Želje portala Logično se ostvaruju – Sanjamo finale Hrvatska – Srbija

Hrvatska - Argentina
75 komentara

Sinoć je nogometna reprezentacija Hrvatske, na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji, uvjerljivo pobijedila Argentinu s 3:0, te time osigurala mjesto u osmini finala.

Pričalo se da broj stanovnika nije bitan i da mala Hrvatska pobjeđuje jer drugi nisu nogometna nacija. Pričalo se da 100 milijuna stanovnika ne igra nikakvu ulogu u odnosu na 4 milijuna Hrvata. Sinoć smo imali veliku nogometnu naciju Argentinu koja je izgubila od male, ali vrlo talentirane zemlje. Usput da napomenemo da Argentina ima preko 40 milijuna stanovnika. Stvari su sada ipak malo jasnije – onima koji su logični.

Večeras svoj nogometni put nastavlja i reprezentacija Srbije, koja također ima vrlo kvalitetnu ekipu. U 20:00 igra protiv male ali uhodane ekipe Švicarske. Šteta što se Bosna i Hercegovina i druge zemlje Balkana nisu izborile za svoje mjesto na Svjetskom prvenstvu, jer tada bi dosta balkanski narodi izdominirali Planet – u nogometu naravno.

Redakcija portala Logično se iskreno raduje svakoj pobjedi Hrvatske i Srbije. Dozvolit ćemo si i malo snova, te zamisliti finale između ove dvije iznimno kvalitetne reprezentacije. Istina, igrači obje reprezentacije znaju ispoljiti svoje emocije malo više nego što treba. Bitno je samo da ne “dignu kragne” svojih dresova i pomisle da su najbolji, jer tada garantirano gube. Što ćemo, to je naš mentalitet i od njega ne možemo pobjeći. “Idemo dalje”, samo ne onako kako je govorio autor ovih riječi, naš Ivo. 🙂

Pretplatiti se
Obavijesti o
75 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
pingpong
5 godine prije

puste zelje, pusti snovi…….. :))))))

viktor
5 godine prije

Juce je bilo ”ruska salata na hrvatski nacin”. Bravo Hrvatska- напред Србија!!!!

Baba Vanga
5 godine prije

Na zalost nista od toga,Hrvatska je stvarno pokazala Argentini kako se igra fudbal,ali glavno tek dolazi,a Srbija vidje ce mo?

Protudemokratska obrana
5 godine prije

Finale Hrvatska Srbija. I kako je rekao jedan redditor – pobjednik dobiva Bosnu. 🙂

Riddick
5 godine prije

Samo da se ne pobiju ovi naši navijači u Rusiji , a fudbalerima neka je sa srećom …

PPP
5 godine prije

Evo tebe će slušati o čemu da pišu.

Siniša
5 godine prije

Xahaxaha e to se zovu vlažni snovi ???
Elem,moram priznati da sam sinoc uzivao u Hrvatskom fudbalu !!!

Siniša
5 godine prije

Da ne zaboravimo…imamo i vrhunske sudije na Mundijalu!!!

Carlosan
5 godine prije

Bio ni red da Srbi nakantaju Brazil.

Siniša
5 godine prije

Uf…na nogama sam……idemo Srbija!!!!!!

Zvrk
5 godine prije

Mafijaška prćija nije vrijedna nikakvog navijanja. O da, elita je itekako otuđila nekadašnji ponos od iskrenih navijača. Ovo što vidite su iskrena i prava većina, konzumenti društvenih mreža i šarenih artikala koji će prokušati sve da ih skine s vlastite otužne realnosti. Naprosto mi je nevjerojatno da portal koji se smatra alternativnim podržava nešto što je toliko mainstream i zapravo, protivno vlastitoj politici.

Vlastimir
5 godine prije

Napred Balkanci.

Zadranin
5 godine prije

Držim vam fige susjedi, pa ako se nađemo u finalu, onda ko bolji, taj nek pobijedi.

A ono smeće od Oftamena-nešto, kad je napuca Rakitića loptom.. ma milu ti majku, da si mene tako napuca, pa dobio bi čepove u leđa. Sa poda.

Eto ga.

Pljuc.

Edit: Shranje.. 1:1..

Siniša
5 godine prije

Xahaxahaxa….joj.

victory
5 godine prije

želje portala Logično ostale samo želje

Siniša
5 godine prije

Moram uporediti; kod Hrvata,Slovenaca pa i BiH ko god da je selektor sa srcem se igra a kod nas Srba ko god da dodje igraci nikako da igraju sa sa srcem….ubije igru,igraci gerijatrija. Krstajic je jos i dobar,ne sjecam se ovako dobre reprezentacije Srbije ali jos uvijek nesto koci tim….

Istina
5 godine prije

Svi reprezentativci Srbije su se maksimalno trudili, pa ih se ne može optužiti u vezi sa bilo čim. Neki su, već, 30-godišnjaci ili 35-godišnjaci, tako da ne mogu trčati kao kosovski Albanci. Šaćiri, ukoliko do sada i nije pokušao, slobodno može trčati maraton, a još dva-tri švicarska igrača približno raspolažu njegovom kondicijom, i to je ono što je prevagnulo, kao i to da je izbornik Vladimir Petković strpljivim i profesionalnim radom stvorio reprezentaciju koja ima svoj plan i program od početka do kraja te se ne boji i da kada primi gol konstantno igra svoju igru od početka do kraja, što je, također, i utakmica Brazil — Švicarska dokazala. Ovaj poraz Srbije je, bez, i malo, patetike i zluradosti, njena nacionalna sramota, jer je poražena od useljeničkoga Kosova koje je izbornički inkorporirano, uz Evropljanina te Bosanca i Afrikanca, u reprezentaciju Švicarske. Ogledni primjer vrhunskog nogometa je pobjeda Hrvatske nad Argentinom,… Čitaj više »

Severno Skopje alijas Konstantin
5 godine prije

Cestitke Hrvatskoj reprezentaciji. Srpska fudbalska reprezentacija je pokazala u prvo poluvremenu srcanost i “drskost” (kao i Hrvatska reprezentacija) … ali u drugom poluvremenu kao da su promenili dresove sa Svicarcina. :o( Jb ga … Zelim Srbima puno srece VS Brazila (tu se nema sta vise taktizirati). PS. Cestitke i Svajcarcima na uspehu. Ajde bice bolje …. ako Srbija i ne uspe … eto ipak nam predstavnika “zatupljenog” Balkana u svetskom prevnstvu da preko Hrvatske “zadovoljimo” sve nase frustracije glede sveospte kakafonije oko nas. A nakon ovog prevnstva … “back to reality”. ;o) pozzzz

Tadmur Palmirović
5 godine prije

Sinoć kompletna Srbija čestitala Hrvatskoj a sada čitamo naslađivanje druge strane .Šta reći..??

Ante
5 godine prije

Ja navijam da Hrvatska i Srbija dođu u finale. Tko će biti prvi meni nije ni bitno, neka pobjedi bolja reprezentacija. Jer našim ulaskom u finale a njihovim ispadanjem pokazali bi da njihovi više milijunski igraći ne vrijede toliko. Zapravo to bi bile dvije pobjede odjednom, jer bi bogatašima pokazali koliko vrijede njihovi novci.

Milan
5 godine prije

Na žalost, neostvarivo! Pa zar se niste uverili sinoć: Srbija dugo nema respektabilnu reprezentaciju (ni glave ni repa, ni sprinta, niti igre bez lopte, niti odbrane niti napada,taktike ni na pomolu!) i što je žalosno: kakav futbal takva država! Sinoć su bili za žaljenje! Od kada su postigli gol: prestali su da igraju! Samo su čekali kraj, i dobili ga kakav su i zaslužili! Profesionalci?

Siniša
5 godine prije

Zvanicna objava WARa…sudija pozvana da pogleda sporan momenat sa Mitrovicem ali sudija je odbio da pogleda.
Nije da pravdam gubitak zbog ne dosudjenog penala ali sve vise na vidno izlazi katastrofalno sudjenje.

alan ford
5 godine prije

Kako je Srbija na početku krenula onako i odmah povela, ja sam mislio, ma albansko-balkansko-afričko-južnoamerička reprezentacija Švicarske nema šanse, Srbija dobiva to s lakoćom. Ali malo sutra, Na početku stvarno nisam vjerovao da Švicarska može išta učiniti, jer su svi pokušaji Švicaraca u prvih 20-ak minuta igre, završavali ispred kaznenog prostora Srbije. Oni uopće nisu mogli ozbiljnije ugroziti Srbiju. Ali onda malo po malo se situacija okreće i Švicarska preuzima kontrolu. Iako Srbija ima, ukupno gledajući, bolje igrače. kod Švicaraca su dobri Džaka, Liechtensteiner iz Juventusa, Rodriguez, Zuber iz Hoffenheima i ovaj golman Sommer iz Borussije Moenchenglabdach im je također dobar. Ostalo im je prosjek. Onaj Seferović je teška sirovina (da je išta valjao, uzela bi ga BiH), Behrami još veća sirovina, a Šaćiri nije uspio napraviti karijeru ni u Bayernu, ni u Interu, pa je sada u Stoke Cityju, koji je ispao iz prve engleske lige. Stvari najbolje pokazuje,… Čitaj više »

Milorad
5 godine prije

Niti ce cro niti srb stici i finale

mladen3x
5 godine prije

Koja Srbija,o čemu vi to sanjate?….Pa to su lopov do lopova koji imaju problema u svom savezu da nemožete ni zamisliti kako je to sve ograničeno,ma,pljuc na daleko…..

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.