VELIKI ŠOK – “Koronavirus je izašao iz kineske laboratorije s DNK sekvencama HIV-a”, tvrdi dobitnik Nobelove nagrade za medicinu Luc Montagnier

Luc Montagnier
204 komentara

Profesor Luc Montagnier, dobitnik Nobelove nagrade za medicinu, tvrdi je da se koronavirus nije prirodno pojavio prijenosom sa životinja na čovjeka. Prema njegovim riječima, virus je stvoren iz DNA HIV-a u laboratoriji u Wuhanu, specijaliziranoj za ovo područje.

U četvrtak, 16. travnja, u intervjuu za stranicu Why doctor, virolog Luc Montagnier objasnio je razloge zbog kojih vjeruje da je koronavirus stvoren od nule u laboratoriju u Wuhanu, koristeći HIV DNK. Luc Montagnier je nagrađen Nobelovom nagradom 2008. godine za svoj rad na virusu AIDS-a (HIV).

Profesor je uvjeren da cijela istina nije otkrivena o novom koronavirusu. “Laboratorija Wuhan specijalizirala se za ovu vrstu virusa od ranih 2000-ih. Oni imaju stručnost u ovom području.” To ga je potaknulo na analizu genom virusa.

Uz pomoć matematičara Jean-Clauda Perreza, “pretražio je redoslijed” koronavirusa, koji je sadržavao DNK drugog virusa, naime HIV-a. Prema njegovim riječima, indijski su istraživači pokušali objaviti puni genom virusa, s istim zaključcima, ali morali su se povući.

Profesor Luc Montagnier ponavlja svoju tvrdnju na CNewsu

Pozvan ovog petka, 17. travnja na CNews, virolog je govorio o “manipulaciji” virusom. Ako glavni slijed doista sadrži “klasične elemente” koji dolaze posebno iz šišmiša, on sadrži i elemente HIV-a, što prema njemu nije “prirodno”.

Priznaje, međutim, da ne zna točno tko je i zašto namjerno modificirao virus. Njegova je hipoteza da su ti znanstvenici nastojali razviti cjepivo protiv HIV-a.

Ova se verzija stoga protivi onoj koja se danas najčešće koristi, prema kojoj se prijenos virusa odvijao na tržištu divljih životinja u Wuhanu.

Studija Indijaca koju je kritizirala znanstvena zajednica

Studija indijskih istraživača doista je objavljena 30. siječnja na web stranici biorxiv.org, od koje je danas ostalo samo sažetak jer je na njih izvršen pritisak. Tvrdili su da sličnost aminokiselinskih ostataka HIV-a i novih koronavirusa “vjerojatno nije slučajna.

Zaključak koji je kritizirala znanstvena zajednica, posebice računalni biolog Trevor Bedford. „Tisuće mutacija raspodijeljeno je u genomu. Ako nešto dizajnirate, ne biste to učinili. Nema dokaza o genetskom inženjeringu, to izgleda kao normalna evolucija”, rekao je Američkom udruženju za napredak znanosti.

Napad mainstream znanstvenika na profesora Luc Montagnier?

Profesor Luc Montagnier nije prvi put u kontraverznoj situaciji. U 2017. godini, manje od 100 akademskih znanstvenika podijelilo je ogorčenje zbog ovog istraživača koji otvoreno zastupa stranu koja želi propitati cjepiva. Profesor Luc Montagnier je davno izjavio da dobar imunološki sustav uspijeva “riješiti virus u nekoliko tjedana”.

Koronavirus se polako, ali sigurno povlači u skoro svim zemaljama. Portal Logično je jedan od rijetkih medija koji je koronakrizu ispratio na najobjektivniji mogući način. Ako ne dođe do drugog vala, započeti će analiza statistika i svođenje računa, što ćemo također pratiti i informirati vas.


kinaKoronavirusLuc Montagnier
Pretplatiti se
Obavijesti o
204 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
istrazuj
4 godine prije

“… analiza statistika i svođenje računa, što ćemo također pratiti i informirati vas….”
.
E to ce tek biti interesantno!
Svodjenje racuna, a nadajmo se i hapsenja pa i streljanja odgovornih za ovu nevidjenu prevaru.

Faust
4 godine prije

Daklem,nije Trump.Malo je vjerojatno da bi ovaj čovjek lažnim tvrdnjama doveo svoj ugled u pitanje..

CAN
4 godine prije

Redovi iza redova u redu? Čitaj između?
…”Priznaje, međutim, da ne zna točno tko je i zašto namjerno modificirao virus. Njegova je hipoteza da su ti znanstvenici nastojali razviti cjepivo protiv HIV-a…”
Bez komentara molim?

Bosanac
4 godine prije

Od kako je Barrack Hussein Obama dobio Nobelovu nagradu za mir, ja tu nagradu ne bih vise navodio kao neku pozitivnu referencu…u ostalo ne ulazim

CAN
4 godine prije

@Logično
neupitno je po skromnom meni da će 2.val doći,samo opet ga mi plaćamo…

Čim više,transfuzijom krvnih zrnaca?

Tko nevidi zrno od šume,radi u pilani?

KONKRETNO,

Kako će brže trošit nas i novac dok nedođe zemlja dembelija na naplatu? Kako zaštititi eventualna kopanja po ustavnom pravu,danas?!
Lijep pozdrav

Nekoime
4 godine prije

Možda ima i neke elemente Windowsa?

Dejan
4 godine prije

Profesor tvrdi da je virus stvoren u laboratoriji. Evo šta tvrdi poznati italijanski virusolog: Amerika optužuje Kinu da je pustila virus iz laboratorije, kakvo je Vaše mišljenje o tome? Mislim da ne postoje podaci koji pokazuju da je virus izašao iz laboratorije, to je virus koji dolazi od životinja, siguran sam da je i ovaj virus, poput SARS-a i MERS-a pogodan da se preseli sa vrste na vrstu. Ovakav virus je teško napraviti u laboratoriji, ti genetski modifikovani virusi pokazuju molekularne ožiljke, a mogu da vam garantujem da ih na ovom virusu nema. I sad dva velika vrsna poznavaoca imaju sasvim oprečne stavove. Ovde neko svesno laže. Ili neko nema pojma šta priča a tvrdi da zna. I tako je bilo više puta potvrdjeno od strane raznih virusologa da je virus stvoren u laboratoriji a onda i više puta suprotnih tvrdnji. Kako mogu naveći stručnjaci da imaju tako oprečna mišljenja?… Čitaj više »

hiber
4 godine prije

A što kaže gospodin Babić? Nešto ga nema, ipak, nije u redu da ga je redakcija stavila u validaciju. Drugog vala će biti ali kada krene u jesen vjerojatno nikoga neće biti briga. Imati ce većih briga.

Starina
4 godine prije

Samo nova udica, kojom se odvlači pažnja da se ljudi kače na nebitne stvari.Zli vladari nameću sve veće terete svojim podanicima, tako da uzdišemo i jedva ih nosimo..
Virus je bezopasan za ljude koji su normalnog zdravlja, za sve one koji postupaju odgovorno prema svojem fizičkom, mentalnom, emocionalnom i duhovnom zdravlju!! A ovaj sistem je takav da kad tad moraš umrijeti pa makar i sedam puta mijenjao i srce i krv i koštanu srž.. . Stanice nemaju više mogućnost obnavljanja i umiru, telomeri se istroše.
Isprali su mozak sa onim što je sasvim normalno. Svi moraju umrijeti. Nikakva vakcina, medicina, nobelovci neće donijeti vječni život!
Samo naš Stvoritelj zna riješiti taj problem, samo On to može i hoće to napraviti. I to besplatno!

Miro
4 godine prije

Kinezi su jos na pocetku, kad su vec znali tajili informacije o simptomima, zaraznosti, mrtvima, kako se ovaj virus ponasa, a nisu hteli da se to deli sa drugima. Ovo o HIV sam cuo jos prije dva meseca, pa sam ovde bio teoretik zavjere. Danas su Kinezi najveci profiteri sa medicinskom opremom.

Robert
4 godine prije

Ma ne bi oni to nama napravili. Oni se brinu za nase zdravlje, oni vole nase stare, nase i svjetske elite sve cine da nama bude bolje, daju nam sve vise prava, umirovljenicima dizu mirovine, brane nas protiv nevidljivih terorista i sada protiv nevidljuvih virusa….Sve za nas.

Prc Milojko
4 godine prije

Korona – Bankarska prevara stoleca.

žrec
4 godine prije

O povezanosti HIva i corone pričalo se na alternativnim stranicama dok je još bio u Kini. A ono…i fizički si sliče.

Tulipan
4 godine prije

“Prema njegovim riječima, indijski su istraživači pokušali objaviti puni genom virusa, s istim zaključcima, ali morali su se povući….” Koliko je mocna farmaceut$ka mafija-to je nesagledivo!!! I tamo postoji – JAK JACI i NAJJACI meni je ovo ineresantnije novo otkrice: “Ruski obavještajac o koronskoj krizi napisana 17.04.2020. povezo na kraju članka Evo intervju s pukovnikom GRU-a Glawnoje Raswedywatelnoje Uprawlenije, Glavnim uredom za izviđanje, vodećim središnjim tijelom vojne obavještajne službe ruske vojske. Komentira trenutnu situaciju u vezi s koronavirusom i svim restriktivnim mjerama. Kao službenik ruske vojne tajne službe, vjerovatno će znati što se događa iza scene. Spominje i 11. septembra i kaže da su to isti počinitelji, takozvana sila sjene. Iako mi ruski jezik nije baš dobar, iz njegove izjave sam shvatio sljedeće: 1. Virus corone je biološko oružje 2. Oni koji žele svjetsku vladu širili su je 3. Radi se o potpunoj kontroli nad čovječanstvom 4. Smanjenje stanovništva je… Čitaj više »

žrec
4 godine prije

Ovdje bi mogli pridodati vijest koja se danas mogla pročitatit na RBTH.
“”To nije upala pluća… Radi se o vrlo specifičnom oštećenju pluća. Ovaj virus nam je priredio gomilu iznenađenja”, izjavio je ruski liječnik.
Upalu pluća izaziva mikrobni ili mirkobno-virusni patogen. Pritom je proces upale pluća vremenski ograničen i rijetko ima smrtni ishod.
Međutim, kod inficiranih koronavirusom zapaža se generalno oštećenje zidova krvnih žila i stanica krvi, a pluća nisu “prva na meti”. “Pogođeni su receptori koji se ne nalaze samo u plućima, nego i u krvnim žilama i u sustavu probavnih organa”, objasnio je ovaj specijalist patološke anatomije.On je podsjetio i na zaključke istraživača iz Kine, koji su utvrdili da koronavirus pogađa hemoglobin u eritrocitima, uslijed čega se kod bolesnika javlja hipoksični sindrom.”

Stjepan Vujec
4 godine prije

Nobelovci su uglavnom zapadni plačenici, i sad zavisi koliko je inkasirar da do plasira kroz sredstva javnog informiranja.

S Facebooka
4 godine prije

Zato virus i reagira na lijekove za HIV…

Derim
4 godine prije

Meni ovo sve izgleda kao kad napraviš neko sra.nje pa pokušavaš da ga podmetneš nekom drugom jer je ispalo puno veće pa i na vlastitu štetu. Sad je sve otišlo toliko daleko da se istina vjerovatno nikada neće saznati a po prirodi stvari je krivica nedokaziva.

Ivan
4 godine prije

Laboratorij u Wuhanu je privatno vlasništvo u kojem udjele imaju Bill Gates i Sorosh. Samo da se zna tko stoji iza svega.

Đuro Pucar Stari
4 godine prije

E ako je on to rekao onda je to 100% istina.
Zna se da Nobela dobivaju samo pošteni, iskreni i ljubitelji čovjećanstva.
Samo da još kaže (Mu)Barak Obama, ili Robert Zimmerman zvani Bob Dylan sve moralne vertikale.

Sone
4 godine prije

Cekaj samo malo! Kad amerikanac kaze da su ovo sve rezirali Kinezi onda treba da verujemo a kome to US duguje oko 7000 milijardi (Kinezima) kakva slucajnost.Obama dobio Nobelovu nagradu a ni jedan rat nije zavrsio,Gvatanamo Bay (na okupiranoj Kubanskoj teritooriji) Obama nije hteo zatvoriti a tamo muce ljude.Zalosno je sto svet veruje Amerima koji su i Sadama,Gadafija srusili zbog bioloskog oruzja kojeg nisu posedovali.Propagandna masinerija melje prazne mozgove a ovcica za sisanje je uvek bilo i bice.Druga stvar,ozbiljna svetska kriza ,recesija je bila vrlo blizu i virus je pusten da se svali na Kineze. Kinezi dolaze na tron!

Opala
4 godine prije

Primarius Todor Jovanović
je lepo svet opisao, 1996,
kada već struka spava.. praktičan i miroljubiv čovek…govori o današnjici??? Putnik dobrih namjera kroz vrijeme?

Kamilo
4 godine prije

Prateci “novinarstvo” kakvo praktikuje Paskal Pro (Pascal Praud) nije mi nikakvo iznenadjenje gostovanje ovakvog naucnika i nobelovca. O nobelovcima je vec sve rekao Dongfeng u svom komentaru.

Z.A.
4 godine prije

U skorije vrijeme ovdje na portalu nisam citao (a mozda je neko i pisao o tome a da ja nisam procitao ) da su SAD najveci protivnici 5G mreze . Prije godinu dana a mozda i ranije na vecini portala se komentarisalo da Kina nastoji da 5G mrezu instalira na zapad i kasnije na ostatak svijeta.Otpor ovom projektu Kine je najvise dolazio iz SAD. SAD je u vezi ovoga vrsio pritisak na svoje saveznike Njemacku , Englesku , Francusku , Italiju i druge zemlje da odustanu od tog projekta 5G jer ce to ugroziti bezbjedonosni sistem zapada i kao razlog su naveli da je 5G projekat vise spijunski nego tehnoloski napredak koji je potreban zapadu . Posto pojedini saveznici nisu reagovali kako su amerikanci ocekivali (da ce odbaciti 5G da instaliraju na svojim teritorijima ) i poceli su sklapati ugovore sa Kinom u svezi 5G , amerikanci su pribjegli prijetnjama… Čitaj više »

RENEW
4 godine prije

Smrtnost bi se vjerojatno trebala računati u roku: danski krvni testovi osvjetljavali su novo svjetlo na koronavirus Preliminarni rezultati ispitivanja na antitijela moraju se uzeti s mnogim upozorenjima, naglašava profesor. 1.487 davalaca krvi testirano je na koronavirusna antitijela. (Foto: Mads Claus Rasmussen © Scanpix) AUTOR: SOL SOL JØRGENSEN 8. TRAVNJA 2020. U 13:00. 14:55 Testovi 1.487 danskih davatelja krvi mogu pomoći osvjetljavati koliko je koronavirus zapravo smrtonosan. Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) procijenila je da se ta vrijednost kreće oko jedan do tri posto. No, može se pokazati da je visoka, prema proračunima napravljenim na Rigshospitalet. – Dolazimo do znatno niže brojke od 1,6 na tisuću. Dakle, ako imamo 1.000 Danca koji su imali ovu infekciju, ima jedan do dva koji su umrli od nje, kaže Henrik Ullum, savjetnik i profesor u Rigshospitalet. Ako pretpostavimo da su darivatelji krvi reprezentativni za cjelokupnu populaciju, u Danskoj je ekvivalentno 127.000 ljudi koji su… Čitaj više »

vutra
4 godine prije

jedno malo pitanjce
otkad virusi imaju dnk
virus nije živo i biće i nema dnk nakupina rnk, proteina koji se ljepi na domaćinski dnk i preprogramira ga

vutra
4 godine prije

tamo negdi u 9. misecu lani, proguglajte malo, bila je afera u sjedinjenim državama jer odjednom jako puno ljudi umrlo od zatajenja pluća
i optužili su wap_ove one e-cigarete, po simptomima definitivno je bila corona

Kihot
4 godine prije

Blufonci su dali odgovor?

youtube.com/watch?v=6gWJMsxhdNw
youtube.com/watch?v=DDyIkcN7idU
youtube.com/watch?v=sA8wo4bsxB8

Mister Jozo zna Velikuuuuu taaaajnu, hmm….

Alex
4 godine prije

Logično! Kinezi du proizveli virus, pa ga testirali na sebi, pa kad su vidjeli efekte, raspustili ga po svijetu…i sad uživaju plodove svoga rada.
Aupm, ima li itko više s zdravim razumom , a da ima koju godinu više.

CAN
4 godine prije

Šokiraš me…diskretno…indirektno? Opet Ne treba biti nikakav prorok za predvidjeti svijet koji nadolazi. Budućnost ne postoji, samo tok intenziteta sadašnjosti. Dovoljno je samo trezveno i sveobuhvatno sagledati sve karakteristike aktualno stanja i bliska proročanstva se počinju manifestirati pred nama poput holograma kvantnih mogućnosti. Besmisleno se boriti protiv vjetrenjača. Uzaludno je pokušati zaustaviti tok duha vremena. Ipak, lagano preusmjeravati njegov tok u već pripremljene kalupe ili kanale, je nadasve moguće i u domenu izvedivog. Taj majstorski podvig preusmjeravanja toka energije i karaktera duha vremena u željenom smjeru je umijeće onih čarobnjaka romantike, koji lijenu masu društvene ne-svijesti ili egregor svih društvenih bića (osoba, ega), vješto oblikuju u njima prikladnu formu i smještaju u adekvatni kokošinjac. Na kraju se obično ispostavi, da je konačni rezultat tog “laganog preusmjeravanja”, u potpunosti različit od prvobitnog cilja. Dugoročni projekti tog tipa, su nešto što nadaleko prevazilazi dosege uobičajenog principa linearnog razmišljanja, mogućnost njihovog razumijevanja i… Čitaj više »

Mucke
4 godine prije

Procitajte zanimljiv clanak sa MSM u Hrvatskoj iz sijecnja prosle godine,obratite paznju na brojke.
https://www.rtl.hr/vijesti-hr/novosti/hrvatska/3316129/gripa-uzela-maha-u-bolnicama-nedostaje-respiratora-u-sljedecim-mjesecima-ocekujemo-po-vise-tisuca-oboljelih/?fbclid=IwAR0yeT5OenwoUAikswR0SbFzcbLMdkyfMVY0AzMgPSmuWwoqJbcUbTHnqZM
Tko zeli saznati malo vise ukucajte u trazilicu gripa sijecanj 2019 hr

mane
4 godine prije

Ovo je nesto najradikalnije sto sam cuo o ovomvirusu

nessy
4 godine prije

Lipi moj, stalno se zalis na uredjivacku politiku, a svaki dan te ima u komentarima. O cemu se radi? Ne svidja ti se portal, ali si tu iz mazo-pobuda, ili ti se ipak svidja, a zalis se, zasto? Daj se odluci, pa nam javi.

Mucke
4 godine prije

Zelis znati nesto o stvarnim brojkama ove prevare zvane korona virus?
Ukucajte u trazilicu sljedece:
worldometers.info (home page)
skrolajte do Health
podnaslov seasonal flu – pritisnite + sa desne strane
procitajte brojku za cijeli svijet seasonal flu dodajte broj oboljelih od “korona virusa”
Dobijenu brojku usporedite sa procjenama WHO za smrtnost od sezonske gripe za cijeli svijet (koja se vidi kad pritisnete onaj +)
Pitanje je jedino zasto je ova predstava rezirana,da li je ovo uvod u svjetski rat ili su ipak teze koje je iznio D.Icke tocne.

