kihot

Pa pre dva dana si pričao, kako nisi na šmarnici, nego neko crno vino…..

Dejan
Gost
Dejan
1 mjesec prije
Reply to  Kihot

Ubaci jod i cink, pre nego c vitamin. Vitamin D ima smisla uzeti ako je u deficitu a ako je u normali (ako si dovoljno na suncu onda imaš vitamina D, leto je bilo, sunčao si se) ne znače mnogo dodatne količine. Sjajno bi bilo i uzeti OPC, ekstrakt semenki… Pročitaj više »

xxx
Gost
xxx
1 mjesec prije
Reply to  Dejan

i cbd, extract cvjetova konoplje, po mogucnosti i thc

hope
Gost
hope
1 mjesec prije
Reply to  Dejan

evo ja koristim liposomalni vit.c(malo je skuplji ali najbolji!)u kombinaciji sa zinc,vit.d3(ne idem na sunce previse),quercetin,selen i to me odrzava cijelo vrijeme s obzirom da sam u kontaktu sa cijepljenim osobama koje zaista sire virus jer sam upravo ili prehladjena ili imam alergijski rinitis.u intervalima koristim beta glucan.ovo je savjet… Pročitaj više »

Dejan
Gost
Dejan
1 mjesec prije
Reply to  hope

Kada se uzima cink treba tražiti helirani cink, koji se u organizmu apsorbuje na pravi način. Ja uzimam helirani cink 10mg. A selen treba uzimati zajedno sa cinkom jer su ta dva minerala par, a selen dobijam iz brazilskog oraha, 2 ili 3 oraha dnevno. Uvek je bolje ako se… Pročitaj više »

tamoamo
Gost
tamoamo
29 dana prije
Reply to  Dejan

Kažu neki (Beroš – radio Brač) da je sam brazilski orah ok, ali da je problematično područje s kog dolazi, pa može biti radioaktivan. Stoga ga ne preporučuje…. Ja ne znam je li to tačno, samo prenosim…

Roccos
Gost
Roccos
1 mjesec prije
Reply to  Kihot

Tako i ja kažem starom školskom kolegi da pogleda nebo i pitam ga: Zar ti nije sumnjivo te silne štrafte na nebu koje satima stoje i šire se u nekakvu prašinastu izmaglicu? Drugar samo odmahne rukom i veli da sam mu već dosadio sa tim teorijama zavjere.Preporučio sam mu ovaj… Pročitaj više »

istraga
Gost
istraga
1 mjesec prije
Reply to  Roccos

Raskini prijateljstvo.

Brainstorm
Member
Famed Member
Brainstorm
1 mjesec prije
Reply to  Roccos

moras takticki. reci samo ono sto mogu provariti. cilj ti je da dostavis informaciju a ne da zatrpas covjeka. tako ja, npr., povezujem rijeci veliki reset sa novim poretkom ali izbjegavam reci rijec svjetskim. bio je dokumentarac concpiracy of the light bulb (o kvarenju po dizajnu). promijenili su naziv u… Pročitaj više »

Vendetta
Gost
Vendetta
1 mjesec prije
Reply to  Roccos

Takvih je 95% mojih….. ne cujem se bas vise s njima… Smeta im sto ja pisem i pricam a u isto vrijeme sjede sa Hdz uhljebima koji promoviraju bocke i ne kažu im nista

Roccos
Gost
Roccos
1 mjesec prije
Reply to  Vendetta

Pa upravo to govorim svim poznanicima,kako vam nije sumnjivo uporno da ne kažem manijakalno inzistiranje na cijepljenju,a već postoje efikasni lijekovi?Najčešći odgovor da nemaju izlaza,ili cijepljenje ili otkaz.Rekoh rješenje postoji a to je opći masovni štrajk.Kad sve stane da vidimo hoće li kabala stožeri svaki dan laprdati istu pjesmu ili… Pročitaj više »

istraga
Gost
istraga
1 mjesec prije
Reply to  Kihot

Cijelo ljeto ih (aviona, chemtrails) u BiH nije bilo. Invazije im se uvijek poklapaju sa novim talasima “virusa”.

Hum
Gost
Hum
1 mjesec prije
Reply to  ledeno doba
Dejan
Gost
Dejan
1 mjesec prije
Reply to  Hum

Kad završe sa preventivnim zaprašivanjem protiv besnila lisica nastaviće sa zaprašivanjem protiv besnila jazavaca, a čuo sam da su i divlje svinje gadne ako pobesne… eto nama opravdanog zaprašivanaj cele godine, ipak besnilo je to, nije se igrati sa time…

Hum
Gost
Hum
1 mjesec prije
Reply to  Dejan

” Razlog je skroz bezazlen”. Odmah računaj da si najebao.

