fbpx

Srbiji isporučena prva serija ruskog protuzračnog sustava Pancir-S1

Pancir S-1

Kao dio ugovora sklopljenog prošle godine, Srbija je dobila dva od šest protuzračnih vozila Pancir-S1 kupljenih od Rusije u subotu, 22. veljače, izvijestili su srbijanski mediji.

Prva isporuka ruskog kompleksa Pancir-S1 obavljena je ove subote, 22. veljače, na beogradski aerodrom Milenko Pavlović, izjavio je srpski ministar obrane Aleksandar Vulin.

„Kupnjom ovog obrambenog oružja, jedinog takvog oružja u regiji, Srbija nastavlja jačati svoju obrambenu moć i povećava svoj potencijal odvraćanja. To dodatno jača našu sposobnost da ostanemo vojno neutralni, što je temeljna sigurnosna obveza vrhovnog zapovjednika vojske Aleksandra Vučića, kao i naše vlade i našeg Parlamenta”, rekao je ministar.

Sklopljen prošle godine, ugovorom je predviđena isporuka šest kompleksa, od kojih su dva isporučena ove subote 22. veljače zrakoplovom preko Bugarske, navode srpski mediji, te da su srpski vojnici već prošli obuku za korištenje ovog oružja.

Konačni sporazum o isporuci ovih protuzračnih sustava sklopljen je 17. veljače tijekom razgovora Aleksandra Vulina i njegovog ruskog kolege u Beogradu.

Sustav Pancir-S1 (NATO oznaka: SA-22 Greyhound) namijenjen je zaštiti civilnih i vojnih objekata. Opremljen je s dva 30 mm topa sa dvije cijevi koje mogu ispaliti 5000 projektila u minuti i 12 raketa s dometom od 20 km. Također ima radare za otkrivanje i praćenje ciljeva. Sustav može izvoditi precizno snimanje u pokretu.

0 0
Ocijenite članak
Pretplati se
Obavijest
guest
139 Comments
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Siniša
Member
Siniša
7 mjeseci prije

Hrvaćanine ili ko si već….SRPSKI mediji.
Elem…
“Svaka država ima pravo da nabavlja oružje po sopstvenoj volji. Voleo bih da vidim i da se druge zapadne države uključe u konkurenciju u obezbeđivanju onoga što Srbiji treba. Srbija ima i drugih prijatelja i mogla bi da postigne mnogo više od potpune zavisnosti od Rusije”, smatra Hodžis.

Hodžisu, kako prenosi Glas Amerike, nije jasna svrha koju će taj odbrambeni sistem imati u Srbiji.

“Pitam se čemu li ovi sistemi služe? Od koga Srbija smatra da treba da se brani? Zapad je neumoran u pronalaženju načina da priđe Srbiji. I ne predstavlja nikakvu pretnju Srbiji”, rekao je Hodžis.”

Siniša
Member
Siniša
7 mjeseci prije

Komšije nikada i nisu bile značajan faktor straha, na komšije i ne razmišljam….NATO majka svega zlog.
A glede zarade, prvo moramo račune svesti…mislim da bi se iznenadio ko je kome dužan danak u krvi ali sa NATOm nikad nećemo svoditi račune.

Siniša
Member
Siniša
7 mjeseci prije

Šta sada…ne išao ja ekskumirati Dobricu Ćosića i paliti njegove mošti ispred Boske.

no name
Gost
no name
7 mjeseci prije

Kao i većina vas, koji “citirate” Ćosića, navedi iz kog je to romana i koji je lik u romanu to rekao i u kom kontekstu? Da, i koja je tema romana?!
Čisto da bude jasno svakome ko ovde laže i podmeće!

eks
Gost
eks
7 mjeseci prije

Oslobodi se mržnje, mržnja truje .

Mak
Gost
Mak
7 mjeseci prije

Šta vadiš rečenice iz konteksta, latinu!

nije bitno tko
Gost
nije bitno tko
7 mjeseci prije

Katolički Srbine, ne kenjaj…..

eks
Gost
eks
7 mjeseci prije

Kada kaže “Srbija ima i drugih prijatelja” da li mislite na one “druge prijatelje” koji su bombardovali Srbe ?

Siniša
Member
Siniša
7 mjeseci prije

Vjerovatno misli da nije Rusija jedini prijatelj Srbiji,, mislim da je tu u pravu ali malo ih je koje su članice NATOa. Mislim da su u svoj svojoj bijedi Njemačka i Francuska najveći prijatelji jer jasno kažu da Srbija neće tako lako u EU i čak ako prizna Kosovo.
Hrvaćani su blizu njih, prosto ucjenjuju Srbiju i čine nam veliku uslugu….hvala vam Hrvaćani, ne djte nam nikada u EU.

Siniša
Member
Siniša
7 mjeseci prije

E taman za pašaluka 😀

Komentator
Gost
Komentator
7 mjeseci prije

Ponavljam, dogodine bez Vojvodine.

DažBog
Gost
DažBog
7 mjeseci prije

Koordinatac, kada se brinete za srpsku mladez, zasto ih protjeraste onomad?
A sta ako nisu svi vaterpolisti pa ne znaju da plivaju. Mozda i ne uvide to sto ti tako zorno pises.
Mogli smo se razdruziti u miru a ne da se koljemo ko hajvani. Mrznje nam nije falilo i bez toga. i “vaš” i “naš” i “onaj treci” je htio da bude otac nacije a eno ih sva trojica trunu u ledini.

Zigi
Gost
Zigi
7 mjeseci prije

Dobro da niste imali “pancire” kad smo vam došli porušili Požarevac , izbombardirali Kragujevac , zauzeli Vojvodinu , jer bi nas zaustavili već na Drini!
Ovo što pričaš DažBog je bolesno. Nisam znao da sam 12 mjeseci proveo na prvoj crti negdje u Srbiji .Svi me uvjeravaju da je to bilo oko Gospića u Lici , i da to nije bila Srbija. A srbska mladež otišla u Beograd zbog boljeg noćnog života nego u zagrebu.
Šta ste vi u Srbiji mislili gdje vas šalju kad su vas mobilizirali skupa sa tenkovima????? Milošević je još živ , to se vidi po svim ovim komentarima i ja kao protivnik NATO-a se nakon ovakvih besmislenih izjava moram zamisliti dali sam u pravu! Stvarajte si srbiju najbolje što možete, sada imate priliku jer vas nitko ne ograničava(samo teritorijalno) i postanite primjer da se možemo na vas ugledati! E, da Vučić je huškaćke mitinge održavao na teritoriju koja ja spada u koju republiku (prije i poslje juge)????????

Zigi
Gost
Zigi
7 mjeseci prije

XYZ, niti su krajinski srbi započeli rat, niti smo vas mi protjerali. Rat su pripremali igrači iz SANU-a , a stradalnici tog idiotluka su odlučili da bi ipak mogli biti optuženi za pobunu, (makar se je objavljivalo da će biti proglašena abolicija) te utovarili stvari i otišlli u otadžbinu!

Mak
Gost
Mak
7 mjeseci prije

Živili smo već u mirnoj simbiozi, pa kako je bilo od ’41-’45?

Helena
Gost
Helena
7 mjeseci prije

Vole i Srbi novac i ugodan život, ali vi jednostavno ne možete da razumete da nema tih para za koje bi srpski narod okrenuo nišan na Ruse. To šta našem narodu znači Rusija je neobjašnjivo prosečnom zapadnjaku. Možda bi im i oprostili bombardovanje i sve što smo doživeli od njih, ali im Rusiju ne praštamo. Zato Srbi nikad neće ući u NATO. Onaj ko bi pokušao da nas tamo uvede na kvarno, kao Milo Crnu Goru, ne bi poživeo. Shvatite to jednom za svagda.

Helena
Gost
Helena
7 mjeseci prije

Stiskali su oni nama muda do mere da bi to malo koji narod izdržao. U vreme kad su to radili, bili su jedina sila. Sad to više nisu. Drugo, izgleda ne pratiš dešavanja na crnogorskim ulicama. Liči ti to na antireligiozno raspoloženje? To je moj narod, ja znam kako diše, kako mu bilo otkucava. No, pošto nisam mlada, onda sam glupkasta. Ništa ne znam. 🙂

Siniša
Member
Siniša
7 mjeseci prije

Bio ti siguran ili ne…nešto se menja.

EU dismr
Gost
EU dismr
7 mjeseci prije

Brave new seksizam, šta si ti nadrobio, nevjerovatno .. Jel’ se sad osjećaš pametan ? Heleni ne možeš ni blizu, pa sad valjaj dalje mačo fore !

Purger
Gost
Purger
7 mjeseci prije

Ma neće ni NATO postojati još 20-30 godina, nadam se, EU je budučnost i spas za nas ali, da ali kako su je postavili ta će završiti kao YU samo ameri trebaju instalirati nekog novog Slobu.

DažBog
Gost
DažBog
7 mjeseci prije

Purgerovac, zalud ti pusta zelja. Ne ide Slobo bez Tudje. Obadvojica u tandemu garantuju tulum.

Rabotnik
Gost
Rabotnik
7 mjeseci prije

@brave something-or-the-other
Fuj na komentar tj. zadnju rečenicu. Samo što joj nisi rekao da “nije ona za mudraca već za madraca”.
Džaba si pojeo sve što si ti sve one “bez muda” skuhale.

Zigi
Gost
Zigi
7 mjeseci prije

Helena koji bi vi to nišan okrenuli na Rusiju …. takvu glupost nebi rekao niti jedan Francus koji su to već pokušali . Stvarno imate sindrom veličine.

Siniša
Member
Siniša
7 mjeseci prije

Koliko je hrvaćanskih firmi koje bez ikakvih problema rade u Srbiji a kolijo je Srpskih u Hrvatskoj.
Mani se hlupe priče, Srbi rade u Hrvatskoj i neću o tom dobru ali ne budi fukara i provjeri koliko je vas u Srbihi pa čak i penzioni fond Hrvaćanski se puni iz Srbije.

Science
Gost
Science
7 mjeseci prije

Definitivno ima veliki razlog zašto se Srbija tako naoružava, a susjeda ima dosta, a time i razloga.

Siniša
Member
Siniša
7 mjeseci prije

Misliš da nam za komšije treba Pancir S1…..nemojte bolan biti mitomani.
Osim toga…to šta smo kupili nije dovoljno ni za Beograd a kamo li za čitavu Srbiju;smiješni ste, utrtali ste se običnog defanzivnog oruđa ili niste, a možda vam je žao jer su vam se raspršili mokri snovi….

Alen
Gost
Alen
7 mjeseci prije

Haha , u komšuluku ne bi iskupio 2 aviona a i ta dva pitanje je da li bi doletjeli .. Srbija pesmom osvaja komšiluk 😂😃😃😃

Mak
Gost
Mak
7 mjeseci prije

Mokri snovi su čudo, pogotovo za bolesne ljude!

no name
Gost
no name
7 mjeseci prije

Ajde ti odgovori zašto su Slovenija, Hrvatska, C.Gora i Makedonija ušle u NATO?
Čemu NATO savez i protiv koga je on uperen?
Srbija nije dužna bilo kome da se pravda zašto kupuje odbrambeno oružje!

Alen
Gost
Alen
7 mjeseci prije

Ušle su zato jer nisu pametne !

Mak
Gost
Mak
7 mjeseci prije

Šta će, ko ne želi brata za brata, taj hoće tuđina za gospodara! Bliži im Holanđani i Belgijanci!

Dragan
Gost
Dragan
7 mjeseci prije

A kad dodje do NATO apela
Da im treba odredjeni knotigent
( topovskog mesa) kuku lelee…
Nema posle pujpike ne vazi…
Sta onda, a?

jupiter
Gost
jupiter
7 mjeseci prije

kao da ih je neko nesto pitao o tome…

Mak
Gost
Mak
7 mjeseci prije

Druže imao si JU. u kojoj su svi imali sve osim, da blebetaju gluposti o svojoj posebnosti, pa su je gotovo svi napustili, da bi ušli u još gore saveze, a svemu tome kumovale velike vj. zajednice sa nekoliko stotina miliona, čak milijardu i nešto vjernika!

Svemir
Gost
Svemir
7 mjeseci prije

EU = mir, ali samo ako se odlično osećaš dok gledaš kako ti se prazni lijepa naša, i kako ti strani banksteri isisavaju krv iz ekonomije.

Svi koji veruju u priču da je YU “mogla” da uzme nekakve pare i pridje EU verovatno veruju i u Deda Mraza. Raspad Yu je pripreman decenijama u stranim službama, domaći kadrovi su se regrutovali jer je velika pljačka morala da se desi. Zapadu nikako nije bilo u interesu da neka socijalistička suverena država sa jakom vojskom i jakim socijalnim programom egzistira u sred Evrope, a da nadnacionalne i bankarske zapadne strukture ne mogu da ugrade veliki parazitski procenat u to.

Danas umesto jedne imamo šest nesuverenih država sa šest centralnih banki, svaka je u vlasništvu stranih bankstera koji apsolutno kontrolišu emisiju novca u vidu neotplativog duga.

no name
Gost
no name
7 mjeseci prije

@Svemir:

Priča o EU se završava sa Merkelovom!
EU sem Nemačkoj nikome ne treba! SAD odavno radi na tome da Evropu učini anemičnom. NATO je ista priča, priča za zaglupljivanje. NATO služi samo interesima SAD i u meri koliko im je to potrebno.
Rakertna baza u Rumuniji i Poljsokoj to najbolje ilustuje. Tamo niko ne sme ni da prismrdi sem amerikanaca.
Si Đi Ping je otvoreno rekao da se spremaju za rat. Znači, staviće pod suverenitet Tajvan što nikako ne odgovara SAD ali oni malo toga mogu da učine na dva fronta (Rusija i Bliski Istok) a kamoli na tri, kada se sukobe sa Kinom?
Zato Evropu puštaju niz vodu, daleko su im bitniji interesi u Aziji i na Bliskom istoku. Ove navode potvrđuje brexit. Englezi su stare kurve i znaju šta i kada treba!
U celoj toj zavrzlami, Srbija se vojno sprema s obzirom na istoriju. U oba rata su najveće žrtve imali upravo od komšija!
S obzirom na više nego dobre odnose Srbije sa Rusijom i Kinom, dobili su i savet da budu spremni.
Geopolitička karta sveta se menja a sa njom i zone interesa.
Kome to nije jasno, njegov problem!

Svemir
Gost
Svemir
7 mjeseci prije

@no name:

Po meni je nebitno kome trenutno treba EU, već ko je stvarao i finansirao i sad ubira plodove rada. Tu se ne radi o državama ili nacijama kakve mi vidimo, već o nadnacionalnim bankarskim kartelom i malom elitom kojoj je cilj degradacija koncepta nacija i država kroz ekonomsko ropstvo i pljačku. Ta ista nadnacionalna struktura kontroliše NATO i koristi ga u ostvarivanju svojih ciljeva širom sveta. Globalna dominacija uključuje kontrolu nad svim resursima, kontrolu monetarne politike, kontrolu ljudi/uma.

Mi smo imali sreću u nesreći da gledamo kako je jedan sistem koji se opirao novom svetskom poretku doživeo sankcije, bombardovanje, promenu vlasti, pa potom pljačku krupnog kapitala kroz “privatizaciju” sprovodjenu marioneskom vlašću, što je dovelo do kompletnog gubljenja suvereniteta. Sve države koje su imale svoju monetarnu i ekonomsku suverenost, Irak, Libija, Sirija, su napadane prekopiranom matricom pa pljačkane, kao na traci. Sankcije, pa vojno. Još su ostale Iran, Venecuela, S. Korea, a Rusija i Kina su im šlag na torti.

Mak
Gost
Mak
7 mjeseci prije

Za te milijarde koje će ti pasti sa neba ćeš morati prodati dupe, mozak, oči, svoje mrtve i svoju djecu, unuke i praunuke, ali to ljudima koji nikada nisu imali kuturu i državu neće biti jasno nikada! Zbog toga su idealni za puške, sablje, topove i pješadiju gospodara-najkrvoločnije zvjeri, koja to hladno sa distance posmatra, dok mu se svjest gubi od uzavrele krvi!

Dragan
Gost
Dragan
7 mjeseci prije

Pa nisu…znas li zasto? Moja, ili bolje
Nasa bivsa Juga je bila EU u manjem obliku i na tome su nam zavideli.
70- tih je bio neki kauboj u nekom filmu…i bi dan…postao predsednik…
Jos tih davnih 70-tih je doneta odluka o razbijanju nase velelepne
Juge…bili smo trn u oku zapada.
E,d almatinac pozdrav od sumadinca

Čelik
Gost
Čelik
7 mjeseci prije

Pa pošto kako kažeš RH bez NATOa ne bi postojala, eto ti odgovora zašto se RS naoružava.

Izuzev okupiranog Kosova jedina balkanska država bez fašističkih vojnih baza na svojoj teritoriji je prinudjena da ulaže u odbranu.

Čelik
Gost
Čelik
7 mjeseci prije

@xyz: Pa ajd’ prvo ovako…

– Koja je vojska pobednica Prvog Svetskog Rata, a koja se borila protiv nje na strani moćne anti-slovenske imperije i još pri tom izgubila?
– Da li su Dalmacija i Slavonija u to vreme imale ikakave veze sa malom oblasti koja se nazivala Hrvatska?
– Ko je oslobadjao slovenski živalj u Istri i Dalmaciji, a zatim ih branio i odbranio od Italijana i izborio za njih teritorije za zelenim stolom?
– Koja se balkanska nezavisna država u WWII ponovo pridružila okupatorima nacistima i sistemski klala slovenski pravoslavni živalj, a potom nikad nije odgovarala za to?
– Ko je patentirao, proizvodio i imenovao Srbosjek, orudje isključivo za klanje srpskih civila?
– Ko je pristao da dodeli svoju teritoriju Baranje i Zapadnog Srema Hrvatskoj?
– Ko je menjao svoju sopstvenu teritoriju sa Madjarskom, a za uzvrat tražio Medjimurje i Prekomurje za svoju braću u Hrvatskoj i Slo?
– O kakvoj “velikosrpskoj agresiji” se ovde radi?

Dakle, ovakvih primera je bezbroj. Poenta je u sledećem:

Od 1900. i prvog svekatoličkog kongresa u Zagrebu, crkva navodi narod ka neprijateljstvu prema Srbima, do tada jedinstveni slovenski korpus se deli a nikada pre toga se nismo svadjali. Stodvadeset godina kasnije neki ljudi i dalje nisu u stanju da sagledaju celu situaciju kritički, već se i dalje drže dogmi i generalizuju jedan ceo NAROD kao svog neprijatelja i tobože “krivca” za sve njihove probleme. Kad se ljudi otrgnu lenjih etiketiranja koju propagira nova liberalno-globalistička vrhuška i počnu kritički razmišljati stvari će krenuti na bolje.

ad astra
Gost
ad astra
7 mjeseci prije

Čelik, tvoj nastup ne vodi nikamo nego u svađu. Ja bi ti mogao s druge strane isto tako nabrajati protuargumente, ali to je stvarno “passe”. Tema je novo srpsko naoružanje. Svaka država ima legitimno pravo naoružavati svoju vojsku, pa tako i Srbija. Je li “Pancir S-1” dobar izbor, ne znam. Niti sam pisao niti čitao srpsku strategiju obrane. Ako su srpski stratezi zaključili da im treba takav sustav, ok, imaju ga. Da li je to dobra odluka, vidjet će, ne daj Bože, u slučaju rata. Vrlo jednostavno. Niti su susjedi u panici, a posebno ne Hrvati niti je ta vijest nešto posebno popračena u hrvatskim medijima. Mođda je u Srbiji digla malo nacionalni ponos, što je u redu ali ne vidim zbog čega toliko priče o tom sustavu. Da sam zločest, a nisam poželio bih vam još mnogo investicija u naoružanje. Naoružavanje diže nacionalni ponos, a ruši socijalnu politiku. Jedna mala digresija. Sat leta borbenog aviona 4 ili 4+ generacije košta oko 50 000 Eura, u brutu. Pošto se treba respektirati niži standard istočnih zemalja, ta vrijednost bi se mogla smanjiti na oko 30 000 Eura. NAO kaže da uvježban pilot ima 200 sati naleta godišnje. 50-tak sati može biti na simulatoru. Znači, jedan pilot godišnje oko 5 milijuna Eura. Kad imaš malo aviona, trebaš bar 3 pilota po avionu. To je 15 milijuna Eura po avionu puta 10 aviona. Evo nas na 150 milijuna Eura samo za borbeno zrakoplovstvo. Tko voli nek izvoli. Ali ima tu i ona druga. Idemo štediti resurse i piloti će letjeti samo par sati godišnje. Čemu onda avioni ako imaš neobučene pilote. Piloti neče djelovati borbenim sredstvima na vježbama. Pa što će biti u stvarnoj situaciji. Sada cijelu ovu priču prenesemo na ostale borbene sustave i vidimo da je vojska jako skupa. I onda na kraju , ni jedan rat u budučnosti neće biti ni sličan ni jednom prijašnjem. Slobodni prijevod Klausewitza. Procjena nacinalne ugroze!!! Susjedne države sigurno nisu ugroza. A veliki, protiv njih ti ne pomaže Pancir. Ali neka, kao što kazah na početku, legitimno pravo je svake države da se naoružava, ali i da isplaćuje penzije.

Čelik
Gost
Čelik
7 mjeseci prije

@ad astra: Osećaj se slobodnim da tvoj stav proslediš ka @xyz , kome je i upućen moj odgovor radi neodgovornog nastupa.

Lucija
Gost
Lucija
7 mjeseci prije

Ad astra

Nemaš ti što raspravljati o brojkama, a da ne citiraš izvor podataka.
Zadnji put si bubnuo i to hvaleći usa nešto o 2000$ mjesečno…
Nije mi se dalo onda reagirati, ali…- tamo probleme imaju
ljudi koji imaju 100 000$ godišnje !!! !
Izvor podataka o pilotima i broju sati leta itd.

A to bi i kao čovjek sa ” akademskim stupnjem” (☺) trebao znati.
Po tebi, povjesne činjenice – vode u svađu?

Ad astra
Gost
Ad astra
7 mjeseci prije

Lucija, uvijek mi te drago čitati. Svakim danom sve više napreduješ u pisanju. Evo, sad si došla u fazu “zidara”. Nabacuješ teme kao kad zidar nabacuje zid. Misli ti lete, a pero ih ne može pratiti. Daj se probaj koncentrirati. Napravi koncept na papiru, uobliči tekst, ponovo pročitaj, presloži, izbaci nepotrebno pa onda objavi. Oprosti lucija, ali s tobom mi je vrlo teško polemizirati. Plaća od 2000 dolara temelji se na satnici, a oni koji imaju 100 000 dolara godišnje imaju jedino problem s izborom novog auta i sl. Piloti, izvor NATO, dalje ti ne smijem reći.

Mak
Gost
Mak
7 mjeseci prije

Ne brini do 1995 su im bili Srbi krivi što im ne raste ananas, a sad im je Todorić kriv za sve, bolja im kola i ostali muljatori, kao nekakve kompanije! Gladnoj kokoši džaba davati, malo im uvijek! Što mi reče jedan Hrvat evo sad su vas protjerali,popalili susjedni grad, mada nam nikada niste smetali, ali što sad i oni bježe iz svojih, čitavih, ne porušenih kuća! Oteto prokleto, jbg!

Čelik
Gost
Čelik
7 mjeseci prije

Ja iznosim istorijske činjenice, lako-proverljive. Imaš biblioteke, arhive, ili pristup internetu, pa proveravaj. Te informacije su svima dostupne, ništa od ovoga nije sklonjeno. A to što ti istoriji lupaš etiketu “velikosrbizam”, to je tvoj problem i samo odlika nemoći ili neznanja.

1. Pa jeste izgubili Prvi rat ili niste? Jeste se takmičili u ubijanju Srba i iživljavanju sa vražjim divizijama gde je i Tito bio. Pa jesu Srbi vas okupirali ili ste vi došli do Zemuna. O kakvom “velikosrpstvu” se ovde radi? A kad ste bili pred pucanjem, poslali ste na Krf Ante Trumbića da moli srpskog kralja i Nikolu Pašića da pravi kraljevinu SHS, koja će vas izmedju ostalog osloboditi plaćanja ratne odštete Srbiji. Jel tako ili nije?

2. Prouči malo istoriju. Srpska vojska pristaje na zahtev Ante Trumbića i hrvatske delegacije sa Krfa, i 1918 oslobadja celu Dalmaciju od tlačenja Italijana gde je u Splitu dočekuju sa “Živila srpska vojska, živio kralj!”. Internet je prepun slika i novinskih članaka. A potom u Rijeci gde su Italijani hteli zadržati Istru, srpska vojska sa 700 vojnika i pukovnikom Maksimovićem ulazi u grad i to ne dozvoljava. Eto vam danas cela Istra, a “velikosrbi” i dan danas niti su u Istri, niti u Hrvatskoj, niti imaju teritorijalne pretenzije na bilo šta od toga. A ti i dalje pričaš o “velikosrbstvu” jer jednostavno nemaš šta drugo reći. Samo negiranje i etikete.

NDH većinu stvari znamo, medjutim poenta je da jedna cela klerofašistička tvorevina uz blagoslov Vatikana išla klati civilni pravoslavni živalj, ritualno samo što su Srbi, koristeći patentirani Srbosjek, a onda ne samo što nije platila ratnu odštetu, već je u komunizmu imala punu ravnopravnost kroz “bratstvo i jedinstvo” i o tome se nije smelo pričati.
Hrvatska je početkom 20. veka bila jedna mala teritorija u austrougarskoj, bez prava glasa, i korišćena kao topovsko meso protiv slovenskog življa. Danas postojite u AVNOJevskim granicama, sve sa Istrom, Dalmacijom, Medjimurjem, Baranjom, itd. A gde je “velikosrbstvo”?

Pusti ti Srbiju. Da li ona treba u EU je nebitno. Sagledaj ti malo bolje svoju istoriju i suoči se sa činjenicama, siguran sam biće ti bolje.

Čelik
Gost
Čelik
7 mjeseci prije

Pa izgleda je havarija kod onih koji ne mogu da sagledaju istoriju u kojoj Srbi već više od 2,000 godina odbijaju biti pod okupatorskom čizmom, i draže im je ginuti braneći slobodu nego trpeti okupatorsku čizmu. Ako to vama nema logike, super, tu se očigledno razlikujemo.

Da to razumeš verovatno ne bi “želeo” Srbiji ulazak u NATO ili EU. Možda kreni prvo od dublje analize šta su zapravo NATO i EU. A za vaše granice nisam zainteresovan, ali jesam za fenomen etiketiranja “velikosrbstva” i žrtvu koje je omugućilo da su nam braća danas srećni i zadovoljni.

Čelik
Gost
Čelik
7 mjeseci prije

Pa za početak srpski ustanci i samostalno oslobodjenje od Turaka, pobeda nad moćnom austro-ugarskom imperijom što dovodi da totalnog uništenja iste.

U oba slučaja niko Srbima nikakve šanse nije davao, tako da imamo po prilično iskustva sa stavovima sličnim tvojim.

Purger
Gost
Purger
7 mjeseci prije

Čelik, pa da, da nije bilo NATO pakta YU se nebi baš tako brzo raspala, EU=mir, NATO=rat

Čelik
Gost
Čelik
7 mjeseci prije

Kao što je NATO vojno krilo Novog Svetskog Poretka, EU je politički konstrukt za mas-kontrolu populacije evroazijskog kontinenta. To ide ruku pod ruku, i to je toliko očigledno.

Kao i uvek kroz istoriju, svrha je kontrola i pljačka 99.9% stanovništva planete, a po starom rimskom metodu daje im se prividna sloboda. Krajnja pervezija za glabalnu elitu je da gledaju kako se 99% mase “bori” da udje u taj njhov politički konstrukt, a potom svim srcem “brani” političke stavove tih nevidljivih komesara.

x@y
Gost
x@y
7 mjeseci prije

E tome sam se i ja bio nadao da će pristat na nekakav bratski suživot, ali svejedno ih ne osuđujem ,jer mislim da su te široke mase ljudi bile izmanipulirane od svojih vođa. Mislim da srpski narod ipak nije bio željan krvi, nego inat šake manipulatora na vrhu ne mareći čija će se krv proliti.

Siniša
Member
Siniša
7 mjeseci prije

Nisam znao da su Hrvaćani takve kukavice i nesposobnjakovići da dopuste da ih komšije raskereče.

Bezuhov
Gost
Bezuhov
7 mjeseci prije

C,Gora i Makedonija nisu usle u NATO, vec su uterani nasilu, suprotno volji naroda.

kamasutra
Gost
kamasutra
7 mjeseci prije

koje ime .. jos ti fali slovo i, izmedju z i o sve jasno, da tako volis zemlju gdje jedes
….

Laki Topalović
Gost
Laki Topalović
7 mjeseci prije

Ne benavi, ovo je agencijski članak, prijevod, šta si se ufatio ko nespašen, imaš o Srbiji članak od prije pet dana. Veliki,

Komentator
Gost
Komentator
7 mjeseci prije

Hebo ti narod, koji Pantsir nema!!

nije bitno tko
Gost
nije bitno tko
7 mjeseci prije

Hebo komentatora, koji mozga nema……..
Ne može svaki zaostao hrvatski čoban komentirati forume….

Kajzer Soze
Member
Kajzer Soze
7 mjeseci prije

Hodgesu bi bilo sve mnogo jasnije da je Srbija kupila oružije od njih i to po mogućnosti neko koje se koristilo još u Vijetnamu !

Purger
Gost
Purger
7 mjeseci prije

Baš me zanima kakvu PZO/PVO ima Hrvatska, par Strela iz ’81. možda koji Stinger ako ga nisu prodali Sirijskoj oporbi.

Komentator
Gost
Komentator
7 mjeseci prije

Ma koji si ti to “Purger” u kujac moj. Možda Purger sa Kozare ili Grmeča!?

Mak
Gost
Mak
7 mjeseci prije

Da vam zapad dozvoli sutra bi svi napali, da oslobađate naše kuće od nas, kao i 90-ih!

Zigi
Gost
Zigi
7 mjeseci prije

Ako me sada nije šlogiralo onda neće nikada!!!! Svašta papir (pixeli) trpi.

Željko
Gost
Željko
7 mjeseci prije

Vidimo opet sve sami ratnici komentiraju, a poanta svega je u rečenici američkog generala.
“Zapad je neumoran u pronalaženju načina da priđe Srbiji. I ne predstavlja nikakvu prijetnju Srbiji”, rekao je Hodges, sugerirajući kako bi Srbija „na mnogo bolji način mogla ulagati dragocjena sredstva“, izgrađivati infrastrukturu i otvarati radna mjesta, „što bi mladim građanima Srbije gradilo vjeru u bolju budućnost“.

Ali gdje ćeš ti to narodu kojeg lažu i manipuliraju stoljećima objasniti, žalosno…

Čiča
Gost
Čiča
7 mjeseci prije

Ovo je odbrambeni oružje a ne napadno. A ti guglaj malo pa vidi ko nabavlja napadne helikopter (zrakoplove). Vidi i ko upravlja državama u našem okruženju.

Umpah Pah
Gost
Umpah Pah
7 mjeseci prije

Koja je škola potrebna za vrhovnog zapovjednika vojske,vlade i Parlamenta ?
Koliko ružan treba biti ?
Čija ambasada zapovijeda vrhovnom zapovjedniku ?
A provizija ?
SVE ĆE TO NAROD POPLATITI !

Komentator
Gost
Komentator
7 mjeseci prije

Umpa, Pozlatiti!! Nadalje, Ovi Pantsiri će mnogo da utječu na zdravlje svih Srba jer će sada mnogo mirnije da spavaju i otpast će potreba po uzimanju onih po zdravlje štetnih tableta za spavanje, a preko dana će da se smanji uzimanje onih apaurina i štati ja znam čega još, zbog stalne napetosti narodnih masa zbog stalnog straha, ko će ono da nas napadne. Znači, svi ti problemu će da otpadnu ko da ih neko rukom odnese i kako će sada da pristižu uvjek nove količine ovih pantsira, stanje će da biva sve bolje. E sad samo da Bog da, da komšije Hrvati ne nabave previše dobre avione, kao na primjer onaj F 35, kojega Pantsir ne može da vidi i da im tako pokvare miran san? Ma neće valjda, barem još neko vreme, neka se komšije Srbi malo odmore od ratovanja!

Helena
Gost
Helena
7 mjeseci prije

Život me je naučio da budem odmerena, lagano važem, da ne sudim prekim sudom i sa povezom na očima. Naučio me je da je jutro pametnije od večeri i da je vreme najbolji saveznik pametnim ljudima. Da je svaki dan previše dragocen da bi ga proživeli sa pogledom u prošlost i budućnost, jer juče se nikad vratiti neće, a sutra će svejedno doći. Šta je zaista bilo, ko je bio lud, ko pametan, pokazaće vreme, kao i šta će biti. Strpljen – spašen. Ne razmišljate o drugima, već o sebi, pomozite ljudima kad vam pomoć traže, ali brinite svako za sebe. Tako će nam svima biti bolje.

Helena
Gost
Helena
7 mjeseci prije

Istina je istina. Mogla sam je mnogo surovije sročiti, ali mi je iskreno i tog burta i njemu sličnih žao, pa sam se poprilično suzdržala.

Purger
Gost
Purger
7 mjeseci prije

No, na stranu sve, da je Srbija imala takve sisteme 1999. ne bi bilo onakvog nato kurchenja. Jedino što su nedužni srbi naučili je osječaj kako je to kada te netko nadmočniji napada, kao što su mnogi osjetili kada su Srbi bili nadmočniji.

DažBog
Gost
DažBog
7 mjeseci prije

Purgerovac, a zasto ste onomad bjezali iz zajednicke JNA? Obaveza koju smo davali vas ocito nije mnogo ob’vezivala?

Zigi
Gost
Zigi
7 mjeseci prije

“Bežali” bi i da su nam naredili da napadnemo Srbiju . To je i bila vrijednost JNA jer mogla biti efikasna samo protiv vanjskog neprijatelja ali ne i u agresiji na neku od tadašnjih republika . Nema te zakletve da idem napasti susjeda jer je neki bolesnik tako zamislio .

Miro
Gost
Miro
7 mjeseci prije

Bolje da su napravili neku novu bolnicu ili nabavili aparature..to valja za sve narode Balkana.

Siniša
Member
Siniša
7 mjeseci prije

Mislim da se Gavrili Milintijević ne bi slložio sa tobom 😁
https://youtu.be/bb7OnQ22RHk

Komentator
Gost
Komentator
7 mjeseci prije

Istina je! On bi reko, hebeš narod koji Pantsir nema!

DažBog
Gost
DažBog
7 mjeseci prije

‘ebes portal koji KomuTatora-KontaMinatora nema

eks
Gost
eks
7 mjeseci prije

Zavist je nepotrebna.

Laki Topalović
Gost
Laki Topalović
7 mjeseci prije

Dobro je Jelena Milić, smiri se

Helena
Gost
Helena
7 mjeseci prije

Laki, 👍😀

irenaas
Gost
irenaas
7 mjeseci prije

ne trabunjajte ovo nam je jedini portal koji vrijedi

Tadmur Palmirovic
Gost
Tadmur Palmirovic
7 mjeseci prije

.. ali smo na dobrom putu da i njega upropastimo.Obrati danas pažnju na komentare ispod ovoga teksta, sve će biti jasno.

Siniša
Member
Siniša
7 mjeseci prije

TP…ti si pametan insan, od tebe i Lakija očekujem da dijelite roditeljske po ušima.

Laki Topalović
Gost
Laki Topalović
7 mjeseci prije

Nemoj me buditi, danas sam baš u štimungu Staljina i Berije…… Iako su , za moj ukus, bili premekani.

Siniša
Member
Siniša
7 mjeseci prije

Mir Laki…bićemo fini 😄

Alen
Gost
Alen
7 mjeseci prije

Tadmure , to je neizbježno , dok je ambasada i nvo , biće i ovih plaćenika/ paćenika , kao i ljudi ispranog mozga ,.. No , domaće izdajice su uvjek manjina ..

Tadmur Palmirovic
Gost
Tadmur Palmirovic
7 mjeseci prije

Skloni smo Alene, kvislinge, tu manjinu stavljati na čelo kolone i pustiti da nas vode, tu vidim problem.

Era sa onoga svijeta
Gost
Era sa onoga svijeta
7 mjeseci prije

Već sam jednom o tome pisao, evo još jednom ću… Pratim Logično jako dugo, odličan portal sa svojim manama naravno, ali u poređenju sa većinom drugih koje kad čitam dobijam blagu mučninu u želudcu… Mnogo dobri. E, u zadnje vrijeme imam veliku zamjerku koja se tiče isključivo komentarisanja. Ja ne komentarišem često, nisam najinformisaniji iako se trudim to biti, i mnogo toga od informacija nama običnom puku nikad i neće biti ni dostupno. Ali ovde ima mnogo inteligentnih sagovornika za diskusiju, razmjenu mišljenja i dijeljenje određenih informacija. Nažalost, postaju potisnuti od strane onih mnogo “površnijih” osoba. Apelujem na redakciju da portal ne dovedete do nivoa Trećeg oka, Zadruge i ostalih magneta za osobe čije razmišljanje ne dopire daleko.
Predlažem sledeće:
1.Svaki komentator da se registruje ponovo dajući lične podatke čime bi spriječili multiaccount trolanje
2.Svaki komentator da prihvati pravila i uslove komentarisanja redakcije i da prihvati zakonsku odgovornost za uvrede na rasnoj, nacionalnoj i vjerskoj osnovi(koje bi pratio i trajni ban bez mogućnosti registracije na portal)
3.Da se komentari drže teme članka (jer u zadnje vrijeme i kad se piše o nutritivnoj vrijednosti kiselog kupusa nekako dođemo do kiseljenja kupusa 90-ih na području ex Yu i brojnih uvreda povodom toga čiji kamen je idealne težine i oblika)
Ako neko ima drugačiji prijedlog, izmjenu i dopunu ovog, volio bih čuti.
Ali mislim da je krajnje vrijeme da se nešto poduzme da se i ova mala oaza korisnog čitanja ne pretvori u smetlište.

asdfghj
Gost
asdfghj
7 mjeseci prije

Tako je ! Neće nama kojekakvi neistomišljenici kvariti teško stečeno jednoumlje.

Helena
Gost
Helena
7 mjeseci prije

Može, pod uslovom da mogu da komentarišem pod dva imena. Helena i Helena masonska. 😁

Siniša
Member
Siniša
7 mjeseci prije

LP nije baš u tolikoj opasnosti, rad sam registraciji jer me nerviraju kradljivci nikova ali sam daleko od pretjeranog sankcionisanja tipa izbacivanja sa portala. Raznorazni komentatori su zbilja vrijednost ovog portala,šaranje u članku nije ništa loše osim lošeg ukusa…..ne bi bilo svrsishodno biti baš toliko rigorozan.
U jbt….zaražen sam liberalizmom 😮

DažBog
Gost
DažBog
7 mjeseci prije

Ero, ako uvedu obaveznu registraciju onda ce neki drugi eminentni “portali” biti mnogo posjecenjiji, Remetinec, Mitrovica, Foca, Zenica… Ovi iz ove redakcije su bolj od pomenutihi bez obzira na brisanje postova, bar demokratiju ne uvode pendrecima.

Purger
Gost
Purger
7 mjeseci prije

Da ne postane baš smetilište postoji zlatna gumica admina ali sad da idem izmišljati neki fejsbuk profil da bi se legalno registrovao sa ličnim podacima je nešto što večina neće da uradi. Ovo je odličan portal ako netko baš zabrazdi sa nacionalnim, rasnim mržnjama a nije skriven iza nekog ruskog/usa/korejskog proksija lako ga se nađe.
Još će mnogo vode proteči Savom i Dunavom prije nego će sa interneta nestati lažni profili.

Joca Škljoca
Gost
Joca Škljoca
7 mjeseci prije

Na brdovitom Balkanu živio jedan plemenit mali narod. Imali su starca-mudraca koji ih je vodio u miran i blagodaran život. Starac je bio slijep ali jako pametan i mudar te je svojim mudrim savjetima podigao čast i slavu svoga malog ali plemenitog naroda. Tako Jedno njegovi podanici nadju tovara/magare i kako nikada prije nisu vidjeli takvo živince dovedu ga svom Mudracu da kaže sta bi to moglo biti. Opisase magare a i starac sam ga rukama opipa pa će nakon kraće pauze reći svom narodu – BRE, ovo vam je zec od stotinu godina.
Tako drugom prilikom seljaci nadjose neku čizmu. Kako nikada nisu vidjeli čizme (jer nosaju opanke paracanke) donesoše čizmu Mudracu da im kaže sta bi to moglo biti. Poslije kraće pauze I pipanja starac mudro progovori; djeco, ovo vam je futrola za trnokop!

Komentator
Gost
Komentator
7 mjeseci prije

A šta bi taj stari slepi mudrac rek”o, da opipa PZO sistem Pantsir!?

Komentator
Gost
Komentator
7 mjeseci prije

On bi rekao uf Bre, bre, bre, ovaj nema dlake!! Ovakvu životinju još nikad nisam opip”o! De su mu uši!?

DažBog
Gost
DažBog
7 mjeseci prije

Kontaminator-Komutator posl’o bi te u PiZ’O

Komentator
Gost
Komentator
7 mjeseci prije

A kad bi tebe opip”o rekao bi uf bre, ovo je neki gejak!! Pa de su mu muda!?

DažBog
Gost
DažBog
7 mjeseci prije

Kontaminator-Komutator, posalji hanumu na razuvjeravanje.

BOS
Gost
BOS
7 mjeseci prije

Napokon znamo sta je to bre, sem ako nije akronim za neku tajnu komunikaciju.

Joca Škljoca
Gost
Joca Škljoca
7 mjeseci prije

Bos, ma ne. Tekstatura mi je izbacila.velika slova sta nisam primijetio. Uglavnom, BRE je zec sa stotinu godina. Međutim glavna poanta prispodobe je da balkanci imaju nade jer i slijepi vođa može da donosi ispravne zaključke.

Purger
Gost
Purger
7 mjeseci prije

Ja još uvek ne znam koji je to klinac.

Trubadur
Gost
Trubadur
7 mjeseci prije

https://www.youtube.com/watch?v=HS1g2kTkA10 — Eto vam profa, da naučite sve o Panciru….Izuzetna igračka i mjenjač igre u PZO sposobnosti na ovim prostorima….

Komentator
Gost
Komentator
7 mjeseci prije

Jako osjetljiv na ptice koje lete u blizini tog sistema!

Kaj ti
Gost
Kaj ti
7 mjeseci prije

Da kao i izraelski f35,f16. Mada imaju probleme s pticama i kada nije sezona 😉 cudno to za najboljo tehniku svijeta.

DažBog
Gost
DažBog
7 mjeseci prije

Kontaminator-Komutator, i lujke na ovom portalu

Deno
Gost
Deno
7 mjeseci prije

Največa nočna mora gospodara je da narodi bivše Yuge zive u miru.

Zvrk
Gost
Zvrk
7 mjeseci prije

Svaka čast. Post dana, a dan je tek počeo.
Ovo bi trebalo istaknuti kao prvi i najbitniji komentar.

Zagor
Gost
Zagor
7 mjeseci prije

Ugodan vam vikend. Hahahahaha

Alex
Gost
Alex
7 mjeseci prije

Ovo je više za narodno veselje,jer se nema protiv koga upotrijebiti. Za NATO je preslabo,a ostali u okruženju nemaju avijaciju vrijednu spomena.

Komentator
Gost
Komentator
7 mjeseci prije

Sad braća Srbi mogu gusliti: Niko nema što Srbin imade, hrpu gvožđa što nam Putin dade!

DažBog
Gost
DažBog
7 mjeseci prije

Kontaminator-Komutator, i mi b…u na portalu koja komentirat ne znade

Komentator
Gost
Komentator
7 mjeseci prije

Malo si se zaheb”o!!

Helena
Gost
Helena
7 mjeseci prije

Ima bolja. “Jao srpski liberali, al’ vam ga Putin uvali.”

Komentator
Gost
Komentator
7 mjeseci prije

Nije loše Helena, ali mora biti u “desetercu”, kako bi se moglo pevati uz gusle!! ovako nekako:
Jao braćo srpski liberali, Kako vam ga drug Putin uvali!! Malo sam preradio, za guslarsku melodiju!!

Rasputin
Gost
Rasputin
7 mjeseci prije

Pametnije bi bilo da su rusi bratskom narodu poslali pancete umjesto pancira,kad vec skrtare na onim bacvama za kiseliti kupus.Mnogi Beogradjani bi u slast narezali pancetu i blagodarili rusima,ovako im ostaje lazna nada,da ih rusko gvozdje moze zastititi od vlastite gluposti i praznih stomaka.

Komentator
Gost
Komentator
7 mjeseci prije

Rasputine, to je istina što si napisao. Nisu Srbima naj veća opasnost ni komšije a ni NATO nego njihovo nadr..no državno vodstvo, Vučić Vulin, Dačić & Co.

Siniša
Member
Siniša
7 mjeseci prije

Nismo baš tolika bijeda, barem slanine i pasulja imamo.

Komentator
Gost
Komentator
7 mjeseci prije

I sarmu bi mogli da kuvaju od kiselog kupusa iz S400 bačava, a ovako su zapevali ministru Šojgu_u kad se je vraćao u Rusiju iz posete Srbiji: Otišo si sarmu prob”o nisi!

Siniša
Member
Siniša
7 mjeseci prije

Baš te boli kaca za kupus na paradi HVa?

DažBog
Gost
DažBog
7 mjeseci prije

Kontaminator-Komutator, a kada vi onmad onu drvenu maketu vozaste , tada vam je bila dobra.

Komentator
Gost
Komentator
7 mjeseci prije

A vi bežali na pravim traktorima i ne na maketama, kako reče Sloba utekoše k”o zečevi!!

DažBog
Gost
DažBog
7 mjeseci prije

Kontaminator-Komutator, a stash “sila” ih potjerala, da vam USrAnaca ne bi…

Nik
Gost
Nik
7 mjeseci prije

Postovanje svima..prvo da to kazem..cude me neki ode kako pljuju po nekoj nabavi oruzja a kada je rjec o siriji pinu se ode sta sirija prozivljava i koliko joj treba oruzja dostaviti. U svakom slucaju cestitam srbiji na ugovorenom poslu i na pripremama da bude koliko toliko neovisna…i da recem jos nesto razlika izmedju sirije i venezuele je sta se venezuela pripremala s obrambenim naoruzanjem a sirija je stagnirala u tom podrucju i zato dole rat traje ovoliko dugo..ode govorim o oruzju ne o politickoj situacijama u tim zemljama i razno raznim potporama drugih zemalja da se uniste te zemlje…mi na balkanu barem ja nikada nisam virova da bi moglo biti rata a nazalost bilo ga je…po meni onaj ko ne cuva svoje nebo nema nikakve sanse u nicemu..da li je 6 komada malo je malo je ali od necega se treba pocet za dugorocno ocuvanje neba…

Komentator
Gost
Komentator
7 mjeseci prije

Kažeš za trajnu zaštitu neba! Pa nemaš ti pojma, kako brzo to zastarjeva! Sad su ga dobili, a dogodine će već biti totalno zastarjelo!

Gastarbeiter
Gost
Gastarbeiter
7 mjeseci prije

Zastita i ocuvanje neba,ma sto to znacilo, klasicna je floskula profesionalnih balkanskih uhljeba i mitomana ,u neku ruku mogu ih razumjeti ,posto za takve lezilebovice sve dolazi ili pada s neba , pa tako i plate.

Weteran
Gost
Weteran
7 mjeseci prije

Pancir je neraskidivi i obavezni partner sistemu S 400.
Mozaik se slaže, a šta će ispasti ….?

basso
Gost
basso
7 mjeseci prije

Cudna je ovo kupovina,ovo je samo pola sistema totalne zastite,druga polovina je S-400.Pancir se ne moze uvezati sa sistemima koji su za vece visine,i koje srboja vec ima.Misl da ce ubrzo u srbiji osvanuti S-400.

Alfa33
Gost
Alfa33
7 mjeseci prije

Ne bojim se oružja što Srbi i Hrvati kupuju,daleko opasniji su političari sa Balkana i njihovom otrovnom retorikom. Svatko brani svoje misli i ideje na ovom portalu,ali bilo bi mi draže kad bi se natjecali na ovim prostorima tko će više zemlje obraditi,tko će više škola i bolnica napravit,čija će djeca više medalja osvojiti… Ali,eto tu smo gdje jesmo,sretno nam svima bilo sa takvim političarima,a mi obična raja ako bi se i mogli dogovoriti i složit oko većinu stvari,to sigurno ne paše ovima u foteljama da ih ne izgube..

Komentator
Gost
Komentator
7 mjeseci prije

Ako misliš, na Vučića, Dodika, Vulina i Dačića onda si pogodio u sridu!

Max
Member
Max
7 mjeseci prije

to je obrambeni sustav i ne znači početak bilo kakvih osvajačkih ambicija, svaka država ima pravoi štititi svoj teritorij.

Komentator
Gost
Komentator
7 mjeseci prije

Ko još želi srpski teritorij?

DažBog
Gost
DažBog
7 mjeseci prije

Kontaminator-Komutator, pa zar o’dje neko skoro ne spominja nekakav pasaluk??
Nekom se dOOpe obilo da do Zemuna dodje.

Komentator
Gost
Komentator
7 mjeseci prije

Pa možda, ali to zapravo i nije srpski teritorij. To je naše od vajkada i ako to želimo svoje želimo a ne srpsko.

Čelik
Gost
Čelik
7 mjeseci prije

E baš fino, ti si pretpostavljam neki osvajač tipa Turčin ili Madjar pa bi opet na vama svojstven način u pohod na “vašu” teritoriju.

Nego, koga ćete ovog puta da zovete u pomoć kad vam Italijani dodju po svoje?

Dragan
Gost
Dragan
7 mjeseci prije

Ma hajte o cemu vi to?
Obicna providna patka…nema isporuke!!!
Bogu hvala za to…

jupiter
Gost
jupiter
7 mjeseci prije

bolest ne bira….

Ti Kej
Gost
Ti Kej
6 mjeseci prije

To onaj pantsir, što ga turci danas ”krknuli” dronom

POVEZANE VIJESTI

Izbornik
139
0
()
x