Alfred Hitchcock
4 godine prije

Postoji li mogućnost da Kinezi nisu napravili i pustili modificirani virus, nego su jednostavno pustili PRIČU o opasnom virusu? Zatim su napravili neviđeni strogo kontrolirani medijski IGROKAZ sa karantenama i sličnim egzibicijama. Ovim putem ne želim reći da oni nisu možda imali javno-zdravstvenih problema uzokovanih velikom zagađenošću zraka i masovnom upotrebom 5G. No za te je probleme za njih najlakše bilo optužiti “virus”. Svijetom se tada putem senzacionalističkih medija munjevito proširila panika neviđenih razmjera. U isto vrijeme je putem obavještajnih kanala plasirana pričao o navodnom biološkom oružju. Tako je panika istovremeno zahvatila i narod (zbog medija) i vlade (zbog špijunskih informacija). Kad je lavina krenula teško je bilo sve to na vrijeme zaustaviti. Saveznici Kineza u ovome tsunamiju bili su po meni Iran i Italija. Oni su dalje nastojali ustrajno širiti priču o katastofi koju donosi virus frizirajući podatke i prikazujući ih daleko lošijima nego li su u stvarnosti bili.… Čitaj više »

MarMar
4 godine prije

Ajmo ovako..
Priroda ima mehanizam ili laoboratorij star nekolilo milijardi godina a covjek ima laboratorij star 50 godina. Jel Vi stvarno mislite da covjek moze tako nesto napravit? Pitam cisto kao lajik..
Lp

Son of Alerik
4 godine prije

Nema tko nije povezan s tvrtkom u Wuhanu, od Billa Gatesa preko Francuza do Sorosa: Dr. Anthony Fauci (od 1984. je bio direktor Nacionalnog instituta za alergije i zarazne bolesti) osobno je licencirao i vodio klinička ispitivanja za stvaranje cjepiva za pandemiju H5N1 koju je Fauci prethodno proglasio. Tvrtka s kojom je Fauci surađivao na stvaranju i skladištenju cjepiva protiv ptičje gripe bio je Sanofi Pasteur. Sanofi Pasteur povezan je s jednim od prvih zapadnih laboratorija koji se nalazi u Republici Kini. Jedan od investitora je George Soros . Soros također ulaže u tvrtku u Wuhanu u Kini, gdje je započela epidemija Coronavirusa. Tvrtka se zove Wuxi AppTech, razvijaju cjepiva. Ova je tvrtka povezana i s bivšim šefom Komunističke partije Kine Jiangom Zeminom. Jedan od potpredsjednika francuske tvrtke Sanofi napustio je posao i otišao u Wuxi AppTech. Raymond J. Fitch, također poznat kao RJ, napustio je Sanofi Pasteur, da bi… Čitaj više »

Hogar strasni
4 godine prije

Problem današnjice je taj što se talentirani studenti ulove od masončina več u početku. Ne možete napredovati ako ne napravite DEAL sa vragom
Tako je u politici tako je u medicini čak mi prijatelji govore da je i u kulturi isti sistem. Kazališta su puna raznih rotary lions clubaša. Napiju se jadni pa im svašta izleti. Nobelova nagrada? A dovoljno vidjeti tko sjedi u komisiji. Imate internet još je uključen. Neče dugo …

kinezi napali i Francuze
4 godine prije

bild.de/news/inland/news-inland/mehr-als-1000-infizierte-soldaten-auf-flugzeugtraeger-69855062.bild.html

bobo
4 godine prije

Ekskluzivna vijest! (Nije “fake news”.)

Narodi Balkana se ponovo počinju ujedinjavati na principu on stare partizanske parole:

“Smrt fašizmu – sloboda narodu”!

Ljiljana
4 godine prije

Ne bi se ja bavila nobelivcima Ameri i Kinezi imaju svoje obracune o prestzu pitanje je zasto i na koji nacin hoce da uniste veliki deo populacije na planeti i na koji nacin to niki ne daje odgovir da li je bojni otrov ili “virus”a kako se tako brzo prosirio na celu planetu za tazliku od drugih virusa.Aki bojni ozrov Sarin prska se na odredjenu pipulaciju uglavno u tatnim operacijama kako se tako brzo prosirio nazovi novi virus Corona!?,mllim komentar.

davor
4 godine prije

Nobelova nagrada je nažalost politička nagrada i kao takva nema objektivnu univerzalnu moralnu odnosno znanstvenu vrijednost. Nobelova nagrada se mjeri projiciranjem zapadnih vrijednosti na nezapadne elemente i sustavom stvaranja ekonomskog prosperiteta zapadnih krovnih javnih i privatnih udruženja na svim područjima. Nažalost kao i ostali moralni postulati zapadnog svijeta kao što je npr. Međunarodni sud u Haagu, ili Međunarodni monetarni fond, nema svoju univerzalnost i nikad je nije imala.

