Deset najgorih automobila koje ne bi trebalo kupovati

Cadillac Escalade
29 komentara

Više stručnjaka je za Consumer Reports dalo svoja mišljenja o najgorim automobilima na temelju kojih je sastavljena lista od 10 najgorih vozila na tržištu.

Na prvom mjestu “crne liste” je Cadillac Escalade. Novinari su objasnili da model nema karakteristike kakve bi trebao imati luksuzni SUV, spor je i unutar automobila je tijesno. Osim toga, američki SUV je pokazao najgore rezultate na “crash testovima”.

Na drugom mjestu je relativno novi Land Rover Discovery Sport. Stručnjaci su primijetili nedostatke na mjenjaču automobila i “lošu” unutrašnjost. Na trećem mjestu je Maserati Ghibli, a razlozi su isti. Loši rezultati na sigurnosnim testovima i nezanimljiva unutrašnjost vozila.

Četvrti na listi automobila koje po mogućnosti treba izbjegavati je Mercedes-Benz CLA, a iza njega je izuzetno nepouzdan Dodge Journey.

Na ljestvici modela koji je bolje ne kupiti, su također Toyota Tacoma, limuzina Chrysler 200, FIAT 500L, kao i I-Miev i Mirage, čak dva vozila koje proizvodi Mitsubishi.

Cadillac Escalade
Pretplatiti se
Obavijesti o
29 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
mars
6 godine prije

Ma koji silni Mercedesi, Kadilaci, Tojote i ostala bratija. Da je kojim slučajem to moguće, radije bih doživotno vozio “stojadina” ili “golfa 1 ili 2” a da živim životom do ovog nesretnog našeg rata, nego posjedovao čitavu ergelu svjetskih automobilskih brendova.

shumadinac
6 godine prije

Možemo mi da proizvodimo razme modele, čak i marke da menjamo ali smo u tom svetu konstanta – uvek smo među najgorima (Ameri nas za sada prestigli ali ne damo se mi 😉

Tadmur
6 godine prije

Mi smo unistili domacu proizvodju i pretvorili se u njemacki auto otpad.

subaru
6 godine prije

Najbolji je onaj auto koji se ne kvari.

Osoba C
6 godine prije

Jedan moj poznanik došao na odmor iz Švedske, najnovijim Volvom. Ima tome već nekoliko godina. Dva puta mu zablokirao, vozi u servis, šou živi. Na kraju su shvatili da čovjek navečer izađe u društvo, popije se, a senzori za alkohol blokiraju auto. Odmah ga se riješio.

subaru
6 godine prije

Perfidno uništavaju proizvodnju dizela koji najmanje troše a sa silnim filterima su i čisti kao benzinci. U gusarlendu daju poticaj od 2000 funti da se riješite dizela i kupite hibrida ili bezinca, donose zakone da se zabrane dizeli diljem svijeta, VW ciodizelgejt itd. Cilj je prvo uništiti švabske dizele (najbolje na svijetu) a drugo sutra instalirati Teslu, Apfela, Gugla kao monopoliste a drugi da se kolju za desetak posto zarade kao što se danas kolju mobitelaši za onih 8 posto.

Bobi
6 godine prije

Po kojim je to kriterijima ako toyota drzi primat po nekvarljivosti? Cini mi se da su ovdje kao glavni kriteriji suda uzeti omjer ulozeno-dobiveno, a u danasnjem konzumerskom drustvu to nije bitno, nazalost. Po istome su u emisiji Top gear bmw x6 m6 proglasili promasajem godine jer sta ce ti auto od 2200kg koji ide 6sec do 100km/h i trosi 4x vise nego sporstki mali auto koji isto postize za 4x manje uloga. A bmw nema problema sa prodajom istih. Dakle dokle god svi svjesno ne kazemo dovoljno je sredstvo prijevoza od tocke A do B koje trosi minimalno goriva i zadovoljava sve potrebe bez luksuza ( tako je stvorena wv buba), ovaj tekst nema bas smisla. Bogu hvala ako je nekome otvorio oči.

Zvrk
6 godine prije

Jesam li bio jedini koji je mislio da je ovo još jedna od onih tema koja ocrnjuje i ismijava ruske automobile? 😀

Antonio
6 godine prije

Ovaj clanak i informacija su stari minimum 40 dana. I samo je prepisan. Cak niste se potrudili i da ga malo prosirite.
Ovo ne lici na “Logocno” iako vam nije prvi put…

Dreamer
6 godine prije

Plinas moze zagađivati i do 16 puta manje od dizela. Ljudi ako zelite pomoci planetu prijeđite na plin. Zagađuje manje od elektricnih.

bato
6 godine prije

ja još uvijek vozim ladu 2107 1300 iz 1989 godine, bez ikakvih problema,analogna životinja sa duplim karburatorom i kardanom,…zakon….

Ive
6 godine prije

Meni se nikada nije svidjalo ono MICUPUSI, niti ostale izvan evropski, ostajem vjeran Evropskim automobilima, medju njima je jedan car i kralj. Mada bih volio imati novog Azura, pa makar i sa volanom na krivoj strani.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.