Klaus Schwab ne miruje, stiže četvrta faza: Cyber pandemic!

Klaus Schwab - Cyber pandemija

Prije par dana nouveau-monde.ca/fr/la  je objavio jedan zanimljiv članak, zašto ga ne prenijeti našim čitateljima? Klaus Schwab ne miruje, on radi po planu NSP-a. I još kako radi, mirovina ga ne zanima a niti mi, čovječanstvo svijeta, naši životi, naša djeca, unuci, tko doživi.

https://nouveau-monde.ca/fr/la-quatrieme-phase-de-schwab/

Cyber pandemic stiže!

„ Svi znamo, ali ne obraćamo uvijek dovoljno pozornosti na zastrašujući scenarij globalnog kibernetičkog napada koji bi doveo do potpunog isključivanja struje, prijevoza, bolničkih usluga i našeg društva u njegovoj odjeći. Kriza covid-19 je, u usporedbi s tim, mali poremećaj u usporedbi s ozbiljnim cyber napadom. Moramo se zapitati, u takvoj situaciji, kako bismo mogli dopustiti da se to dogodi unatoč svim informacijama o mogućnosti i težini napada s takvim rizicima. Kibernetski kriminal i globalna suradnja trebali bi biti visoko na globalnoj agendi.”

U ovom kratkom videu iz srpnja 2020. Klaus Schwab, osnivač foruma u Davosu, najavljuje i opisuje „četvrtu fazu“ Velikog reseta, onu koja će zapadno čovječanstvo u cjelini dovesti do osnovnog univerzalnog dohotka i ukidanja malog privatnog vlasništva .

Čini li se da je hakerski napad izlika koja će se koristiti za opravdanje onoga što je opisano u ovoj “mapi puta” koju je pokazala Kanada?

  • Planirani poremećaji u lancu opskrbe, nestašica zaliha, značajna ekonomska nestabilnost. Predviđeno za kraj drugog kvartala 2021.
  • Korištenje vojnog osoblja u glavnim gradskim područjima i na svim glavnim cestama za uspostavljanje kontrolnih točaka kretanja. Ograničite putovanja i putovanja. Pružiti logističku potporu regiji. Očekuje se u trećem kvartalu 2021.

“Zastrašujući cyberattack” koji su izveli svemoćni hakeri Ygal Unna, šef izraelske Nacionalne cyber uprave, već se “uplašio” (tj. predvidio). Prošle je godine upozorio da “cyber-zima” napada na mrežu “i dolazi brže nego što sam očekivao”. ” (Link)

Možda nije potrebno pojašnjavati, kao što to rade novinari Jhonny Wedmore i Withney Webb, da „u IT odjelu Ygal Unna blisko surađuje s izraelskim obavještajnim službama, uključujući jedinicu 8200, koja ima dugu povijest elektroničke špijunaže protiv Sjedinjenih Država i drugih zemalja i koji je odgovoran za nekoliko razornih napada, uključujući virus Stuxnet koji je oštetio iranski nuklearni program. Uz rašireno masovno cijepljenje po cijenu židovskih života, duboka država Izrael jedan je od najvećih korisnika Velikog reseta s obzirom na snagu nacionalne visokotehnološke industrije. (Link)

Već se dogodila simulacija napada

Johns Hopkinsov centar za zdravstvenu sigurnost u partnerstvu sa Svjetskim ekonomskim forumom i Zakladom Billa i Melinde Gates bio je domaćin događaja 201, pandemijske vježbe (simulirajući novi korona virus) na visokoj razini 18. listopada 2019. u New Yorku. Vježba je ilustrirala područja u kojima će javno-privatno partnerstvo biti potrebno tijekom odgovora na tešku pandemiju kako bi se umanjile velike ekonomske i društvene posljedice.

I nekoliko tjedana kasnije, pojavio se prvi slučaj COVID-19. Ta su gospoda bila spremna na stvar koju je simulacija trebala “spriječiti”.

https://www.centerforhealthsecurity.org/event201/

Hoćete li se iznenaditi kad saznate da je 3. veljače Svjetski ekonomski forum najavio da će u srpnju biti simuliran globalni kibernetski napad koji će pogoditi opskrbne mreže i dovesti do toga da se Internet “ugasi” ili dopusti krađu privatnih podataka koje posjeduje bankarski sustav ? Ova vježba naziva se Cyber ​​Polygon 2021. Ova web stranica nedavno je ažurirala događaj. Procjenjuje se da se, s obzirom na masovnu digitalizaciju u tijeku svake gospodarske aktivnosti, koju je sama nužna zbog “pandemije” i suzbijanja, dogodilo da je “jedna ranjiva karika dovoljna da sruši cijeli sustav, s domino učinkom”, dodajući da će “siguran pristup digitalnom razvoju danas odrediti budućnost čovječanstva za desetljeća koja dolaze”.

Znači li činjenica da je Cyber ​​Polygon 2021 predviđen za srpanj, znači li da će se navodni hakerski napad dogoditi nakon tog datuma? Ništa nije više sigurno.

Slična simulacija sponzorirana od strane WEF-a koja se održala u srpnju 2020, Cyber ​​Polygon 2020 , službeno je opisana kao „međunarodni internetski tečaj za povećanje globalne cyber otpornosti“; ovom prilikom, mainstream mediji poput New Yorker a rekao je da je cyber pandemija “već u tijeku”. Govornici su zamišljali „prijeteću smrtonosnu pandemiju” kibernetičkih napada koji će prvenstveno utjecati na dva gospodarska sektora: zdravstvo i financije. Ratna igra koja uključuje mega-tvrtke u tehnološkom sektoru, poput IBM-a, Huaweija i Amazona, praktički sve mega-banke (Bank of America, Credit Suisse, Equifax (rejting agencija), JP Morgan Chase, Mastercard, PayPal, SWIFT (stara međunarodna mreža za obračun transakcija), PayPal i, naravno, Blackrock  (središnja država s dubokim državnim financijama) … i međunarodni subjekti poput INTERPOL-a.

No među sudionicima najviše iznenađuje – koja će u srpnju također sudjelovati u scenariju Poligon 2021 – Sberbank, banka pod nadzorom ruske vlade, koja sudjeluje pod kraticom svoje podružnice za kibernetsku sigurnost BI zone. Zapravo, dodatni detalj: osoba izabrana za otvaranje događaja Cyber ​​Polygon 2020 je premijer na funkciji od siječnja 2020. Ruske Federacije,  Mikhail  Mishustin – računalni inženjer, kojeg je Putin već imenovao (2010.) za direktora u uslužni fiskalni savez, genij za digitalizaciju i fanatik velikih podataka koji se koristio, kažu, ” tehno-autoritarnim ” sustavima vladinog nadzora gospodarskih aktivnosti kako bi umanjio neopravdani povrat poreza.

Je li poziv ruskom premijeru na WEF i uz sve počasti uvod u suzbijanje računa kojim  svemogući “ruski hakeri” krive bilo kakav kibernetički kriminal, od kojih bi ih najozbiljnije odredio izbor Donalda Trumpa? Dvojica autora članka nadaju se tome. I mi se tome nadamo. Samo će vrijeme pokazati hoće li, naprotiv, Mishustin biti pozvan da lažira predviđeni veliki zločin u obliku sličnom onom zbog kojeg je u to vrijeme u Britaniju pozvan talijanski časnik .

U međuvremenu, podijelit ću s vama još jedno strašno  predviđanje, koje će vjerovatno poslužiti i za brisanje naših arhiva i alternativnih blogova pod krinkom nestanka weba: “Mislim da će doći do nove krize. Bit će to smislenije i znate da se sada stvarno moramo pripremiti. Kad vidimo sljedeću krizu, bit će brža nego kod covid – a. Eksponencijalna stopa rasta bit će puno strmija, utjecaj će biti veći, a time će ekonomske i socijalne implikacije biti još veće … ”

Već smo na svašta spremni,  malo toga nas više može iznenaditi, kreativnost aktera ovog zločina protiv čovječanstva je neviđena i što je najgore oni ne odustaju već ubrzavaju.

A što će mo mi ovako hipnotizirani još uvijek?

Cyber pandemicKlaus SchwabPandemija
Pretplatiti se
Obavijesti o
251 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Coca Corona
3 godine prije

Kažun
 

dutchnews*nl/news/2021/03/explosion-hits-coronavirus-test-centre-in-bovenkarspel-no-injuries/
Pozdrav …nasam se da te ne smeta što post širim dalje…simpatično

Friedrich Dr.
3 godine prije

Bolje da struje I nema neko vrime

CAN
3 godine prije

Previše govorite o reformama: ekonomskoj, socijalnoj, političkoj. Ostavite reforme na miru i pobrinite se za reformatora.  Kakav svijet može stvoriti čovjek koji je glup, pohlepan i bez srca?

Krmak
3 godine prije

A da se gradjani i firme malo udruze i tuze preko advokata ove bolesnike sa TESKIM DIJAGNOZAMA.
Ovo vec poprima ZABRINJAVAJUCE dimenzije ludila 4. Rajha.
Ovi likovi i svi koji hodaju po Davosu bi trebali biti iza resetaka.
Bog nam je dao zivot i slobodu i sotonu treba sprijeciti.

Simon
3 godine prije

Hakerski napadi, kao i teroristički napadi, kao i napadi korone, mogu elegantno dovesti do pojedinačne kontrole interneta, a sve u cilju naše “sigurnosti”. Svojevremeno je terorizam doveo do “mjera” radi ”zajedničke” sigurnosti pa su neke od tih mjera i do danas ostale, korona je dovela do “mjera” od kojih će neke ostati. Kako se već sad malo gdje može bez maske, za već dosta poslova treba biti i cijepljen. Ovaj reptil sa ostalom ekipom reptila ima izgleda postići to da se ograniči pristup internetu tko nije dobio odobrenje od na primjer neke World Factchecking Organizacije. Facktchecking stožeri se osnuje preko noći, brže nego ovi stožeri za borbu protiv korone. Novonormalnost se implementira po obrascu dva zuba se pritegne pa se jedan popusti, a sve se to odvija po već ustaljenom PRS obrascu. Problem – Reaction – Solution. Tko ne vjeruje neka pogleda sve tv dnevnike gdje građani intervjuirani na ulici… Čitaj više »

3 godine prije zadnji put uredio Simon
... ....
3 godine prije

A o cjepivu da dodam: danas citam vijest da 2 doze možda nisu dovoljne i da će trebati booster cjepivo. Eto nove rijeci u programu.
Come armagedon come

piždro
3 godine prije

Ovaj stari podmukli Varan

pozitivan pesimista
3 godine prije

cetvrta faza – mala maca, upravo procitam na “blick.ch” javlja se opet neki ofucani strucnjak jednom nogom iz groba i vec nam sad prijeti sa covid-20, covid-25, covid-30, covid – bas to;)

piždro
3 godine prije

Opasan je stari varalica i njegov Great RESET Klaus Schwab, Henry Kissinger i “Rimski klub” /„The Club of Rome“ 1. ožujka 2021 “Klaus Schwab potječe iz dugog niza proizvođača alata koji su, pak, dugo povezani s rasizmom i eugenikom. Obitelj, Sulzer-Escher Wyss, opskrbljivala je nacistički ratni stroj i pomagala apartheidu u Južnoj Africi u razvoju nuklearnog oružja. Svjetski ekonomski forum rađen je po uzoru na Rimski klub, utjecajni think tank koji je zagovarao globalno upravljanje predvođeno tehnokratskom elitom. Klub su 1968. godine osnovali talijanski industrijalac Aurelio Peccei i škotski kemičar Alexander King na privatnom sastanku u rezidenciji obitelji Rockefeller u Bellagio u Italiji. Jedno od prvih dostignuća kluba 1972. godine bila je knjiga pod naslovom “Ograničenja rasta”, u kojoj se upozorava da će “zemlja dosegnuti svoje granice za stoljeće ako se uskladi svjetska potrošnja i rast stanovništva, nastavi visokim stopama kao prije … ” … Zloglasna knjiga kluba iz 1991.… Čitaj više »

3 godine prije zadnji put uredio piždro
Mr. Vialid
3 godine prije

Kazem jasno i glasno NE!!!!!!
Ne prihvacam njihovo programiranje niti njihovu novu realnost koju pokusavaju stvoriti. Odbacujem sve sto dolazi od antropoida, reptoida, arkona i slicnih tvorevina! Neka si Demiurg uzme neki drugi planet za maltretiranje, ovome je vec dosta!

Bobi
3 godine prije

Ružan, preružan, ne možeš ga se nagledati…. a kakav je tek iznutra

VasilisaPremudra
3 godine prije

#”A što će mo mi ovako hipnotizirani još uvijek?”

Simulirati simulaciju života?

3 godine prije zadnji put uredio VasilisaPremudra
Ive
3 godine prije

Velepošast ti sijedi u BANDITSKIM DVORIMA na Markovu Trgu u Zagrebu.

Max
3 godine prije

Moramo se pipremiti i mi. i Oni jesu moćni ali nisu besmrtni.

Ana
3 godine prije

Znaci ovo je sad “mala beba” sto nas ceka!

Senad Lacković Labin
3 godine prije

Dobar članak, rekao bi proročanski (nažalost)
Ali ujedno puno toga govori ako se zna čitati između redaka, a to ej tko je kriv i tko stoji iza svega?
Jedna kvazi država se spominje i ma link na tekst o njoj kako ona stoji tj. najviše profitira od velikog reseta i to je činjenica.
Sada svi narodi svijeta mogu shvatiti tko je krivac za sve i koga treba optužiti, osuditi i KAZNITI.
Oni od kad je svijeta i vijeka rade takve stvari a ostali narodi plaćaju cijenu toga svojim slobodama i životima.
Samtram da je vrijeme da se narodi svijeta ujedine i izbrišu tu ološ s lica zemlje zauvijek.

nessy
3 godine prije

Tomac, kakav-takav, za ovoga je pionir-pocetnik. Tomac, nema kapaciteta, on je ‘follower’, Herr Klaus, e, on je ‘trend maker’, kako se danas moderno definira.

dinko grgat
3 godine prije

Davno mi je jedan doktor uz piće u kafiću rekao da na svijetu njih maksimalno 5% tegli za onih preostalih 95% ovaca.Mislio sam popio je previše pive pa lupeta.U međuvremenu dogodilo se ovo i ako pretpostavim da je bio u pravu biti će pakleno teško s 95% ovaca spasiti se od ovog žrvnja.Barem do sada ovce uglavnom bleje,nose maske,distanciraju se,
poštuju sve mjere stožera,a evo pod zadnje su se počele i cijepiti.Ne vidi se kraja tom hipnotičkom ludilu.

eertthhhjrgjjhgghjjk
3 godine prije

odmah mi je palo na pamet da bi mogli opelješiti ušteđevinu građana…(?)

tihobl
3 godine prije

Tako je, veleposast.
Nosis li hihotnik?

Lucija, prva
3 godine prije

Komentar s Index a:
“20.3.2021. Veliki svjetski protest (za sada u 40ak država širom svijeta) protiv dvostrukih kriterija, uvođenja Zelenih putovnica, diskriminacije i ostalih suludih mjera ili nastavite se žaliti po Faceu i komentarima.
Polazak u Zagrebu sa Glavnog kolodvora prema centru u subotu 20.3.2022 u 12:00.”

Pro
3 godine prije

Bog je spasio svakoga prije 2021 godinu,svojim sinom prvorođenim.
Kada je Krist na križu prije smrti reka gotovo je svršeno je.
Stvoritelj vidljivog i nevidljivog je tim činom razapeo svijet tj čovječanstvo ili ti ga sve nas rođene u Adamu,da bi uskrsnućem Krista stvorio novo čovječanstvo.
Malo ko je svjestan toga,zbog svetog pisma koje je izmjenjeno kroz vrijeme.
Svjestan može biti onaj koga je Bog privukao sinu Kristu te mu dao vjeru.
Da spasenje je riješeno za svih,samo šta nećemo svi dobiti spoznaju u isto vrijeme,o tome Bog Otac odlučuje,jer je ionako SVE NJegova volja.
Ako ko želi upoznat duhovnu istinu,ili detaljno objašnjenje samo je na engleski.
Martin Zender.com
Od malena sam osjećao da sa ovim svijetom nešto neštima,samo mi je trebalo razumno objašnjenje,a to je Bog kroz Martina super objasnio.

3 godine prije zadnji put uredio Pro
Brutus
3 godine prije

Šta čekaš sa kaznenom prijavom protiv njega? Ili si plaćena za samo za prijavljivanje Hrvata?

Legendarni Grk
3 godine prije

Svaki narod treba u svojoj zemlji počistiti ekipu dežurnih luđaka i onda će biti mir.
To je mala šačica od nekoliko tisuća ljudi u svakoj zemlji koja ugnjetava neorganiziranu većinu.
Kada krene masa ljudi na masončiće, onda je bandi odzvonilo.
To je trenutak koji se već dugo čeka i to je jedino čega se oni boje.

Blaza
3 godine prije

Nismo svi hipnotizirani😃.
Oni mogu raditi što žele sve dok imaju našu pozornost. Onog trenutka kada se okrenemo sebi, ljudima, jedni drugima, te spodobe će nestati kao mjehur od sapunice.
Pogledajte stranicu allatra-hrvatska, ili bilo koju stranicu allatra u svijetu.
Kreativno drustvo bez spodoba se već stvara, pridružite se 😊.