Stjepan Vujec
4 godine prije

Pitam se kako ovom “gospodinu” vjerovati kad se zna da je Nobelova nagrada dio prozapadne propagande koju su dobival tvorci zla i ratova ??

Miroslav
4 godine prije

Meni nije jasna jedna stvar sto se tice HIV virusa. HIV virus nije izlovan do dana danasnjeg. Kako profesor moze da prica o genetskoj sekvenci virusa ? Kako naucnici iz Indije mogu da pricaju o genetskoj sekvenci ? Montagnier je napravio ime i ceo zivot zivi na osnovu pronalaska HIV virusa. On je hiv pronasao u labalatoriji koristeci metode koje tretiraju krvne linfocite da ispuste proteine. Takva metoda se radi u labalatoriskim uslovima i nije moguce da se primeni kao dijagnosticka metoda. Takodje nemoze da se koristi kao metoda izolacije virusa. Postoji jedna jedna jedina slika pod elektronskim mikroskopom za koju cak i covek koji je slikao kaze da je mozda virus na slici. O kakvom genetskom sastavu virusa onda pricamo Kog virusa ?? Krv osobe koja umire od AIDS-a ne pokazuje prisustvo virusa uopste !!! Test za HIV je nespecifican test i detektuje samo prisustvo antitela na virus. Kako… Čitaj više »

ventilator
4 godine prije

EVO GA I OVAJ MAŠE, SAMO NE SA MALOM BOČICOM KAO BIVŠI AMERIČKI GENERAL COLIN POWEL U OUN KADA SU SNAGE KOALICIJE,A NA TEMELJU OVOG LAŽNOG DOKAZA, BEZ PRISTANKA OUN IZVRŠILE INVAZIJU NA IRAK,TE UNIŠTILE OVU DRŽAVU, DA BI SE KASNIJE POKAZALO DA SADAM HUSEIN NIJE IMAO NIKAKVO ORUŽJE ZA MASOVNO UNIŠTENJE.BEZ OBZIRA ŠTO JE NOBELOLOVAC LUC MONTAGNIER STRUČNJAK U OVOM PODRUČJU JA SUMNJAM U NJEGOVO POŠTENJE S OBZIROM DA JE NIZ AKADEMSKIH ZNANSTVENIKA ŠIROM SVIJETA IZRAZILO SUMNJU U NJEGOV RAD. U ČIJEM INTERESU ON OVO NAVODI NE TREBA PUNO POGAĐATI.ČUDNO DA SE NIJE OGLASIO KAD SU AMERI POD HITNO LANJSKE GODINE ZATVORILI VOJNI INSTITUT, KOJI SE JE BAVIO MUČKANJEM SA MALIM BOČICAMA

Opala
4 godine prije

“Svatko tko je proučavao povijest prepoznat će u svemu ovome klasične simptome kolektivne histerije. Histerija je zarazna. Radimo iz petnih žila na širenju iste i pretjerujemo s prijetnjom te se prestajemo pitati je li lijek možda gori od bolesti?!

Niki
4 godine prije

CIA reklame.

Jetflash
4 godine prije

Aha i sadam ima wmd i iran ima nuklearne bombe, istocni stit nije protiv rusije itd itd itd… Kod patoloskih lazova lagano ie otkriti istinu. Tocno je upravo suprotno od onog sto govore.

sdurovic
4 godine prije

Plačenik od Bill Gatesa.
Prvo i osnovno krivo ime koristite. Coronavirus je virus obične gripe koju iole zdrava osoba preboli bez ikakvih posljedica.
Ovaj virus je COVID 19 i nastao je umjetnim putem.
Covid 19 je u USA proizveden, patentiran i prodan KINI puno prije nego je zaraza počela.
Tako da možemo reči da je ovo Prvi biološki rat u Svijetu.
Obračun globalista!

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI