fbpx

Ivermektin, skriveni lijek od 2 dolara u liječenju COVID pacijenata. Zašto smeta farmaceutskoj industiji?

Ivermektin-Covid

Komentatori na našem portalu postavljaju odlična pitanja, a ima i sjajnih, vrlo informativnih komentara. Kako danas dobih jedan mail našeg posdoktoranta Sveučilišta u Utrechtu, Stipe Pandžića, red je ovu vrlo kvalitetno obrađenu analizu te kontekst događanja oko Ivermektina objaviti kako bi naši čitatelji, ali i mnogi drugi, bili na vrijeme ali i detaljno informirani.

A Stipe Pandžić piše u mailu slijedeće:

Prije svega, molim vas za razumijevanje jer pišem poruku iz perspektive zabrinutog laika, a ne medicinskog eksperta, premda je sadržaj ove poruke informacija koja je primarno medicinski relevantna.

Od kraja prošle godine pratim proces odobravanja, administriranja Ivermektina u covid profilaksi i tretmanu COVID pacijenata. Zapravo, bolje rečeno, pratim proces suzbijanja odobravanja Ivermektina za liječenje COVIDA-a.  Što je Ivermektin?  Ivermektin je supstanca otkrivena 1975. godine, čija je primarna upotreba liječenje parazitskih infekcija. Uspješno je upotrebljavan u Africi protiv niza parazitskih oboljenja, zbog čega je otkriće Ivermektina 2015. nagrađen Nobelovom nagradom za medicinu.

 

Priča o Ivermektinu i COVID-u započela je u proljeće 2020. studijom znanstvenika s Monash Sveučilista prema kojoj Ivermectin uništava SARS-CoV-2 in vitro unutar 48 sati.

https://www.monash.edu/discovery-institute/news-and-events/news/2020-articles/Lab-experiments-show-anti-parasitic-drug,-Ivermectin,-eliminates-SARS-CoV-2-in-cells-in-48-hours

Ova studija potaknula je niz neovisnih liječničkih centara u kojima se Ivermektin eksperimentalno administrirao u “živim uvjetima” u profilaksi i liječenju COVID pacijenata. Dobar dio pobornika ovog lijeka vremenom se okupio unutar udruženja FLCCC, ciji je idejni vođa Prof. Paul Marik. Cilj osnivanja FLCCC-a bila je prenamijena postojećih lijekova u suzbijanju pandemije (medju ostalim, razmatrali su ulogu kortikosteroida, vitamina D etc.).

Primjena Ivermektina u suzbijanju COVID-a pokazala se toliko učinkovitom da je doktor Pierre Kory u svom pozvanom predavanju ispred US senata nazvao ovaj lijek “čudesnim” s garancijom da se nećete razboljeti od COVID-a ukoliko  ga uzimate.

 

Povrh profilaktičkog djelovanja, postoje podaci od tisuće COVID pacijenata koji pokazuju da se viralno opterećenje značajno smanjuje nakon nekoliko dana primjene Ivermektina. Što se dogodilo nakon toga ohrabrujućeg svjedočanstva?

Nažalost, spregom medijske kulture, birokracije i farmaceutskih autoriteta, (gotovo) ništa dobro se nije dogodilo. Uslijedio je niz događaja koji se dobro uklapaju u rječničku definiciju “cenzure”.

Najprije je Youtube maknuo govor Dr. Pierre Korya pred Senatom nakon sto je pregledan više od milijun puta. Nota bene, ovo je učinjeno pod izlikom zaštite od misinformiranja, prema čemu se Youtube (Google) propagira kao medicinski autoritet iznad skupine visoko citiranih znanstvenika).  Potom je, u neviđenoj akademskoj travestiji, časopis Frontiers in Pharmacology najprije prihvatio pa, nakon online publikacije, maknuo studiju o Ivermektinu. U studiji se preporučuje hitno usvajanje Ivermektina u liječenju COVID pacijenata na temelju više od 20 neovisnih trial studiesa. Npr. jedan od triala je obavljenj u Argentini, vođen od Dr. Hector Carvalloa, sa sljedećim ishodom: od 1200 sudionika ukupno, medicinskih radnika, od 800 onih koji su “bili na” Ivermektinu, nijedan oboljeli. Od ostalih 400 koji nisu uzeli Ivermektin, 240 (blago ili teže) oboljelih. Dakle, nakon tri runde recenzija s četiri recenzenta i prihvaćanja, Frontiers in Pharmacology  miče studiju s objašnjenjem da su stanoviti  “vanjski eksperti” pronašli neosnovane tvrdnje u studiji. Svatko tko se razumije u postupak vršnjacke recenzije vidi da je ovo flagrantna povreda znanstvene procedure. Srećom, nakon ponovnog slanja u American Journal of Therapeutics, članak je nedavno prihvaćen za objavu i uskoro će se vjerojatno pojaviti na njihovom websiteu (tekst u privitku).

Povrh suzbijanja, časopis  JAMA objavljuje studiju iz Calia u Kolumbiji koja opovrgava djelatnost Ivermektina uz nebrojene propuste istraživača i nekonkluzivne rezultate (vidljivo u komentarima na studiju). Ova studija se brzinom svijetlosti proširila u Nizozemskoj putem Volkskrantovog teksta “Ivermektin ne radi ništa”  i Twittera, gdje je taj dan Ivermektin bio 4. najtraženiji pojam. S druge strani, mediji nisu popratili niti jednu od uspješnih studija u raznim dijelovima svijeta koje pokazuju učinkovitost Ivermektina (studije lako dostupne putem Google Scholara). Borba za medijsku pozornost pozitivnih učinaka je neumoljiva, čak i kada renomirani znanstvenici pokušavaju plasirati upotrebu Ivermektina kao rješenje pandemije. Primjer je WHO-ova konzultantica Tess Lawrie iz UK-a koja je napravila meta-analizu svih dostupnih studija o Ivermektinu sa zaključkom da smanjuje smrtnost za oko 70 %. Inače, meta-analize trial-a su ključne u usvajanju lijeka od strane agencija, ali ne i u ovom slučaju dano na panel diskusiji.

 

Ovo je samo dio cijele priče, ali siguran sam da ste dobili dojam općeg tijeka.

Koji je razlog suzbijanja ovog lijeka? Dokaza nema, ali mnogi upućuju na to da ovaj izuzetno jeftini, sigurni (incidencija nus-pojava samo 160 puta na milijarde primjena!) i široko-dostupni lijek ne odgovara interesima farmaceutske industrije i prirodi ugovora koje oni sklapaju s vladama zapadnih zemalja. Nisam sklon teorijama zavjera i ne bavim se spekulacijama, pa o tome ne bih dalje ovdje.

Zašto šaljem ovu poruku vama. Dva su razoga. Prvi je razlog to što vidim da je ovaj lijek nezamijećen u Hrvatskoj javnosti, a u Nizozemskoj je, npr., sustavno misreprezentiran.

Iako medicina nije domena mojih kompetencija, upoznat sam s procesom peer reviewa i trial studiesa te se nadam da u uvjetima u kojima je svijet “zakočen” na godinu dana ovaj lijek s izvrsnim rezultatima, širokom dostupnošću (za razliku od cjepiva), niskom razinom rizika te preventivnim i tretmanskim potencijalom može i mora biti prepoznat od javnosti. Siguran sam da među vama ima onih koji će ovo proučiti i uzeti za ozbiljno, a nadam se i onih koji mogu nešto korisno učiniti s ovom informacijom na korist šire javnosti.

Drugi razlog je to što vam nisu dostupna. U tom slučaju (iako sam dobro uradio “domaću zadaću” i proučio različite izvore i podatke) konzultirajte medicinske stručnjake koji makar nešto znaju o Ivermektinu (komercijalna varijanta je najčesće Stromectol) i moju informaciju uzmite cum grano salis (sa zrnom soli, razumno,  oštorumno i pametno).

Sviđa vam se portal Logično?
LAJKAJTE NAŠU STRANICU

(samo jednom, ako kliknete drugi put, Facebook će smatrati da nas ne volite)
Pretplati se
Obavijest
guest
Zaštitite svoje ime u komentarima... REGISTRACIJA
141 Komentara
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Inline Feedbacks
View all comments
... ....
Gost
... ....
16 dana prije

Peer review neće biti vršnjačka recenzija.

tihobl
Gost
tihobl
16 dana prije
Reply to  ... ....

Gle cuda, Vucic ga kupuje naveliko. Ostali ce ga morati opet moljakati za pomoc, ali kako reci “daj nam malo lijeka za sugu”.

Iva
Gost
Iva
16 dana prije
Reply to  tihobl

Kupuje Ivermectin?

Debeli đuro
Gost
Debeli đuro
16 dana prije
Reply to  Iva

Milijun liječnika i stručnjaka ,specijalista ovakvih i onakvih i nitko NE ZNA za ivermectim???

Iva
Gost
Iva
16 dana prije
Reply to  Debeli đuro

Prave se da ne znaju. Lek se proizvodi u Srbiji – Veterinarski zavod Subotica. Nije ni skup. A neki lekari ga koriste preventivno. Zašto nam je onda umrlo preko 100 lekara? Zašto oni nisu dobili taj lek?

Debeli đuro
Gost
Debeli đuro
16 dana prije
Reply to  Iva

Uvažena kolegice,daj zamisli sama,doktori su ipak vrhunski obrazovani ljudi,naravno i svi maksimalno informatički pismeni,dakle umrlo od korone njih stotinu,i NIJEDAN od njih nije znao za taj lijek koji se naveliko proizvodi u Srbiji ,doslovce za sitan novac !????? To tebi nije čudno???Što je po tebi problem da se nisu konzultirali s tvornicom ili međusobno tim više radi se o njihovim VLASTITIM ŽIVOTIMA ???

Iva
Gost
Iva
16 dana prije
Reply to  Debeli đuro

Profesore, sve ste u pravu.

Iva
Gost
Iva
16 dana prije
Reply to  Iva

PS Čuli ste možda za slučaj doktora Lazića iz Niša. Njegova ćerka je podnela prijavu zbog nesavesnog lečenja. Moguće je da je isti slučaj i sa ostlima koji su umrli. A moguće da mnogi nisu ni umrli od korone nego od nečeg drugog.

gargamel
Gost
gargamel
16 dana prije
Reply to  Debeli đuro

To raspravi sa šumadincem, na istoj ste talasnoj ..

Diego
Gost
Diego
16 dana prije
Reply to  Iva

Većina od tih preminulih lekara je brutalno uklonjeno.Mrtva usta ne govore,mafijaško uklanjanje svedoka za koje se sumnja da nisu pouzdani.U smislu da postoji sumnja da bi mogli u nekom trenutku da progovore šta se stvarno događalo u bolnicama.Sve je vrlo jednostavno.Samo ako na realan život ne gledaš iz perspektive braće Grima ili Andersena.

Iva
Gost
Iva
16 dana prije
Reply to  Diego

Jedan od tih lekara je bio moj školski drug. Izuzetan lekar, čovek. Ne znam zašto bi ga neko ubio. Bio je u kovid sistemu, ali mi se čini da nije bio u bolnici. Drugi lekar koga sam poznavala je bio kardiolog koji je lečio moju mamu. Bio je profesor na fakultetu i načelnik kardiologije VMA. Ta smrt mi je vrlo čudna. Jedini je iz te ustanove koji je izgubio život. A ima i sveodočenje kolege koji je za dlaku izbegao respirator i ostao živ. Njegov anesteziolog je znao za neke “cake”.

... .. .
Gost
... .. .
16 dana prije
Reply to  Iva

izbrisi ovo zadnje radije

Iva
Gost
Iva
16 dana prije
Reply to  ... .. .

Zašto?

rimtu
Member
Active Member
rimtu
16 dana prije
Reply to  Iva

“Ne znam zašto bi ga neko ubio.”

Rekao ti je Diego, “mrtva usta ne govore”.

Iva
Gost
Iva
16 dana prije
Reply to  rimtu

Moguće da se ti lekari nisu slagali sa protokolima lečenja koje je preporučila SZO.

fjveijfviendiuvewidn
Gost
fjveijfviendiuvewidn
16 dana prije
Reply to  rimtu

+

fjveijfviendiuvewidn
Gost
fjveijfviendiuvewidn
16 dana prije
Reply to  Diego

+

Mikojan
Gost
Mikojan
16 dana prije
Reply to  Iva

Zašto? Odgovor je vrlo jednostavan, da pandemija izgleda ozbiljno i opasno, žrtve su nebitne, bitan je cilj.

Iva
Gost
Iva
16 dana prije
Reply to  Mikojan

Izgubili smo najbolje lekare. Jedini cilj ovde je totalno urušavanje ionako lošeg zdravstva.

fjveijfviendiuvewidn
Gost
fjveijfviendiuvewidn
16 dana prije
Reply to  Mikojan

+

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
16 dana prije
Reply to  Iva

Ti liječnici su vjerojatno pogledali mikroskopom neka tkiva…

I pitanje je što su “dobili”…?

Ovdje se vrti veeellliika lova. I ne samo lova.
Cijeli svijet.

Iva
Gost
Iva
16 dana prije
Reply to  Lucija, prva

+

Sir Oliver
Gost
Sir Oliver
16 dana prije
Reply to  Debeli đuro

Nema uobrašenijih osoba od medicinskog pomažući ljudima ,s vremenom počnu o sebi visoko mislit.Imao sam prilike osjetit to na svojoj koži.Ponašaju se poput malih bogova.Ne smiješ ništa pitat a kamoli potražit drugo mišljenje.

Iva
Gost
Iva
16 dana prije
Reply to  Sir Oliver

5+

Debeli đuro
Gost
Debeli đuro
16 dana prije
Reply to  Iva

Pa do kada traje CENZURA,do sudnjega dana ???

Iva
Gost
Iva
16 dana prije
Reply to  Debeli đuro

Tako nekako.

Debeli đuro
Gost
Debeli đuro
16 dana prije
Reply to  Debeli đuro

Zašto se ta tvornica iz Subotice sada ne pozlati,DOSLOVCE POZLATI,ako proizvodi taj lijek za sitan novac i izvodi ga po cijelom svijetu,umjesto da sama Srbija uvozi vakcinu iz Rusije,Kine,Indije i USA ???

Iva
Gost
Iva
16 dana prije
Reply to  Debeli đuro

Ne daju joj da se pozlati. Možda bi nam Zapad i US opet uveli neke sankcije da smo izvozili taj lek. Svašta je tu moguće.

Malomorgen
Gost
Malomorgen
16 dana prije
Reply to  Iva

kad pročitam možda?…….. eeh😒

Iva
Gost
Iva
16 dana prije
Reply to  Malomorgen

100%.:))

rimtu
Member
Active Member
rimtu
16 dana prije
Reply to  Iva

Pa vidiš da nisu dopustili ni da ga vi koristite, sigurno ne bi dopustili da ga izvozite.

Iva
Gost
Iva
16 dana prije
Reply to  rimtu

Nije im u interesu da ga koristimo.

tihobl
Gost
tihobl
16 dana prije
Reply to  Iva

Kupuje Ivermectin?

Da.
Uvozi ga iz SAD.

Iva
Gost
Iva
16 dana prije
Reply to  tihobl

Hvala Vam na odgovoru. Negde sam pročitala da kupuje lek regeneron(?) koji proizvodi Eli Lili. 2000 pilula za nek velike pare.

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
16 dana prije
Reply to  ... ....

Zamislite da otvoreno kazu: “da ovo smo sve unaprijed pripremili kako bi se obogatili, vas osiromasili i velik dio sterilizirali i pobili”
Na to svi fakt chekeri potvrde da je sve istina i svi mediji.
Uz to nadodaju: novi lockdown zato sto vas mrzimo stoko!
Sto mislite da bi se promjenilo i kako?

Mr.T
Gost
Mr.T
16 dana prije

+

rimtu
Member
Active Member
rimtu
16 dana prije

Barem polovica bi i dalje brnjice noslila.

Diego
Gost
Diego
16 dana prije
Reply to  rimtu

I sve sa brnjicama bi zakazali protest na kojem će da uzdrmaju zlikovce.Protest zakazan za 27.11.2024.Pa da vidimo sad,kako se tresu gaće Gejtsu,Rokfeleru i ekipi…

fjveijfviendiuvewidn
Gost
fjveijfviendiuvewidn
16 dana prije
Reply to  rimtu

+

Jomla
Gost
Jomla
16 dana prije

Dobar! DOBAR!!
++++++++++++++++++

fjveijfviendiuvewidn
Gost
fjveijfviendiuvewidn
16 dana prije

+

Iza_horizonta
Gost
Iza_horizonta
16 dana prije

Corona virus ima dosta značenja i svrha.
Ako neko misli da je došao do ispravnog i logičnog zaključka neka ima na umu da su većina pretprogramirani, na način tako što vam ostavljaju “tragove” da dođete do ‘željenih’ zaključaka. A ako neko stvarno dođe do kakvog ispravnog stava o čemu onda se pristupa ‘deasocijaciji’ na koju se ne žale sredstva.

Slonica
Gost
Slonica
16 dana prije
Reply to  Iza_horizonta

Ni sredstva ni načini.
Ima li uopće primjera tko se približio ispravnom stavu pa je ušao u proces inicijacije…i tko??

ZAGREPCANKA
Gost
ZAGREPCANKA
16 dana prije
Reply to  Slonica

Moram Vam reći, poštovana, danas bila trojica, na cijepljenju, ali bez cijepljenja, prevaranti, ali, prošli inicijaciju!

Slonica
Gost
Slonica
16 dana prije
Reply to  ZAGREPCANKA

Moram i ja Vama reći poštovana ako mislite na cjepljenje vladajućih, to je bilo jučer a ne danas

Iza_horizonta
Gost
Iza_horizonta
16 dana prije
Reply to  Slonica

Saznaćeš sve uskoro.

Slonica
Gost
Slonica
16 dana prije
Reply to  Iza_horizonta

Znatiželja ubila mačku…hvala

fjveijfviendiuvewidn
Gost
fjveijfviendiuvewidn
16 dana prije
Reply to  Iza_horizonta

+

Malimali
Gost
Malimali
16 dana prije

Pa ista je priča bila sa klorokinom koji je Droualt uspješno primjenivao na inštitutu u Marseilleu kuda stalno dolaze -bolesni – ljudi iz Afrike. Dva mjeseca prije početka kampanje oko korone, početkom januara 2020 tadašnja ministrica zdravlja Agnes Buzyn u Francuskoj povukla je klorokin iz proste prodaje, a počela je kampanja o njegovoj navodnoj nepouzdanosti – poslije 70 godina upotrebe (lijek se inače upotrebljivao protiv malarije i protiv lupusa)! Kako so već odavno istekle royalties odn. patenti, kutijica je koštala samo oko 15 eura.

ZAGREPCANKA
Gost
ZAGREPCANKA
16 dana prije
Reply to  Malimali

Hina (Hrvatska izvještajna novinska agencija) je 16. 10. 2020. objavila tekst naslova: Svjetska zdravstvena organizacija (WHO): Lijek za kojeg se vjerovalo da liječi COVID-19 potpuno je neučinkovit. Pokazalo je to ispitivanje u 405 bolnica.   GENEVE, 16. listopada 2020. (Hina/dpa/Reuters) – Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) pokopala je u petak nade da bi lijek za ebolu remdesivir i još tri postojeća lijeka – hidroksiklorokin, lopinavir/ritonavir i proizvodi interferona mogli biti korisni u borbi protiv covida-19, pojasnivši da daju male ili nikakve rezultate u liječenju te bolesti. https://www.hina.hr/vijest/10495513 https://www.novilist.hr/uncategorized/svjetska-zdravstvena-organizacija-lijek-za-kojeg-se-vjerovalo-da-lijeci-covid-19-potpuno-je-neucinkovit-pokazalo-je-to-ispitivanje-u-405-bolnica/ Sanofi – proizvođač Klorokina: Klorokin x 14 dana x 0,28 € = 3,92 € Hidroksiklorokin x 14 dana x 0,92 € = 12,88 € Azitromicin x 14 dana x 1,29 € = 18,06 € Lopinavir/ritonavir x 14 dana x 3,68 = 51,52 € Sofosbuvir/declatasvir x 14 dana x 4,60 € = 64,40 €   Gilead Sciences – proizvođač Redmesivira: Remdesivir x 10 dana x 8,28 € = 82,80 € (cijena može biti i veća nekoliko puta) Favipiravir x 14 dana x 18,40 € = 257 € Pirfenidone x 28 x 28,52 € = 798,56 € Moje pitanje je: zašto je Alemka Markotić lobirala i spominjala samo Remdesivir i tvrdila da nema teških nuspojava, kada znanstvene studije govore sasvim suprotno? Na ovo treba dati odgovor… Pročitaj više »

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
16 dana prije
Reply to  ZAGREPCANKA

Zbilja mislim da bi tužbu za kupovinu Remdesvira po cijeni od 40 mil. u trenutku kada je i Who rekao da ne valja (jesen), trebalo izdvojiti kao posebnu.

rimtu
Member
Active Member
rimtu
16 dana prije
Reply to  ZAGREPCANKA

“Moje pitanje je:zašto jeAlemka Markotićlobirala i spominjala samo Remdesivir i tvrdila da nema teških nuspojava, kada znanstvene studije govore sasvim suprotno?”

Ne vjerujem da si toliko naivna.
Prvi razlog je da nam izbije 63 mil. Eur iz džepova, a drugi je da se ljude “liječi” otrovnim pripravkom koji ima grozne nuspojave i relativno je smrtonosan, pa se onda to sve lijepo svali na “virus”.

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
16 dana prije
Reply to  rimtu

Zašto ponavljate moja pitanja?

Ovo sam ovdje napisala 3-4 puta.

Bez Markotićke.

Jer ona nije ni MINISTAR NI PREDSJEDNIK VLADE, DA ODLUČUJE O UGOVORIMA I PLAĆANJIMA!

Kopirali bi, a ne koristite mozak. Što ste davno trebali naučiti…i još puno toga.

rimtu
Member
Active Member
rimtu
16 dana prije
Reply to  Lucija, prva

Ne znam kaj da ti više napišem, a da ne budem stvarno bezobrazan.
Ne bih volio biti u koži tvog muža/partnera, ako ga imaš.

fjveijfviendiuvewidn
Gost
fjveijfviendiuvewidn
16 dana prije
Reply to  rimtu

+

Prle
Gost
Prle
16 dana prije

Samo se djaba ponavljamo. Mi znamo da uvijek ima alternativa,to jest rjesenje za sve probleme,ali u cemu je kvaka?

PRAVO JE SILA!!

Ja znam koja je ovo bolest
Ja znam odaklen je dosla
Ja znam cime se moze lijeciti
Ja znam na koji nacin se moze lijeciti i tako ce te postupati (jer nemam znanje,ali imam vojsku i policiju)
Ja znam jesi li zdrav ili bolestan
I ja brinema za vasu slobodu i sigurnost

U prevodu ova novonastala situacija se moze ukratko opisati TROJICA SU REKLA DA SI PIJAN I VALJAJ SE.

Nije sve blistavo
Gost
Nije sve blistavo
16 dana prije

Ivermetkin usporava prijelaz virusa u stanicu do 1000 puta, ali također usporava prijelaz u i iz stanice raznim važnim stvarima koje su potrebne za njegovo funkcioniranje. U antiparazitskom djelovanju uzima se pojedinačna doza od 200 ug / kg tjelesne težine, a protiv koronavirusa to treba redovito činiti. Zbog toga su u Češkoj predložili uzimanje Ivermetkina samo svaki drugi dan dva puta u kućanstvu i do 3 puta u bolnici.

Ivermetkin stoga ima svoju vrijednost u kontroli bolesti u prva 72 sata i tako daje tijelu dodatno vrijeme da pronađe odgovor.

Malomorgen
Gost
Malomorgen
16 dana prije

znači, nije neko čudo od lijeka?

Debeli đuro
Gost
Debeli đuro
16 dana prije
Reply to  Malomorgen

A zakaj se ne upotrebljava u Sloveniji,RH,Srbiji ili BiH,u čemu je problem ??? To već 100 puta ponavljamo i raspravljamo ,i ….??? U čemu je problem da se MASOVNO NE UPOTREBLJAVA ???
Da Arna Šebalj to objasni nama ili mi objasnimo njoj ???

Nije sve blistavo
Gost
Nije sve blistavo
16 dana prije
Reply to  Debeli đuro

U Sloveniji košta 100+ eura

Malomorgen
Gost
Malomorgen
16 dana prije

v sloveniji si zdr. osiguran i ne plačaš nič…
kakve ewre?

Debeli đuro
Gost
Debeli đuro
16 dana prije
Reply to  Malomorgen

Eto vidiš,super-lijek jeftin,nitko ga ne mora platiti,proizvodi se na veliko u Subotici,vjerojatno ga imaju na zalihi u skladištu ili ga mogu ODMAH napraviti u ogromnim količinama,ne moramo a nikim se natezati oko uvoza i ostalog ,a kako da to medicinari to ne znaju ??? A stotinu doktora u Srbiji navodno bi spasio taj lijek????.
HAAAALO LJUDI ,TKO JE U TOJ CIJELOJ PRIČI LUD ???

bumbar
Member
Trusted Member
bumbar
16 dana prije
Reply to  Debeli đuro

U čemu je problem da u javne medije ne puštaju liječnike i ostale stručnjake koji imaju drukčije mišljenje od stožeraša i režimske politike?

Metabaron
Member
Metabaron
16 dana prije
Reply to  bumbar

To , to !

istina boli
Gost
istina boli
16 dana prije
Reply to  Debeli đuro

ajde đuka ne prdi po običaju. cjepi se u bulju i spavaj svoj san. mi te buditi nećemo, samo ti dremuckaj, doći će majstori po tebe da ti objasne pravo stanje stvari. biće ti prekasno, no što si tražio to si i dobio.

DekonstrukcijaPuding
Gost
DekonstrukcijaPuding
16 dana prije
Reply to  Debeli đuro

To djuro razvaljuješ. Gdje si ovih dana. Nema te?

rimtu
Member
Active Member
rimtu
16 dana prije

“Ivermetkin usporava prijelaz virusa u stanicu do 1000 puta,”

Još da i to vidim.
Ma samo da vidim ulazak bilo kojeg “virusa” u bilo koju stanicu.
Kako isprati mozgove 99% populacije, uvjeriti ih da je nešto što sami proizvode opasni patogen koji jedva čeka da ih ubije.

ledeno doba
Gost
ledeno doba
16 dana prije

svakodnevno hebavanje u zdrav mozak vijest sa mainstream portala: srpski glumac Vlasta Velisavljević umro je u 95. godini od “posljedica koronavirusa”. primljen je u bolnicu, i “intubiran”, ali je “bolest bila jača”. a onda na kraju se saznaje da je Velisavljević 21. siječnja cjepljen protiv koronavirusa.. dakle: – 95-godišni čovjek “UMRO OD KORONVIRUSA” – prije toga primljen je u bolnicu i INTUBIRAN (stavljena na respirator?) -dva mjeseca ranije, cjepljen je protiv koronavirusa banda će naravno i ovdje reći, nema nikakve veze sa cjepivom.. ali ako, je cjepivo navodno “zaštita” i to baš za starije osobe, zašto je Velisavljević onda ipak dobio koronu, iako je cjepljen? i zašto je umro od navodne korone? Tojest , čemu onda cjepivo? a znamo iz mnogih strašnih i šokirajućih izvješraj iz starčkih domova u zapadnim zemljama, da su mnoge cjepljene starije osobe, dobivale koronu, nakon cjepljenja i umirale radi li se ovdje o ubojstvu ? Jer, kako svi neovisni liječnici odavno upozoravaju: dr Wodarg, dr Bhakdi, dr Ioannidis, dr Sladovljev… i mnogi drugi, a nedavno je na to upozorio čak i onaj nizozemac, bivši član Gatesove zaklade, cjepivo izaziva autouminsku reakciju, odnosno tzv. autoimunsku bolest, što posebno za starije osobe može biti kap koja će preliti… Pročitaj više »

fjveijfviendiuvewidn
Gost
fjveijfviendiuvewidn
16 dana prije
Reply to  ledeno doba

Imam susjeda koji ima godina kao pokojni Vlasta, žena mi je rekla da se neće cjepiti jer su imali posljedice od cjepljenja “protiv gripe”. Neki dan priča ona nekomu kako ju sin nagovara da se cjepe da se mogu družiti “ko nekada” (znači zombi), sudeći koliko je popila plandemije preko tv-a i radia nebi me čudili da se cjepe.

istina boli
Gost
istina boli
16 dana prije

dosla susjeda, zivahna zena i pokretna u 70-im uvjek skace okolo, donesla domaca jaja, vele moji uđi, joj necu, sve me boli, nikakva sam, sta je bilo, a jucer se cjepila, doktorica me nagovorila kaze………..i tako, potvrđuje se milijun puta, ubojice u bijelim kutama, velika vecina na zalost, spavaju svoj san, ko i taj sin, debeli pardon pijani đuka i ostali neki tamo……

obmdrngbiuneriubgtne
Gost
obmdrngbiuneriubgtne
15 dana prije
Reply to  istina boli

Na kraju ispada da je svatko odgovoran za svoje zdravlje, pa nek im tako i bude kad misle da im drugi (trovači i ubojice) žele dobro.

Slow motion
Gost
Slow motion
15 dana prije
Reply to  ledeno doba

poznajem gospodju, 83g relativno zdrava, malo tlak i slicno..tabletice za ovo-ono kao i svi starije dobi..
Uglavnom cijepila se 20.01., nakon par dana misteriozna upala crijeva, Rebro, otpustena, nakon toga dekubitus po cijelom tijelu..ponovno hospitalizirana na Rebro..opci pad imuniteta, upala pluca i sepsa.. jucer pokopana

NWO
Gost
NWO
16 dana prije

Odgovor vam je u 2 dolara.

Legendarni Grk
Gost
Legendarni Grk
16 dana prije

Nije Ivermectin jedino što Banda blokira – sada su namjerno brodom blokirali Sueski kanal, da uspore i zaustave svjetsku trgovinu. Pripremaju nam probleme s opskrbom hrane i svega ostaloga: https://www.index.hr/vijesti/clanak/blokada-sueskog-kanala-mogla-bi-trajati-tjednima-ovaj-brod-je-poput-nasukanog-kita/2263747.aspx Jim Stone ima komentar na tu temu: “LIE: The ship was pushed aground by strong crosswinds. If so, why did it do such pretty art work on the way into the canal, and why did no other ships experience trouble? If that was plausible, ships would ground in that canal all the time! I WAS RIGHT. REMEMBER YESTERDAY WHEN I SAID THAT SHIP MAY HAVE BEEN STUCK IN THE CANAL ON PURPOSE AND I WARNED PEOPLE TO BUY GAS BECAUSE IT COULD GO TO $10 A GALLON? WELL HOW ABOUT THIS???” http://www.voterig.com/stuckonpurpose.jpg CONFIRMED: They are going to be causing all kinds of intentional mayhem to wreck the world economy. Jamming this ship is a prime example of this and no one can tell me this was accidental if it drew a cock and butt before getting stuck in the canal!!! This ship is probably wedged in INCREDIBLY well, they probably full throttle jammed it in and grounded it solid on purpose. If you have ever seen pictures of perfectly floatable… Pročitaj više »

ž12579ghzrtgfghtzuoš
Gost
ž12579ghzrtgfghtzuoš
16 dana prije
Reply to  Legendarni Grk

+ bravo grk

Zagor
Gost
Zagor
16 dana prije
Reply to  Legendarni Grk

Zadržavam mogućnost namjere, ali vidi se da taj novinar nije upoznat sa procedurom, frekvencijom i brzinom prolaska kroz Sueski kanal. Tuda brodovima upravlja pilot, osoba koja ima licencu za upravljanje brodovima kanalom, ne kapetan broda. Brod kroz kanal NE može ići “full throttle” jer ima i brodova ispred njega. Vjerujem da među komentatorima sigurno postoji koji Kapetan duge plovidbe, koji bi to činjenicama još ljepše objasnio.
Što se tiče minijature prije ulaska, možda i nije namjerna ali je fora. Hahaha.

Legendarni Grk
Gost
Legendarni Grk
16 dana prije
Reply to  Zagor

Napisao je “vjerojatno” (probably full throttle), ali sigurno se radi o namjernoj diverziji.
Evo kakvi su im planovi za povećanje krize:

Poremećaji u opskrbi (globalnoj) su planirani za 2. tromjesečje.
Slijedi naglo pražnjenje polica u trgovinama.
Rast cijena u nebo.
Uvođenje bonova i socijalnih kartica za raspodjelu hrane.
Čekanje u redovima.
Ukidanje plaća i mirovina i uvođenje tzv. minimalne socijalne naknade.

U trećem kvartalu prekidi interneta.
Što će, uz ostalo, izazvalti teške poremećaje u opskrbi energentima (uključujući i struju).
Dakle, što prije organizirati vlastiti vrt.
Osigurati gorivo (drva) za iduću zimu.
Eventualno postaviti vjetrenjaču u dvorište ili sunčane kolektore na krov.
U kasnu jesen slijedi prisilno procjepljivanje.

Koliko god ovo s koronom izgleda izmišljeno i fiktivno, problemi s opskrbom će biti stvarni.
Ako ovo ne natjera ljude da krenu na bandu, onda zaista ne znam što će biti potrebno da se ljudi konačno pokrenu protiv “krvavo neprijatelj, fasisticko okupator, lukavi inteligentno varaliča koji bazira na hiljadu mudrijaskih metota”.

DekonstrukcijaPuding
Gost
DekonstrukcijaPuding
15 dana prije
Reply to  Legendarni Grk

Nevjerojatno je koliko ima djavoljih advokata koji se pale na katastrofe.

Sparkling
Gost
Sparkling
16 dana prije
Reply to  Zagor

Nema potrebe puno filozofirati oko ovog nasukavanja kontejnerskog broda dužine 400m. Onaj tko ima i najmanje znanje o brodogradnji i općenito o brodovima, zna da je kontejnerski brod kao jedro. I vrlo lako moguće je kriva procjena pilota da će uz tu jačinu vjetra brod sigurno nastaviti prolaz.
Pilot ima sve relevantne podatke da bi prolaz bio siguran. Zašto se je to dogodilo i zašto nisu zaustavili konvoj kad je opasnost od vjetra postojala, utvrdit će daljnja istraga.
I ne govorite napamet da je lako osloboditi takav brod, jer ne znamo kakva su oštećenja nastala.
Ako je oštećen timun (kormilo) ili propela, brod je vrlo vjerovatno nesposoban da sam nastavi daljnju plovidbu. Naravno da će ga tegljači u tom slučaju oteglit do sigurne destinacije da se izvrši popravak. Ne tlačite ovaj portal odmah s teorijama zavjere kad nemate pojma što se je stvarno dogodilo.

Zagor
Gost
Zagor
16 dana prije
Reply to  Sparkling

R u talking to me?

fjveijfviendiuvewidn
Gost
fjveijfviendiuvewidn
16 dana prije
Reply to  Zagor

Hahaha………

istina boli
Gost
istina boli
16 dana prije
Reply to  Sparkling

nemoj pisati gluposti. grk je 100% u pravu. sve se potpuno uklapa u plan koji je u toku. otkako postoji kanal, nikada nisam vidio ili cuo da se ovako nesto dogodilo. previse je vazan za ekonomiju svijeta da se sve prepusta jednom pilotu u ovako najosjetljivijem trenutku po citav svijet. cim si spomenuo tlacenje i teorije zavjere sve si rekao o sebi. kakve istrage? sve je odrađeno po planu, a vrlo brzo ces dobiti i odgovor u cijeni goriva i namirnica koje trosimo, pa ti onda pjevaj o tlacenju i teorijama koliko hoces. koja slucajnost, bas se sada zaglavio i paralizirao pola svijeta. sad cekamo vijest i da se u panamskom slucajno zaglavio kakav slican. ajde jebote

Sparkling
Gost
Sparkling
16 dana prije
Reply to  istina boli

Dobro, ti si pametan a ja koji sam taj isti kanal prošao barem 40 puta ja pišem gluposti.
Htio bi biti prost ali ne želim se spuštati na tvoj nivo.
Pitaj ako ti nešto treba objasniti, pametnjakoviću.

Sparkling
Gost
Sparkling
16 dana prije
Reply to  istina boli

Nisi u pravu jer ničim nisi opovrgnuo ono što sam ja napisao.
Ne znaš s kim raspravljaš, jer ja sam jedan koji je prošao tim kanalom najmanje 40 puta.
Ako ti treba neka korisna info. samo pitaj. Samo se nemoj sramotiti.
I nikakav svijet nije paraliziran, jer oko rta Afrike put se produžuje za (7) sedam dana.

istina boli
Gost
istina boli
16 dana prije
Reply to  Sparkling

napisao sam da pises gluposti, ne iz razloga sto si upucen u pomorstvo, to se vidjelo odmah iz prvog komentara da nisi neznalica, vec zato sto negiras cinjenicu da je to namjerno odigrano, i onda dodatno sjebes stvar pa pljujes sa nekakvim tlacenjima i teorijama zavjere. cim spominjes teorije, znaci da spavas svoj san, i zbog toga zauzimas navedeni stav. to nisu nikakve teorije. rijec teorija su dodali tvorci zlotvori koji ti omogucavaju da spavas svoj san. to su stvarne zavjere u pravom smislu rijeci. 40 puta si ga prosao i nisi spomenuo da se ikada tako masivan brod zaglavio. i bas sada da se zaglavi kad je frka u svijetu. i bas unazad par mjeseci su slucajno podigli cijene prijevoza brodom par puta jer ko fol nema dovoljno kontejnera. i sada ce opet slucajno podici cjenu nafte radi tog broda, pa onda sve ostalo. plinska boca na 120kn. slucajno. vratice se na staru cijenu, kad se taj tvoj brod odglavi….nikada. i sada ti ovdje kao iskusni pomorac objasnjavas da se eto, desilo. grk pise gluposti, je li? a u povjesti sueza nikad zatvaranja radi nasukavanja, jedino zbog ratova. i sta ce sad tih tvojih 7 dana putovanja duze pomoci… Pročitaj više »

Sparkling
Gost
Sparkling
15 dana prije
Reply to  istina boli

Oprosti, nisam raspoložen razuvjeriti ni dokazivati nešto u što ćeš se uvjeriti uskoro. A to je da tvoja teorija o namjernom zatvaranju kanala ne drži vodu.
To što se dogodilo ovom brodu, to su neki stručnjaci već dugi niz godina upozoravali da se može dogoditi.
I zbog toga se je pristupilo planiranju i izgradnji paralelnog kanala da bi se promet odvijao dvosmjerno bez zaustavljanja.
Čuti ćemo se pa da vidimo tko je bio u pravu.
Lp

istina boli
Gost
istina boli
15 dana prije
Reply to  Sparkling

nema nikakvih problema. sve stima sto pises o potrebama prosirenja kanala, bilo je o tome rijeci i po medijima, ali kao sto rekoh, gorivo koje vec 5 puta poskupljuje zbog baberoge, i plin koji sam naveo, trebao bi biti dovoljan pokazatelj da tvoja teorija, dapace, ne drzi vodu. vidis i sam, ne moram ti objasnjavati, nafta ode gore, odmah svi skacu i povisuju cijene, nafta ode drasticno dolje, svi glume gljivu i mrvicu spuste cijenu. sad nafta opet ide gore, niti blizu koliko je bila, i opet stoka dize cijenu. samo ovaj detalj ti je dovoljan da se vidi kako nam “majstori” kroje sudbinu, a kamoli ovo sto se sada događa. ne brini, platicemo ceh za ovo “nasukavanje” koje je, vidi “slucajnosti”, u zlocinackim planovima predviđeno da ce se uskoro dogoditi. bas kao i “slucajnost” da ce virus krenuti iz wuhana. a ima tih “slucajnosti” za nabrajanje tri dana. bas prekrasan splet “slucajnosti”. ako nista, od ovih cinjenica ne mozes pobjeci, hoces neces. slagao se ti sa mnom ili ne.

obmdrngbiuneriubgtne
Gost
obmdrngbiuneriubgtne
15 dana prije
Reply to  istina boli

+

fjveijfviendiuvewidn
Gost
fjveijfviendiuvewidn
16 dana prije
Reply to  istina boli

+, slučajnosti ne postoje, oni koji vode kanal imaju izračun tih slučajnosti koje žele izbjeći i sad im kao kriv vjetar, jest, onaj iz Palestine.

istina boli
Gost
istina boli
16 dana prije

tako je stari moj, covjek spava svoj san i zato sto je 40 oplovio suezom smatra da solimo pamet okolo sa nekakvim tamo zavjerama. a sve jasno ko dan, kristalno cisto………….

Legendarni Grk
Gost
Legendarni Grk
16 dana prije
Reply to  Legendarni Grk

Komentar s Facebooka:

“Sve je jasno Židocionisti sada s ovim dalje uništavaju svjetsku ekonomiju, El Sisi je njihov igrač. Da je Egipat uređena država, zaplijenila bi brod i početa istragu tko je kriv da se nasukao, ali El Sisi je kriptožidov i njihov igrač. Zato su ubili Morsija sve ista židovska gamad koja je i iza ove plandemije i cijepljenja. Jim Stone je objavio tko je iza ovog namjerno izazvanog zatvaranja Sueskog kanala.”

Blaza
Gost
Blaza
16 dana prije
Reply to  Legendarni Grk

Pa da, nestašicu hrane su najavili za drugo tromjesečje o.g.

fjveijfviendiuvewidn
Gost
fjveijfviendiuvewidn
16 dana prije
Reply to  Legendarni Grk

Smrdi do neba, više vjerujem u namjernu radnju nego udar vjetra iako ovo potonje jeste opasno u uskom prostoru.

Barba
Gost
Barba
16 dana prije

Digresija. Kad vidim ime Utrecht, sjetim se fabrike za proizvodnju ničega iz Niodaklevaca. Eto. (:

Iva
Gost
Iva
16 dana prije
Reply to  Barba

+

.....
Gost
.....
16 dana prije

da li to znaci da djeluje na gmo parazite morgelonse?

Malomorgen
Gost
Malomorgen
16 dana prije
Reply to  .....

da…. na piccajzle

... .. .
Gost
... .. .
16 dana prije

dobar tekst

Debeli đuro
Gost
Debeli đuro
16 dana prije
Reply to  ... .. .

DOBAR TEKST,??? A ZAŠTO SE NE KORISTI KOD NAS TAJ SPASONOSNI I JEFTIN LIJEK ???

... ....
Gost
... ....
16 dana prije

Znam za primjer starije osobe. Dr preko telefona prepiše sumamed, koji naravno ne učini ništa, ništa drugo dr neće da poduzme prije TESTA, koji je bio zakazan tek za 7 dana. Niti da vidi čovjeka. Dotle se pati sinko (koliki su umrli čekajući??). I nakon testa problemi ne nestaju, visoka temperatura krene svako vecer. Dok konačno ne ode u c19 bolnicu i tamo dobije medrol i još nešto i vrati se kući. Za dan-dva oporavak. Sto je medrol odnosno Metilprednizolon da tako pomaže?

mario
Gost
mario
16 dana prije
Reply to  ... ....

