Bivši agent KGB-a za CNN otkrio gdje se krije “neograničena moć Rusije”

Ruska nuklearna sila
48 komentara

Tijekom 2018. će u odnosima između Rusije i Sjedinjenih Američkih Država biti vrlo malo promjena. Oni će biti jednako napeti i neprijateljski, za CNN je rekao bivši KGB agent Jack Barsky, kojem je BBC posvetio reportažu naslova KGB špijun koji živi američki san. Održavanjem predsjedničkih izbora na godišnjicu aneksije Krima Vladimir Putin želi prenijeti poruku svijetu kako je “najvažniji i moćan”, rekao je Barsky za CNN. Prema njegovu mišljenju, “ogromna snaga Rusije je u tome što ova zemlja ima polovicu svjetskih zaliha nuklearnog oružja”.

Jack Philip Barsky, rođen kao Albrecht Dittrich 13. studenoga 1949. godine, bivši je agent KGB-a iz Istočne Njemačke, koji je špijunirao Sjedinjene Države od 1978. do 1988. Nakon Hladnog rata  Barsky postaje izvor za američke obavještajne agencije i tako je ostao u Sjedinjenim Državama.

CNN: Pročitala sam nešto zanimljivo. Predsjednički izbori u Rusiji će se održati 18. ožujka, na dan kada pripojenja Krima, što su osudili svi svjetski čelnici. Europska unija i Sjedinjene Države su nametnule sankcije Rusiji. Kakvu poruku Vladimir Putin želi prenijeti svijetu, održavajući izbore na isti dan i zbog čega mnogi smatraju da Rusija nije bila u pravu? Postoji li poruka koju pokušava prenijeti?

Jack Barsky, bivši agent KGB-a: Poruka je sljedeća: “Ja sam najvažniji, ja sam najsnažniji.” I slažem se s tvrdnjom iz prethodne reportaže. On je danas vjerojatno najmoćniji čovjek na Zemlji, budući da američki predsjednik, unatoč tome što tvrdi kako je on najutjecajniji, ima puno ograničenja i zabrana. Bilo koji okružni sudac može odrediti da se poništi predsjednička uredba. To se Putinu ne može dogoditi.

CNN: Kakva su vaša predviđanja o odnosima Rusije i SAD-a u 2018. godini?

Jack Barsky: Neće se puno promijeniti. Bit će napeti. Oni će, recimo tako, biti vrlo neprijateljski raspoloženi. I treba ih čvrsto nadzirati. Jedini razlog na što bismo trebali obratiti veliku pozornost po pitanju Rusije je činjenica da ta zemlja ima polovicu svjetskih zaliha nuklearnog oružja. To je bezgranična moć Rusije.

CNN: Puno vam hvala, Jack Barsky. Uvijek nas je drago što vas vidimo.

Pretplatiti se
Obavijesti o
48 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Ivo Lola nije sam
6 godine prije

Izdajica otplaćuje dug za kokain, kocku, kurve, viski i skupe cigare. Tekovine moderne zapadne civilizacije.

Tadmur Palmirović
6 godine prije

Ko ga jeb..! i njega i zločinački – ratnohuškački CNN.Nema potrebe obazirati se šta prikazuju i pišu ta satanistička gov…!

Jupiter
6 godine prije

Ko poseduje nuklearno oružje igra prvu ligu. Odgovornost je ogromna, nije lako ni onima koji ga poseduju.

tirke
6 godine prije

cnn

buli
6 godine prije

ha ha ha a jes puno otkrio

bbbb
6 godine prije

Rusima i kaubojima je udjeljeno nuks oružije da bi za tamu napravili veći vatromet ko što je Filipović napravio vatromet od Kosakine glave za one u dvorani.

Riddick
6 godine prije

Cim je pomenuo nuklearno oruzije odmah se zavrsio intervju ,jer se to ne uklapa u pricu jaci smo od Rusije mozemo da ih kontrolisemo oni su pod sankcijama itd.

Georgij Žukov
6 godine prije

Neogranicena moc rusije jest slavenska dusa , rusi mogu imati careve , boljsevike , komuniste ili demokrate na vlasti , mogu to biti i strani placeni agenti koji su prodali dusu vragu poput Gorbacova ili alkoholicara Jeljcina ali nakon svake takve deformacije u povjesti slavena na vlast dolazi nas poslanik odnosno mesija koji rusku slavensku dusu ponovno vraca u centar i tamo gdje joj je metafizicki mjesto a to je na stranu mira , ljubavi i dobra pa ako treba i silom odnosno materijalnom borbom protiv zla .

Majk Majers
6 godine prije

Najveća moć Rusije su nevjerojatni prirodni resursi i vraćena vjera u vlastite sposobnosti ruskog naroda.

Kajzer Soze
6 godine prije

Mislim ono kad kažeš CNN prva asocijacija u vezi njih je FAKE NEWS 🙂

http://cdn.washingtonexaminer.biz/cache/1060×600-04a63c1ad7c28a3c0baf18eb51130a39.jpg

Weteran
6 godine prije

Vera u Svevišnjeg i nuklearna trijada!
To svi znaju!

Bill Clinton
6 godine prije

Veze ti, moj Jack, nemaš (sa životom)… Rusi snagu izvlače iz majčice ruske zemlje, kao istinski Hristovski Narod (jer istočno od Moskve nema “amerike”), a bombe su tek usput…

Arhangel
6 godine prije

cnn ?
Pa i vrapci na grani znaju čija je to propaganda ?
Pitanje je sano još Koliko će dugo trajati lažna vlast amera I poltrona . Sankcijama su samo ojačalí Rusiju .

mmne
6 godine prije

dakle shodno prebegu iz ruskog olimpijskog komiteta koji je “dokazao” umesanost drzave u doping (sic!)…ovaj prebeg ce proizvesti kaznu i zbranu ruskoh armij da ratuje!!??…tako da ocekujem da ubuduce amerikenjci mogu slobodno da nizu pobede…i medalje….

ventilator
6 godine prije

Sjećate li se uoči i za vrijeme II svijetskog rata DVOSTRUKIH ILI TI TROSTRUKIH AGENATA ? Jeste li sigurni gdje ovaj pripada?

bobrock
6 godine prije

Jack Barsky je član HDZ-a i istaknuti domoljub! 🙂 Ne znamo gdje mu je domovina niti dom ali znamo da je profesionalni domoljub!
Rusiju sotonizira zato što ga je ostavila žena Ruskinja! Treba shvatiti jadnika!

Issa
6 godine prije

Bijednik nije čak ni kukavica,on je obično plaćeno američko smeće!!

Issa
6 godine prije

Još jedan dokaz koliko je “mali debeli”iz Sjeverne Koreje u pravu! Da bi sijeo za stol sa pljačkašima sa zapada on mora biti ravnopravan sa njima,tj.posjedovati atomsko oružje kako bi pregovori bili korektni!
U svakom drugom slučaju biti će pregažen i opljačkan kao i mnogi drugi prije njega!

Tapi
6 godine prije

Mi mislimo da kod kuće od lošeg ne možemo izabrati lošiije, ali Ameri su nam pokazali da gore od tog Trumpa teško da se može naći

likos
6 godine prije

“Imaju polovicu svjetskih zaliha nuklearnog oružja”. Jaka stvar. Što će im to kada svi oni, za koje se zna, i imaju drugu polovicu zaliha, mogu planetu uništiti nekoliko puta. Bezgranična moć !?

Ivi ivić
6 godine prije

ej sad rusi imaju pola nuklearnog oružja,a pri neki dan rusi šest puti slabiji od bastardi jamera,ha,ha,ha,ha,…..

issa
6 godine prije

Lupetanje CNNa kao i obično.
Agencija koju ne priznaje ni američki predsjednik.

Good Old Rebel
6 godine prije

Jack Barsky: U zadnjoj rečenici kaže: “Jedini razlog na što bismo trebali obratiti veliku pozornost po pitanju Rusije je činjenica da ta zemlja ima polovicu svjetskih zaliha nuklearnog oružja. To je bezgranična moć Rusije.” Da sam dvostruki špijun to bi im i ja naglasio. A to znači ne zaj…… se s Rusijom, pustite ih na miru, ne budite medu!

Tonci
6 godine prije

Englezi su kurve sada izmisljaju trovanje, rusija nije irak ni libija , hrvatska se nije trebala pridruziti englezima oni su protivnici hrvata i katolika samo da znate sto su radili hrvatima bosne podrzavajucu muslimane samo kad se sjetim gnjide generala stjuarta povracami se na njega

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.