Hrvatska još jednom potvrdila da je mala zemlja velikih nogometaša

Subasic
120 komentara

Hrvatska je sinoć iznova potvrdila da nije “slučajna nogometna sila”, kako neki tvrde. Autor ovog članka ne prati sportska događanja, osim svjetskih i europskih prvenstava na kojima igraju reprezentacije balkanskih zemalja. To su momenti gdje možemo pokazati što znamo i dokazati da smo sposobni biti najbolji. Doista, nije bilo lako reprezentaciji Hrvatske protiv Danske. Gotovo svi veliki su već spakirali kufere i vratili se u svoje zemlje. Sljedeća utakmica će biti s Rusijom, koja je također teško savladala Španjolsku. U današnjem nogometu cilj nije pobijediti suparnika, nego ga natjerati da izgubi. Pratimo dalje Svjetsko prvenstvo u nogometu i poklanjamo vam jedan glazbeni spot Zaprešić boysa. Navijačka ljubav prema svojoj reprezentaciji je puno iskrenija nego politička ili tajkunska.

 

Pretplatiti se
Obavijesti o
120 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Goran Bare
5 godine prije

Hrvatska je sportska nacija ne samo u fudbalu

jasmin
5 godine prije

Ugledajmo se na njih! Sinoc je zaista bili divno.Koliko samo borbe i snazne zelje za pobjedom.Bravo momcima!?

Severno Skopje alijas Konstantin
5 godine prije

Cestitke Hrvatskoj na uspehu (a boga mi i na izdrzljivosti i hrabrosti) u sinocnoj infarkt utakmici. pozzzz

Igor
5 godine prije

Komšije, čestitke iz Srbije i samo napred!

Good Old Rebel
5 godine prije

Infarktni trenuci..ali zahvaljujuću kolektivu i inspitiranom Subi…pobjeda…Raketa prekinio muku..bravo Hrvatska. I prognoza za prolazak u polufinale….Objektivno Hrvatska je bolja od Rusije u nogometu, ali to treba dokazati na terenu ponovno kolektivnom igrom i zalaganjem.

viktor
5 godine prije

Cestitke Hrvatskoj i samo hrabro sa rusima.

Mariola
5 godine prije

Bravo naši

Jole
5 godine prije

Mene osobno je smetala lakoća kojom se od neumjerenih optimista nametalo spominjanje naslova,a osjetio sam da će Danska biti tvrd orah.To se i dogodilo.U svakom slučaju hrvatska reprezentacija je opravdala dolazak na SP.Rusi nisu nepremostiva prepreka,ali niti lagana jer su igrajući doma za jedno 30% jači no što jesu.Bit će opet teško pa što bude.Samo da se prestane stalno spominjati naslov.
Jesam umjereni optimist ,ali ne i preko toga.

Zvrk
5 godine prije

Ono što me posebno impresioniralo je što hrvatski igrači nisu psihički potonuli. Obično bi u takvim trenucima klonuli duhom.

Brainstorm
5 godine prije

zelio bih reci … svi pucaju prizemno. tko tuce u kut taj zabija.

Tadmur Palmirović
5 godine prije

Bože pomozi ako imaš kome?!Izgleda da nemaš.Niko se ne bavi igrom,potezima igrača ,trenera nego time ko je Subašić i njegov punac/ tašt.Šta reći ? Mi ko’ mi,neznamo bolje .Srbija od trenera pa do tri / četiri igrača u prvih jedanaest imala one koji nisu bili Srbi aali najviše se mediji bavili Ljajićem i himnom,sada se bave Subašićevom dozvolom za brak a ne time da je čovjek odbranio tri penala a jedan od tih je od jednog Eriksena a svi znamo ko je taj.Š ta je sa jednom Belgijom,Francuskom,Njemackom..? Koliko oni imaju ” drugačijih”?Ne,oni se ne bave tim,to su prepustili nama.

čitalac
5 godine prije

I tako je (opet!) neki ambiciozni komentator (igi), pretvorio jedan sportski događaj u više ili manje dnevno – političku debatu, da ne kažem obračun!
I mnogi su mu nasjeli, bez njih to ne bi uspio,
“Čestitam” svima koji su nasjeli njegovom u suštini perfidnom (i uspješnom) pokušaju da preusmjeri pozornost sa jednog sportskog uspjeha na nešto sasvim drugo.
Može li jedanput sport biti samo – sport?!?

cro antinwo
5 godine prije

Na Subašića se trebaju ugledati svi hrvatski Srbi!Ponosit se svojim rodom i hrvatskom domovinom.Domovina njim je Hrvatska i nijedna druga.Kaže mi jedan čovjek u avionu na povratku iz Moskve nikad od Hrvata neugodnosti nije doživio!Ja i kolega na aerodromu razgovarali sa Srbima ,njih 20 esetak bilo i ljudi lijepo razgovarali sa nama ,mi sa njima.Čemu te svađe na uštrb ko zna koga u pozadini

Baba Vanga
5 godine prije

Igi
On je po majci Hrvat,a po ocu Srbin,i nevidim razloga da sada neke novine zele podici tiraz pisanjem gluposti.Cestitke Hrvatskoj reprezentaji na pobjedi.

krivA
5 godine prije

…pa za Boga miloga.., clanak je o sportu, u ovom slucaju..nogometu (ali primjenjivo na svaki sport) . Nije tema hematologija i proucavanja krvne slike! Do kada se “vrtit u zatvorenom krugu”, mlatit “praznu slamu” i ponavljat jedno te isto. Pa pogledajte u sto se odnos prema SPORTSKIM NADMETANJIMA pretvorio?! Nacin navijanja, ponasanja navijaca?! Pa ta plemenita vjestina koju nazvamo sportim, postaje sve, skoro i “ratna zona” i gubi karakteristike sportskog nadmetanja i usudio bi se kazat i vitestva. DOK GOD NAVIJACI NE OSUDE NESPORTSKO PONASANJE KLUBA ZA KOJE NAVIJAJU TE ISTI ODOBRAVANJEM NE POZDRAVE I NE NAGRADE SPORTSKU IGRU I DOBAR POTEZ PROTIVNICKOG KLUBA, SPORT NECE IMATI ZDRAVU PODLOGU I TEMELJE DA OPET BUDE ONO STO I JE..SPORT!!! A mozda se to prenese sa tribina i igralista i na ponasanje i van sportskih arena. Ali.., od vlastistite svijesti proizlazi sve pa tako i ovo. Pozdrav i postovanje komentatorima! Zdravi i… Čitaj više »

NSU
5 godine prije

Sve za pet, ali da je maknut onog Čosića bilo bi za deset i hvala bogu što postoji opcija mute!

fb slo
5 godine prije

Jao, Rebiču, trebao si pucati na vrijeme, a ne, da mene i Luku praviš nervoznog…
Bravo Suba, bravo vaši !

mmm
5 godine prije

Svaka čast dečkima, odigrali su tešku utakmicu. Bilo je teško, ali dobili smo na mišiće. Jedanaesterci su lutrija, a sad je lutrija bila na našoj strani. Drago mi je što sam pomogao Hrvatskoj i svom narodu donio veselje”, kazao je Subašić nakon susreta.
Evo za druga igija,vidim da mu nije lako

Mariola
5 godine prije

Mismo zemlja svih vrsta sportaša ale se jako malo cijene.

Tadmur Palmirovic
5 godine prije

Pitanje za citaoce koji bolje poznaju HR reprezentaciju; zasto igrac real madrida (M.Kovacic) nema hrabrosti uci u dribling,preuzeti vise rizika,zar he moguce da ima takvu blokadu u glavi o kojoj mnogi govore??Uzme loptu i odmah gleda Modrica i Rakitica da se sto prije rijesi bijede.Apsulutno nemem namjeru da nekoga potcjenjujem ali ja sam to tako vidio.Modric je icijedjen kao krpa a ovaj ne preuzima odgovornost.Volio bih cuti neke od vas.

dinaricus vulgaris
5 godine prije

ovo je generacija koju je odgojio tata iz međugorja…..

Miki
5 godine prije

Potvrdila nad invalidnom Danskom!? U nastavku nema više slabih ekipa osim uvjetno Ruske. Sad će se morati dokazati.

Cvrkut
5 godine prije

Naslov dostojan samog indexa

Wtf
5 godine prije

Fudbal?

alan ford
5 godine prije

ajmo malo realno bez euforije Na žalost potvrdila se moja prognoza, koju sam napisao dan uoči utakmice, da će Hrvatska opet igrati ziheraški kao i na ranijim SP-ovima i EP-ovima u odlučujućim utakmicama. Opet se naša repka strašno poigrala sa našim živcima. Na sreću, ovaj put je završilo sve sretno, za razliku od EP 2008. protiv Turske i EP 2016. protiv Portugala. Ali otprilke je opet bila ista gnjavaža hrvatskih igrača 120 minuta pasivnosti i ziherašenja. I na žalost ni Dalić nije uspio promjenuti taj ziheraški, zečiji mentalitet, koji nas uvijek spopadne u svakoj odlučujućoj tekmi na velikm turnirima, kada se radi biti ili ne biti. Poznata je ona izreka “no risk no fun” ili po naški “bez rizika nema dobitka”. Naravno da se mora paziti na obranu , ali se ipak mora činiti nešto i naprijed, a ne samo čekati, da ti pobjeda padne s neba. Ne može se… Čitaj više »

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.