Ma kakvi to ne postoji, to je mala girpica, kako tvrde tu.

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
16 dana prije
Reply to  mario

Za 90% jest.

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
16 dana prije
Reply to  ... ....

Klasika. Kortikosteroid.

“Methylprednisolone (Depo-Medrol, Medrol, Solu-Medrol) is a synthetic glucocorticoid, primarily prescribed for its anti-inflammatory and immunosuppressive effects.[2][3][4] It is either used at low doses for chronic illnesses or used concomitantly at high doses during acute flares. Methylprednisolone and its derivatives can be administered orally or parenterally.”

To je sad standard

Mali Mujica
Gost
Mali Mujica
16 dana prije

Čuo sam da se von Anemični već godinama, još od Briselskih dana liječi sa uguzometinom.

xxx
Gost
xxx
16 dana prije

Cjepivo za sada jedino dokazao djeluje protiv covida.

*Bilješke
Covid komentari po danu portal Logično.Com :
5 komentara – Sendvič
8 komentara – Hamburger
10 komentara – Sendvič + sok

JumpingJackFlash
Gost
JumpingJackFlash
16 dana prije
Reply to  xxx

xxx
“Cjepivo za sada jedino dokazao djeluje protiv covida.” Dokazao: akademik prof. dr. primarijus Bill Gates, najveći zapadni stručnjak za pandemiju i medicinu uopće (i budući Nobelovac iz područja medicine za stručne studije tipa “koliko se prosječna američka Mary zapravo razumije u krivi džojstik”…)
Ako se ne varam, svi “stručnjaci” koji to tvrde dosad nisu još uspjeli ni izolirati i pod elektronskim mikroskopom vidjeti dotični virus, nego navodno antitijela koja organizam navodno stvara protiv virusa.
Mister xxx, Kad vjeruješ u to, idi se odmah dvaput cijepiti sa svom familijom i zatim ponovo svakih 6-8 mjeseci. Budite nam svi skupa sretni i debeli, nadam se da ćete potrajati barem za nekoliko sezona cjepiva…

rimtu
Member
Active Member
rimtu
14 dana prije

Sarkastičan je.

Debeli đuro
Gost
Debeli đuro
16 dana prije
Reply to  xxx

KRIVO-10 KOMENTARA LITRA VINA!!!
NAZDRAVLJE !!!!

Ришона Вилон
Member
Ришона Вилон
16 dana prije

BlackRock берет Америку за горло

Особенно выделяется «большая тройка»: Vanguard Group, Inc., BlackRock и State Street. Каждая из них представляет собой финансовый холдинг с большим количеством дочерних и внучатых структур, зарегистрированных в США и за рубежом.

На конец 2020 года BlackRock, Vanguard и State Street управляли совокупными активами на сумму в 15 триллионов долларов, что эквивалентно более чем трём четвертям экономики США. Суперкорпорации «большой тройки» взяли под контроль буквально все сектора американской экономики и раскинули свои щупальца по миру. В частности, «большая тройка» контролирует от 73% до 80% мирового рынка биржевых фондов (ETF – exchange traded funds), владеет полностью или частично 45 из 50 крупнейших фондов ETF.

Ещё три-четыре года назад эти три компании были в одной весовой категории (величина собственных активов, активов под трастовым управлением, прибыли, капитализации). А в последнее время вырвалась вперёд компания BlackRock

fjveijfviendiuvewidn
Gost
fjveijfviendiuvewidn
16 dana prije

+

Starina
Gost
Starina
16 dana prije

To što ivermektin i hidroksiklorokin djeluju najbolje za bolest nazvanu Covid 19 jasno znači da bacaju parazite na čovječanstvo. Oba lijeka su antiparazitni.
Naravno to je i jedino moguće trovanje ljudi jer virus nije živi organizam i ne može prenosit nikakve bolesti.
Još bolji su potpuno prirodni pripravci, eterična ulja divljeg origana, ravensare, nima, čajevca prema pravilnom uputstvu za upotrebu.
Upravo sam gledao jedan video gdje Englez objašnjava kako truju ljude putem štapića za PCR test. Osim što su neki dokazali da ima gmo parazite, ovaj čovjek govori da stavljaju opasnu kemikaliju na vrh štapića i da se od toga dobija rak mozga, hemoragije..
Tvar se zove Ethylenoxid i visoko je kancerogena, a na pakiranju testa je jasno navedena ta tvar. Koriste je kao sterilizator.
https://www.bundestag.de/resource/blob/711186/f18d968cbb3c946900976ce93516ba5e/WD-8-045-20-pdf-data.pdf

https://www.cancer.gov/about-cancer/causes-prevention/risk/substances/ethylene-oxide

... .. .
Gost
... .. .
16 dana prije
Reply to  Starina

link na video?

ima jezivih stvari na state ot the nation

Starina
Gost
Starina
16 dana prije
Reply to  ... .. .

Ne mogu staviti link. Ima na Telegram kanalu @corona_infokanaI_bmg

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
16 dana prije
Reply to  Starina

Suzdržite se.
Jest živ. Ima gene i razmnožava se. Ali u stanici.
Jasno je da se ne radi SAMO o ovom virusu.
Već sam pisala.

rimtu
Member
Active Member
rimtu
16 dana prije
Reply to  Lucija, prva

Suzdrži se ti svojeg gn0jenja.
Pokazala si podkapacitiranost većinom svojih upisa.

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
16 dana prije
Reply to  rimtu

Ti si obični bezveznjak.
I još si ponešto…

I svjestan si toga. 😛

Mora biti da su to gadne spoznaje.
Vidiš da 💩 znaš o bilo čemu…

Od čega vi takvi živite?

JumpingJackFlash
Gost
JumpingJackFlash
16 dana prije
Reply to  rimtu

rimtu
U ovom slučaju gnojiš samo Ti i to kao cijela farma krava.
Ne znam što Ti treba to sranje?

rimtu
Member
Active Member
rimtu
16 dana prije

Pa ja isto tako ne znam što nekome treba sr4nje promoviranja lažnog narativa.
“Virus” je živ, ma kako da ne. I razmnožava se, ali samo u stanici, nigdje drugdje… ko papagaji ste, koronotalibani. Kaj se svi moramo slagat sa “teorijom klica”, uz dostupan materijal koji ju potpuno pobija? Iz osobnog iskustva mi je još davno bila na klimavima nogama. Od početka ove farse sam se uvjerio da mi je osjećaj bio ispravan.
Zbog toga što 99,98% ljudi puši priču s “virusom”, nam i mogu radit ovo kaj rade.
Svi se volite igrat znanstvenika u “nauci” kojom se oni služe da bi nas porobili.

DekonstrukcijaPuding
Gost
DekonstrukcijaPuding
15 dana prije
Reply to  rimtu

ttps://blog.nomorefakenews.com/2021/03/25/rejecting-rockefeller-germ-theory-once-and-for-all/

Coca Corona
Gost
Coca Corona
15 dana prije
Reply to  rimtu

+čina

fjveijfviendiuvewidn
Gost
fjveijfviendiuvewidn
16 dana prije
Reply to  Starina

+

CAN
Gost
CAN
15 dana prije
Reply to  Starina

Which cancers are associated with exposure to ethylene oxide?

Lymphoma and leukemia are the cancers most frequently reported to be associated with occupational exposure to ethylene oxide. Stomach and breast cancers may also be associated with ethylene oxide exposure.

A porast obojlelih od Leukemije je u porastu od kompjutorizacije svakako -da je danas leukemija kod dijece i mladih -u odnosu na osamdesete porasla 750 %.
Zna netko razlog?

Max
Member
Max
16 dana prije

Zato što liječi zato ga žele. Njima je u interesu da se kaos nastavi. Isto je i s azitromicinom (Sumamed) i hidroksilklorokininom.

Kos
Member
Member
Kos
16 dana prije

225. SMRT MOG SINA MUAMMARA GADDAFIJA Četvrtak, 20. listopada 2011., 15:15h Moja predraga kćeri, sada će biti uklonjena svaka preostala sumnja koju si povremeno mogla imati u vezi Mojih Presvetih Riječi. Otkrivam proročanstva kako bih dokazao svijetu da se Ja, Isus Krist, Spasitelj čovječanstva, obraćam Mojoj djeci u ovom trenutku. Moja namjera nije da izazivam pažnju, već da osiguram da nitko nije isključen od saslušanja Moga najhitnijeg poziva svijetu. Smrt Moga sina Muammara Gaddafija, za čiju ste dušu ti i oni bliski tebi molili posljednjih nekoliko mjeseci, jedno je od prvih proročanstava koje će dokazati istinitost ovih Poruka. Ovo je Moj znak tebi, Moja kćeri, da se riješiš sumnji koje su se zadržale u tvome umu. (detalji o ubojstvima preostalih dvaju vođa dani su vidjelici još jednom, kao i vrijeme ovih zvjerstava. Izvorna poruka otkrivena je u veljači 2011.) Ti, Moja kćeri, iako te to prilično satire, izabrana si da pripremiš čovječanstvo za Moju Novu Eru Mira. To je vrijeme koje će uslijediti jednom nakon Upozorenja. Idi i pripremi se za slijedeći dio tvoje Svete Misije, kako bi pomogla spasiti duše nakon Upozorenja. Dane su ti milosti da budeš jaka. Moja djeca posvuda konačno čuju Moj vapaj za obraćenjem. Oni… Pročitaj više »

Kos
Member
Member
Kos
16 dana prije
Reply to  Kos

WW3 is ahead, USA and EU fall, war will be short and nukes will be used. Antichrist emerges into war as the peacemaker and he is someone from the east. Do not take the chip(mark of the beast) for it will mean hell if taken(and not in the ‘state of Grace when taken) . Gods chastisements(weather, nature, ..) will escalate(mild form is seen as climate change) and we can repent only while alive. There will be a personal experience: ”cross will appear in the red sky/two comets will collide +supernatural earthquake will be felt” – Gods proof of His existence and a chance to save our souls prior Second Coming. Seal of the Living God is a prayer contained in the Book of Truth…This is in short what Book of Truth is about. .take care and have a nice day. Hope you will read this . Jesus is coming. : The Archangel Gabriel said to Daniel (Daniel 10:21): “But first I will tell you what is written in the Book of Truth.” At the end he said: (Daniel 12:9): “Go now, Daniel, because the words are rolled up and sealed until the Time of the End.” https://drive.google.com/file/d/0B_kuGW43Hv23dDBoOHJJdUtTdFk/view?fbclid=IwAR1srwZp6mZUbcL80kFrGPVQ1mYRuBUCGr4-X2gfkhrl1fZ_7gDWb3TpH7M Global Plan to… Pročitaj više »

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
16 dana prije

Evo malo za one koji misle da medicina ne napreduje…

Doduše, ako nemaš love, svejedno ti je.

: Kvantna medicina

“Svaka bolest ima četiri faze. Prva je poremećaj elektromagnetnog polja u ćeliji, druga je poremećaj informacija između ćelija, treća je biohemijska faza, a to je kada izvadimo krv i vidimo poremećaj referentnih vrednosti. Četvrta faza je manifestna, kada vidimo promene ultrazvukom, magnetnom rezonancom, skenerom i ostalim dijagnostičkim metodama”, rekao je u jutarnjem programu televizije Prva dr Sinicki.
….
Mi uz pomoć mikrorezonantne terapije vraćamo u normalu elektromagnetno polje i na prirodan način pomažemo organizmu da se oporavi od koronavirusa”, zaključuje dr Sinicki.

“Sa pacijentom prvo razgovaramo 15 minuta, uzimamo anamnezu i nakon toga ide snimanje na TEMOVIZIJSKOM skeneru, koji snima toplotu našeg tela. Na osnovu preciznog merenja promene temperature možemo da vidimo da li su prisutne zapaljenske, degenerativne, benigne ili maligne promene. Nakon pregleda pacijent sam može da vidi zone povećane ili smanjene temperature. Posle se radi BIOREZONANTNI skener, odnosno pregled kojim se snima organizam u svim svojim fazama i time možemo da vidimo i predispoziciju za nastanak oboljenja, početnu ili uznapredovalu fazu”, dodaje dr Sinicki.”, B92.net

fjveijfviendiuvewidn
Gost
fjveijfviendiuvewidn
16 dana prije
Reply to  Lucija, prva

“Prva je poremećaj elektromagnetnog polja u ćeliji, druga je poremećaj informacija između ćelija” a to sve poremete konstantim elektromagnetnim zračenjem, trovanjem kemikalijama koje neke služe kao antene i risiveri i transmiteri u organizmu.

CAN
Gost
CAN
15 dana prije

Kratko i nemože jasnije.
Trovanje s malim bočicama…malom dozom.

Bosanac
Gost
Bosanac
16 dana prije

Trebamo napravit kolektivnu tuzbu protiv googla, jer je saucesnik u ubijanju ljudi cov-19 cinom sprecavanja vrijednih informacija da dospiju do javnosti. Uzet mu jedno 500 milijardi odstete i sve mu sefove poslat na stolicu na struju.

Arcibald Rajs
Gost
Arcibald Rajs
16 dana prije

Skrenuću pažnju na jednu zanemarenu stvar kod Ivermektina. Da li se iko od vas zapitao kako ANTIPARAZITSKI lek leči virus!?
Ja jesam i prvo logično mi je bilo da potražim na kojeg to parazita može da utiče Ivermektin a da ima veze sa upalom pluća!
Naišao sam na samo jednog jedinog, plućnu nematodu, iliti plućnog crvića!
S’ obzirom na to da je Ivermektin veterinarski lek a plućna nematoda životinjski parazit, potražio sam simptome bolesti kod životinja!
Malo je reći da sam ostao ZAPREPAŠĆEN kad sam shvatio da su simptomi i način prenošenja prokleto IDENTIČNI ovom Kovid bauku!!!!!!
Skrenuću pažnju još na to da su se u početku plandemije ulice u Kini i Rusiji prskale hemikalijama a da se sad uzimaju analni brisevi i uzorci iz kanalizacije!
Ne znam za virus iz govneta, ali znam da paraziti obožavaju izmet!
Uverite se sami i dobro razmislite!
http://veturgent.rs/2019/07/06/plucni-crv-kod-pasa-i-macaka/

obmdrngbiuneriubgtne
Gost
obmdrngbiuneriubgtne
15 dana prije
Reply to  Arcibald Rajs

+

Lare
Gost
Lare
15 dana prije

Da li iko zna gdje se može kupiti ovaj ivermektin???

POVEZANE VIJESTI

Izbornik