Ivan Pernar povjereniku EU sasuo u lice kritike o uzrocima kriza u svijetu

Ivan Pernar kritizira politike EU
220 komentara

Ivan Pernar je poznat po svojoj direktnosti. Jedan od rijetkih koji govori ono što drugi ne smiju mi pomisliti. U Hrvatsku je došao europski povjerenik za financije Günther Oettinger, kako bi pomogao Hrvatskoj vezano za proračun. Umjesto komentara što mu je rekao Ivan Pernar, pozivamo vas da poslušate sâmi.

19h30 – Upravo saznajemo da je odgovor Günther Oettingera bio slijedeći: “Gadaffi je bio loš čovjek…“. Ivan Pernar ga je prekinuo uz izjavu “Das ist imperialistishe propaganda”, te napustio prostoriju.

Više o Ivanu Pernaru možete pročitati ovdje: Tko je Ivan Pernar | Tko je Günther Oettinger

 

Günther Oettinger
Pretplatiti se
Obavijesti o
220 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
MajorJS1
6 godine prije

Koliko god prikazivali pernara za klauna on je narodni covjek i govori ono sto svi znamo da. Ja cu ipak glasat za zivi zid.

Damir
6 godine prije

Gledajte ove lažne domoljube oko Ivana. Kako su se usr*li ko grlice. Sledillo im se lice od straha i istine.

PPP
6 godine prije

Dobro mu je sprašio… 🙂

Tadmur Palmirović
6 godine prije

Ovi domaći šupci sa njegove desne strane bi mu najradije ustali i oči povadili.Bravo Ivane!!!Valda ćeš biti isti kada dođeš ili ako dođeš na vlast a ne promijeniti ploču kao svi prije tebe.

Vrane Jebach
6 godine prije

Dobro rečeno. Pitanje je samo kako je uspio ući na jedan ovakav sastanak. I hoće li više ikad. I Günther i ostali ne dolaze ovdje u neki rizik, razmjenu mišljenja, raspravu. Dolaze prenjeti naređenja iz centrale i tu nema vrdanja. Možemo očekivati još jedan masivan napad na Pernara i Živi Zid sa svih strana, a možda se čovjek i razboli ili probudi s glavom konja u krevetu, ili iskasapljenom prostitutkom u krevetu…

Ivan
6 godine prije

Istinu govori Pernar ali nek stvari ne razume. Treba da pozdravi jacanje Afd a ne da se zali Guntheru zbog nekakvog “populizma” Afd je trenutno najnormalnija stranka u Nemackoj. Druga zamerka se odnosi na tvrdnju kako nekakve izbeglice iz ratom obuhvacenih predela, a za koje je kriva Nemacka, kako to Pernar naglasava nekoliko puta. To jednostavno nije istina, nista od toga. Organizovana buduca vojska koja dolazi od Pakistana, Afganistana, Maroka, itd. nema veze sa bilo kakvim izbeglicama. Ali hajde, bar se usudio nesto da kaze za razliku od onih ostalih, necu da ih nazivam svakakvim imenima.

EU dismr
6 godine prije

Izvanredan Pernarov govor ! Da li je ijednu stvar rekao, koja ne odgovara istini ? Nije !! Obratite pažnju na Miloševića i ostale podguzne Brisel-muhe ! Čovjeka koji godinama govori direktno, da direktnije ne može biti, omalovažavati, iznositi ga (bukvalno) iz Sabora RH, govori da je u Lijepoj našoj možda prekasno za promjene.
Pogledajte kako govori Pernar https://www.youtube.com/watch?v=NSC6ad-Cdas

PDVNK bre
6 godine prije

Veoam pametan covek i grupacija, ali nikada nece doci na vlast jer je narod jedno stado. U Srbiji je jos gore. Moja podrska Pernaru i voleo bih da ima neko u Srbiji osim Dveri da to neko kaze.

Alex
6 godine prije

Ha ha uljepšao mi je dan.

Velika Tartarija
6 godine prije

Ivan Pernar, pravda uvijek boli i to naročito sve domače izdajice a osobito ohole eu biro-krade. Jedan veliki bravo!

davor
6 godine prije

TREBAO GA JE PITATI MIŠLJENJE O “DEMOKRATSKOM SAVEZNIKU” ERDOGANU KOJI JE UPLAKANOJ I UPLAŠENOJ 6-GODIŠNJOJ DJEVOJČICI POŽELIO DA POGINE “ZA DOMOVINU”

Kenan
6 godine prije

Tko ne bi glasao za njega ili ŽZ?Nažalost,mora se priznati,da je osim što u HR živi dosta ”Juda”,živi i dosta raje koja ne zna dalje od ADZ-a i Tuđmana.Poserem im se i na SDP,i na Tuđmana i HDZ.

davor
6 godine prije

LIBIJA JE POD “LOŠIM ČOVJEKOM” BILA NAJBOGATIJA DRŽAVA AFRIKE !!!!!!!!

Good Old Rebel
6 godine prije

Pernar sjedi odličan 5

A, možda nemam živaca, Miloševića bih “efikasno” ušutkao.

Georgij Žukov
6 godine prije

Eto u sto se u samo 20- tak godina izrodio poznati danke deutschland , pare popapala maca i sad opet drugi krivi u ovom slucaju EU , 60 milijardi posudili a sada ne bi vracali , jer eto svabe su glupani sto zivot provedu u fabrikama , hrvati i srbi su eto pametniji , posude pare zalegnu pod palmu i uzivaju , tko je blesav raditi , a kad dodje prva rata kredita na odplatu kriv je monetarni sistem hahahah U svakom slucaju ne bi me cudilo da cirkus raspada Jugoslavije zavrsi pobjedama na izborima ovakvih tipova i njihovih stranaka , medjutim mene zivo zanima na koji bi to nacin mladi gospodin kazao NJET EU i nato , na koji nacin bi opstruirao medjunarodne finacijske obaveze , odnosno na koji nacin bi on to pokrenuo razrusenu privredu hrvatske ,koju nije razrusio Günther Oettinger vec su to uradili domaci desperadosi poput… Čitaj više »

Georgij Žukov
6 godine prije

Opet lupa gluposti zbrda zdola !

davor
6 godine prije

Tadmur Palmirović …..bojim se da su političari prisiljeni da okrenu ploču ako ne žele završiti kao Kennedy

davor
6 godine prije

mars ….LEGENDO

Georgij Žukov
6 godine prije

Prvo da objasni gdje su zavrsile pare koje su i u njegovo ime pozajmili hdz /sdp?
Sada kad treba vracati dug pocinje sumnjati u monetarni sistem haha, naknadne li pameti.

mars
6 godine prije

JA, ja meine liebe Gunter! I Hitler je bio jaaaaaaaako loš čovjek pa ipak nisu Ruzveltu (koji bi to uradio) dozvolili da od Njemačke napravi golu ledinu za vjeke vjekova a Nijemce rasije po bijelom svijetu. A trebali su, jer je po tvome i onih koji te plaćaju, izgleda, loš čovjek na čelu države dovoljan razlog da se istu vrati u kameno doba. Jeb*ga, isti kriteriji i za Libiju i za Njemačku. Princip je princip.

njonjo
6 godine prije

biti će zanimljivo pratiti komentare dežurnih msm u banana rh.

Georgij Žukov
6 godine prije

Iz povijesti je poznato da jadne radisne i postene hrvate uvijek netko krade, kako ono rece otac moderne hrvatske franjo 90 tih , ” nas su stoljecima potkradali bec, pesta i beograd , ali sada imamo hrvatsku i hrvatsku lisnicu u hrvatskom dzepu” , no ne lezi vraze , nakon sto su skrcmili sve sto je stvoreno u Jugi i zaduzili jos tri generacije , pernar zakljucuje da hrvate potkrada monetarni sistem, odnosno eu . 🙂

Son of Alerik
6 godine prije

Pernar je nakon fejsbuk prosvjeda najprije krenuo sa strankom Savez za promjene pa je prošao neslavno. Živi zid se kasnije oformio najprije kao grupa na fejsu u kojoj su se djeca igrala politike. Prva ozbiljna stvar koja je došla otamo su bile spriječavanje deložacija. Malo koja je uspjela. Ali su zato stekli nekakvu prepoznatljivost. Ivan Sinčić je smiren lik, pošten i nepotkupljiv (možda se što promijenilo otkad je postao otac dvoje djece, ne znam) i on je za Živi Zid svojom predsjedničkom kandidaturom napravio zapravo sve. Kasnije na parlamentarnim izborima je uspio ući u Sabor i bez straha progovarati o svemu. Pernar je ušao na slijedećim izborima. Nikad u životu nije vidio toliko novca kao kad je dobio prvu saborsku plaću. Ni za što, za blebetanja. Kad je to shvatio, onda se ohrabrio i počeo laprdati o svemu i svačemu, bez reda i smisla. Najveću dugoročnu štetu stranci je nanio… Čitaj više »

Zadranin
6 godine prije

Pernaru, legendo, živija ti meni 100 godina. Pazi se svih ovih gadova, da nekom ne staneš na žulj.

17 novembar
6 godine prije

svaka cast pernaru ali ako nastavi ovako mogao bi doziviti neku automobilsku nesrecu ili nesto slicno .

zlovenac
6 godine prije

svaka cast momku. zbog takvih ima nade.

Hash
6 godine prije

Svaka ti dala Ivane!
Nek si mu skreso. Znaju oni sve al nije ugodno kad ti istinu saspu u lice.
Da nam je Bogd’o više takvih mladića bilo bi nade u bolje sutra.
Srećno ti i zdravo

VladoGrozny
6 godine prije

Hrabar si Ivane, ali ne narucuj nikakvu cugu po kaficima, narocito ne ‘cajic’ 🙂
No nisi nam bas rekao nista novo.

Bagatin
6 godine prije

Pernara podrzavam maksimalno, ali nikako mi nije jasan njegov plan o nekreditnom novcu i kako bi to utjecalo na Hrvatsku

onaj najgl.......veći Dalton
6 godine prije

Nedavno je u kokošinjcu sa 90 glasova za (vladajući imaju 76) prihvaćen Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o genetski modificiranim organizmima.Time su širom otvorena vrata Monsantu (BASF) i GMO-u.
Zastupnik MOST-a Miro Bulj je predložio dva amandmana čijim prihvaćanjem bi uveli potpunu zabranu uzgoja, uvoza i stavljanja na tržište genetski modificiranih organizama i odjebali Mosanto i GMO iz ove zemlje. Normalno, bagra je digla ruke za ono što je u interesu njihovih gazda a ne ovog blesavog naroda koji ih plaća.
Ali, ovaj uvod je zbog nečeg drugog.
Da bi ovaj zakon došao na glasanje morao je proći nadležni odbor, koji ga je prihvatio JEDNOGLASNO.
A znate tko je na čelu tog odbora?
Ines Strenja Linić iz MOST-a.

Tadmur Palmirović
6 godine prije

Nije mi jasno zašto su naklepani ovoliki minusi Drugu Konstantinoviču.Pernar govori istinu.Govori ono što nas većina misli ali mnoga pitanja će ostati i nama i njemu iznaad glava..kako to provesti u djelo ono što za što se on zalaže????Bojim se da je to Sizifova borba!

Grdi
6 godine prije

Izgleda da je Pernarima to u krvi ………. naime njegov je prastric upucan u Beogradskoj skupstini zajedno sa Stjepanom Radicem jer su se borili za prava Hrvata …….u svakom slucaju BRAVO Pernaru !! ………..

nitkoinista
6 godine prije

bravo Pernar, svaka cast!!!!!!!!!!!!

Alex
6 godine prije

Uh kako se Domagoj Ivan Mateo Luka Ante Stipe Milošević unegodio… teško je to bilo gledat. A onog do njega samo sto kap nije drmnula.

Đuro
6 godine prije

Nije rekao ništa novo.
Samo način na koji je to rekao i općenitost tvrdnji(koje su ionako prilično već poznate)umanjuje vrijednost njegovog izlaganja.
Osim toga,paradoks je da baš njemačka i jest odgovorna za priljev tolikih ljudi koji su uglavnom oportunistički imigranti.

Ive
6 godine prije

Trebalo je jos samo dodati: Bandit Günther Oettinger, RAUS aus Croatien.

Bibi
6 godine prije

Bravo Pernaru, u prostoriji punoj poltrona i uvlakača, jedina si svjetla točka !

Majk Majers
6 godine prije

Ako mi ne znamo kako bi Pernar sprovea svoje planove, ne znači da se isti i ne mogu sprovest. Povijest je nebrojeno puti pokazala kako se nemoguće može postić, uz ruganje i napade većine. Ako ništa, Pernar bar javno o tome priča. A razlika je javno pričat i pisat na portalu/forumu iz udobnog naslonjača i mudrovat. Za razliku od nas ovde (posebno ovih koji seru), Pernar ima jaja.
Pozdrav tihoj većini koja samo zna žugat, tehno junaci 21. stoljeća

Ivo
6 godine prije

Žukov, komentari su ti inače na nivou, ali ovdje si podbacio debelo. Ne znam da li je to zato što si dugo vremena u švicarskoj pa si počeo gledati svisoka na bivše sugrađane, ili te korumpirao sustav u kom živiš. No, da pojasnimo: u svim vazalskim državama na vlast se postavlja ekipa kojoj se (što je bila svrha i ovog sastanka s oettingerom) dirigira što i kako moraju uraditi. Između ostaloga MORAJU podizati kredite i zaduživati se, to je elementarna zadaća koju dobijaju. ELEMENTARNA, zapamti tu riječ. I mora se provesti. Kad to naprave, može početi puzajuća pljačka, ‘stezanje remena’ odnosno privatizacija zdravstva, školstva i svega ostaloga, rasprodaja prirodnih resursa, itd, a sve to u ime otplate kredita. Ako neka garnitura ne želi zaduživanje, ruši se i postavlja nova. Tu ni članstvo neke stranke nema pravo glasa, a da ne govorimo o običnim građanima ili zastupnicima izrazito opozicijskih stranaka kao… Čitaj više »

Tomo
6 godine prije

Pernar je Kralj ! Pernar Spasitelj ! Volim Pernara !

Alen
6 godine prije

Ovde prvo svi moraju da shvate da smo svi mi na balkanu samo mali dio imperijalnog carstva ,zaduzeni, bez snage i pameti a premaleni i rascjepkani da se odhrvamo tome….

Jedino ostaje cekati da se imperij raspadne pa biti pametniji….

PS, ako se ikad ujedinimo misim da nas ,nakon ovog iskustva, nikakva imperija vise nece razdvojiti…

Majk Majers
6 godine prije

Adieu

zoran
6 godine prije

svaka cast

Bondone
6 godine prije

Pernaru svaka ti cast! Zivio!!!

Zvrk
6 godine prije

@redakcija, mogli ste bar odgovoriti ako je već to vrijedno brisanja. zapazio sam rasističke komentare koji nisu izbrisani. što bi tek bilo da sam zaista napisao nešto uvredljivo.

Mimi
6 godine prije

bravo, Pernar, bravo

Zvrk
6 godine prije

Pazite Lalovca i Miloševića kako su se zavukli u mišju rupu! Potonji ga hoće najrađe ušutkati pa se opet povuče dublje u birokratski čmar. 😀

Našili
6 godine prije

lažeš trole pernar razgovara u ambasadi sa irancima i podrzava asada i sirijsku arapsku vojsku odhebi ovdje nema nikog toliko glupog da povjeruje tvojim baljezgarijama

Pravopiždžija
6 godine prije

“Ivan Pernar je poznat po svojoj direktnošću.”
Stvarno zadivljen nad melodičnošću savremenog hrvatskog jezika. Akrobacije sa padežima. Dok se postojao srpskohrvatski sve je nekako bilo ljepše…

Ivo Lola
6 godine prije

Izašli smo na čistinu, a sve se vratilo u doba neposredno prije Oktobarske revolucije. OK. Ako je populizam ovo što govore ljudi poput Pernara, šta je onda sve ovo što slušamo zadnja tri desetljeća? “Elitizam je naziv koji se koristi za ideologije, pokrete i praksu temeljenu na uvjerenju da odlučivanje, upravljanje ili vlast u nekom društvu, organizaciji ili državi mora biti ograničeno isključivo na pripadnike njegove elite, odnosno pojedince koji se od njenih “običnih” pripadnika ističu po porijeklu i materijalnom bogatstvu. Elitizam se opravdava tvrdnjom, da “običan narod” nema intelektualne ili moralne kvalitete, odnosno financijsku nezavisnost, koje bi mu omogućile da donosi odluke od općeg dobra, odnosno da se na njegovo rasuđivanje može utjecati potkupljivanjem kratkoročnim zadovoljavanjem potrebama ili podilaženjem predrasudama.” [Wiki] Zato, pravo ime ovog sustava u kojem danas živimo i koji nas mori, nije ni liberalizam, ni demokracija, ni tržišna ekonomija, ovo sada gdje su nas preveli žedne… Čitaj više »

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI