Gastro tražilica digla Balkan na noge – Sastala se gladna braća u Kozarskoj Dubici

Gladna braća
76 komentara

Gastro tražilica, YouTube kanal o hrani, proslavila je 50 tisuća pretplatnika organizacijom susreta autora sličnih kanala s područja Balkana.

Radi se o kanalima koji prenose svoja iskustva i procjenjuju kvalitetu hrane u restoranima diljem Balkana. Odavno pratimo ove vrlo korisne kanale, koji su nam postali orijentir pri odabiru restorana gdje ćemo ručati.

Ove godine smo posjetili restoran Mama Mia u Tuzli, zahvaljujući upravo Gastro tražilici i našem zemljaku Mirzi Nišiću, te smo se uvjerili u njihovu objektivnost. Hrana, atmosfera i usluga tuzlanskog restorana Mama Mima su doista bili na vrlo visokoj razini.

Gastro tražilica je specijalizirani gastro kanal zabavnog sadržaja. Gastro tražilica prvi je YouTube kanal koji se bavi promidžbom poznatih i manje poznatih restorana na Balkanu, odnosno gastronomskih destinacija na području bivših ex-yu zemalja. Ukoliko ste gurman, istinski zaljubljenik u hranu ili jednostavno volite dobro pojesti onda ste na pravom mjestu!“, piše na kanalu Gastro tražilica.

Miroslava Mirkovića, osnivača Gastro tražilice smo primijetili još 2018. godine, dok je elaborirao temu “Sprega lokalnih medija i politike”. Tada smo shvatili da se radi o osobi koja promovira slične vrijednosti kao i portal Logično: zajedništvo, etiku i domaću kvalitetu. Osobe koje gravitiraju oko ovih kanala su protiv širenja nacionalne mržnje i vrlo su kritični prema multinacionalnim korporacijama koje na našim prostorima prodaju prehrambeno smeće, čime ugrožavaju zdravlje svih naroda Balkana. U njihovim klipovima glazbena podloga je Dubioza kolektiv, a ne neka strana.

Ova ekipa se ponosi svojim korijenima, svojom hranom i svojim zemljama. Molimo sve Logičare da pogledaju vrlo interesantne radove svih autora i obvezno se pretplate na njihove kanale koji promoviraju dobru hranu, domaće restorane i druženje. Nećete pogriješiti ako posjetite restorane za koje su oni dali pozitivnu ocjenu.

Gladna braća u Kozarskoj Dubici u restoranu BulevarMiroslav Mirković, Bojan Horvat Horz, Mario Gabud, Matko Ostrički, Mirza Nišić i Nenad Živković:Pogledajte kanale gladne braće i obvezno se pretplatite na svaki, kao što smo i mi učinili, s ciljem da širimo sve ono pozitivno u nama.

Gastro tražilica

https://www.youtube.com/c/Gastrotra%C5%BEilica

Gabudizator

https://youtube.com/c/GabudizatorConditioning

Matko Theengine

https://youtube.com/c/MATKOTHEENGINE

Mirza Nišić

https://youtube.com/c/MirzaNi%C5%A1i%C4%87

HugeStaff

https://youtube.com/c/HUGESTAFF

Bojan Horvat HorzMario GabudMatko OstričkiMiroslav MirkovićMirza NišićNenad Živković
Pretplatiti se
Obavijesti o
76 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Roccos
1 godina prije

Lijepo,samo to već odavno radi i promovira Domagoj Jakopović Ribafish,ali ok,svakako pozitivno.

Siniša
1 godina prije

Znači…ako ste ikada donijeli lijepu priču ovo je najbolja priča do sada.
Hvala Gladnoj braći što su Kozarskoj Dubici proslavili prvih 50 hiljada pratilaca.
Radujemo se nastavku serijala.

Siniša
1 godina prije

Moram dodati…
Upratite ove kanale, zbilja su momci odlični. Naravno ja kao velika poguzija pratim Glanu braću/Gastro tražilica, Hugestaff i Mirzu mada je Mirza pravi majstor kuvanja.

Iva Bg
1 godina prije

Ovo je baš lepo, ali fale slatke poslastice.:))

Max
1 godina prije

Sretno.

Mlata
1 godina prije

Još davno sam predložio portalu Logično da okupi ekipu komentatora negde na tromeđi! Stajaća varijanta bude, sto da bude za troje, maximum četvoro! Polovinu bih prepoznao još na ulazu u salu

Tucker Carlson
1 godina prije

hahahaa..ovo je prejako..hvata me glad nakon prvog videa.ide pretplata,nisam uopce cuo za ovo.hvala.

Mladen
1 godina prije

Ovo su buti od janjeta od 80 kila šta ih Mirza Nišic peče na ražnju .

Yugo 45neregistrovan
1 godina prije

Pratim duže vrijeme sve kanale gore navedene,čisto da počnemo da se učimo toleranciji grad se zove onako kako piše na tablicama ovog IMT 539 ,sve je isto samo njega nema.
LP

Rabotnik
11 mjeseci prije

Konačno jedna opuštajuća i ukusna priča.

Dule Pacov
11 mjeseci prije

Kako ste mi slatki

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.