... ....
3 godine prije

Teoretski razgovor stožeraš-novinar:
N: – Kako komentirate okupljanja mladih?
S: – No, to je neodgovorno ponašanje! Treba tome stati na kraj, uveli smo kazne..
N: – Dobro. Kako komentirate par stotina ljudi na sprovodu a dopušteno je 25?
S: – To je drugo.. Ma znate.. pa zar se vi boga ne bojite?!
N: – Hoće li biti kazni za kršenje mjera na sprovodu ili je var procjenio da nije zaleđe?
S: – Dajte najte, sad se sprdate!
N: – Kad ste vi smrtno ozbiljni i odgovorni netko mora..

ledeno doba
3 godine prije

baš kada je riječ o ovom ruskom premjeru Mihailu Mišustinu..

citat iz njegove biografije na vikpediji:

Mikhail Mishustin was born on 3 March 1966 in Lobnya, a town close to Moscow, or in Moscow itself,to the Mishustin family, Vladimir Moiseyevich and Luiza Mikhailovna. His mother was born in the city of Kotlas in the Arkhangelsk region. Mishustin’s father, born in Polotsk, Belarus, who was reportedly of Belarusian Jewish origin, was a member of the Komsomol.

trtmrt
3 godine prije

ledeno doba
3 godine prije

Klaus Schwab je samo operativac Rockefellera i ostale bande za izvršenje velikog reseta, kao što je Gates operativac za sprovođenje plandemije i masovnog ubojstva cjepljenjem. Činjenica da je Schwab Nijemac, odnosno , ako se ne varam polu-Nijemac, polu-Švicarac, je nebitna. On rukovodi WEF-om, ali iza WEF-a stoje Rokefeleri, kao i iza grupe Bilderberg. U kojoj je Švab također u glavnom odboru zajedno sa Kissingerom, koji je Klausu bio mentor i učitelj i Klaus je rekao da je ponosan na to. Ima video na jutjube u kojem Švab govori o tome. Inače, na reveru kaputa na ovoj slici Švab nosi značku, logoa “velikog reseta”, krug, odnosno kotač, sa spektrom duginih boja uokrug.. Ovaj logo nosi i Merkelica, Marcon, Boris Johnson i mnogi drugi. Taj logo je sada nešto kao novi znak Sotone. Ali inače,… mislim da ne ovog ćelavog psihopata i Kissingerovog potrčka, ne treba ni precjenjivati.. Ustvari j eovaj ćelavi… Čitaj više »

ledeno doba
3 godine prije

kada se baš ovdje razvela rasprava o Isusu i njegovoj muci i smrti..i Pilatu i Rimljanima i židovima..
Mel Gibson je 2004. sa svojim filmom Pasija podigao prašinu. Tada su ga Antidefamtions Legaue i ostale židovske organzacije optužile sa antisemitizam. Ustvari Gibson je rekao da je napravio film po Evanđeljima iz Novoga zavjeta, ništa više.
Prašinu je dodatno tada podigao Gibsonov otac, Hutton, koji je bio član Pijovog bratstva i koji je u intervjuu za neke novine, tada napao Vatikan i tadašnjeg papu Ivana Pavla II i rekao da su gangsteri i da su se prodali židovima..

Stara kuka
3 godine prije

Švabo Klaus izgleda sve više postaje zaštitno lice Novog svjetskog poretka. U zadnje vrijeme učestalim medijskim nastupima i “briljantnim” analizama i idejama koje iznosi počinje pomalo bacati u sjenu čak i takve moralne i intelektualne gigante poput Billa Gatesa, Anthonyja Faucia, Tedrosa Adhanoma, Angele Merkel, Borisa Johnsona. Christiana Drostena, Neila Fergusona, Grete Thunberg i niza drugih “lidera” i “znanstvenika” širom svijeta (uključujući i lokalne “velikane” poput Andreja Plenkovića i Aleksandra Vučića) koji se se ubiše od truda da nas spase sigurne smrti od korone na način da nam potpuno unište život. Zanimljivo jer iako je ovaj njemački inženjer i ekonomist osnivač i glavni direktor tzv. Svjetskog gospodarskog foruma i ima vrlo “impresivnu” global-tehnomenadžersku karijeru šira javnost onedavno jedva da je čula za njega. A sada se taj opskurni lik nameće kao jedan od glavnih, ako ne i glavni arhitekt i predvodnik završne faze kreiranja Novog svjetskog poretka u koju smo… Čitaj više »

3 godine prije zadnji put uredio Stara kuka
Selah
3 godine prije

GS NSP u očajanju čine Državni Udar u zemlji “slobodnih i hrabrih.” Ovim činom mnogima su se počele otvarati oci ove svjetske urote koju kontrolore Osovina London(city)- Vatikan(jezuiti)- Peking(kkp). Ovim činom počinje njihova propast i pobjeda dobra nad zlom. Svjetla nad tamom.

Zelinčanka
3 godine prije

Interesantno, i grozno, ali sad je jasnije zašto Rusija gradi vlastiti internet
https://spectrum.ieee.org/tech-talk/telecom/internet/could-russia-really-build-its-own-alternate-internet

Marika
1 godina prije

Iluminatska banda

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI