Putin je otkrio koliko ima špijuna i domaćih doušnika u Rusiji

Vladimir Putin - lice
40 komentara

Vladimir Putin je dao više informacija o aktivnostima stranih obavještajnih agenata u Rusiji, te naveo broj stranih špijuna i domaćih osumnjičenika-kolaboratora tijekom prvih šest mjeseci ove godine, a u sklopu protuobavještajnih aktivnosti.

30 stranih agenata i 200 osumnjičenih domaćih doušnika stranih obavještajnih službi otkriveno je u Rusiji tijekom prvih šest mjeseci tekuće godine u sklopu protuobavještajnih aktivnosti, priopćio je ruski predsjednik Vladimir Putin na sastanka održanog u četvrtak u Kremlju s visokim vojnim i pravosudnim djelatnicima.

“U prvoj polovici 2017. godine, zabilježene su aktivnosti 30 špijuna stranih obavještajnih agencija i više od 200 osoba koje se sumnjiče za suradnju s inozemnim specijalnim službama”, rekao je Putin.

Ruski predsjednik također je dodao da “učinkovita zaštita naših nacionalnih interesa zahtijeva sustavno i temeljito djelovanje putem protuobavještajne službe Ruske Federacije”.

Iz izjava ruskog predsjednika Vladimira Putina, čitatelj portala Logično može zaključiti dvije stvari.

Prva nam pokazuje profesionalni pristup Rusije koja nastoji zaštiti svoje nacionalne interese i suverenitet zemlje.

Drugu stvar koju čitatelj portala Logično može zaključiti vezana je za strane i domaće špijune u našim državama.

Na gotovo 147 milijuna stanovnika u Rusiji djeluje nešto više od 200 domaćih špijuna i doušnika, što je doista zabrinjavajuće. Međutim, pogledamo li naše zemlje u regiji,  veliki broj “špijuna-doušnika” imamo u parlamentima, ne uzimajući u obzir ekonomske i medijske “doušnike” kojih je na desetine tisuća, a koji rade protiv nacionalnih interesa pojedinih država i na rušenju njihovih suvereniteta.

Nije bitno radili se o američkim, ruskim, njemačkim, engleskim, francuskim, iranskim, saudijskim ili bilo kojim drugim “kolaboratorima”. Svaki rad protiv nacionalnog interesa je najveće zlo koje trpi mali čovjek na svojim leđima. Zbog takvih imamo zadužene građane, aferu Agrokor, predstečajne nagodbe, visoku stopu nezaposlenosti, apatiju građana, kriminalnu privatizaciju, “lobotomiju” opće populacije i mnoge druge anomalije koje u jednoj nacionalno osvješćenoj zemlji nisu moguće.

špijuni
Pretplatiti se
Obavijesti o
40 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
davor
6 godine prije

Mislim da ih je Putin “počastio” s ovom brojkom 200. Ima ih sigurno desetostruko više što se tiče domaćih Rusa te stranih agenata, jer na Zapadu vlada prava šizofrenija što se tiče Rusije a otvoreni su i javni natječaji za sve vrste obavještajnih poslova. Ali ništa nemože uzdrmati bilo koju državu ako ona leži i djeluje na principima.

Riddick
6 godine prije

Vlada moje države funkcionise kao jedna ne vladina organizacija sa špijunima na celu te organizacije , koji od nas pravi jos jednu srecnu Evropsku državu po ugledu na druge srećne Evropske države u okruženju .
Prema tome ne znam kako izgleda spijuniranje niti mogu da zamislim razmere špijuniranja jer kod nas nije nikada uhapsen ni jedan špijun ili izdajnik .

1.komentar
6 godine prije

Mala ispravka.Sa Krimom, Rusija ima 146.8 miliona stanovnika.Ali to sad nije poenta ovog teksta. Dakle , jako bitnu temu ste otvorili.

Ostavio sam komentar pre neki dan o terorizmu zapadnih kompanija pri cemu sam naglasio twiter.Danas je ta kompanija jos jednom demonstrirala isti onaj cilj koji je imao Hitler.Bez preterivanja rec je o fasistima, koristeci sva moguca sredstva, zele da podcine Rusiju.Citirao bih izvesnu Jelenu Milic,a mislim da je to njihova parola “Nazalost Rusija postoji”.Rusija mora odgovoriti bolno po agresoru(u ovom slucaju twiteru).

Alerik
6 godine prije

Nije pošteno (a u konačnici ni točno) sve članove parlamenta proglasiti doušnicima, stranim agentima. Ne može se jednog dr Lovrinovića proglasiti takvim, čak ni Bulja, Pernar sigurno nije, nije ni Sinčić. Što se tiče obrane nacionalnih interesa, ne možemo se baš potužiti. Čkomimo i čekamo, svi drugi se brinu o nama, o našim dugovima, nije nam zapravo loše.
Inače, ne postoji nešto kao ‘mali čovjek’ (osim ako je malen rastom). Svi ljudi su veliki i ničija sudbina nije u kamenu zapisana. Malo više optimizma ne bi smetalo svima nama.

Andrej
6 godine prije

Zdravom razumu su Rusija i Balkan vrijednosno nespojivi u istoj rečenici. Putin nije prodao svoju državu za šaku dolara, dok za isti iznos balkanska fukara prodaje i vlastitu mater.

Yohni
6 godine prije

S dousnicima ,po kratkom postupku,i bez milosti.

Zvrk
6 godine prije

Čestitke na stoljeću Oktobra!

Vlastimir
6 godine prije

Putin je to otkrio a da li će naše zemlje imati hrabrosti to da urade? Koliko stranih agenata i nevladinih organizacija vršljaju kod nas?

Nil1
6 godine prije

Špijun isto varoa u košnici..

Ivo Lola nije sam
6 godine prije

Ironija je što se proces stvaranja naše nacionalne države odvijao paralelno sa globalističkim tendencijama dokidanja nacionalnih suvereniteta država u Europi i u svijetu, a to su nam dozvolili samo i jedino kako bi imali jednu ruku više u UN-u i kako bi spriječili eventualno političko približavanje Rusiji ovih prostora u bilo kakvom zajedničkom okviru. Inače, mimo uobičajenih izjava njihovih emisara, oni sve nas ovdje preziru i riječi podrške koje tu i tamo upute nisu ništa drugo nego kurtoazija radi njihovih geopolitičkih interesa. Za naš narod i sve narode ovdje, njih živo zaboli. SAD i globalistički klanovi iskoristili su nas Hrvate i Hrvatsku za rušenje SFR Jugoslavije, poticali su i raspirivali međunacionalnu mržnju i perfidnom diplomatskom igrom huškali jedne na druge stvarajući okruženje nepovjerenja i straha koje je rezultiralo krvavim ratom. Nitko u Srbiji nikada nije sporio da Hrvatska ako želi treba da bude nezavisna, ali je sporio način na koji… Čitaj više »

Sinisa
6 godine prije
raspe
6 godine prije

Bio bih jako zahvalan ako bi mi netko mogao reci kako ide prodaja Putinovih slika i statua u bivsoj Yugi.Sifra Gorbacov.

Zigi
6 godine prije

Mislim da se ovdje bolje uklapa termin “kompardori” nego špiuni. Logičari, evo link za dobar prikaz o ćemu se radi http://www.nspm.rs/politicki-zivot/kompradori.html?alphabet=l (čirilično latinični izbor)
Vrijedi pročitati, a ako već jest super!

Broj 1
6 godine prije

Uz sve to nas malo Hrvata ima problema s probavom! Ali nas čuva Kraljica mora.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI