Hrvatska je mala zemlja s nogometašima velikog srca čije vrijeme tek dolazi

Hrvatska reprezentacija nakon finala
102 komentara

Hrvatska nogometna reprezentacija je u dramatičnoj utakmici protiv Francuske na Svjetskom nogometnom prvenstvu osvojila 2. mjesto. Dobri ljudi koju su navijali za ovu sjajnu ekipu su tužni, iako se jedna “mala” Hrvatska izdigla na samo postolje svjetskog nogometa. Hrvatska reprezentacija je u vrlo dramatičnoj utakmici izgubila od reprezentacije Francuske s 4:2. Svi koji su objektivni i koji su gledali ovaj svjetski spektakl, svjedočili su borbenosti nogometaša Hrvatske do zadnjeg trenutka. Nećemo ulaziti u detalje, jer oni sada nisu bitni. U životu je bitno da čovjek da sve od sebe. Rezultati će doći – kad-tad. Svi čitatelji portala Logično koji žive u Zagrebu, a i šire, mogu dočekati hrvatske reprezentativce u zračnoj luci Pleso, te im se zahvaliti za sve strahove i zadovoljstvo koje su im priuštili. Iako mala, u Hrvatskoj živi još puno nogometnih talenata koje čeka svijetla budućnost. Još jednom, iskrene čestitke portala Logično hrvatskoj reprezentaciji (igračima, treneru i svima koji su dali svoj doprinos ovom velikom uspjehu).

Pretplatiti se
Obavijesti o
102 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
NSU
5 godine prije

Gotovo je! Hvala “vatrenima” hvala Rusiji, sve je bilo super! 🙂 🙂

28.juni
5 godine prije

I ovo je ogroman uspjeh.Drugi u svijetu! Iskrene cestitke na svemu postignutom!

IVE OLDTIMER
5 godine prije

Francuska pobijeda nije ni casna ni zasluzena. To je kupljena pobjeda pitanje je samo koliko je kostala?

Mölltaler
5 godine prije

Pobjeda Rotšilda protiv Vatikana.

Siniša
5 godine prije

???

DLM
5 godine prije

Cestitke!

Alen
5 godine prije

Drugo mjesto ali za nase uslove jednako kao prvaci svjeta a i vise od toga…
Veci je ovo uspjeh nego sto smo trenutno u mogucnosti da shvatimo….
Kakve ” velesile ” su ostale iza hrvatske, koliku snagu ,volju je hrvatska pokazala je nevjerovatno…
Cestitke od.srca…

gost
5 godine prije

Steta nisu imali srece sa autogolom i penalom.pozdrav iz BiH (RS)

Mali
5 godine prije

Bravo momci!

wetzer maja
5 godine prije

francuzima je (opet) poklonjena pobjeda. glupi autogol, a onda neopravdani jedanaesterac, jer se ipak vidjelo kako se lopta odbila od ruke igraca koji je skocio. pa nemres skakati sa rukama uz bokove….tome se cude i drugi komentatori. nasi su dali stvarno sve…

Rijecanin
5 godine prije

Uz sve čestitke igračima moramo priznati da nas je na ovom prvenstvu pratila i dobra doza sreće.
Tako su nam se vratile nesreće iz Eura 2008 i 2016.
Ne mogu da se ne zapitam šta bi bilo da smo u nokaut fazu umjesto na Dance išli na Francuze.
Ovako kada se sve zbroji – pravedno.

Pantsir-S1
5 godine prije

Kakav fudbal Hrvatske i koliko nesrecnih okolnosti u finalnoj utakmici.Ovo je lako moglo da ode na drugu stranu u rezultatskom smislu.A to je fudbal…A ovo srebro sija kao zlato.Hrvatska je dobila najbolju mogucu reklamu ikada.Cestitke reprezentaciji Hrvatske na sjajnom fudbalu i Luki Modricu, najboljem igracu prvenstva.

Sarajevo
5 godine prije

Onog pussy riot pedera sto je uletio u teren treba poslat u gulag, pa nek se NVO-ovci zale do prekosutra

Mölltaler
5 godine prije

Časni gospodine L.R. lijepo bih vas molio da mi kažete zašto ste mi obrisali komentar? Nisam nikoga vrijeđao i samo sam iznio svoje mišljenje.

Piretis
5 godine prije

Budimi pravedni. Francuzi su bolje iskoristili svoje prilike, i naše kikseve. Zaslužili su zlato. Da je stvar mogla otići i nama u korist mogla je, ali eto nije. Zato treba biti zadovoljan (bolje prezadovoljan) srebrom. Svi bi prije mjesec dana bez razmišljanja prihvatili ulazak u četvrtfinale. A ono , mi u finalu. Vjerojatno da tako nešto više nećemo doživjeti.
Zato se treba veseliti.

onaj najgl.......veći Dalton
5 godine prije

Miješaju mi se emocije. Žal za propuštenom prigodom i ponos svime učinjenim. Kako vrijeme bude prolazilo mislim da će svijest o tome koliki je ovo uspjeh za jednu malu zemlju prevladati.
Nadam se samo da će sva ova događanja pripomoći da se u ovoj zemlji stvori neka pozitivnija društvena klima i da realni život krene prema boljem. Iako ne vjerujem u to, treba se nadati.
Hrvatska je danas ostala bez jednog od svojih sportskih velikana. Umro je proslavljeni stolnotenisač Dragutin Šurbek.
Slava mu i hvala za sve što je napravio u svom životu.

Nagard
5 godine prije

E kad bi se ucilo od novaka i reprezentacije ali sta opet Ce se političari slikati s njima mladi Ce opet odlaziti mirovina nece biti pa pogledajte kako macron cestitat Francuzima africkog porijekla a kod nas samo mrznja podmetanje lopovluk dragi prijatelji ovo je bilo malo uljepsavanna stvarnosti ali zivot ide dalje po balkanskom stilu a ove lijepe ptice su bljesak volio bih da se svi pokrenemo i da vidimo kako se rado. Trudom moze sve pokrenuti ali eto ako Bog da vidjeemo do godine u ova doba sta je ova prica znacila nisam pesimista ali ajmo biti iskreni nista se nece promijeniti .svako dobro svima

Antonio Cagapulito
5 godine prije

Čestitke najboljim igračima Afrike!

zgvaca
5 godine prije

A ja mislio da vecina igraca je prislo 30u godinu i za 4 godine ce bit u penziji? Po meni Francuzi su igrali pametno i zasluzeno pobjedili. Nasi su imali inicijativu ali bili jalovi.

Nije
5 godine prije

Kako god ono penala nije vidjelo, ali to je francuska. Da su francuzi onako igrali rukom, nebi sigurno bio sviran penal.

Sasa S
5 godine prije

Zal ostaje…ali nije mala stvar biti drugi na svetu..jos jednom velike cestitke….

Tomica
5 godine prije

Sve su imali, samo im je malo sreće falilo. Francuzi su bili bolji u zadnjem dijelu utakmice ali da je Hrvatska pobjedila niko ne bi rekao da je nezasluženo. Većinu utakmice je dominirala hrvatska reprezentacija Kapa dole, ovako se bori i brani čast osobna i čast domovine. Tužan sam zbog poraza ali plasman je ipak vrh i kao što neko napisa, sad samo treba vremena da zaboravimo tugu i shvatimo koliko je veliki uspjeh napravila hrvatska reprezentacija. Bravo Vatreni!

Domba
5 godine prije

Steta….a tako je malo falilo.Presjekao je onaj penal….moras se malo otvoriti..a oni su specijalisti za kontre….i jos im sve ulazilo.Autogol…penal…kud ces gori start.Glavu gore decki…i svaka cast!!!Cestitke i Noletu….nadam se da ovo znaci povratak na stare staze.

davor
5 godine prije

Mi evo slavimo uopće se ne sjećam dal smo prvi il drugi, svirka ide duboko u noć. Pozdrav svim čitateljima Logično i svi ljudima dobre volje!

Istina
5 godine prije

Bravo, RH, jer nisi mogla dobiti bolji PR od ponašanja svojih nogometaša i kompletne atmosfere oko njih.
Ostaje žal zbog neosvojenog zlata.
Islan. i hrv. navijači koji zajedno slave na tribinama; izraelski dječak koji ima transplantirano srce zahvaljujući Hrvatskoj i židovska zastava na tribini gdje su hrv. navijači; Vida što se izvinio zbog svoje ishitrene izjave, zato što je dobila i političku konotaciju, pa postao miljenik moskovskih medija; Subašić koji je izjavio da je polufinalnu pobjedu posvetio srebreničkim žrtvama.
Ne kapa dolje, nego naklon do poda.
🙂

jetflash
5 godine prije

Od sveg vam srca hvala

Bogdan
5 godine prije

Treca sreca za 20 god. Prvi put 3 mijesto, drugi put 2 mijesto pa… treci put…? Za cetiri godine ce biti mnogi iz ekipe didovi. Poslije pijanstva slijedi otrijeznjenje i pocet ce se traziti krivci tj. vijestice kao po obicaju klanova u Hrvatskom nogometu. Ovo je Mount Everest za hrvatski nogomet. Kapa dolje,naklon i sve cestitke.

slagerpjevac
5 godine prije

Čestitke Rusima na organizaciji, Francuzima na pobjedi, a Hrvatskoj na Srebru. Falilo je malo sreće na kraju ali opet pratila nas je cijeli kup i ne treba biti nezahvalan.

Zvrk
5 godine prije

Svaka im čast. Francuzi su bili ipak klasa više. Sve u svemu, zaista sve djeluje nestvarno.

joso.
5 godine prije

Nazalost , izgleda da su igraci izgorili od prevelike zelje za uspjehom , ali isto tako moram da kazem da im je sreca okrenula ledja . Prva dva gola su primljena doslovce nesretno. .Autogol i penal koji se nije morao obavezno svirati . Nitko sudcu nebi zamjerio da ga nije svirao .( naravno osim Francuza ) jer objektivno nije postojala sansa za gol . Igranje rukom od strane nesretnog Perisica nije promijenilo tok igre .

Bruno
5 godine prije

Slažem se. Čestitke svima. Mogli su u finalu i bolje proći bez sudačkih pogrešaka na svoju štetu a u korist selekcije francuskih kolonija. Drago mi je da sam bio u Rusiji i upoznao tu veličanstvenu zemlju. Najbolje organizirano prvenstvo ikada, bez i jednog incidenta. To pokazuje koliko je Rusija sigurna i moćna zemlja. Nikakvi huligani se nisu usudili otići tamo i stvarati nerede. Čestitke Rusiji na sjajnoj organizaciji.

Siniša
5 godine prije

Manite se bedastoce;Francuzi nisu bolje igrali,nisu zasluzili da pobijede u finalu,u prvom poluvreenu Hrvatska duplo vise posjed lopte a franci samo jedan sut na go i to iz penala a drugo je penal sve zeznuo mada je Hrvatska opet imala bolju igru ali umor je ucinio svoje……toliki produzeci,penali,toliko fizicko i psihicko praznjenje a na 4:2 opet imati inicijativu………malo ih to moze.
Da je Srbiji sviran penal Srbija bi daleko dogurala,da Francuskoj nije sviran penal Hrvatska bi bila prvak svijeta….nema tu filozofije,nema krivca,sve je perfektno odradjeo.

Miki
5 godine prije

Čije to vreme dolazi? Modrić, Perišić, Mandžukić… svi broje više od Krista.

IVE IZ PECALBE
5 godine prije

Ma na utakmici bi bilo sve super da nije bilo kurvinog sina iz Argentine, da je na njegovu mijestu bio covijek od casti i postenja.

neznanac
5 godine prije

Iznenaditi ćeš se..iako je moguče ovo što kažeš
Ovisiti će više o HNSu nego o igračima
Ova generacija je trebala igrati barem još 2 ili 3 polufinala ili čak finala

siga
5 godine prije

Francuska je imala više samo žutih kartona i golova. Sva ostala statistika je na strani Hr, ali to je nogomet i treba čestitati Francuskoj na drugom naslovu svjetskog prvaka. A Hrvatskoj repki jedno veliko HVALA! Hvala im na prelijepih 30 dana ove 2018. Zauvijek u srcu!

Fan
5 godine prije

Čestitke Hrvatski! Uživao sam u vašom nogometu, igrači su doslovno izgarali ovo srebro. Malo mi je sveokupni dojam pokvarila Kolindica. Ponašala se, ko seljakinja, al aj ponesle su je emocije (i vodka?). A gdje je onaj Milanče, koji je forsirao državni udar za čas nogometa u Rusiji. Zar nije imao dojave?
Pozdrav iz dežele!

alan ford
5 godine prije

Hrvatska je izgubila, ali je ustvari moralni i stvarni pobjednik. Ako izuzmeno onu utakmicu protiv Argentine, ovo je bila najbolja igra hrvatske repke na ovom SP. Ali ipak smo izgubili i to je brutalno. Nevjerojatan bakszuzluk i dvije kardinalne sudačke greške- utjecale su na ishod utakmice. Da se razumijemo, naravno nitko ne garantira, da bi naša reprezentacija pobjedila, da nije bilo tih grešaka, to nitko ne zna, što bi bilo. Ali bila bi druga pjesma. Jer sa te dvije kardinalne greške, Hrvatskoj je faktički slomljena kičma i tako je utrt put pobjedi Francuza. Jer, Hrvatska je po drugi put morala loviti vodstvo Francuza, morala je otvoriti i to je u jednoj takvoj utakmici u finalu SP-a jako teško, čak da je na našem mjestu protiv Francuske igrala reprezentacija ostatka svijeta. I naravno to ponovno vodstvo od 2:1 je pogodovalo Francuzima, koji su onda hladnokrvno i znalački iskoristili dva kontra napada… Čitaj više »

druginikadnijebioprvi
5 godine prije

tako vatreni..a tek..drugi. da li boli? boli.

Blaž
5 godine prije

Rekao si da nećemo ni ovu , zloba ce te pojesti

Miki
5 godine prije

Kažu, Afrika – Bosna, 4 : 2.

IVE IZ PECALBE
5 godine prije

Hocemo li ikada saznati koliko su Francuzi platii sudca finala?

Ivo Lola
5 godine prije

Danas mi reče jedan brigadir HV-a u pričuvi: “Ovo će samo osnažiti mafiju u HNS-u”!!!!!!!!!!!!

IVE OLDTIMER
5 godine prije

Ako su nogometasi medju najboljima u svijetu to ne znaci da su oslobodjeni od moralnih i drugih zakona u Hrvatskoj.
Ako je Kujalinda Kitalovic previse duboko zaviraila u casu pa se neprilicno ponasala za jednu predsjedncu, ali sasvim dolicno za loalnu baku koja popije. Sto ce reci da nas je u svijetu prikazala kao pijance koji kada popiju ljube i grle i neprijate svoje, ili po onoj:
“Oprosti ima Boze neznaju sto rade” pijani su. Slijedom toga u sabor cemo ubuduce birati samo dokazane lokalne cugere.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.