O web stranici Portal Logično

Internet stranica www.logicno.com (u daljenjen Portal Logično) namijenjena je pojedincima, poduzećima, obrtnicima, lokalnim samoupravama i državnim institucijama koje žele biti objektivno informirani o svim važnijim društvenim događanjima. Osim informiranja, portal Logično teži okupljanju svih konstruktivnih protagonista koji kroz informiranje teže općem boljitku. Izdavač i urednik internet stranice Portal Logično je tvrtka:

Trieko d.o.o.
Grbavica bb
76100 Brčko distrikt BiH
Bosna i Hercegovina
JIB: 4600383410004

E-mail: [email protected]

Osobni podaci – svrha prikupljanja i obrade

Osobni podaci koje posjetitelji dobrovoljno ostave popunjavanjem kontakt formi na ovim internetskim stranicama koristit će se isključivo u svrhu pružanja informacija za koje je posjetitelj iskazao interes.

Za komunikaciju s posjetiteljima, Portal Logično koristi internu bazu podataka, čime osobni podaci ostaju samo kod Portala Logično. Osobni podaci nisu pohranjeni izvan teritorija Europske unije.

Web stranica Portal Logično je smještena na serverima tvrtke.

Prava korisnika koji su kontaktirali Portal Logično

Posjetitelj svoje kontakt podatke u svakom trenutku ima pravo pregledati i ažurirati, a ukoliko ih želi trajno obrisati, može se obratiti na adresu elektroničke pošte [email protected].

Osobni podaci – pravna osnova prikupljanja i obrade

Posjetitelji internet stranice Portal Logično kontaktom i slanjem osobnih podataka jasno iskazuju interes za informacije, pojedina stručna područja i usluge kojima se Portal Logično bavi. U skladu s Europskom uredbom o zaštiti podataka EU 2016/679, Portal Logično ima legitimni interes informirati posjetitelje koji su ostavili svoje podatke o uslugama za koje su iskazali interes, te se smatra da oni takvu komunikaciju očekuju i smatraju poželjnom.

Svaka informativna poruka poslana korisnicima temeljem gore opisanog legitimnog interesa omogućava jednostavno ulaganje prigovora na slanje ovakvih poruka, te će se u slučaju ovako uloženog prigovora isti bezuvjetno prihvatiti i po njemu postupiti.

Treće strane

Osim za gore opisane vlastite potrebe, Portal Logično osobne podatke neće ustupati na korištenje trećim stranama s kojima nema izravan ugovor o zaštiti osobnih podataka.

Internetske adrese

Internetske (IP) adrese posjetitelja koriste se isključivo za izradu statističkih izvještaja putem servisa Google Analytics. Portal Logično putem IP adrese ne može jednoznačno identificirati posjetitelje, osim u slučaju registriranih korisnika koji su registracijom prihvatili identificirati se.

Kolačići

Za potrebe izrade i praćenja statistike posjetitelja, ove stranice koriste kolačiće (cookies) – male datoteke koje se zapisuju na računalo posjetitelja kako bi pomogle u prilagodbi korisničkog iskustva.

Sigurnost

Autentičnost internetskog poslužitelja moguće je utvrditi provjerom certifikata Portala Logično u internetskom pregledniku.

Razmjena informacija sa poslužiteljem Portala Logično osigurana je snažnom enkripcijom.

Pružateljima usluga koji imaju pristup osobnim podacima ustupljenim na korištenje, Portal Logično odabire temeljem procjene rizika, te od svake treće strane koja ostvaruje pristup ovakvim podacima zahtjeva primjerenu razinu zaštite osobnih podataka.

Kontakt

Dodatne informacije o zaštiti osobnih podataka i politici privatnosti Portala Logično, možete zatražiti na [email protected], a na istu se adresu možete obratiti i za ispunjavanje svojih prava na privatnost i zaštitu osobnih podataka.