“Zlostavljan u 15. godini, Macron je opasni psihopat”, tvrdi prof. Adriano Segatori

Emmanuel Macron, novi predsjednik Francuske
61 komentar

Talijanski profesor Adriano Segatori, ugledni psihijatar i psihoterapeut, član znanstvenog odjela “Pravne psihologije i forenzičke psihijatrije” i član “Talijanske akademije forenzičnih znanosti” dao je izjavu u kojoj je opisao novog francuskog predsjednika Emmanuela Macrona.

Macron je opasan, jer, kao i svi psihopati, ima izuzetno visoko mišljenje o sebi. On ne voli Francusku i ne bori se za francuski narod. Macron voli sebe, enormno, i bori se da održi svoj krhki identitet”, izjavio je profesor Adriano Segatori, psihijatar i psihoterapeut, specijaliziran za psihijatrijske preglede.

“Da me sudac pita što mislim o opasnosti od takvih ljudi, ja bih rekao da u nju ne treba sumnjati. Kao i svi psihopati, Emmanuel Macron je vrlo opasan. Serijske ubojice uništavaju obitelji, dok psihopati koji upravljaju ekonomijom i politikom uništavaju cijela društva”, izjavio je talijanski profesor koji je desetljeća posvetio proučavanju umova pojedinaca koji su počinili zločine, izradi psiholoških profila i procjeni mogućnosti njihove rehabilitacije i resocijalizacije.

Ovo je vrlo zabrinjavajuća poruka, koju je na YouTubeu profesor objavio uoči drugog kruga francuskih predsjedničkih izbora. Prof. Segatori tvrdi da je život Macrona krenuo neželjenim smjerom i ugrožen je u dobi od 15 godina, kada je mladi Emmanuel “bio žrtva ozbiljnog seksualnog zlostavljanja od strane njegove učiteljice Brigitte, koja je u to vrijeme imala 39 godina”.

Problem čak i nije razlika u dobi između njih dvoje, iako je Macron tada bio maloljetnik, jedva nešto stariji od djeteta, nego zbog činjenice da je do “incidenta” došlo među “kremom” Pariza, a ne “ambijentu proletera”, kojeg Macron doslovno prezire.

“Da se incident dogodio u radničkom okruženju, mladi Emmanuel bi završio na Centru za socijalnu skrb, uz podršku psihologa, a Brigitte Trogneux bi završila u zatvoru”, tvrdi talijanski stručnjak.

No, izađimo iz “žutila” koje puni stranice tabloida, koji sada na sva zvona veličaju ovu “veliku ljubav koja je završila s brakom”, koji bi se groteskno mogao nazvati “popravljanjem počinjene štete”.

Za Adriana Segatorija je neupitna činjenica da je psihološki razvoj dječaka od 15 godina nasilno zaustavljen fizičkim i psihičkim zavođenjem.

“Kao što nas Freud uči u djelu “Totem i tabu“, tada je Macron prešao granicu koju određuje tabu, a to je prvi korak ka uvjerenju da sve može biti dozvoljeno”, tvrdi prof. Segatori.

Profesor ne bira riječi i tvrdi da se ovdje suočavamo s problemom “jedne vrste pedofilije”, nakon čega je ideja o svemoći u mladog Macrona dodatno ojačala, da je dosegnula granicu percepcije stvarnosti.

Ova situacija je mladog Macrona, bez sumnje obdarenog znatnim intelektualnim sposobnostima i kulturom, dovela do drugih ekstremnih granica, samih po sebi “patološki normalnih”, odnosno “narcizma“.

“Budući da je bio mlad, Macron razvija neobuzdane ambicije, a potreba i ovisnost da mu se drugi dive, prema nesvjesnom, zapravo je unutarnji osjećaj inferiornosti”, tvrdi talijanski stručnjak.

Prema njegovom mišljenju, “osobnost Macrona je uvjetovana idejom da ne postoje nikakva ograničenja, a tome treba dodati osjećaj svemoći u djeteta koje se tek razvija u odraslu osobu”.

I na kraju, “unutarnji osjećaj narcizma kojeg nije pogrešno definirati čak i zlim”.

“Prevedeno, ove tri paradigme su dio strukture koju nazivamo psihopatologijom, jer se radi o pojedincu koji se u psihičkom smislu savršeno može definirati kao psihopat, iako sada sjedi u Elizejskoj palači”, tvrdi prof. Segatori, ali dodaje da pojam “psihopat” nije uvreda.

Naime, velika američka psihologinja, Nancy McWilliams, doslovno kaže kako “psihopatske osobnosti dosegnu najvišu razinu u američkoj administraciji”. Psihopat može biti i devijantan, to svakako sigurno, ali ako je dobro organiziran, kulturno i intelektualno, može doći do najviših vrhova financija ili politike”.

Osobnost psihopate karakterizira “površni šarm” i određena “privlačnost”, međutim, može doći do problema kada nastanu proturječja.

Profesor Adriano Segatori je proučavao izbor novog predsjednika, gledao snimke, njegove govore, izraze i geste.

“Kod Macrona se vidi porast histerije kada primijeti da prema njemu nedostaje divljenja, jer se tada u problemima nađe njegovo lažno ‘ja’ i njegov jadni identitet”, tvrdi profesor.

Osim toga, novoizabranog predsjednika odlikuje velika teatralnost, što se također podudara s učenjem kojeg je dobio od svoje zavodnice, koja je bila i učiteljica scenske umjetnosti. Problem je u tome što je sada “pacijent” na čelu Francuske.

“Psihopat je sam po sebi nepouzdan, ali sa svojim površnim šarmom uspijeva prevariti drugu stranu. I kod njega nikada nije bilo kajanja, čak i kada je govorio o bezubima, kako naziva siromašne, kada je vrijeđao rudare, rekavši da su to samo ovisnici o duhanu i alkoholičari, ili kada je žene nazvao glupima i neznalicama”, dodaje stručnjak.

Naravno, kasnije se pravdao da je “krivo protumačen“. Sigurno on to nije htio reći i potpuno nesvjestan je otkrio pravog Emmanuela Macrona. No, problem što on zaista vjeruje u to što je rekao, ali taj osjećaj prezira prema ljudima ne može pokazati. On dolazi iz nesvjesnog.

Tada se ispravlja, ali racionalno i bez grižnje savjesti, jer ne želi priznati krivicu.

Za kraj, talijanski profesor tvrdi kako je Macron sigurno puno patio tijekom kampanje u kojoj se suočavao s Marine Le Pen, jer on ne može prihvatiti da mu je žena protivnik, i on treba majku.

“Bez nekoga poput Brigitte, sve ostalo postaje teško održivo. Dakle, novi je predsjednik izuzetno opasan, upravo zbog svoje velike krhkosti. Macron, poput svih psihopata, radi samo za sebe, a svi ostali su mu puki instrumenti potrebni da dokaže vlastitu veličinu”, zaključuje profesor, koji se za kraj pita je li itko svjestan opasnosti u koju srlja Francuska?

Adriano Segatoripsihopat
Pretplatiti se
Obavijesti o
61 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Travis
6 godine prije

Ovim clankom se ruska propaganda sa ovog portala srozala na dno dna.

Čardak
6 godine prije

Kolega MUP, molim vas ne ometajte kolegu Travisa u savjesnom obavljanju svojih dužnosti.

Travisov šef
6 godine prije

Kolega MUP, ja sam mu jutros naredio da trola, takav je naputak iz Buzina. Previše se slobodno priča na ovom portalu, valja nam to malo suzbiti. Kolega Ttravis/Hiber treba da nam svima bude uzor, trola i u svoje privatno vrijeme, mogi bi se malo ugledati na njega.

Ivo
6 godine prije

Očekujem da se javi kolega Zlatan I iskomentira ovo sa seksualno-filozofske strane. Imamo li mi pravo prozivati to dvoje ljudi I petljati se u njihov privatni život? A šta bi bilo da se to dogodilo u Čečeniji,molim vas? Oni bradati divljaci bi razguzili I Brigitte I malog Macrona. A I sve jehovine svjedoke usput. Ili…?

Ivan1
6 godine prije

Mislio sam da su psihopate genetsi takve, a ne posljedica zlostavljanja.

gostgost
6 godine prije

macron je jos jedan lutak na koncu instaliran od globalistiskih careva tako da je potpuno sigurno da taj covjek u sebi nema niti jedne pozitivne osobine ljudskog bica jer ne bi dosao na takovo mjesto misljenja psihijatara su nebitna

fb slo
6 godine prije

Kad netko dođe iz GoldmanSachs banke za lidera jedne države,
svejedno mi je,
dali je narcis, žrtva pedofilije ili obični smrdljivi muškarac, koji prdi, neobrijan i jebe sve od 20 do 50…

davor
6 godine prije

Goldman Sachs jedino i prima takve tipove

Osoba C
6 godine prije

Negdje na yubitou sam naišao na jednu znanstvenicu iz Srbije koja izvanredno obrađuje baš ovu temu. Nažalost ne mogu se sjetiti o kome se radi, pa ako netko zna više o tome bilo bi korisno da uputi na nju. Vrlo zanimljivo predavanje o tome kako se političari regrutiraju iz populacije nazovimo je ”roba s greškom” i pripremaju za dužnosti u budućnosti i posljedično, njihovom kasnijom kontrolom.

subaru
6 godine prije

On je pravi primjerak biorobota.

Ko je rekao Vučić?
6 godine prije

Ne znam zašto su mi se, dok sam čitao ovo o Makronu, sve vreme javljale slike Vučića kako drži ostrašćene govore u svoju odbranu, a protiv “ničim izazvanih” protivnika.

denderi
6 godine prije

..digić psihijatar ..pa tko još digiće ozbiljno svaća oni seru i kad su gladni

Svjatoslav 969
6 godine prije

Zli i odvratni Rusi su uspijeli hakirati ponasanje Amera,bas onako kako su igrali oni desetljecima…
A ove sad to boli do ludila…Slon postaje Jupiter …
A to nije dobro za osobe x koje su slepo vijerovale u EU vrednosti… Kako to stvarno boli da ozbiljnu instituciju poput CIA ponizavaju Rusi da su im pobrkali loncice sa Krampom..Nasta su bijednici spali da na taj nacin hvale do neba Ruse..I cude se sta to vol sad radi Jupiteru…

Ana
6 godine prije

Od svih političara za Vladu Gotovca bi se moglo reći da je bio čovjek.Ovo što sad gledamo u domaćoj i stranoj politici,jednostavno možemo staviti u kategoriju:glumci i marionete na koncima.

Bill Clinton
6 godine prije

Sve izneseno može biti manje-više tačno, ali je ključna stvar da je “odrasli” Makaroni sada — jezuita.

nora fišer
6 godine prije

Tko može ostati normalan nakon seksa u 15-oj godini s babom od 39 godina?

Ana Lukac
6 godine prije

Kaj ti mislis, Profesore o Aleksandru Karadjordjevicu i o Princu Pavlu? Jel’ su njihovi Duhovi mozda isto nenormalni!

dobagan rogić
6 godine prije

Macron je drek

Arkaj
6 godine prije

Koliko god petnaestogodišnjaku zrela četrdesetogodišnja žena može bit privlačna nenormalno je da ta veza traje i završi brakom. Desetak godina razlike u godinama partnera je već pritisak na vezu a ako je riječ o preko dvadeset onda je riječ o fenomenu koji stvarno zaslužuje posebnu pažnju. Muškarci su genetski usmjereni na mlade žene jer su one biološki sposobnije za rađanje zdrave djece, potezi koje radimo u suprotnosti s našom biološkom prirodom često su znak nekog poremećaja ili bolesti. Ne znam koliko je profesor u pravu u procjeni Markonove ličnosti ali ne bih se čudio da je barem donekle u pravu…

ZigAtman
6 godine prije

Moje komentare protuobavjestajna sluzba na logicno hr ne objavljuje, ali ipak cu napisati da je ovaj psihijatar odmjeren i upravu je.

holop
6 godine prije

@ Travis
Trazi jos novaca od Hodrovskog za glupiranje.

enghauser hermina
6 godine prije

za trampa je francuski predsjednik pravi medikament,ako je tome zaista tako, Ljecnik koji obrazlaze francuskog predsjednija ,(zapazivsi njegov pogled,) takode nije daleko od dvojice navedenih, U glavnom aktuelno vrijeme je vrijeme ludaka Zivjeli

Borac2
6 godine prije

Makaroni je zapravo GILF hunter 🙂

Žilić
6 godine prije

Pročitao sam tekst. I jedna stvar mi je stvarno učinila istinitom …..da je kojim slučajem ova veza se desila u radničkoj sredini, zaista bi gospođa otišla pred sud, a dječak u centar za socijalnu skrb! Što se zbilo?! Otac sam dva dječaka i jedne djevojčice ….i mislim da bih ja kao roditelj tužio profesoricu koja ima vezu sa mojim maloljetnim dječakom ili djevojčicom. Njegovi roditelji šta su radili? Ništa mi nije jasno……..

Delon
6 godine prije

Svi su oni dekandentni, svi odreda su perverzija. Premjer Luxembura nastupa na televiziji s svojim muzem a ostali nemaju uopce djecu ili su bili zrtve pedofila a ona nasa glupaca velika ulizica i samo misli na svoju guzicu.
Putine, ti si covjek u pravom smislu rjeci.
Junak naseg doba.

Delon
6 godine prije

IrelIreland is to get its youngest prime minister, and the first who is openly gay.

Leo Varadkar, the 38-year-old Minister for Social Protection, was elected leader of the ruling Fine Gael party on Friday.and’s next prime minister is a conservative, gay 38-year-old

Grišpe
6 godine prije

Pa da nije psihopata, zar bi bio predsjednik Francuske.

logicno
6 godine prije

u ovom.braku nema.ljubavi samo interes i materijalno zadovoljstvo to je posve jasno svatko tko drugacije misli ..misli pogresno…vrjeme.ce pokazati pravu istinu..

Georgij Žukov
6 godine prije

Psihijatar dobro zbori , medjutim ne vidim razloga za cudjenje , pa ova planeta kako je danas postavljena jest planeta psihopata , makron nije iznimka vec pravilo.

Ana
6 godine prije

Slažem se sa prof. Segatorijem,i čudim se što Francuzi ne prepoznaju pedofiliju u prostorijama i veličaju ženu koja je oformila Makrona kao svog muža-sina.Bolesno danas za to čak u Americi postoji kazna,a tamo je uistinu sve dozvoljeno.

Muti
6 godine prije

Ruska propaganda? Koja histerija.

zlatan
6 godine prije

Koja glupost! Znam da ovaj portal nije nešto osobito, kao i skoro svi ostali, ali ovo je previše. Pa tko to nije psihopat, po ovim žutilima? Za početak, pogledajmo Putina. Pogledajte snimke njegovih čudnih grimasa. Na ruskim tv se oprezno snima Putin, da mu se ne vide grimase. I šta to znači? Meni ništa. Šta znači je li Macron psihopat? Meni ništa, ne vjerujem u to. Šta znači da je netko sa 15 i plus godina već imao seks? Ništa ne znači, jer to je dob kada skoro svi znaju žele li to ili ne žele. Zato i veelika većina zemalja odobrava dobrovoljan seks za sve starije od 15 godina. Sasvim druga situacija je u mnogim islamskim, prvenstveno arapskim zemljama. U npr.Iranu, kojeg ovdje često i nekritički hvale, zakon dopušta seks sa djevojčicama starijima od 9 (devet) godina! Pa vi i dalje hvalite Iran. Ista strašna ozakonjena praksa je i… Čitaj više »

ucenik
6 godine prije

Joj. Kako da postanem psihopat. Treba mi para.

Zdenko
6 godine prije

Odličan opis i psihoanaliza francuskog pederčića i nekrofila Macrona. Otkriće visokih troškova šminkanja (nije poznato jeli si samo šminkao lice ili također i neke intimnije dijelove) samo potvrđuju profesorov komentar ove francuske sramote koja će ih skupo koštati

Ninja
6 godine prije

Tako Iluminati odgajaju svoju djecu,prvo ih zlostavljaju na odvratne nacine u djetinjstvu i onda ih postave na takva mjesta da rasturaju narode i drzave,odvratno!!!

Muppet shou
4 godine prije

Na internetu stoji da je Rotschildov mason i cisti sinteticki politicki proizvod. Mali veliki Macron i eto nisu budale htjele Le Pen pa izabrali koleru od narcisa koji ce ispeglati gomile bez da trepne…
Batina lik bez pauze “svoje” francuze.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.