Sticky fingers
Gost
Sticky fingers
1 mjesec prije
Reply to  Dejan

Tako je i Mujo spricao protiv krokodila…

Kažun
Member
Kažun
1 mjesec prije
Reply to  Sticky fingers

Zato i nema krokodila.

ipweufnviweunvriuwen
Gost
ipweufnviweunvriuwen
1 mjesec prije
Reply to  Hum

Sa Lučkog svaki dan stalno uzleće i leti onaj jednomotorac mali, rijetko izbacuje padobrance, ima i ono razgledavanje grada u zrakoplovu, satovi leta za nove pilote, ali sve to ga ne može držati u zraku da svaki dan zuji nad gradom……………..

Ana
Gost
Ana
1 mjesec prije

Primijetila sam to za vrijeme prvog lockdowna, istocni dio Zg

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
1 mjesec prije
Reply to  Hum

🤔🤭😃😄😄😂🤣😂😂😂

mali soso
Gost
mali soso
1 mjesec prije
Reply to  ledeno doba

ledeno doba: “ako je doista umrlo tih 5 osoba, čime su ih otrovali?” Za tih 5 vakcinisanih nigde ništa do sada nisam čuo. S druge strane mi se čini da sve više odlaze špriceri od srčki isl… pa i od “korone”. U Srbiji je otprilike oko 10% Fajzerovaca, 10% AstraZeneka,… Pročitaj više »

mali soso
Gost
mali soso
1 mjesec prije
Reply to  mali soso

Pa “logičari”?! U prethodnom komentaru sam napisao: “Ovde se može videti protokol v11, koji je bio na snazi do pre 3-4 dana (i ostavio link za download PDF-a sa zvaničnim protokolom). I vi mi opet, kao i pre nekoliko dana, objavite komentar ali pobrišete link?! Dakle, to se ne dešava… Pročitaj više »

AutoPilot
Gost
AutoPilot
1 mjesec prije
Reply to  mali soso

Traje nekad validacija do zore.
Izbaci h.kod ttps…ili zamaskiraj malo-ako ti se žuri izbjeći validaciju.

mali soso
Gost
mali soso
1 mjesec prije
Reply to  AutoPilot

Validacija traje satima, ali kada na kraju i validiraju komentar – oni obrišu link (a ostave sve ostalo)?!?!?! Ne mogu ni da naslutim razlog?! 

Brainstorm
Member
Famed Member
Brainstorm
1 mjesec prije
Reply to  mali soso

ma daj covjece.
link je dodatni i veliki posao. je li o pravljenju bombe ili pornografija ili sverc komerc. pravo ti covjek kaze da izbacis “h”.

mali soso
Gost
mali soso
1 mjesec prije
Reply to  Brainstorm

U članku “Stariju Australijanku policija srušila i poprskala…” pre 7 dana sam u jednom komentaru izbacio i slovo h, i naredna 4 slova, i dvotačku, i 2 sleša i plus još napravio razmake okolo sledeće tačke… I isto su uradili – taj takav “link” pobrisali, a sve ostalo objavili. Pogledaj… Pročitaj više »

mali soso
Gost
mali soso
1 mjesec prije
Reply to  mali soso

Uzgred… I tri puta sam pokušavao da se registrujem ovde na portalu, misleći da registrovanim članovima komentari ne idu na validaciju(?)… Bezuspešno, najdalje što sam stigao je do – “Uspešno ste se registrovali, ali moderator mora manuelno da odobri vaš konto. Bićete obavešteni mejlom.” Obraćao sam im se i mejlom… Pročitaj više »

mali soso
Gost
mali soso
1 mjesec prije
Reply to  mali soso

Za 20 i kusur godina korišćenja interneta, na ovakvu zavrzlamu i rebus nikada nisam naišao. U čemu je trik? Namerno zbunjuju protivnike? Dešavalo mi se i da komentar ide na validaciju i bez ikakvog linka, pa sam pomislio da se to dešava automatski ako je komentar malo duži… te ti… Pročitaj više »

istraga
Gost
istraga
1 mjesec prije
Reply to  mali soso

Nevjerovatno. Zbog čega im smeta očit dokaz od čega se sastoje “terapije” koje su ubile ko zna koliko ljudi i putem kojih je vještački povećavana smrtnost?

Slow motion
Gost
Slow motion
1 mjesec prije
Reply to  mali soso

Mislim da ce Hrvatska u 2021g imati rekordan broj umrlih..

nonwo
Gost
nonwo
1 mjesec prije
Reply to  mali soso

Licence to kill protokol.

Debeli đuro
Gost
Debeli đuro
1 mjesec prije
Reply to  ledeno doba

A nisi čitao da su došli u bolnicu ,PREKASNO,u već kritičnoj fazi kada im više nisu mogli pomoći niti intenzivnim liječenjem??? !!!

istraga
Gost
istraga
1 mjesec prije
Reply to  ledeno doba

Čudan virus. Godinu i pol ubijao isključivo starije, a onda prešao i na mlađe. Zašto je mlađe štedio cijelu godinu i pol?

ipweufnviweunvriuwen
Gost
ipweufnviweunvriuwen
1 mjesec prije
Reply to  istraga

Hehehe…………………….

Brainstorm
Member
Famed Member
Brainstorm
1 mjesec prije
Reply to  ledeno doba

mladi poceli umirati a dosad nisu.

Metabaron
Gost
Metabaron
1 mjesec prije

Ovo podsjeca na crno ulje , vanzemaljsku tekucinu iz ” Dosje X .”

Throne
Gost
Throne
1 mjesec prije

Evo konacno dokaza, sto su ih znanstvenici (koji ne pripadaju agendi) otkrili i koji su ovdje mr. sc. Klaic konacno u cjelini prezentirao. Sto mogu reci, tesko mi je za one ljude koji su se uboli i koji ako budu prezivjeli od ovih otrovnih tvari, kako ce se ponasati, kakvi… Pročitaj više »

Neću ti reć
Gost
Neću ti reć
1 mjesec prije
Reply to  Throne

Ja svojim cjepanima ne kažem niti 30% onoga sto znam i zaključujem, i to rijetko kad ako se odlučim pričati, jer ih znam. I za to dobijem podsmijeh. Žaba je još živa ali vise ne može iskočiti.

istraga
Gost
istraga
1 mjesec prije
Reply to  Neću ti reć

Do njih je, nije do tebe. Da žele tvoje informacije i zaključke, našli bi ih sami, i mimo tebe. Nije stvar u tome što ih oni ne shvataju, već u tome što ih ne žele.

Legendarni Grk
Gost
Legendarni Grk
1 mjesec prije

I Sai Baba je imao loše mišljenje o suvremenim liječnicima koji su zapravo agenti farmacije: “U vas se mnogo govori o zdravstvu odnosno zdravstvenoj zaštiti. Iskreno rečeno, Ja tu ne vidim mnogo zdravlja. Vaše zdravstvo i filozofija koja stoji iza njega i sami su bolesni. To je posebno vidljivo na… Pročitaj više »

Legendarni Grk
Gost
Legendarni Grk
1 mjesec prije
Reply to  Legendarni Grk

“Naravno mnogi doktori su savjesni stručnjaci koji nastoje primijeniti iskustvo i dobru prosudbu. Dakako, njihova liječenja koja nisu prirodna već ih je izumio čovjek često izazivaju nove probleme kada pokušavaju riješiti stare bolesti. U nastojanju da zadovolje pacijente liječnici često prepisuju tablete i sirupe bez da se dovoljno osvrnu na… Pročitaj više »

Slow motion
Gost
Slow motion
1 mjesec prije
Reply to  Legendarni Grk

Sjajno promisljanje! Istina.
Svaka cast! Hvala

Slow motion
Gost
Slow motion
1 mjesec prije
Reply to  Legendarni Grk

I hvala Sai Babi..

Shox
Gost
Shox
1 mjesec prije
Reply to  Slow motion

Om Sai Ram!

ledeno doba
Gost
ledeno doba
1 mjesec prije
Reply to  Legendarni Grk

baš mi ote riječ iz usta.. baš sam htio reći, – zašto se ustanove za liječenje zovu “bolnice”, a ne “zdravstvenice” ili “ozdravljenice”? ajde, barem je za vrijeme YU, u socijalizmu, bio dobar naziv “Dom zdravlja”, što je zapravo ljepši i prikladnij naziv od “bolnica” ( na njemački također: krankenhaus) a lijčnici– većina… Pročitaj više »

Iva
Gost
Iva
1 mjesec prije
Reply to  ledeno doba

Proučite morfologiju i semantiku, pa ćete videti zašto je bolnica a ne ozdravljenica ili zdravstvenica.

Shox
Gost
Shox
1 mjesec prije
Reply to  Legendarni Grk

Grk, ako nije problem, da li mi možeš navesti izvor ovog Swamijevog citata, bio bih zahvalan…Poz.

Legendarni Grk
Gost
Legendarni Grk
1 mjesec prije
Reply to  Shox

To su citati iz knjige Sai Baba – Zbirka Govora 2000-2010.

Krmak
Gost
Krmak
1 mjesec prije

STA KAZE MINISTAR NEZDRASTVA BEROSHY? GRAFEN OXID FINE PRASINE U KRVI???

Mujo&Haso
Gost
Mujo&Haso
1 mjesec prije
Reply to  Krmak

Šta kaže……sve zavisi od svote novca kog če primiti.

Tupko Glupko
Gost
Tupko Glupko
1 mjesec prije
Reply to  Krmak

Kaže da građani cjepivima dobivaju zdravlje, čak i osobno cijepi:

HRT: Beroš cijepio građane u Karlovcu, a u Zadru i igrače i navijače KK Zadar

kučna pomočnica
Gost
kučna pomočnica
1 mjesec prije