RippleNet ulazi u partnerstvo s kineskim pružateljem usluga plaćanja i transfera novca

Ripple
0

RippleNet je globalna „decentralizirana“ mreža financijskih institucija koje vrše financijske transakcije u realnom vremenu.

LianLian International, kineski pružatelj novčanih transakcija, pridružuje se RippleNetu s ciljem da ponudi brže i jeftinije prekogranične transakcijama svojim američkim, kineskim i europskim kupcima, navodi se u priopćenju objavljenom 7. veljače na Rippleovom blogu.

„Otvorili smo vrata najvećem svjetskom e-tržištu”, izjavio je Rippleov CEO Brad Garlinghouse.

Tvrtka LianLian sa sjedištem u Hong Kongu koristit će xCurrent rješenje za plaćanje, stvoreno samo za financijske institucije, dopuštajući bankama trenutačne potvrde o financijskim transakcijama, što do nedavno nije bilo moguće.

xCurent se razlikuje od Ripple xRapid rješenja, jer prethodnik ne koristi XRP token, izvornu kriptovalutu Ripple blockchaina. LianLian se već udružio s PayPalom i Appleom, a koristi se na platformama poput Amazona, Ali Expressa i eBaya.

Vezano za partenrstvo s Rippleom, direktor tvrtke LianLian International Arthur Zhu je izjavio:

“S RippleNetom, dodatno ćemo poboljšati ovo iskustvo i povećati naš udio na tržištu, nudeći našim klijentima trenutačna plaćanja s 19 različitih valuta. Radujemo se suradnji s Rippleom kako bismo ubrzali plaćanja između Kine i RippleNet korisnika na novim tržištima”.

Ovo partnerstvo između Ripple i LianLian dolazi u vrijeme kada se kriptovalute suočavaju s intenzivnom regulacijom od strane kineske vlade i kada društvene mreže uklanjaju oglase vezane uz ovu tehnologiju.

Više o kriptovalutama i blockchainu

Pretplatiti se
Obavijesti o
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.