fbpx

Zavisnost od adrenalina

Skydiving padobranstvo skok litica

U kineskoj provinciji Hunan je održano svjetsko prvenstvo u letenju sa specijalnim odjelima “Wingsuit Flying World Championship 2019”. Takmičari su skakali sa litice planine Tianmen koja se nalazi na visini od 1445 metara a do cilja ih je čekala “staza” duga 1 100 metara.

0 0
Ocijenite članak
Pretplati se
Obavijest
guest
4 Comments
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Iza_horizonta
Gost
Iza_horizonta
1 godina prije

Ovo je definitivno najbolji adrenalinski ‘sport’. Premoćno.

zlatan
Gost
zlatan
1 godina prije

IZA HORIZONTA, ima jedan odličan dokumentaristički film, sovjetski, sniman negdje krajem sedamdesetih godina u SSSR-u. Zvao se “Sedam koraka iza horizinta”, na nekom od tadašnjih instituta koji je pored ostalog, proučavao i parapsihološka čuda.
Da, odličan sport, za rijetke, ja eto ne bih to probao. Ali na rubu neke litice jesam radio stoj na glavi-:)))

A vidi vraga, sve ovakve sportove izmislili su na nekima omrznutom zapadu? I da ne bude zabune, širise to diljem Svijeta. Od Amerike, preko cijele Evrope, Rusije, do Kine, Japana…………….itd.
I kažu neki ovdje, Švedska, Norveška propada, a vidi njega! Norvežanin Eskil, jedan od najboljih hand-balancera na Svijetu. Glazbena pozadina u spotu, jest glazba Edvarda Griega, norveškog skladatelja, romantičara.

https://www.youtube.com/watch?v=4kyobEadzkE

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
1 godina prije

Meni policija naplati kaznu ako se nevezem u autu jer svoj zivot riskiram, a ovi dobiju slavu i pare!?

zlatan
Gost
zlatan
1 godina prije

EMILIANO, oni su itekako sigurni, postotak tih kojekakvih ekstremnih avanturista koji smrtno stradaju, je neznatan, ako uzmemo u obzir koliko je to riskantno čime se bave…………a promet je nešto drugo.
Jer, to je njihov izbor, a u prometu svi sudjelujemo i pravila se moraju poštivati. Garant se ovi dečki vežu u prometu, jer oni su dečki koji poštuju utvrđena pravila!
Mi koji znamo ponešto o ovim avanturističkim ili sličnim riskantnim akrobacijama, znamo itekako dobro da se pravila itekako moraju poštivati.
No, vi tradicionalisti, zarobljeni u svome prostoru i vremenu, to ne možete niti shvatiti, niti razumjeti, a prihvatiti ne možete uopće.

POVEZANE VIJESTI

Izbornik
4
0
()
x