NAJVEĆA PREVARA u povijesti BiH novinarstva dogodila se 19. 12. 2021. – Koruptivna hobotnica pokušala prevariti građane i cijepiti ih upitnim cjepivima

Fatmir Alispahić
69 komentara

NAJVEĆA PREVARA u povijesti BH novinarstva dogodila se 19. 12. 2021., kada su državni mediji objavili vijest staru mjesec dana, kako bi unijeli paniku i obmanuli tisuće građane – da mimo svoje volje prime ekperimentalnu injekciju. Planirana naredba od 20. 11., kojom se najavljuje pravilo VPT za 20. 12., suspendirana je odlukom Vlade od 02. 12. 2021. godine – ali, uprkos tome, s ciljem panike i prevare, državni mediji objavljuju laž.

Dosad se nije oglasilo Udruženje “BH novinari”, Media.ba, RAK, Vijeće za štampu, dakle oni koji navodno čuvaju medijsku kulturu i Kodeks. Nema ni fantomskog Raskrinkavanje.ba. Da li to znači da su svi oni u mreži korupcije? A šta radi Tužiteljstvo? Zar pronošenje lažnih vijesti, s ciljem obmane i izazivanje panike – nije krivično djelo? Nije valjda da i tamo sjede taldžije?, pita se osnivač bošnjačkog TV magazina Fatmir Alispahić na svom društvenom profilu.

Narodi Bosne i Hercegovine, svojim inatom i pronicljivošću, oduprijeli su se globalističkoj agendi koja za cilj ima cijepiti sklepanim cijepivima sve živo i mrtvo. U propagandi se najviše ističu javni servisi i Kanton Sarajevo, koji protuzakonito reklamiraju medicinske pripravke, što je pozitivnim pravnim propisima strogo zabranjeno. Kako reče u video Fatmir Alispahić, vlada je odmah u nedjelju reagirala, tupavim dematnijem, što stvara dodatnu sumnju. Propust je moguć, ali na većini mainstream medija u isto vrijeme, zasigurno nije. Već smo pisali o vladinim dužnosnicima stisnutim korupcijskim aferama, koji možda rade za agendu, jer u protivnom bi vjerojatno završili u zatvoru.

Poslušajte požljivo objašnjenje Fatimira Alispahića o najvećoj medijskoj prevari u BiH:

Pretplatiti se
Obavijesti o
69 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Jery
2 godine prije

Nemogu majmuni iz svoje kože! Ali pomoči če mo jim!

Prle
2 godine prije

Sve mi to znamo i bez Fatmira. Imamo mi precih problema. Danas u mom gradu se objesi samohrani otac troje djece. Time se mi trebamo baviti. Nama u Bosni i Hercegovini kada mediji i istinu govore mi ne vjerujemo. Tako da mogu lagati do mile volje. Mozda mi u Bosni nismo nesto posebno inteligentni,ali nas je zivot naucio necemu sto se zove emocionalna inteligencija i intuicija.

Biti ce dobro
2 godine prije

Da da

Biti ce dobro
2 godine prije

Istina polako al sigurno izlazi

Toni
2 godine prije

Nije važno koliko će se ovog trash-cjepiva kupiti i ev. kasnije baciti. Covid-sotonjarama je jedino bitno koliko će svaka anacionalna vlast tog genetskog smeća uspjeti uštrcati svojim ljudima u organizam. Da se sve kordinira iz jednog sotonjarskog centra vidljivo je po tome što cijeli svijet jednako (ili na vrlo sličan način) puši iste fore i provodi istu diktaturu (s većim ili manjim intenzitetom). Intenzitet diktature isključivo zavisi od toga koliko je čvrsto masonerija neku državu uhvatila u svoj zmijski zagrljaj.

Novi kolac
2 godine prije

Mirnes ih je sredio,Mirnes im je hebo mater.
Sretna nova logicarima sirom ove kocke nase.

Suncica
2 godine prije

Licemjerni plenkidemila treba novaca, da puni kase. Pune kase otvaraju mu vrata za SENGEN.

Pera
2 godine prije

Svaka cast gospodinu Fatmiru Alispahicu, jedinom pravom akademskom clanu BiH tzv “akademske zajednice B&H”.

Max
2 godine prije

Pametan čovjek.

Max
2 godine prije

Sretna Nova Godina!

Max
2 godine prije

A gdje je naša draga Arna?

ledeno doba
2 godine prije

evo malo realne satire i lošeg pokušaja brainfuckinga

vijest sa ms portala:

“…O proslavi bez ograničenja pišu i strani mediji: “Jedino se u Sinju, gdje je na vlasti kleropopulistički Most, planira slaviti bez ograničenja”..
—————–

uh hebote, pišu “strani mediji” i to upotrebljavaju pojam “kleropopulistički”… upitah se, ma koji su to “strani mediji”, koji koriste taj pojam,..i kako to kažu valjda na engleski: “clerical populistic” ??? ili nekako drugačije…
kad tamo malo dalje u članku:

“…Jedino se u Sinju, gdje je na vlasti kleropopulistički Most, planira slaviti bez ograničenja. Upravo u Dalmaciji je danas srušen rekord broja novozaraženih u jednom danu, piše Radio Slobodna Europa.”…

ha, ha … Radio Slobodna Europa i to na hrvatskom, je “strani medij”…
cio-kabalina i sorosevska postaja i njen portal, na kojem domaći plaćenici pišu na našem jeziku i to se naziva “strani medij”..

BordoDNK
2 godine prije

Mirnes Ajanović, prikupio i pokazao zvanične dokumente iz kojih se jasno vidi da je sve oko vakcinacuje velika farsa.. Da genska terapija nema čak ni upotrebnu dozvolu u BiH… Jasno je predočio i opasnosti po one koji se pristanu bocnuti…. A predočio je i krivične prijave za mutavi krizni štab i vlastodršce, što je dobro uzdrmalo đavolje sluge. Samo zbog toga, zasad, Bosna relativno slubodno diše. Neka tako i ostane, a Mirnesu veliko hvala.

2 godine prije

evo potencijalno bitnija tema od segregacije stanovnistva..prognoza vremena kaze da ce sljedecih par dana doci do nizih temperatura.moguc je i snijeg.nije krivo godisnje doba vec nasa potrosnja energije.ako zelis,mozemo razgovarati o toj bitnijoj temi.hvala.

KISIK
2 godine prije

Zlo ne spava.
A paralelno sa analogno animiranim virusima ide vrlo virovatno i cyber-plandemija u 2022 ?
matrixworldhrcom/2021/12/11/izrael-mmf-bis-i-10-odabranih-zemalja-simulirali-globalni-cyber-napad-na-financijski-sustav-zasto-je-to-vazno/
P.S. opet ista ekipa u talu.

Davidschwartz
2 godine prije

Bit će još i gore. Pripremite se na rat, svi vi koji želite umrijeti slobodni.

2 godine prije

kolega,ti i dalje nisi svjestan da,kada dodje do gospodarskog kolapsa i propasti monetarnog sustava,stize glad..i necemo biti u situaciji da pojedemo premijera ili predsjednika.pa tebe cemo pojesti,budaletino..svako dobro u novoj godini i pazi na zdravlje..ne zelim jesti junk food.hvala.

Emiliano Zapata
2 godine prije

Odlicno ste razotkrili kolege novinare!
Nego sto kazete na one portale koji dopustaju operativcima/komentarorima da i dalje pustaju da pisu ipo zadatku i pljuju po onima koji se bore za slobodu?

Veliki Mislilac
2 godine prije

Evo da bosanci izvedu svijet na pravi put i sve nas spase kad nitko drugi ne moze!

Karma
2 godine prije

MASONSKA GAMAD I DJECU SVOJU TRUJU ZA SEKELE OD SOTONE. JUDAS EKIPA U TAJNIM MUSKIM KLUBOVIMA.
KABALA TAKO KUPUJE SLUGE A NA KRAJU CE I NJIH MAKNUTI.

ime
2 godine prije

pitas za bozinovica? ejbo ti pas majku

Ico
2 godine prije

Prodajom Plive u Veroni je imotski uglednik i “hrvatski patriota” Miomir Žužul ostvario svoj cilj:” Istrebljenje hrvatskog naroda”!

Registar
2 godine prije

Sta kazu neustrasivi Srbi ili hrabri Hrvati na ovo??? Ah da oni Dinamo Hjduk Zvezdu Partizan Cajke Klubove its its….

Neka se zna tko je najjaci narod u Ex Yu a to sigurno nisu ivi sto lete po bocku da idu putovat ili ovi sto lete po test da idu gledati tekmu

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.