fbpx

Najveća laž u povijesti! Pandemije nikada nije ni bilo. Baza podataka je manjkava. Covid-19 mandati, uključujući cijepljenje, su nevažeći!

COVID lazi

PCR “Potvrđeni slučajevi Covid-19” su besmisleni. Projekt testiranja antigena i kućnog antigena, vrijedan više milijardi dolara, je lažan.

Uvod

Destabilizacija društvene, političke i ekonomske strukture 190 suverenih zemalja ne može predstavljati “rješenje” za borbu protiv virusa. Ali to je bilo nametnuto “rješenje” koje se provodilo u nekoliko faza od samog početka korona krize u siječnju 2020. To je uništavanje ljudskih života. To je destabilizacija građanskog društva.

Lažna znanost bila je podrška ovom razornom planu. Laži su poduprte masovnom medijskom kampanjom dezinformacija. 24/7, Neprestana i ponavljajuća “Covid upozorenja” tijekom posljednje dvije godine.

Povijesno zatvaranje od 11. ožujka 2020. izazvalo je gospodarski i društveni kaos u cijelom svijetu. Bio je to čin “ekonomskog ratovanja”: rat protiv čovječanstva.

 • Ova sotonska agenda potkopala je suverenitet nacionalnih država.
 • To je pridonijelo valu bankrota. Osiromašilo je ljude diljem svijeta.
 • To je dovelo do rastućeg globalnog duga denominiranog u dolarima.

Moćne strukture globalnog kapitalizma, veliki financijeri, sa svojom inteligencijom i vojnim aparatom su pokretačka snaga.

Koristeći napredne digitalne i komunikacijske tehnologije, “zaključavanje” globalne ekonomije je bez presedana u svjetskoj povijesti.

Središnja uloga testa lančane reakcije polimeraze reverzne transkripcije (RT-PCR)

Od samog početka, i mediji i vlade su previdjeli i ignorirali nedostatke i neistine u vezi s RT-PCR testom kao sredstvom za otkrivanje širenja virusa i identifikaciju SARS-CoV-2.

“PCR je proces. On vam ne govori da ste bolesni”.

Dr. Kary Mullis, nobelovac i izumitelj RT-PCR-a, preminuo je u kolovozu 2019. godine.

Ovu zloupotrebu RT-PCR tehnike neke vlade primjenjuju kao nemilosrdnu i namjernu strategiju kako bi opravdale pretjerane mjere kao što je kršenje velikog broja ustavnih prava, pod izlikom pandemije utemeljene na brojnim pozitivnim RT- PCR testovi, a ne na stvarnom broju pacijenata.

Dr. Pascal Sacré, belgijski liječnik specijaliziran za intenzivnu skrb i poznati analitičar javnog zdravstva.

Cjelokupna baza podataka o “potvrđenim slučajevima Covid-19” je nevažeća.

Medijske dezinformacije prevladavaju više od dvije godine unatoč činjenici da su i SZO i CDC (uz uobičajene insinuacije) potvrdili ono što se znalo od samog početka u siječnju 2020., a to je da je RT-PCR test opravdavao svaki politički mandat, uključujući blokade, socijalno distanciranje, masku, zatvaranje radne snage, zatvaranje gospodarske aktivnosti, itd. bio je manjkav i nevažeći.

SZO je izdao svoju ispriku prije više od godinu dana, 20. siječnja 2021. Nekoliko mjeseci kasnije, Centri za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC) (21. srpnja 2021.) pozvali su na povlačenje PCR testa kao valjane metode za otkrivanje i identifikaciju SARS-CoV-2. Štoviše, SZO u siječnju 2020. nije posjedovao izolirani i pročišćeni uzorak novog virusa 2019-nCov. Berlinski virološki tim (na čelu s Drostenom):

“Preporučiti SZO-u da u nedostatku izolata virusa 2019-nCoV, sličan 2003-SARS-CoV treba koristiti kao “proxy” (referencu) novog virusa” (vidi Michel Chossudovsky, E-knjiga, Poglavlje III).

Od 31. prosinca 2021., CDC u SAD-u više ne smatra PCR test valjanim. Za više pojedinosti pogledajte: CDC više ne prepoznaje PCR test kao valjanu metodu za otkrivanje “potvrđenih slučajeva Covid-19”?

CDC je sada čvrsto potvrdio da PCR test ne pravi učinkovitu razliku između Covida-19 i sezonske gripe. Pozitivan PCR ne znači “potvrđeni slučaj Covid-19”. To može biti gripa ili korona prehlada. CDC je pozvao na njegovo povlačenje od 31. prosinca 2021.

https://www.globalresearch.ca/biggest-lie-in-world-history-the-data-base-is-flawed-there-never-was-a-pandemic-the-covid-mandates-including-the-vaccine-are-invalid/5772008

Lažni podaci: 465 milijuna takozvanih “potvrđenih slučajeva Covida-19”

Ako je PCR test nevažeći (potvrđeno brojnim studijama, kao i WHO, CDC), 465 milijuna takozvanih “potvrđenih slučajeva Covid-19” prikupljeno je i uokvireno diljem svijeta od početka kriza Covid-19 je besmislena.

Najveća laž u povijesti! Pandemije nikada nije ni bilo. Baza podataka je manjkava. Covid-19 mandati, uključujući cijepljenje, su nevažeći! 1

Ugovor o pandemiji i QR verifikacijski kod

Početkom ožujka 2022. uspostavljeno je Međuvladino pregovaračko tijelo (INB) s mandatom za stvaranje „Sporazuma o pandemiji“, tj. tijela za globalno upravljanje zdravstvom pod pokroviteljstvom SZO-a, koje bi nadjačalo ovlasti država članica SZO-a: “INB je održao svoj prvi sastanak kako bi izradio i pregovarao o međunarodnom instrumentu o prevenciji, pripravnosti i odgovoru na pandemije pod autoritetom SZO” (Mercola).

Ugovor o pandemiji povezan je s projektom SZO-a za QR Verification Code, koji ima namjeru stvoriti globalnu digitalnu banku podataka od 7,9 milijardi ljudi. Obje inicijative istodobno će provoditi SZO u suradnji s ID2020 i Gavi Allianceom, a obje financira Zaklada Gates.

Peter Koenig opisuje QR kod kao: “Potpuno elektronički ID; povezuje sve sa svime svakog pojedinca (zdravstvene, bankovne, osobne i privatne informacije, itd.)”.

Prema Davidu Scripcu: “Svjetski digitalni ID sustav je u izradi. Cilj WEF-a i svih središnjih banaka je implementacija globalnog sustava u kojem će se svačiji osobni podaci ugraditi u mrežu digitalnih valuta središnje banke (CBDC).

QR verifikacijski kod potencijalno postavlja pozornicu za uspostavljanje “globalne policijske države” koju kontrolira financijski establišment. To je dio onoga što je pokojni David Rockefeller nazvao “stupanje prema svjetskoj vladi”.

Legitimnost i Ugovora o pandemiji i QR verifikacijskog koda pod pokroviteljstvom SZO-a počiva na pretpostavci da je navodna “pandemija Covid-19 stvarna” i da “cjepivo s mRNK predstavlja RJEŠENJE za navodnu pandemiju Covid-19”.

Obje inicijative temelje se na otvorenoj prijevari i korupciji. Koji su dokazi? Sljedeći:

 1. Broj “kumulativno potvrđenih slučajeva Covid-19” koji proizlazi iz RT-PCR testa nije opravdao odluku SZO-a o službenom proglašenju pandemije 11. ožujka 2020. Brojke su bile smiješno niske. Nije bilo dokaza da se SARS-CoV-2 širi nacionalno ili međunarodno.
 2. Upute o zaključavanju poslane u ožujku 2020. u više od 190 država članica UN-a potpuno su nevažeće.
 3. SZO i CDC priznali su da je metodologija koja koristi PCR test za otkrivanje i identificiranje SARS-CoV2 i njegovih navodnih varijanti potpuno nefunkcionalna kao što je gore navedeno.
 4. Svi podaci koji se odnose na kumulativne potvrđene slučajeve Covid-19 koje su prikupile nacionalne vlade i koje je WHO prikazala u tabeli od siječnja 2020. nevažeći su i besmisleni.
 5. Cjepivo Covid-19 pokrenuto u studenom 2020. rezultiralo je porastom mortaliteta i morbiditeta diljem svijeta.

 

U ovom ću članku razlikovati nekoliko faza u napretku ove krize.

Faza I: smiješno mali broj “potvrđenih slučajeva Covid-19” koji se koristi za opravdanje pokretanja pandemije Covid-19

Od samog početka, procjene “potvrđenih pozitivnih slučajeva” bile su dio “Igre brojeva”.

Prva faza ove krize bila je pokretanje SZO-a 30. siječnja hitne situacije od međunarodnog značaja za javno zdravstvo (PHEIC). Iako službeno nije bila označena kao “pandemija”, ipak je pridonijela vođenju kampanje straha. Broj “potvrđenih slučajeva” na temelju pogrešnih procjena (PCR) korištenih za opravdanje ove dalekosežne odluke bio je smiješno nizak.

Svjetska populacija izvan Kine iznosi 6,4 milijarde. Dana 30. siječnja 2020. izvan Kine bilo je:

83 slučaja u 18 zemalja, a samo njih 7 nije putovalo u Kinu.

83 Slučajevi izvan Kine: Nije bilo “znanstvene osnove” koja bi opravdala pokretanje Svjetske hitne situacije za javno zdravstvo od međunarodnog značaja.

Najveća laž u povijesti! Pandemije nikada nije ni bilo. Baza podataka je manjkava. Covid-19 mandati, uključujući cijepljenje, su nevažeći! 2

Sljedećeg dana, 31. siječnja 2020.:  predsjednik Trump obustavlja zračna putovanja s Kinom, što je pridonijelo široj krizi u zračnom prometu i trgovini robom. Pet takozvanih “potvrđenih slučajeva” u SAD-u bilo je dovoljno da “opravdaju” odluku predsjednika Trumpa od 31. siječnja 2020.

20 veljače 2020.:  Na konferenciji za novinare u četvrtak, 20. veljače poslijepodne (po srednjo-europskom vremenu) na brifingu u Ženevi, glavni ravnatelj SZO-a. Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus je rekao da je:

“zabrinut da se šansa za suzbijanje epidemije koronavirusa “smanjuje”…

Kako vjeruje da je ”prozor mogućnosti još uvijek tu, ali da se sužava”.

Te su se izjave temeljile na 1076 “potvrđenih slučajeva” izvan Kine za populaciju od 6,4 milijarde

Ove izjave o “šoku i strahopoštovanju” pridonijele su pojačavanju kampanje straha, unatoč činjenici da je broj potvrđenih slučajeva izvan Kine bio iznimno nizak.

Od 20. do 21. veljače 2020. počinje financijski krah 2020. koji je predvodila izjava dr. Tedrosa.

11. ožujka 2020.: Zaključavanje. 44.729 “potvrđenih slučajeva” kao opravdanje za zatvaranje 190 nacionalnih ekonomija.

Pandemija se široko definira kao: „Izbijanje bolesti koje se javlja na širokom geografskom području (kao što je više zemalja ili kontinenata) i obično zahvaća značajan dio stanovništva“ (Webster-Merriam rječnik)

Pod pretpostavkom da je PCR test valjan (a nije), broj kumulativno potvrđenih slučajeva 11. ožujka bio je smiješno nizak. 44.279 PCR pozitivnih slučajeva diljem svijeta izvan Kine.

TO JE PRIJEVARA. 11.3.2020. NIJE BILO PANDEMIJE

Glavni ravnatelj SZO-a već je postavio pozornicu na svojoj tiskovnoj konferenciji 21. veljače.

“Svijet bi trebao učiniti više kako bi se pripremio za moguću pandemiju koronavirusa”. SZO je pozvao zemlje neka budu “u fazi pripravnosti”.

SZO je službeno proglasio svjetsku pandemiju u vrijeme kada je broj potvrđenih slučajeva izvan Kine (6,4 milijarde stanovnika) bio reda veličine 44279 i 1440 smrtnih slučajeva (brojke koje je SZO zabilježio za 11. ožujka (12. ožujka) (vidi tablicu desno). Ovo su brojke koje se koriste za opravdanje zatvaranja i zatvaranja 190 nacionalnih ekonomija.

(Broj smrtnih slučajeva izvan Kine spomenut na Tedrosovoj konferenciji za novinare bio je 4291).

U SAD-u, zabilježeno 11. ožujka 2020., bilo je prema Johnu Hopkinsu: 1.335 “slučajeva” i 29 smrtnih slučajeva (“pretpostavljeno” plus PCR potvrđen).

Prema SZO-u, 09. ožujka u SAD-u je bilo 3457 slučajeva.

U SAD-u je 09. ožujka 2020. bilo 3.457 “potvrđenih slučajeva” od 329,5 milijuna ljudi.

Najveća laž u povijesti! Pandemije nikada nije ni bilo. Baza podataka je manjkava. Covid-19 mandati, uključujući cijepljenje, su nevažeći! 3

U Kanadi je 09. ožujka 2020. bilo 125 “potvrđenih slučajeva” od 38,5 milijuna ljudi.

Najveća laž u povijesti! Pandemije nikada nije ni bilo. Baza podataka je manjkava. Covid-19 mandati, uključujući cijepljenje, su nevažeći! 4

U Njemačkoj je 09. ožujka 2020. bilo 2948 “potvrđenih slučajeva” od 83,2 milijuna ljudi.

Najveća laž u povijesti! Pandemije nikada nije ni bilo. Baza podataka je manjkava. Covid-19 mandati, uključujući cijepljenje, su nevažeći! 5

Bile su to brojke korištene kako bi se ”opravdalo” “zatvaranje” SAD-a, Kanade i Njemačke, kao i drugih od 190 zemalja u ožujku 2020.

TO JE SVE PRIJEVARA. VELIKA LAŽ.

Odmah nakon toga slijedi objava SZO-a od 11. ožujka 2020.: Svjetska kampanja straha

Ipak, na temelju ovih 44.729 slučajeva u 190 suverenih zemalja nametnuta je stroga politika izolacije, kroz složenu proceduru donošenja odluka, koja je neizbježno zahtijevala korupciju i podmićivanje visokih državnih dužnosnika.

Nakon zatvaranja od 11. ožujka uslijedio je “crni četvrtak”, drugi veliki financijski krah, koji je odmah uslijedio nakon objave pandemije.

Faza II. Ožujak-prosinac 2020.: Kampanja straha. PCR test ide u visoku brzinu.

Od ožujka 2020. do lansiranja mRNK cjepiva protiv COVID-19 u studenom 2020., PCR test koristi se punom parom.

Od 11. ožujka 2020., nakon karantene, nacionalne vlade su pozvane da uvedu PCR-RT test u masovnim razmjerima, s ciljem povećanja broja pozitivnih slučajeva COVID-a u cijelom svijetu.

Test, Test, Test: Brojevi su se počeli penjati s ciljem generiranja sve više lažnih statistika.

Vrlo mali broj pozitivnih slučajeva početkom ožujka. A onda, broj slučajeva pozitivnih na Covid raste u travnju, svibnju i lipnju 2020.

Faza III. Početkom studenog 2020. Početak Svjetskog programa cijepljenja protiv Covida

Podržano dezinformacijama medija, mRNK cjepivo je predstavljeno kao rješenje za suzbijanje pandemije. Opširno dokumentirano, cjepivo je od samog početka u prosincu 2020. pokrenulo trend rasta smrtnosti i morbiditeta.

 

Dokazi su neoborivi. Najnoviji službeni podaci upućuju na otprilike:

65.629 smrtnih slučajeva povezanih s ubrizgavanjem Covida-19 i 10.439.642 ozlijeđenih prijavljenih na dan 24. veljače 2022. za EU, SAD i UK zajedno.

Ali samo mali dio žrtava ili obitelji preminulih proći će kroz dosadan proces prijavljivanja smrtnih slučajeva povezanih s cjepivom i štetnih događaja nacionalnim zdravstvenim vlastima.

Vidi se da je mRNK “cjepivo” za Covid-19 odgovoran za smrti, a ne virus SARS-CoV-2.

Medijske dezinformacije: Virus je “Udri i bježi ubojica”, “Cjepivo spašava živote!”

SARS-CoV2 otkriven PCR testom neumoljivo se prikazuje kao “virus ubojica”. “Postoje mnoge ključne nepoznanice o ovom virusu, uključujući kako točno ubija, hoće li se razviti u nešto više ili manje smrtonosno. (Priroda).

U senzacionalističkom izvješću BBC-a pod naslovom: “Zašto je virus takva prijetnja” tvrdi se (citirajući i pogrešno citirajući “znanstveno mišljenje”) da virus” ima “ubojitu evolucijsku taktiku napada i bijega” za širenje infekcije Covid-19. Pravovremeno izvješće objavljeno dva tjedna prije lansiranja mRNK cjepiva:

“Majstor obmane. U ranim fazama infekcije virus je u stanju prevariti tijelo. …

On se [virus] ponaša kao ubojica koji ”udara i bježi”.

Količina virusa u našem tijelu počinje dostizatii vrhunac dan prije nego što počnemo obolijevati…

No, potrebno je najmanje tjedan dana prije nego što Covid napreduje do točke u kojoj je ljudima potrebno bolničko liječenje. “Ovo je stvarno briljantna evolucijska taktika – ne idete u krevet, idete van i dobro se zabavite”, kaže profesor Lehner.

Dakle, virus je poput opasnog pokretača koji bježi s mjesta događaja, virus je prešao na sljedeću žrtvu mnogo prije nego što se oporavimo ili umremo.

Strogo rečeno, “virus ne mari” ako umrete, kaže [Cambridge] profesor Lehner, “ovo je virus koji ”udara i bježi”.

”U tijelu čini neobične i neočekivane stvari”.

Koje bedastoće! BBC personificira virus ubojicu, s ciljem stvaranja panike. Ne samo da su ova senzacionalistička izvješća temeljena na rezultatima pogrešnih PCR testova, već su i u suprotnosti sa službenom SZO definicijom Covid-19:

“Najčešći simptomi COVID-19 su groznica, suhi kašalj i umor. Ovi simptomi su obično blagi i počinju postupno. Neki ljudi se zaraze, ali imaju samo vrlo blage simptome. Većina ljudi (oko 80 %) se oporavlja od bolesti bez potrebe za bolničkim liječenjem. Otprilike 1 od svakih 5 ljudi koji dobiju COVID-19 ozbiljno se razboli i dobije poteškoće s disanjem.”

Štoviše, rijetko se spominje u medijima ili od strane političara: CDC (koji je agencija američke vlade) potvrđuje da je Covid-19 sličan gripi:

‘“Gripa (influenza) i COVID-19 su zarazne respiratorne bolesti, ali su uzrokovane različitim virusima. COVID-19 je uzrokovan infekcijom novim koronavirusom (nazvanim SARS-CoV-2), a gripa je uzrokovana infekcijom virusima gripe. Budući da su neki od simptoma gripe i COVID-19 slični, možda će biti teško razlikovati ih samo na temelju simptoma, a testiranje će možda biti potrebno kako bi se potvrdila dijagnoza. Gripa i COVID-19 dijele mnoge karakteristike, ali postoje neke ključne razlike između njih.”

Da je javnost bila obaviještena i uvjeravana da je Covid “sličan gripi”, kampanja straha bi propala. A program cjepiva potpuno bi propao.

Vrijedi napomenuti da se mRNK cjepivo predstavljeno javnom mnijenju kao rješenje za suzbijanje virusa ubojice oslanjalo na PCR test kao valjano sredstvo za procjenu širenja bolesti. U Sjedinjenim Državama, mRNK cjepivo je lansirano 14. prosinca 2020. Šest tjedana kasnije (20. siječnja 2021.) SZO je poništila valjanost PCR testa. Zauzvrat, 21. srpnja 2021. CDC proglašava PCR nevažećim kao sredstvo za otkrivanje virusa.

Faza IV: 26. studenog 2021., “Crni petak”. Omicron varijanta

Sjetite se Omicron krize, koja je još uvijek u tijeku. Strašno. Nova varijanta Covida navodno otkrivena u Južnoj Africi koja se širi svijetom. Kako je otkriveno? PCR test?

Počelo je na Crni petak, dan nakon Dana zahvalnosti, 26. studenog 2021.

To je izazvalo ponovnu kampanju straha, kao i nestabilnost na burzama, jer su dionice proizvođača cjepiva velikih farmaceutskih tvrtki porasle. To je potaknulo ljude da dobiju dopunske injekcije cjepiva.

Omikronska objava bila je pomno pripremljena prijevara. Dva dana kasnije, SZO je pristojno poništio izjavu vlastite savjetodavne radne skupine:

“Trenutno nema informacija koje bi sugerirale da se simptomi povezani s Omikronom razlikuju od onih iz drugih varijanti.”

Zauzvrat, dr. Angelique Coetzee, predsjednica Južnoafričkog liječničkog udruženja (SAMA) opisala je varijantu Omikrona kao “izuzetno blagu, za nas [ovo su] blagi slučajevi. Razgovarala sam s drugim svojim kolegama i oni daju istu sliku.”

Ovi ispravci ni na koji način nisu spriječili kampanju straha 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, koju su pratile medijske dezinformacije. Zapravo je to stvorilo paniku.

U međuvremenu je pokrenuta masovna kampanja kućnog testiranja.

Faza V: Milijarde kućnih i antigenskih testova distribuiranih diljem svijeta

Masovno kućno testiranje: strah je “dobar za posao”.

Doslovno milijarde antigenskih i kućnih testnih kompleta distribuirane su diljem svijeta. U SAD-u je bilo dostupno više od milijardu testnih kompleta za stanovništvo od 340 milijuna Amerikanaca.

U Kanadi je podijeljen 291 milijun testnih kompleta. Stanovništvo Kanade je reda veličine 38,5 milijuna.

U mnogim je zemljama “smrtonosna” varijanta Omicrona postala izgovor za provedbu obnovljenih djelomičnih blokada, ubrzanje mandata cjepiva, ograničenja putovanja, kao i zatvaranja i boravka kod kuće tijekom božićnih i novogodišnjih blagdana.

Najveća laž u povijesti! Pandemije nikada nije ni bilo. Baza podataka je manjkava. Covid-19 mandati, uključujući cijepljenje, su nevažeći! 6

Povećanje broja LAŽNIH “potvrđenih slučajeva Covid-19”

Poklapajući se s krizom u Omicronu, porast uvoza i distribucije doslovno milijardi kućnih testova i kompleta za testiranje antigena diljem svijeta pridonio je povećanju broja LAŽNO “potvrđenih slučajeva Covid-19”.

U manje od 5 mjeseci (od 1. studenog 2021. do 18. ožujka 2022.) kumulativni broj potvrđenih slučajeva gotovo se udvostručio.

Najveća laž u povijesti! Pandemije nikada nije ni bilo. Baza podataka je manjkava. Covid-19 mandati, uključujući cijepljenje, su nevažeći! 7

Joe Biden je kupio više od milijardu kompleta za kućno testiranje.

U SAD-u je Bijela kuća u siječnju objavila da kupuje o trošku poreznih obveznika:

“Jedna milijarda testova za besplatno davanje Amerikancima uz online naručivanje pola milijarde testova počinje 19. siječnja”.

Ova kupnja bila je uz to ranija isporuka nekoliko stotina milijuna kućnih kompleta.

Počevši od kraja studenoga, kućni testni setovi pridonijeli su povećanju takozvanih “potvrđenih slučajeva” u SAD-u.

Ove brojke su lažne jer su SZO i CDC kategorizirali PCR test kao potpuno nevažeći. A kućni testovi su kategorizirani kao manje pouzdani od PCR testa koji se smatra zlatnim standardom.

Najveća laž u povijesti! Pandemije nikada nije ni bilo. Baza podataka je manjkava. Covid-19 mandati, uključujući cijepljenje, su nevažeći! 8

Justin Trudeau je kupio 291 milijun kompleta za kućno testiranje

U Kanadi je premijer Justin Trudeau još u studenom 2021. naredio isporuku 94 milijuna kompleta za brzo testiranje kod kuće (komplet za samotestiranje i testiranje antigena) koji su isporučeni i distribuirani pokrajinama.

Još 140 milijuna naručila je savezna vlada početkom siječnja 2022. po cijeni od 1,7 milijardi (kanadskih) dolara na trošak poreznih obveznika.

Kanada ima 38,5 milijuna stanovnika i sada imamo 291 milijun kompleta za brzo testiranje na antigen (vidi tablicu u nastavku). Drugim riječima, točno 7 testova po osobi.

Ovaj je proces tijekom posljednjih nekoliko mjeseci pridonio stvaranju straha i pustoši u kanadskim obiteljima uz povećanje broja takozvanih “potvrđenih slučajeva Covid-19”

Procijenjeni trošak kanadskih poreznih obveznika je reda veličine 3,5 milijardi kanadskih dolara.

Najveća laž u povijesti! Pandemije nikada nije ni bilo. Baza podataka je manjkava. Covid-19 mandati, uključujući cijepljenje, su nevažeći! 9

Najveća laž u povijesti! Pandemije nikada nije ni bilo. Baza podataka je manjkava. Covid-19 mandati, uključujući cijepljenje, su nevažeći! 10

”Zlatni standard” PCR test

Ironično je da se kućni testovi uspoređuju s pogrešnim PCR testom koji se trenutno smatra takozvanim zlatnim standardom. Prema NYT-u (ažurirano 10. studenog 2021.) kompleti za brzi antigen i kućni testovi manje su učinkoviti od PCR testa:

Brzi testovi na antigen manje su pouzdani za pronalaženje Covida-19 kod ljudi s niskim virusnim opterećenjem u usporedbi sa “zlatnim standardom” PCR. testove koje biste dobili od pružatelja zdravstvenih usluga. Jedna studija je pokazala da brzi kućni antigenski test ima 64 posto šanse da se točno uoči virus kod ljudi sa simptomima koji su bili pozitivni na P.C.R. test. (Testom je obuhvaćeno samo oko 36 posto onih koji su imali virus, ali nisu imali simptome.)

Ono što NYT ne priznaje je da je CDC pozvao da se PCR test “zlatnog standarda” prekine 23. srpnja 2021. prije nego što se službeno povuče 31. prosinca 2021. (vidi analizu iznad)<iframe

src=”URL’>https://brandnewtube.com/embed/XXe9VjxD4451FM3

Direktiva CDC-a prešutno priznaje da PCR test ne pravi učinkovitu razliku između “SARS-CoV-2 i virusa gripe”. To znamo od samog početka. Iako im je trebalo gotovo dvije godine da prepoznaju da je PCR test potpuno pogrešan i nevažeći, PCR test se smatra zlatnim standardom u odnosu na antigen i kućne testove.

 • prosinca 2021. CDC proglašava PCR test nevažećim
 • Nevažeći PCR test potvrđen kao zlatni standard
 • Milijarde i milijarde antigena i kućni testovi povećavaju brojke
 • ožujka 2022. 452.201.564 kumulativnih predmeta

Rezultati kućnih i antigenskih testova su besmisleni. Oni ni pod kojim okolnostima ne potvrđuju porast takozvanih “potvrđenih slučajeva COVID-19”.

Porast broja uglavnom se može pripisati prodaji i distribuciji milijardi kućnih i antigenskih testova diljem svijeta. To je zauzvrat pridonijelo novom valu straha i društvenih poremećaja.

Ovaj projektirani porast takozvanih “COVID-19 potvrđenih slučajeva” dogodio se u vrijeme kada je veliki postotak svjetskog stanovništva bio cijepljen.

”Lažni strah je dobar za posao”: veliki financijeri iza kućnih pribora za testiranje na Covid-19

Ono što je u pitanju je operacija vrijedna više milijardi dolara za prodaju i distribuciju kompleta za samo-testiranje Covid-19 diljem svijeta u razdoblju od nekoliko godina.

U prosincu 2021. Bloomberg je izvijestio da će “tržište samotestiranja dosegnuti “5,96 milijardi dolara u 2020., a očekuje se da će dosegnuti 8,11 milijardi dolara do 2027.”, te se brojke odnose isključivo na američko tržište, koje predstavlja približno 4 % svjetske populacije. Postoje dokazi da se kompleti za samo-testiranje trenutno prodaju u većem broju zemalja. Ovo je višemilijardni profit vođen planom.

Tko posjeduje prava intelektualnog vlasništva?

Zaklada Gates odigrala je ključnu ulogu u pokretanju “samostalnog testiranja na COVID-19”, koje je odobrila FDA krajem ožujka 2021. “FDA je donijela ovu odluku na temelju rezultata studije koju je provela United Health Group. Zaklada Gates pružila je tehničku podršku za dizajn ove studije”.

U kolovozu 2021. Zaklada Gates sa Sorosovom Zakladom za otvoreno društvo uložila je u “stjecanje Mologic, britanske tvrtke koja je specijalizirana za razvoj tehnologije brzog testiranja, uključujući za Covid-19 i razne tropske bolesti”.

Mologic je opisan kao “vodeći u brzom testiranju [koje] predstavlja jedinstvenu priliku”.

Ova inicijativa se sastojala od “rebrendiranja” Mologica u “neprofitno društveno poduzeće”, koja bi djelovalo pod okriljem Global Access Healtha, Gatesove zaklade.

Navedena svrha GAH-a je djelovati kao “društveno poduzeće koje proširuje pristup najmodernijoj medicinskoj tehnologiji po pristupačnoj cijeni kao što su dijagnostički testovi i proizvodni procesi”.

Autor: Prof Michel Chossudovsky

VAŽNA PORUKA ZA LOGIČARE

Vrijeme uvjeravanja prolazi. One koji ne shvaćaju što se događa, treba ignorirati i ne gubiti vrijeme na njih. Poštene, empatične i logične osobe se trebaju okupiti, bez obzira na osobna uvjerenja i svjetonazore. Osim raskrinkavanja, dolazi vrijeme djelovanja brojnim i legalnim sredstvima u gospodarstvu, zdravlju, autonomiji… U protivnom, sve će nas porobiti.

Pitate se što učiniti nakon čitanja ovog teksta? Jednostavno, šaljite i dijelite tekst poštenim, empatičnim i logičnim osobama. Informirajte bližnje o postojanju portala Logično. Priključite nam se na našem Telegram kanalu tako što ćete kliknuti na Vijesti.  Od danas možete komunicirati i pisati nam u Telegram grupi Zajednica. Budimo složni, mudri i jaki.


Posjetite naš novi video kanal na platformi Odysee i obvezno se registrirajte, kao i najveću arhivu alternativnih video snimaka Jubitu.

Svidio vam se članak i
pitate se što možete napraviti?
PODIJELITE ga s PRIJATELJIMA

*Stavovi izneseni u kolumnama su osobni stavovi autora i ne odražavaju nužno stav redakcije portala Logicno.com

Pretplati se
Obavijest
guest
Zaštitite svoje ime u komentarima... REGISTRACIJA
43 Komentara
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Inline Feedbacks
View all comments
imee
Gost
imee
1 mjesec prije

ujeo vuk magare.
dok ljudi bleje u televizor možete objavit 1000 ovakvih članaka i nikom ništa.
a u jesen sve izpočetka osim ako putin ne ugasi internet.

Filip
Gost
Filip
1 mjesec prije

Kako je naša stvarnost postala B distopijski film. Jedino Goebbels blista od ponosa u paklu kako njegove metode osvajaju cijeli svijet.

Legendarni Grk
Gost
Legendarni Grk
1 mjesec prije

PCR “test” ima smisla kao kada bi netko muški dio populacije “po sili zakona” podvrgao testu za trudnoću!

Legendarni Grk
Gost
Legendarni Grk
1 mjesec prije

“Kanadski premijer Justin Trudeau izjavio je da ljudi koji su odlučili ne biti cijepljeni protiv COVID-19 moraju prihvatiti posljedice tih odluka, uključujući gubitak posla i ograničen pristup prijevozu i drugim uslugama. “To je bio njihov izbor i nitko nikada nikoga nije htio prisiliti da radi nešto što ne želi”, rekao… Pročitaj više »

Vendetta
Gost
Vendetta
1 mjesec prije

Pa naravno da pandemije nikad nije bilo. Zato govorim da svatko tko nastoji dokazati da je bilo pandemije je isto “njihov” igrač. Primjer su Vam svi ovi : Sladoljev, Bakic, Lauc, ona baba parapsiholog i svi ti koji su kao na “našoj” strani. Ali sta svi oni rade, oni spomnju… Pročitaj više »

Bane
Gost
Bane
1 mjesec prije

Vise niko ne pominje korolu osim na Balkanu.

Dobi
Gost
Dobi
1 mjesec prije

Uz duzno postovanje, ja sam covid imao tocno prije godinu dana. Inace sam sklon gripama i prehladama, i svakakvih sam tipova sezonski prelezao 2x godisnje. Nisam cijepljen i ne mislim se cijepiti svojom voljom. Ali sto se tice covida, nikad tako nesto nisam prelezao. Punih 12 dana je bila tinjajuca… Pročitaj više »

łedeno doba
Gost
łedeno doba
1 mjesec prije

ima na portalu epoha, članak objavljen prije tjedan dana, senzacionalni izvještaj skriven negdje na portalu NIH-.a (nacionalni institut za zdravlje, službena američka državna institucija), koha su pronašli neovisnbi aktivisti i objavili na neovisnim portalima. u tom izvještaju je sve rečeno da je sve faktički bilo prevara a ovo o brojevima… Pročitaj više »

Davko
Gost
Davko
1 mjesec prije

Sad je samo pitnje zašto narodi širem svijet i dalje šute i nitko ne poduzima ništa

mrdo
Gost
mrdo
1 mjesec prije

Pandemije je bilo, kao i uvijek – pandemija obične gripe. To je sve.

Max
Member
Max
1 mjesec prije

Mene je obitelj kućno testirala iako nisam pristao zbog prehlade koju su oni izazvali stalnim otvaranjem prozora. Ne čudim se plaćenocima. A sve je to zločin otpočetka. Taj mi je zločin ubio baku.

Badžo
Member
Badžo
1 mjesec prije

Taj Tedros uopće nije dr., mislim u istom je rangu doktorata kao i Bill Gates sto bi jednostavnim rječnikim bilo rečeno: “razumiju se u medicinu k’o Mara u krivi kur.ac!

Shumadinac
Member
Shumadinac
1 mjesec prije

Super – sad oni što su pomrli od virusa (možda i otrova) mogu da prestanu da se pretvaraju mrtvi?!? Valja pročitati komentar kolege Dobija (mada me čudi onoliko pluseva, u “moje vreme” bili bi samo minusi). Jedino mi nije jasno šta je hteo da kaže pod onim “ima epidemije a… Pročitaj više »

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
1 mjesec prije

Capak, danas, ponedjeljak: “”Mi smo stalno na oprezu i preporučujemo građanima da budu na oprezu. Cjepivo im je na raspolaganju. Tijekom sezone pretpostavljamo da se neće dogoditi neka nova promjena da dođe malignija varijanta, a na jesen ćemo, u skladu s onim što ćemo saznati tijekom registracije novovarijantnih cjepiva, Pfizer… Pročitaj više »

broj jedan
Gost
broj jedan
1 mjesec prije

Kakvo siromastvo,prestanite upotrebljavat nova i stakori napustaju brod koji tone,a siromasi smo u dusi jer smo zaboravili pomagat jedni drugima.

DEDA
Gost
DEDA
1 mjesec prije

DAJ NEK POČNE VIŠE TAJ III SVETSKI.

Demian
Gost
Demian
1 mjesec prije

I sada će oni meni da ja nisam ni bio bolestan.A onih 7745 antigena . Što ću sa njima? Čekati da sami od sebe nestanu. Malo morgen. Čuvam ja tu svoju potvrdicu. Tražim odštetu od svakog šišmiša.

POVEZANE VIJESTI

Izbornik