Trump objašnjava zašto ne nosi masku

Donald Trump s rizičnom grupom osoba bez straha od koronavirusa
24 komentara

Donald Trump ne nosi masku jer zaposlenici njegove rezidencije održavaju distancu, ostavljajući ga “vrlo daleko od svih”, objasnio je na konferenciji za novinare. Pored toga, osoblje je sada dužno nositi ih nakon nekoliko slučajeva koronavirusa registriranih u Bijeloj kući. Stvarno?

Nakon što je nekoliko zaposlenih iz okruženja Donalda Trumpa testirano pozitivnost na koronavirus, naredio je osoblju u njegovom domu da nose maske. Međutim, ponovo se pojavio s otkrivenim licem pred publikom.

Odgovarajući na pitanje novinara koji je želio znati zašto je ne nosi, Donald Trump mu je iznova spomenuo fizičku distancu.

“Što se mene tiče, jako sam daleko od svih”, rekao je tijekom konferencije za novinare koja je održana 11. svibnja u predsjedničkoj rezidenciji. “Osim toga, ako pogledate sve te ljude [osoblje Bijele kuće], svi nose masku”, dodao je.

Upitan o nekoliko slučajeva kontaminacije među osobljem Bijele kuće, Trump je rekao da i dalje ne osjeća “nikakvu ranjivost” jer se svi testiraju prije dolaska u njegov ured.

Jednom od njegovih pomoćnika ranije je dijagnosticiran koronavirus, kao i na tajniku Mikeu Penceu. Donald Trump viđen je i bez maske tijekom putovanja u tvornicu Honeywell koja proizvodi ta čuvena sredstva zaštite. Šef države tako je prekršio upute koje propisuju nošenje maski u tvorničkim prostorijama.

Očito nešto ne štima ili maske služe kada su kamere uključene za javnost. Nije samo u pitanju predsjednik Donald Trump. Nedavno smo vidjeli francuskog predsjednika Macrona u kontaktu s populacijom u najugroženijem dijelu pariške regije. Niti Macron, niti njegovu bliski suradnici nisu imali masku. Kao da se ne boje koronavirusa.

Hrvatskog premijera Plenkovića i predsjednika Milanovića smo također gledali bez maski u ležernoj šetnji, a naš “miljenik” Milan Bandić masku nosi ispod nosa. Ispada osim političkog, svi političari imaju i koronavirus imunitet.


Fotografija koja služi za javnosti pokazati fizičku distancu.

Fotografija za javnu komunikaciju

Fotografija gdje se jasno vidi odsustvo fizičke distance u skučenom prostoru, idealnom za širenje jednog virusa. Nitko nije zabrinut, jer ne nosi masku.

Fotografija sa sastanka

Tko je ovdje lud? Oni, ili mi koji vjerujemo što nam se servira?

Tko je ovdje lud? Oni, ili mi?

Fotografija s najrizičnijom grupom. Tko je ovdje lud? Oni, ili mi koji vjerujemo što nam se servira?

Tko je ovdje lud? Oni, ili mi?

Plenković i Milanović bez maski

Plenković i Milanović bez maski

Nakon ove kratke fotofarse, tko se ne bi zapitao što se doista događa i kome vjerovati. Svjetskim državnicima koje očito virus ne brine, bez obzira što zbog svojih godina pripadaju rizičkoj skupini, ili našim očima i logici? Vi sami odlučite hoćete li otvoriti oči ili ne?

Donald TrumpKoronavirusMaskaSAD
Pretplatiti se
Obavijesti o
24 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Son of Alerik
3 godine prije

Ne, nisu u pitanju samo Macron i Trump. Imali smo priliku vidjeti kako ni hrvatski državni vrh, zajedno s pripadajućim osobljem (preko sto ljudi) na obilježavanju jedne obljetnice paradira bez maski i bez propagiranog razmaka od minimalno jedan (1) metar. I to u trenutku kad je cijela zemlja zaključana i prisiljena #ostatidoma, ne izlaziti bez maski vani i bez prijeke potrebe!
Bilo je to ruganje naciji, ruganje svim onima prikovanim za tv ekrane u čekanju objave kultnog stožera o broju smrti, zaraženih tog dana.
Virus prepoznaje vlast?
Da.
kako to?
Znaju li oni o virusu ono što mi ne znamo?
Očito.
Vole li oni same sebe manje nego li mi? Nema teorije. Ako ikoga na svijetu vole, onda vole sebe.
Nije ih strah? Nije.
Zašto?
a) virus nije opasan
b) virus ne postoji, sve je izmišljotina.

Starina
3 godine prije

Virus postoji, ali živi normalno unutar zdravog tijela. Samo ako smo jako jako zatrovani onda se oni jako razmnože da bi pokupili otrove iz sekreta stanica. Zbog toga dolazi do upale i visoke temperature. I virusi i bakterije su tu da podržavaju život, sve je oko nas stvoreno da podržava život. Osim službene militantne medicine i politike, koji vladaju ovim trulim svijetom pred totalnim raspadom. I doista je sve teže i teže izdržati sve svjetske vladare
Ali ima dobra vijest: uskoro preuzima vlast onaj tko ne laže, ne ubija, ne krade.

Emiliano Zapata
3 godine prije

Hahah, pa znaju oni od pocetka da je virus bezazlen osim kao izgovor za sve sto nam cine i ono sto ce tek da nam cine…

Max
3 godine prije

Oni znaju nešto što mi ne znamo, tj ponašaju se drugačije nego što tjeraju nas.

Mucke
3 godine prije

Dobro, Fato jeli ti vjerujes meni ili vlastitim ocima?
Nazalost vecina jos ne vjeruje vlastitim ocima.
Pernar mi nije omiljeni lik,ali je danas dobio punu moralnu satisfakciju kroz intervju sa glavnom infektologinjom Osjeckog KBC u jutarnjem.

Istina uber ales
3 godine prije

Svrha virusa? Eto, zaduzili smo se, lose stanje u drzavi ( sve drzave svijeta su u kreditima i to je normalno, a kada se covjek zaduzi kako bi trosio za zivot, onda je donio losu odluku te je “financiiski nepismen”). I onda razlog tog loseg upravljanja drzavom nisu silni uhljebi, kapitalisticki sustav koji je duboko nepravilan, vec virus. To je razlog svih pandemija, ratova itd, stvaranje umhetnih kriza kako bi prikrili svoju nesposobnost i sacuvali sustav u kojem 10% zivi a 90% radi za nijih

Red Dog
3 godine prije

Dakle, i kad bi riknuo drug Trump – Korona ne postoji?
„Nije on riknuo, samo maskirovka.“ „Roknuo ga Bil Gejc…“ 🙂

glineni golub
3 godine prije

Trupavi zna da je to fake. Jest malo radila mjesalice bioagenasa al nije dalo pozeljne rezultate. Ovo je bilo: mi vas .uzimo laganice sa maskom a vi ni beknut… a poslije ćemo vam pokazat.. ustvari ima i nesto pozitive u nocnom klubu… neki ce primjetit, neku kašu nam spremaju.

Zax
3 godine prije

Epidemija je laz.Obican respiratorni virus. Samo je pitanje koji je motiv onih koji su stvorili ovu histeriju i tko su oni. Tajming je zanimljiv. Pandemija se dogodila uslijed globalnog ekonomskog sloma kojeg msm gotovo nisu ni primjetili odnosno jesu ali su okrivili virus. A ovakvu globalnu pandemiju mogli su organizirati samo vrlo mocni i vrlo bogati. Motiv je naravno novac. Samo treba pratiti tko je prezivio(financijski) ovu krizu i postao jos bogatiji.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI