fbpx

MISTERIJA – “Kineska” epidemija! A možda i nije njihova? Čija je onda i stoji li netko iza svega? Možda? Idemo vidjeti…

Korona virus odakle dolazi

U ovom tekstu iznosimo nekoliko bitnih i zanimljivih informacija vezano za priču o ovoj čudnoj i nagloj epidemiji korona virusa u Kini a o kojima velika većina stanovništva ne zna ništa. Držimo da su ove informacije od vrlo velikog značaja vezano uz razumijevanje cijele situacije oko ove medijske ili prave epidemije, što je za sada teško utvrditi.

18. listopada 2019. u New Yorku, fondacija Billa Gatesa, u suradnji sa Svjetskim ekonomskim forumom (WEF) te Johns Hopkins centrom za sigurnost zdravlja (CHS) (PRILOG 1, PRILOG 2) provode zajedničku akciju pod nazivom Događaj 201 (Event 201) što je zapravo pokazna vježba za slučaj izbijanja pandemije, vidi čuda, korona virusom uzrokovane zarazne bolesti.

Vježba se održala kako bi se označila polja gdje je nužno javno-privatno partnerstvo u svrhu odgovora na ozbiljnu epidemiju – pandemiju kako bi se umanjile društvene i ekonomske posljedice iste.

Pri provođenju vježbe, prema izjavi samih organizatora (PRILOG 2) , korišten je model novog tipa korona virusa. Kao što znate, prvi zabilježeni slučaj infekcije korona virusom se dogodio krajem prosinca 2019. godine, službeno novim tipom korona virusa.

Stvar postaje sve čudnija

Naime, Fondacija Billa i Melinde Gates je izravni sufinancijer istraživačke organizacije pod nazivom The Pirbright Institute za biokemijska istraživanja (PRILOG 3) koja je 20. studenog 2018. patentirala (patent 10,130,701) umjetno proizveden korona virus (PRILOG 4) – cjepivo čija je namjena, navodno, zaštita od virusa ptičjeg infektivnog bronhitisa (dakle respiratorne infekcije).

Isti institut je i vlasnik patenta 10,507,237 izdan 17. prosinca 2019. za umjetno proizveden virus afričke svinjske groznice, čija je svrha, navodno, zaštita od «virulentnog virusa» (PRILOG 5).

Naime, na svom izlaganju na međunarodnom znanstvenom forumu TEDTalk, znameniti Microsoftovac je izjavio kako su cjepiva rješenje za prenapučenost zemlje te su ključ za redukciju svjetske populacije. Ili prema njegovim riječima: «ako napravimo ozbiljan posao sa cijepljenjem, zdravstvenom zaštitom, zdravstvenim uslugama na polju reprodukcije, mogli bismo globalnu populaciju umanjiti za 10-15%.»

Interesantno je da gdje god su zadnjih 10 godina po Africi, Aziji, Južnoj Americi izbijale čudne i nagle epidemije, uvijek su bili prisutni Gatesovi humanitarni cjepitelji koji besplatno cijepe stanovništvo (zika, ebola).

Ova epidemija korona virusa dolazi kao naručena za ranije spomenuti «ozbiljan posao» jer je 24. siječnja 2020. godine američki Nacionalni institut za zdravstvo (NIH) odlučio pod hitno smisliti cjepivo protiv kineskog korona virusa. I to u roku 90 dana! Reuters objavljuje kako znanstvenici iz NIH-a u suradnji sa relativno nedavno osnovanom tvrtkom (2010.) za biotehnologiju pod nazivom Moderna Inc te tzv. Koalicijom za pripremljenost protiv epidemija i inovativnost (CEPI) – (PRILOG 6, PRILOG 7) već imaju genetski kod kineskog virusa. Još se mrtvi u Kini nisu niti ohladili a oni već imaju cijeli genetski kod virusa (nevjerovatno sličnom onom sintetičkom iz laboratorija Moderne Inc.) i kreću sa proizvodnjom sigurnog i operativnog cjepiva u roku kraćem nego što se formulira nova pasta za zube. Kao u hollywoodskom block busteru.

CEPI je inače organizacija koja promovira cijepljenje i cjepiva a prema njihovoj službenoj web stranici (https://cepi.net/about/whoweare/) osnovana je u švicarskom Davosu i to navodno od strane vlada Indije i Norveške, u partnerstvu sa Svjetskim ekonomskim forumom (WEF) te (vidi čuda!) Fondacijom Billa i Melinde Gates i Wellcome Trusta, a pri čemu su prikupili 750 milijuna dolara. Ne navode tko je dao koliko.

Wellcome Trust je osnovao 1934. godine farmaceutski magnat Sir Henry Wellcome. Wellcome Trust je 1995. prodao svoje dionice farmacautskog businessa firmi Glaxo-Smith-Kline, jednom od najvećih proizvođača cjepiva u svijetu (PRILOG 8).

Inače, prema službenoj stranici kompanije Moderna Inc, (PRILOG 9) zaduženoj upravo za proizvodnju tog «spasonosnog cjepiva», jedan od glavnih financijera kompanije i donator je (evo ih opet) Fondacija Billa i Melinde Gates. Uz njih tu je i DARPA, Defence Advanced Research Projects Agency, američka agencija za nove vojne tehnologije koja se između ostalim bavi i programima biokemijskog naoružanja i vojnih bioagensa.

Za izbacivanje bilo kakvog lijeka na tržište su potrebne godine, čak i desetljeća kliničkih ispitivanja. A Moderna Inc to planira u 3 mjeseca i odmah kreće sa testiranjima na ljudima koja će (možemo se okladiti) pokazati da je njihovo cjepivo spremno za izvanrednu distribuciju i da je sigurno za ljude (ili će ići sa pričom o manjem zlu). Bill Gates je samo jedan u nizu likova eugeničke orjentacije koji smatra da je svijet prenapučen suvišnim ljudima koje treba ukloniti sa lica zemlje kako bi zemlju naslijedili njegova djeca i djeca njemu sličnih. U tom, novom svijetu, nema mjesta za one koji nisu «od njihovih» i samo zagađuju zemlju.

Zato, ova «epidemija» je kao naručena. Trenutak za nju jednostavno ne može biti bolji. Jer eto, pruža se izvanredna prilika koju su propustili sa debaklom sa «svinjskom gripom». Pri tome računaju na slabu informiranost i kratko pamćenje većine populacije.

Nešto ovakvo je odlična prilika za proglašenje izvanrednog stanja tipa onog za variolu veru u Jugoslaviji početkom 70-ih, za naoružane vojne i policijske kordone i prislilno cijepljenje kompletnog stanovništva gdje će mediji masovno poticati strahove kod stanovništva, da ne pruža otpor prisilnom cijepljenju. S malim brojem onih koji provjeravaju i ne vjeruju svemu što im se servira se planiraju obračunati silom. To samo u slučaju da većina odluči da ne zna, ne vidi i ne čuje i da se odluče ponašati poput Danaca, Norvežana, Šveđana i Finaca, koji i dan-danas plaćaju ceh afere sa cijepivima protiv svinjske gripe u zdravlju i životima svojih građana, jer su vjerovali svojim globalistima.

Danas je globalist sa ovih prostora, premijer Plenković, vezano uz ostavku ministra Kujundžića, prigovorio istom kako se bavio svojim aferama dok Hrvatsku čeka priprema za borbu protiv korona virusa. Uključuje li ta borba i prisilno cijepljenje sumnjivim cjepivom protiv sumnjive bolesti laboratorijskog porijekla pod prijetnjom zatvora ili likvidacije? Cjepivom stvorenim u 90 dana od strane organizacija i tvrtki koje su 2 mjeseca prije izbijanja epidemije izvodili «simulaciju» globalne epidemije izazvane upravo korona virusom?

Jesmo li toliko glupavi da to progutamo? Ako jesmo, i zaslužujemo ono što nam spremaju.

Radi se o našim životima i zdravlju, našoj djeci i unucima.

Što ćemo poduzeti?


Redakcija: Članak smo primili od anonimnog čitatelja, te ga objavljujemo bez dopunjavanja. Objavujemo ga jer u njemu ima previše koincidencija koje se ne smiju ignorirati, a svi dokumenti su javno dostupni i provjerljivi.

5 8 votes
Ocijenite članak
Pretplati se
Obavijest
guest
136 Comments
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Inline Feedbacks
View all comments
dr.mafija med.
Gost
dr.mafija med.
11 mjeseci prije

Medisinjsko-kemijska mafija

Quds
Gost
Quds
11 mjeseci prije
Reply to  dr.mafija med.

Još će na kraju za sve okrivit Ruse. Kao i uvijek!

Komentator
Gost
Komentator
11 mjeseci prije
Reply to  Quds

Ko zna što se sve događa “ispod žita” ovi prividno idilični odnosi između Kine i Rusije mogu imati i drugu stranu medalje, tj tu se možda uzimaju u obzir i odnosi, kakvi bi između te dvije zemlje mogli nastati u malo daljoj budućnosti i oni mogu biti diametralno suprotni današnjim odnosima između te dvije zemlje!

jupiter
Gost
jupiter
10 mjeseci prije
Reply to  Komentator

budala li si brate mili…..

VIT
Gost
VIT
9 mjeseci prije
Reply to  Komentator

Pre dve godine Rusija je imala manevre sa 300.000 vojnika na dalekom istoku 🙂

Guest
Gost
Guest
11 mjeseci prije
Reply to  dr.mafija med.

Gospesinjsko-penkala mafija ?

nonwo
Gost
nonwo
10 mjeseci prije
Reply to  dr.mafija med.

EXCLUSIVE: Controversial experiments that could make bird flu more risky poised to resume
By Jocelyn KaiserFeb. 8, 2019 , 8:45 PM
Eksperimente kojima se umjetno radi na mutaciji virusa kako bi postao patogeniji s pandemskim potencijalom financirali su usa NIH već 2013.Kratko stali. 2014 radi incidenata sa sigurnošću u labu najvećeg rizika.Izvještaji nisu dostupni javnosti-a financira nacionalni institut za zdravstvo?
Ako su dobili virus imali su i vremena za cjepivo..

Duki
Gost
Duki
11 mjeseci prije

Hvala redakciji na moodima za ovo objaviti !
Bravo!!👍👍👍

bbb
Gost
bbb
11 mjeseci prije
Reply to  Duki

Pa on je filantrop, nebi on to nikada uradio.

Mlata
Gost
Mlata
11 mjeseci prije
Reply to  Duki

Istina se najbolje sačuva kada se plasiraju dezinformacije koje prijaju ljudskom uhu

Željko
Gost
Željko
11 mjeseci prije
Reply to  Duki

Koliko je ovo navijački jer ispada da je “veliki brat” iza ovoga! Dajte mislite realno a ne navijački jer da “veliki brat” može nešto učiniti onda bi učinio to da ih prestanu stalno napadati prirodne nepogode!

Komentator
Gost
Komentator
11 mjeseci prije
Reply to  Željko

Činiti drugom zlo je nešto najlakše, što možemo zamisliti, mnogo teže nego nekome učiniti dobro. Onoga što čini zlo, svi njegovi problemi i nedaće neće spriječiti u tome, da čini to što čini i čak ga stimulira, tj potiče na zlo jer misli, da na taj način može umanjiti svoje probleme ili jednostavnije rečeno zlo koje čini drugom on smatra aktom samoobrane držeći se onog načela, da cilj opravdava sredstvo!

Ivan
Gost
Ivan
11 mjeseci prije
Reply to  Komentator

Puno riječi napisano a malo toga rečeno…

Odgovor
Gost
Odgovor
11 mjeseci prije
Reply to  Željko

Greška, Veliki brat uopće ne živi tamo gdje vladaju “vremenske nepogode”!

listovača
Gost
listovača
11 mjeseci prije
Reply to  Željko

Svi ti laboratorijski virusi kao što su ebola, sars, aids,corona i dr. su proizvod laboratorija u USA tj. njihove farmaceutske industrije!

Opet netko pametan
Gost
Opet netko pametan
11 mjeseci prije
Reply to  Željko

Željko, ajde prestani biti logičan. Bill Gates sam vozi chemtrails avione i radi cjepiva kojima truje populaciju. Nema vojsku znanstvenika i laboranata koji su zajedno uključeni u neku urotničku udrugu kojoj je cilj smanjenje populacije.

IVICA
Gost
IVICA
11 mjeseci prije
Reply to  Željko

Protiv toga i prirodnih sila – Ameri ne mogu ništa. Sami su narušili prirodu, najviše oni a ne poštuju niti jednu međunarodnu konvenciju, koju su sami inicirali ili forsirali da se pitpišu. Odnosno, kada im ne odgovara, samo objave da se povlače iz sporazuma, poput sada za njih, bivše konvencije o zabrani proizvodnje NAGAZNIH MINA, zbog kojih nevini ljudi, djeca i životinje i dan danas ginu i ostaju osakaćeni invalidi u Vijetnamu i tamo di su oni ratovali. Ili ne priznavanje uticaja na gobalno zatopljenje itd…
Što se cjepiva tiče, većina ih dolazi na tržište upravo iz kompanija koje su pod njihovim nadzorom, bez obzira gdje su im sjedišta.
Obvezno cijepljenje i igra sa virusima rzličitog genetskog koda, je uvertira za kontrolu svjetske populacije, od strane šačice bogatih ili PREBOGATIH ljudi.
Realna barihera tom cilju je sada i Kina uz Rusiju, obzirom da bi nuklearni rat, i njih dokrajčio.
Zato je farmaceutska industrija ovog tipa za bogatune i nasilnike -IDEALNA uz globalnu strategiju OBVEZNOG CIJEPLJENJA, a sami svoju djecu i unuke ne cijepe, jer cjepiva NISU KLINIČKI oa ČAK NI TOKSIKOLOŠKI ISPITANA.

Irina
Gost
Irina
10 mjeseci prije
Reply to  IVICA

Točno!

Milance iz Ceske
Gost
Milance iz Ceske
11 mjeseci prije
Reply to  Duki

Nísta to nije tocno sto mediji píšu,ukucajte Pjakina od 27.1.pa cete cítí direktno o sto ide.Tu historiků kronovirusu stvaraju už pomoc globalista Kina dá konacnim ciljem odrezati kinesku i svjetski Elite od biznisa dá kinom kako te svjetski,posebno americká elita nebi imala nadnárodní utjecaj na kinesku politiku.Madiji sú pod kontrolom,ta histerija krono virusa izmisljena prica a národ ničem Kao mnogi novináři nerazumiju pá píšu dezinformacije.Poslusajte Pjakina,své jasno Kao daň o sto ide.

IVICA
Gost
IVICA
11 mjeseci prije

Ako si u pravu? Kako nijedna od epidemija ili pandemija svim virusima” modernog doba” nije počela na teritoriju ujka Sema, tj USA, gdje se najviše i ekserimentira, nego uvijek je to kod “nekog drugog se pojavilo”. Međutim cilj nije u smanjenju populacije, nego genskim mutacijana, koje se istina uz ” tuđe žrtve” i putem cjepiva, kojima se genetski kodiranim virusima može probiti bilo koja barijera na staničnoj osnovi, uključivo i moždanu barijeru. Cilj je upravljanje ostatkom svijeta ali kasnije i vlastite populacije.
Ovo je samo trening, na velikom uzorku. Kina je izbrana jer se jednim udarcem, ubijaju dvije muhe

Blade Runner
Gost
Blade Runner
11 mjeseci prije
Reply to  IVICA

Pocela je jedna, H1N1, svinjska gripa 2009 koja je krenula iz Kalifornije. Iako je nulti pacijent kasnije medijski pronadjen u Veracruzu, Meksiko u liku i tijelu petogodisnjeg djecaka, niti jedan drugi stanovnik Veracruza nije bio pozitivan na taj virus vec “obicnu” gripu. Jedina poveznica Veracruza i Kalifornije je svinjska farma u Veracruzu u vlasnistvu Amerikanaca. A petogodisnjak se nije mrdnuo iz svog dvorista.

Irina
Gost
Irina
10 mjeseci prije
Reply to  IVICA

SLAŽEM SE!

SplitKid
Gost
SplitKid
11 mjeseci prije
Reply to  Duki

Molim redakciju onda i da objavi FACT CHECK tj. demant ove stupidne zavjeraške priče, evo pomoć ću vam pa vam dajem link, vama i vašim čitateljima:
https://www.snopes.com/fact-check/bill-gates-vaccinations-depopulation/

Blade Runner
Gost
Blade Runner
11 mjeseci prije
Reply to  SplitKid

Smrtnost pada zbog bolje kvalitete zivota, zivotnog standarda, komunalne infrastrukture, kvalitetnije prehrane, zdravstvene zastite i da, vakcinacije. Broj novorodjene djece pada zbog boljeg obrazovanja, dostupnosti kontracepcije i boljeg zivotnog standarda. Bez navedenih faktora, vakcinacija i vece prezivljavanje djece od zaraznih bolesti nece utjecati na zaustavljanje rasta populacije u siromasnim krajevima. U bogatim drzavama vakcinacijski dobrotvorni paket i nije potreban, pa tamo Gates nema i sto raditi. A Gates nije toliko glup da to ne bi znao povezati, te je frojdovski lapsus linguae u intervjuu upravo to, frojdovski lapsus – podsvjesna motivacija, zelja ili stav govornika. Sve ekstrapolacije i logicke akrobacije ovog clanka da se to objasni u pozitivnom smislu nisu uspjele.

Friedrich Dr.
Gost
Friedrich Dr.
11 mjeseci prije

Ne znam, napisano bih nesto da znam ali bojim se da me prate…
Ne citati izmedu redaka!?

Laki Topalović
Gost
Laki Topalović
11 mjeseci prije

I sve to za “epidemiju” od 9700 ljudi s 207 mrtvih , što je 2,2 %, i manje od bilo koje sezonske gripe, one s cjepivima koja meni ne znače ništa i ne koristim ih, a da ne ureknem baš gripu nisam imao, a ’90-ih sam danima bio u spavaoni s više oboljelih. Najviše što me pogodi je “hunjavica”. ovo je klinac, nema tu ništa osim medijskog spina i uvjeren sam da Kina neće dati milijarde za cjepivo, ako ga sama ne proizvede i to će biti gratis,. Sars danas, gdje je? nema ga. Svinjska gripa isto, nema je. Ma nije ih ni bilo, možda su običnu gripu s uzorkom od par posto mrtvih, a to će nać bilogdje, lansirali kao neki “smrtonosni virus”. A virusi mutiraju.

Medo
Gost
Medo
11 mjeseci prije

Da li je ovo istina? Mozda je. Al onaj koji je biral virus malo se zajebal. A i Kina nije ono od prije 15-20 godina. Ljudi
putuju i van nje. Zarazni su i tjekom inkubacije. U kini bu sve to nakraju zavrsilo uz min gubitke u svakom pogledu, al bi se veselje moglo nastavit svuda okolo. Ratne zone na pragu evrope dovoljno su zabrinjavajuce. A u slucaju one krajnje pandemije ako gledamo zakon velikih brojeva ko ima vece sanse? Kina ili ostatak svjeta.

Son of Alerik
Gost
Son of Alerik
11 mjeseci prije

Nekidan sam napisao isto u komentaru (dakle, anonimni pisac članka nisam ja,hehe) i čak sam to pitanje proslijedio jednom uvaženom znanstveniku koji se s visoka samo narugao.
Sve u vezi s pričom Event 201 je zanimljivo, međutim – ima nešto još zanimljivije (samo zato da bismo bili u totalnoj konfuziji),a vijest je iz rujna prošle godine: “U ruskom državnom laboratoriju u Koljcovu došlo je do eksplozije plinske boce pri čemu je izbio požar, a jedan je djelatnik pretrpio opekline drugog i trećeg stupnja. Riječ je o Državnom istraživačkom centru za virologiju i biotehnologiju Vektor u kojem se nalazi najveće spremište opasnih virusa i bakterija na svijetu. Nalazi se u Koljcovu, gradu u blizini Novosibirska. Iz tog laboratorija tvrde kako nije došlo do nikakve biološke kontaminacije.”
Što se tiče patenata I koronavirusa, ovdje je još jedan – japanski patentimages.storage.googleapis.com/d3/55/17/5ecda7ea885db9/EP1676582A1.pdf?fbclid=IwAR1P7IejkrK8QwrM0qxZ1MtvR-6Y8FO2s4N-GKoiySkpL03EAMbzetcdK-s
Treba primijetiti i da ova histerija će dobro doći svima onima koji žele sutrašnjicu s ‘pametnim gradovima’ i kamerama za prepoznavanje lica. Kamere će moći pretraživati povijest bolesti svakog na ulici i ‘primijetiti’ da je zaražen. Dakle, koronavirsu kao prethodnica digitalnoj diktaturi. To otvara tržište vrijedno stotine milijarda dolara kojemu je koronavirus dobar drug.

Zagor
Gost
Zagor
11 mjeseci prije
Reply to  Son of Alerik

Baš sam te htio pohvaliti, kad ono, nisi ti!?!?!?

Son of Alerik
Gost
Son of Alerik
11 mjeseci prije
Reply to  Zagor

Treba reći svakako i slijedeće – bez obzira na podrijetlo virusa (kao nešto stvoreno u američkom laboratoriju i pušteno u Kinu, recimo ili da je nastao prirodnim putem ili došao s kometom iz Svemira), što bi mogle biti njegove posljedice – to je vrlo dobro objašnjeno u spomenutoj agendi, tj istraživanju Event 201. Smanjenje BDP-a za toliko i toliko, pad burzi…i slučajno sve to u Kini. Kad ju se ne može poštemo nadigrati, onda može drugačije.
Kad Amerikanci ne bi imali veze s virusom, opet slučajno taj virus čini sve u američku korist, kinesku štetu.
Sad se javljaju i tumačenja kako virus bolje ‘uspijeva’ tamo gdje već postoji 5G mreža. Može biti da je riječ o lažima koje potiču, plaćaju, kontroliraju agencije tipa NSA, CIA, NASA, svejedno kako bi zaustavili kineski 5G. Može biti da je riječ o istini.
Dakle, pitanja poprilično, odgovora malo.

Nekdo
Gost
Nekdo
11 mjeseci prije
Reply to  Son of Alerik

Ima jedan video na netu: Was hat der Corona-Virus mit 5G zu tun?, objavljen prije četiri dana na YouTube ali vidim, da je u međuvremenu skinut. Može se nači drugdje. Ja sam naišao na njega, jer sam onako iz zaj… rekao, sigurno će se netko naći i reći da možda ima neka poveznica između 5g i virusa i počeo tražiti info o tome da li u Wuhanu postoji 5g mreža.
Onako na kratko: U njemu čovjek govori, kako ima možda poveznica, da su radili pokus da li se sa 5g signalom može ubiti čovjeka i onda to zakamuflirali sa korona virusom. Tržnica, prijenos sa životinja, bio laboratorij u blizini, a Wuhan je navodno bio jedan od pilot projekata za uvođenje 5g. O tom projektu piše na nekoj web stranici kineske vlade (poveznica u videu), koju tražilica Google ne izbaci. Isto tako govori o postojećem patentu za korona virus…

https://connectiv.events/was-hat-der-corona-virus-mit-5g-zu-tun

Nekdo
Gost
Nekdo
11 mjeseci prije
Reply to  Son of Alerik

Ima jedan video na netu: Was hat der Corona-Virus mit 5G zu tun?, objavljen prije četiri dana na YouTube ali vidim, da je u međuvremenu skinut. Može se nači drugdje. Ja sam naišao na njega, jer sam onako iz zaj… rekao, sigurno će se netko naći i reći da možda ima neka poveznica između 5g i virusa i počeo tražiti info o tome da li u Wuhanu postoji 5g mreža.
Onako na kratko: U njemu čovjek govori, kako ima možda poveznica, da su radili pokus da li se sa 5g signalom može ubiti čovjeka i onda to zakamuflirali sa korona virusom. Tržnica, prijenos sa životinja, bio laboratorij u blizini, a Wuhan je navodno bio jedan od pilot projekata za uvođenje 5g. O tom projektu piše na nekoj web stranici kineske vlade (poveznica u videu), koju tražilica Google ne izbaci. Isto tako govori o postojećem patentu za korona virus…

h77ps://connectiv.events/was-hat-der-corona-virus-mit-5g-zu-tun

Son of Alerik
Gost
Son of Alerik
11 mjeseci prije
Reply to  Nekdo

Valja poštenja radi spomenuti i mogućnost da je samim Kinezima virus pobjegao iz laboratorija (“Dostupni dokazi najjače potkrepljuju da je virus 2019-NCoV soj cjepiva protiv koronavirusa ili slučajno pušten iz laboratorijske nesreće, možda se laboratorijski istraživač zarazio virusom tijekom provođenja pokusa na životinjama ili su Kinezi provodili kliničke studije cjepiva kod ljudi.”). Možda otud takva reakcija kineskih vlasti koji su odmah u karantenu stavili milijunski grad…
Vjerojatno je najgora opcija da je virus kozmičkog podrijetla. U tom slučaju je stvar puno ozbiljnija. Ostale pretpostavke uključuju igru, igrače, planere – odnosno da netko zna što radi (zato i možemo o farmaciji, Billu Gatesu, ovim i onim zlotvorima, ekonomskim posljedicama, itd). Ovaj muk (nitko nikoga javno ni posredno ne optužuje ni zašto) s jedne strane te medijska histerija s druge (što bi drugo mediji radili nego iskorištavali situaciju koja proizvodi strah i još više straha, to stalno čine) su zasad jedine reakcije.

Dečko sa ulice
Gost
Dečko sa ulice
11 mjeseci prije
Reply to  Son of Alerik

Xxx
Mediji ne šire strah. Mediji, zapadni, mjesec dana šute. WHO je tri tjedna tvrdio da nema opasnosti. Tek sad. Pa i ovdje je post tek danas, kineski Global Times već tjednima samo o virusu piše.
CiA, Gates, biološki rat protiv Kine, i onda protiv svih. Navodno je virus redizajnirao lab u Kanadi.

entoni
Gost
entoni
11 mjeseci prije
Reply to  Son of Alerik

pa kad das vise vlasti nekim zajebantima da gomilaju novac preko drzavbnih aparata onda sta ocekujes da te neko sazaljeva kako bi ti mogao prezivjeti ??? Ove saku ljudi koji gomilaju bogatsva oni trose na svemu kako bi ga povecali a mogli bi da spase ostatka sveta za sat vremena ako hocu al tad ne bi bili oni iznad svega tako je i Japan u dominaciju svojih pameti uvazili americke sizofrenicare bolesnika za sto veceg profita

Lucija
Gost
Lucija
11 mjeseci prije

Kako će ljudi proučavati viruse da ne “prčkaju”?
Jučer članak, stvorili ga u Australiji i – dali svima, nisu patentirali…
No, ima neki puta i malo ” čudnih” stvari…recimo, virus onog Sarsa- isto corona virus,- najjednostavnijim jezikom, malo previše je promjenjen (preveliki % promjene), da bi to bila “prirodna mutacija”.

Btw, koje to posljedice cijepljenja protiv ‘svinjske gripe’ trpi stanovništvo u skandinavskim zemljama?

Stock
Gost
Stock
11 mjeseci prije
Reply to  Lucija

Narkolepsija je najvidljiviji oblik i prva posljedica mas vakcinacije. I relativno dobro dokumentovana.
Ima li drugih posljedica, pokazace vrijeme.

PPP
Gost
PPP
11 mjeseci prije
Reply to  Lucija

Napisah gore poruku, ali vidim da si ti Lucija to već objasnila.

entoni
Gost
entoni
11 mjeseci prije
Reply to  Lucija

pa ne bi mogli prodavati ako ne bi imale nit uzroke na nekim mjestima irus izbije u Kini a cjeli svet kupuje vakcine u slucaju ako Najbolje resenje reketiranja i to u jednoj fondciji ???? cista logika samo lepo spakovana i histericna kad se radi o necijem zdravlju

fićo
Gost
fićo
11 mjeseci prije

Od prvog momenta iskustveno i intuitivno bilo je jasno odakle vetar duva.Dobro je da se to i pobliže razjasni,ali kad su jasni motivi,karakter osumnjičenog i dosadašnja nedela,nije teško zatvoriti krug.

davor
Gost
davor
11 mjeseci prije

Narod je naš povjerovao i da su ruski paraolimpijci vazda nadopingirani, tako da će u ovo oko prisilnog cjepljenja još lakše povjerovat.

davor
Gost
davor
11 mjeseci prije

Inače, koga zanimaju neformalni globalistički razgovori sa gospodinom Gatesom, može ga se sresti u ljetnim danima u Skradinu u konobama ili kafanama.

Spacevoodoo
Gost
Spacevoodoo
11 mjeseci prije
Reply to  davor

Gospodin Gates je u Hrvatsku sa svoojm jahtom počeo dolaziti još prije desetak godina odnosno odmah nakon konsolidacije vlasti u koloniji koja se zove Hrvatska.
Također i gospodin Rothschild je prije nekoliko godina sa svojom jahtom došao u Crnu Goru na kojoj je primio Mila Đukanovića kojeg je gospodin Rothschild od kriminalca Mila preko noći napravio uglađenog zapadnog političara čime je Crna Gora postala jedna od vodećih demokracija na poluotoku Balkanu.

divan
Gost
divan
11 mjeseci prije
Reply to  Spacevoodoo

jak si sa ovo, ‘gospodin’..jos mu se poklon do zemlje i baci cvjece sljedeci put kad bude dolazio..

x@y
Gost
x@y
11 mjeseci prije
Reply to  divan

Spacevoodoo
se klanja svojim demonima tame.. Pročitaj mu koji komentar više pa ćeš vidjet da je sav u mračnjacima. Sve otkačeno i balavo.

davor
Gost
davor
11 mjeseci prije
Reply to  divan

heheh..
nemam mišljenje o Gatesu, samo napominjem da se isti globalisti kreću često među nama ostalim smrtnicima na pristupačnim budžet lokacijama, a ne samo na vip zabavama i Bilderbergu, te ih obogaćujemo nesvjesno skoro svaki dan (primjerice da anketiramo koliko komentatora Logično se služi Windows (Microsoft=Gates) operativnim sustavom – istodobno financira a i sklono je kritici cijepljenja i Gates grupe)
zna se da State Department određuje ideologiju sasvim javno, primjerice da je Kina najveći neprijatelj SAD-a uz Rusiju, a ostali su samo provoditelji i stratezi

Histrion
Gost
Histrion
11 mjeseci prije
Reply to  davor

Tamo ljetuje i Fodor iz dobrojutrohrvatska. Treba ga izbjegavati. Inače, odličan dokumentarac
Hibbeler productions – shot in the dark – preveden na jubitoovom vividlajtaosamosamosam
kanalu.

PPP
Gost
PPP
11 mjeseci prije

Vijest treba pažljivo pročitati jer izgleda da to nisu obični mutirani virusi, nego im je netko mutaciju ubacio u genetski kod, tako da je produžio vrijeme inkubacije za nekoliko puta. Time se zaraza puno više širi jer ljudi za 20 dana mogu tri puta obići svijet.

Nisu Kinezi bez razloga digli paniku zbog gripe, a ni Rusi zatvorili granice. Vjerojatno nešto znaju što obični smrtnici ne.

Možda je ovo samo test.

Komentator
Gost
Komentator
11 mjeseci prije
Reply to  PPP

To je tzv. genetski inženjering, kojim taj virus može biti genetski podešen da nanese više štete ljudima određene tj. druge rase u ovom primjeru se tu radi o Kinezima i na neki način je prilagođen i isprogramiran njihovom genomu, koji se nekoliko razkikuje od našega europskoga i takva mogućnost manipuliranja sa tim korona virusom je sasvim moguća i realna.

Era sa onoga svijeta
Gost
Era sa onoga svijeta
11 mjeseci prije
Reply to  Komentator

Ta mi se ideja stalno vrti u glavi. Bila je info da Ameri rade na skupljanju svih genetskih tipova i da rade na biološkom oružju tako da naprave virus koji će samo jednu grupu napadati.
Ja samo ne mogu vjerovati da ima toliko uspavanih ljudi i ljudi u zabludi koji tako olako gutaju sve naslove bez da imalo mućnu glavom.

GoranZemun
Gost
GoranZemun
11 mjeseci prije
Reply to  PPP

https://twitter.com/ARanganathan72/status/1223320879162986496?s=20
Ako je ovo istina, da je ovo jedini koronavirus sa HIV sekvencama, onda je ovo i odgovor na pitanje, da li je ovo bioterorizam?
Još da se prati trag novca i saznaće se ko je to uradio. Uostalom, tako su rešili i indijansko pitanje.

Alex
Gost
Alex
11 mjeseci prije

Pa ako bude dilemma : metak ili šprica,izbora nema.

eijfvnierfaewfbqewfuqwefwerfwefwe
Gost
eijfvnierfaewfbqewfuqwefwerfwefwe
11 mjeseci prije

Čim crni mediji počnu prekomjerno trubiti o bilo čemu zna se da su stvorova djeca provela u djelo zapovjed tate.

Spacevoodoo
Gost
Spacevoodoo
11 mjeseci prije

Djedovi i očevi današnjih sila tame već desecima i stotinama godina imaju svoje planove za koje mi neznamo, ali ako pogledamo globalna zbivanja kroz povijest onda ovo što se danas događa postaje puno jasnije jer dok mi shvatimo što se točno trenutno događa već se pojavi novi slučaj koji pomoću medika tame preuzima percepcije masa na globalnoj razini i umovi svih tih masa sve više dobivaju značajke pilećih umova, a protiv sindroma pilećeg uma cijepiva nema.

Kujundžić
Gost
Kujundžić
11 mjeseci prije

Admin briše komentare bez valjanog razloga, dabogda te uhvario korona virus

L. R.
Admin
Famed Member
11 mjeseci prije
Reply to  Kujundžić

Poštovani Kujundžić,

Ovo je vaš prvi komentar. Kako onda govorite da smo ga obrisali?

Ako ste promijenili ime, tada vaša žalba nije opravdana i gumica će raditi. 🙂

Ugodno komentiranje.

Mlata
Gost
Mlata
11 mjeseci prije
Reply to  L. R.

S tim famoznim validacijama….dokle to?

Komentator
Gost
Komentator
11 mjeseci prije
Reply to  Mlata

Mlata nisi jedini, komu se to događa. Moraš biti strpljiv i čekati da to prestane!

Mlata
Gost
Mlata
11 mjeseci prije
Reply to  Komentator

Eh…par pametnih komentara napisao, čekao validaciju i ništa!

Mikojan
Gost
Mikojan
11 mjeseci prije
Reply to  Mlata

pa valjda kod se komentatori ne upristoje

Isto Ime
Gost
Isto Ime
11 mjeseci prije
Reply to  L. R.

odgovor u roku od 6 minuta. Admin , odlicno, sjedi 5.

Ive
Gost
Ive
11 mjeseci prije

Ovdjie se znaci radi o CHEMOFARAM WAR, a kao i obicno sva zla na ovom planetu trenutno dolaze iz ZLOCINACKE – RASISTICKE – GENOCIDNE USA.

entoni
Gost
entoni
11 mjeseci prije
Reply to  Ive

i ko bi drugi kad imaju rasisticke predrasude i izigravaju BOGA da bi odredili ko moze zivjeti a ko nesme ??? teske budale sebi vec iskopali rupe i narucile kovcege ??? ja i neznam JEL TO ONI NESTO ZNAJU STO MI NEZNAMO ?

jbg
Gost
jbg
11 mjeseci prije

naučio Bill sa kompjuterima. Izbaciš viruš i prodaješ antivirus. Tipičan židovski amer

Mikojan
Gost
Mikojan
11 mjeseci prije
Reply to  jbg

Na pitanje tko je pravi židov jednom sam dobio ovakav odgovor, onaj koji prodaje kamenje palestincima da gađaju židove.

Gjuro
Gost
Gjuro
11 mjeseci prije

Hvala za clanak. Iz clanaka i linkova se moze razumjet da se tu radi se o globalnoj vjezbi s neopasnim virusom u svrhu globalnog poboljsanja organizacije sluzbi, proucavanja nacina sirenja, kooperacije industrije i vlada te podizanje spremnosti za teoretski mogucu stvarnu pandemiju s nekim puno opasnijim virusom. Napr. U statementu John Hopkins Healt Center za Event201 ( http://www.centerforhealthsecurity.org/newsroom/center-news/2020-01-24-Statement-of-Clarification-Event201.html ) kad se ode malo nize, vidi se ink “Outbreak Observatory” tj. https://www.outbreakobservatory.org/ koji objasnjava o cemu se radi.

Siniša
Member
Siniša
11 mjeseci prije

Jedno vam se provlači LP…čitam da je obustavljena iporuka mobilnih telefona iz Nine za Rusiju, zamislite masovniju obustavu iz straha zbog korona virusa ili neke druge bolesti?

Abe 04
Gost
Abe 04
11 mjeseci prije

A Gej-tsova slika kao da kaže “Ups!”

divan
Gost
divan
11 mjeseci prije

Ovaj Gejts je isto jedan od jahaca Apokalipse, rame uz rame sa Sorosom i ekipom. Sve su to suosnivaci i arhitekti NWO, Georgia Guidestonesa i co. porobljiavanje svjeta.

KUga
Gost
KUga
11 mjeseci prije

Kako kaze poslovica stara: “TKO SE MACA LACA…” a lada kinezi odluce vratiti istom ili slicnom mjerom, veliki brat ve biti u grdnim problemima.

tedi
Gost
tedi
11 mjeseci prije
Reply to  KUga

Hihi,zasto je proglasena u UN pandemija i zatvaranje granica po cijelom svijetu?Izgleda se netko jako boji.Cega,pa mozda bumeranga.

Dejan
Gost
Dejan
11 mjeseci prije

Pitam se gde li je “zdravstveni stručnjak” sa nikom ~neznanje~ da nam lepo objasni šta učiniti u vezi masovne pojave korona virusa na Balkanu. Sigurno je rešenje po njemu da se cjepimo, vakcinišemo jer je to jedini način da sprečimo zarazu… koju su jelte izazvali oni koji bi nas vakcinisali. Da vidimo kakvo će znanje sad prosuti neznanje

Dečko sa ulice
Gost
Dečko sa ulice
11 mjeseci prije

Ovo sve što piše u ovom članku sam napisao prije 4 dana na svom fb, i na matrix world fb. Sve je tako kao što ste napisali.
Virus je početak biološkog rata protiv Kine, a onda protiv svih. Nažalost.
Xxx
Kada ulogam sa meka od svoje djevojke, moji postovi čekaju na vallidaciju. Molim redakciju logično da se očituje, gdje sam pogriješio?
Kada “predviđam”, uvijek napišem da kalkuliram. .
Imam puno toga za reći o ovoj temi što ne znate, ali molim objašnjenje. Čega se bojite?
Moram li mijenjati nick ili vas lijepo pozdraviti?

L. R.
Admin
Famed Member
11 mjeseci prije

Poštovani, vjerojatno netko iz vašeg kvarta ometa naš rad, a koji ima sličnu IP adresu. Pogledati ćemo i javiti.

Josip
Gost
Josip
11 mjeseci prije
Reply to  L. R.

IP adresa se mijenja na dnevnoj bazi. Svi koji su spojeni preko T-Coma ili A1 ima ju ‘slične’ IP adrese jer svaki provider ima pool javnih adresa koje dodjeljuje korisnicima.

imalijosnade
Gost
imalijosnade
11 mjeseci prije
Reply to  Josip

vidis da smo intelektualno duhovno materijalno i egzistencijalno porobljeni.. sta je to taj T-com il A1 uradio da se sto je narodno u porobljivackim rukama nalazi… !? znaci i info mrezu u ‘tvojoj ljepoj nasoj’ drze u svojim rukama. pljuc

toni
Gost
toni
11 mjeseci prije
Reply to  L. R.

lako se da naci koji je to iskrivio samo ako se hoce

Mis
Gost
Mis
11 mjeseci prije

Cije su najvece internet trgovine, tj nije ni to toliko bitno ,koliko odakle najvise robe dilaju te trgovine Amazon,E-bay,Ali-baba/express sve one imaju 80%-100% robe dolazi Kine, ma i vecina onog sto je u Europi,Americi je stiglo iz kine tako neosporno Kina ima najvecu stetu, koliko vidim po narudžbama 1/3 je privremeno odsutna nisu u mogućnosti za kontaktirati i daljnje narudžbe

twix
Gost
twix
11 mjeseci prije

Znači i za ovo su Ameri manje-više krivi i umješali su svoje prste – virus izbije usred Kine, ali ne, ne… Ameri su krivi za sve. Bez uvrede, mislim da “gubite kompas”…

Jagoda
Gost
Jagoda
11 mjeseci prije
Reply to  twix

Naravno da su ameri krivi jer oni su i svjetski policajci i u svemu moraju biti prvi

Ban jelacic
Gost
Ban jelacic
11 mjeseci prije
Reply to  twix

jok bosanci su

Mikojan
Gost
Mikojan
11 mjeseci prije
Reply to  Ban jelacic

uh, evo bana, sad će nas zaraziti sifilisom, begam ulevo

U prolazu
Gost
U prolazu
11 mjeseci prije

Ja znam kako je nastao virus, ali neću nikom reći dok dobro ne plati.

imalijosnade
Gost
imalijosnade
11 mjeseci prije

vidi.. kad ovom jazavcu gledam lik- i baš mi liči na neki zloćudni, mutirajući virusa..

Max
Member
Max
11 mjeseci prije

Hvala Logično sve je istina nimalo ne sumnjam da je ovo maslo urotnika kao i sve dosad.. Ne dajte se ljudi Pa neće valjda ovaj sa slike odlučivati o našem životu i smrti?! Nema on to pravo.

xxx
Gost
xxx
11 mjeseci prije

Kreten je prije par godina izjavio da bi bilo najbolje skinuti jednu nulu od broja ljudi na planeti, znači sve je jasno, Odabrani će imati cjepivo a za ostale game-over.

ANTINWO.HR
Gost
ANTINWO.HR
11 mjeseci prije

Pa jebena Amerika stoji iza toga !Marva američka sotonska

tedi
Gost
tedi
11 mjeseci prije
Reply to  ANTINWO.HR

Da,ali se sada jako boji povratne loptice,zahebano jako.Mislim da bi se najrade u zemlju zakopali.

toni
Gost
toni
11 mjeseci prije
Reply to  tedi

oni ko sto napisah gore da su jos pre godinu dana iskopali sebi rupe po dvoristu i narucile po meri kovcege jer neko im je to sugerirao a sto to oni znaju sto mi neznamo ???

walter
Gost
walter
11 mjeseci prije

Mene to sve podsjeća na seriju”Dvojnik” 🙁

puf
Gost
puf
11 mjeseci prije

Coronaviruses were discovered in the 1960s; the earliest ones discovered were infectious bronchitis virus in chickens and two viruses from the nasal cavities of human patients with the common cold that were subsequently named human coronavirus 229E and human coronavirus OC43.

Za one koji ne razumiju engleski da prevedem: “Koronavirusi su otkriveni u 1960-ima; najraniji su otkriveni virus zaraznog bronhitisa u pilića i dva virusa iz nosne šupljine ljudskih pacijenata s prehladom koji su kasnije nazvani ljudski koronavirus 229E i ljudski koronavirus OC43”.

Na ovaj portal zadnjih mjeseci dolazim da se slatko nasmijem. Vama je sve živo postalo neka teorija zavjere. Nije isključivo da farmaceutski lobi i megakorporacije širom svijeta igraju ulogu u stvaranju virusa i razvoju cjepiva za iste. Samo što vi ovdje naravno nećete spomenuti da svaki taj virus prethodno postoji u nekom živom obliku na planeti. I to kada se spomene još obavezno tu mora doći zli Zapad koji ugnjetava Rusiju, Kinu i njihove saveznike. Možda da napišete neki tekst o sigurnosti hrane u Kini, šta se sve jede u Kini, na koji način se jede. Tona videa o kineskim pijacama mesa gdje sve to stoji danima na toploti, suncu, krv mnogih vrsta pomiješana, često se pri čišćenju ulica miješa i sa deterdžentima, ali se opet prodaje.

Nikakako vama ne zapada za mozak zašto se gotovo nijedan virus ne pojavi i ne proširi masovno u Evropi i sjevernoj Americi? Je li to uvijek zbog zlih Zapadnjaka koji samo gledaju kako će da ugnjetavaju vječnu Rusiju i još vječniju Kinu, ili pak zbog mnogo bolje zdravstvene i sanitarne situacije, kao i pravila o porijeklu i sigurnosti hrane u Evropi? Šta Evropljani jedu, a šta Kinezi jedu?

Pa pobogu, može li barem trunka objektivnosti.

Mucke
Gost
Mucke
11 mjeseci prije
Reply to  puf

Bolesti povezane sa nepropisno obradjenom hranom uglavnom dolaze kao zarazne bakterioloske.Ovdje je rijec o vrsti virusne gripe radi koje su kinezi zatvorili u karantenu 60 miliona ljudi(zasada) a rusi zatvorili granicu prema Kini,ostale drzave pokusavaju izolacijom prema centru zaraze sprijeciti prenosenje virusa i njegovo sirenje.
Pitanje za tebe i ostale koji prepricavaju pisanja nekih portala glasi:Koliko slucajeva ove zaraze ima u Indiji koja je po sanitarnim standardima ispod Kine i takodjer jedu svasta.

puf
Gost
puf
11 mjeseci prije
Reply to  Mucke

Savjet za tebe, ovaj virus se tek počeo širiti u Indiji gdje su zabilježeni prvi slučajevi oboljenja. Tačnije, barem prema zvaničnim podacima virus se proširio do sada u 16 država svijeta. I zamisli baš se za države poput Indije smatra da su najrizičnije, upravo zbog slabe sanitarne i medicinske situacije., te prenaseljenosti To što Indija još uvijek ne bilježi neke veće slučajeve oboljenja, kao ni Afrika, ne mora značiti da u doglednoj budućnosti neće. Čak šta više, ja mislim da je broj oboljelih i umrlih od ovog virusa mnogo viši, a posebno u prenaseljenim državama poput Kine, Indije i slično koje djelimično to kriju, jer bi nastala globalna histerija i haos što nikome ne bi ničeg dobrog donijelo. To je sasvim normalno.

Svijet je prošao mnogo gore viruse koji su pobili stotine miliona osoba u prošlosti. Što zbog boljeg standarda života, što zbog općeg prilagođavanja tijela mi smo na mnoge dosada razvili imunitet, tako da nam nisu više prijetnja. Npr. obična gripa je pobila većinu stanovništva južne Amerike pri direktnom kontaktu sa bijelcima, jer isti nisu imali taj virus prethodno. Crna kuga je virus koji je postojao u državama istočne Azije, ali kada su Evropljani došli u dodir s njim pobio je gotovo polovinu stanovništva Evrope.

Danas se na te viruse djeluje krajnje brzo i odgovorno. To se vidi i u Kini gdje je vlada jako brzo i odgovorno djelovala. U suprotnom bi se virusi poput ovog širili jako brzo. Čak je i u BiH zatvorneo nekoliko osoba u karantinu dok se ne ispitaju i dok ne prođe vrijeme inkubacije. Razlog? Jer su isti nedavno došli iz Kine. Među njima ima i Kineza koji žive u BiH i ostalih domaćih stanovnika.

Isto Ime
Gost
Isto Ime
11 mjeseci prije
Reply to  puf

“”Crna kuga je virus””??? Yersinia pestis je bakterija, dakle kuga nije uzrokovana virusom.

Mikojan
Gost
Mikojan
11 mjeseci prije
Reply to  puf

I pitanje za gospona Puf-a (puf=bordel??) stanje na tržnicama i to ljudi jedu već stotinama godina, kakve veze virus ima sa sanitarnim uvjetima u nastajanju, nisam stručan pa mi objasnite. O uvjetima u Indiji bolje da ne pišemo da nam ne pozli a što je sa domorocima u prašumama amazone, kako oni preživlajvaju sve te nehigijenske uvjete ?

čmrk
Gost
čmrk
11 mjeseci prije
Reply to  Mucke

možda se i dogodi štošta, samo ni vlasti u indiji nemaju pojma a kamoli mi…

Isto Ime
Gost
Isto Ime
11 mjeseci prije
Reply to  puf

A ja mislio da se vodi rat “kontejnerima” na jednoj strani punjaci kontejnera a na drugoj onih koji prezivljavaju pretrazujuci kontejnere.

IVICA
Gost
IVICA
11 mjeseci prije
Reply to  puf

Po tvojoj logici, tu su pogotovu u ugrozi siromašne Afričke zemlje, koje nemaju ni čistu vodu za piće a kamo li za higijenu.
Nisi u pravu, pokušavaš zamutiti vodu jer ako nije domena teorije zvjere, jeste cilj profitiranje od cjepiva a u koje se može ugraditi ( konjugirati) ,SVE I SVAŠTA, jer se kontrola cjepiva, osim na sterlnost ne vrši a nema se što niti kontrolirati, jer cjepiva nisu klinički ispitana, pa se i NE ZNAJU- NUS PIJAVE I NEŽELJENI UČINCI.
E..ali se cijepiti MORA, po zakonu.
I sada ti tvrdiš da je to teorija zavjere a ne zdrava i opravdana sumnja, običnig čovjeka

micica
Gost
micica
11 mjeseci prije
Reply to  puf

sorry puf…pricas gluposti…

Lucija
Gost
Lucija
11 mjeseci prije

Kinezi su pronašli test koji za 15 minuta otkriva je li netko zaražen corona virusom. b92.net, prema rt
“Testu je potrebno između 8 i 15 minuta da pokaže rezultat i trenutno se masovno proizvodi, čak 4.000 primeraka po danu. Međutim, gradska vlast u Vusiju istražuje mogućnosti da se proizvodnja dodatno poveća.”

pera lozac
Gost
pera lozac
11 mjeseci prije

I ja mislim da se radi o masovnoj vakcinaciji koju nam spremaju, veceras je Italija uvela vanredno stanje u vezi korona-virusa.
Nebi se iznenadio da u roku par sedmica pocne prica o masovnoj vakcinaciji.
A sda nesta drugo, “strasni koronavirus” je krenuo pocetkom decembra 2019 i do sada ima oko 10 000 zarazenih i 200 mrtvih, sto je apsolutno nista u usporedbi sa sezonskom gripom, u Italiji se sezonska gripa prati od 42-e sedmice zavrsne godine(2019) do 17-e sedmice dolazne godine(2020), treca sedmica 2020 je imala smrtnost od 228 (dvesto dvadeset osam) ljudi DNEVNO sto ce reci da je samo u periodu 13-19/1/2020 umrlo 1596 ljudi, a od pocetka posmatranja je zarazeno 3 450 000.
O tome niko nista neprica a o “strasnom kineskom virusu” sto je u dva meseca zarazio ogromnu brojku od 10 000 ljudi i ubio 200, o tome nam trube svaki dan po citav dan.
Ovo je ekonomski rat protiv Kine a postoji i sansa da imaju nameru da masovno vakcinisu (potruju) sto vise ljudi, pogotovo u Evropi.
Influenza stagionale 2019-2020: il punto della situazione
Ko hoce da proveri neka samo upise ovo iznad a podatci su iz Italijanskog instituta za zdravstvo.
a link cu postavit u drugom komentaru radi cekannja odobrenja od strane redakcije.

pera lozac
Gost
pera lozac
11 mjeseci prije
Reply to  pera lozac
Oko za oko
Gost
Oko za oko
11 mjeseci prije

Nisu ni Kinezi od juče, nek im odgovore na isti način! Ako ne znaju oni sami, neka nađu i plate nekog ko zna!

Bezuhov
Gost
Bezuhov
11 mjeseci prije
Reply to  Oko za oko

Koliko god izgledalo neljudski i neeticki kinezi moraju uzvratiti za dobrobit covecanstva, bas kao sto uzvraca zasada usamljeni Iran, a kako je Kina dosledna i konzistentna,, ucinice to ciljano uz minimalnu stetu i maksimalan efekt, nadam se.

IVICA
Gost
IVICA
11 mjeseci prije
Reply to  Bezuhov

Neće, Kinezi su pi..ice, pristali su i na sve uvjete trgovinskog sporszuma.

imalijosnade
Gost
imalijosnade
11 mjeseci prije

Ovaj ‘dobrotvorni’ smrad najvise svojih akcija ima u Monsantu, Coca Coli i Goldman Sachsu! sve jasno.

Venera
Gost
Venera
11 mjeseci prije

Ovo je poput kviza tko želi biti milijunaš. Ponuđena su 4 odgovora, onaj odgovor koji prvi padne na pamet je u 99,9 % točan. (bar meni) daje mi zaključiti da je sve ovo gore napisao najbliže istini.Točno tako sam razmišljala i prije ovog članka. Sotonisti i masoni nisu računali da ima dosta ljudi koji mogu prosuditi da iza ovoga stoje oni. 2000 ljudi posjeduje više od 3/4 Zemlje. Populacija siromašnih im”zagađuje prostor”. Ekspanzija Kineza “ugrožava” svjetski globalistički poredak pa je to trebalo nečim zaustavit.

emi
Gost
emi
11 mjeseci prije

Bez obzira na “poreklo” virusa, situacija je idealna za one, koji bi još više stegli kontrolu nad ljudima, sad mogu vježbati kontrolu nad višemilijunskim gradovima..itd, i znate što, to im odlično uspijeva jer nemaju posla sa običnim ljudima-građanima nego sa zombijima, koji su se več davno usrali od straha za svoje “stečeno”. Naravno, da to ovakvi kakvi jesmo i zaslužujemo. Neka vala, bit če toga još puno puno, to je tek početak.

petielement
Gost
petielement
11 mjeseci prije

Sve navedeno je točno i pomno isplanirano međutim nije ni malo bezazleno. Obićno u tako opasnim igricama pojavi se X faktor iznenađenja kojeg niko nije predvidio.Tako će i ovaj puta biti po onoj staroj izreci “Ko se mača laća ,sam od njega strada”.Ovo što se sada događa s Korona virusom u Kini je mala beba spram onoga što će se s virusom događati u SAD-u i to mutiranim.Onda ćete vidjeti što je panika, al tako i treba jer je čovjećanstvu potreban strašan šok da bi se osvjestili i prestali igrati Boga.

Pijaca
Gost
Pijaca
11 mjeseci prije

Ovaj roman nije potreban niti jednom od žitelja RH. Svatko ko je naučio čitati pisati to već zna nakon 2 dana. E, sad je jedna druga priča to što nemamo moć da se branimo. Moć je novac a novac je Bill Getz. Sve do sadašnje krize i epidemije virusa su izazvane namjerno i ni jedan nije prirodnog porijekla.
Krećemo u nove pobjede oni imaju novac i viruse, a mi imamo samo vjeru i Boga.
Puno će vas pomisliti da sam jedan od luđaka, ali nemam izbora. Nezaboravite da je moderno vrijeme isti Bog. Samo se on nije promijenio. Pozdrav svima ma koliko ne vjerovali Bog neka nas čuva. ALI NAJEBUCNILI SMO SVAKAKO OD OVIH SVJETSKI MOCNIKA.

imalijosnade
Gost
imalijosnade
11 mjeseci prije
Reply to  Pijaca

evo ja ti dado plus iako u te nebuloze ne vjerujem vise. al eto neka se i meni smiluje ako zbilja postaji i ova sranja dopusta. a ako postji i ovo sve dopusta onda je za mene jos nekoliko mijuna svjetlosnih godina udaljeniji neho sto sam mislio…

Branko
Gost
Branko
11 mjeseci prije

E da, bilo bi interesantno raspraviti temu po pitanju slobode medija, koji nesumnjivo imaju veliki utjecaj na društveno politički život…A da bi rasprava bila vjerodostojna i konstruktivna, na samom početku trebalo bi raščistiti pitanje kompetencije samog novinara, jer ovako sve samo zbunjuje…

Mikojan
Gost
Mikojan
11 mjeseci prije

Otkud znaš da je Sotona? Tko je to ?

Sveky
Gost
Sveky
11 mjeseci prije

Pa sam Gates je reka (ima već godina) da se radi na DEPOPULARIZACIJI ČOVJEČANSTVA.Ako netko ne razumi što to znači,za njegovu inteligenciju nema pomoći…

Vjekoslav
Gost
Vjekoslav
10 mjeseci prije
Reply to  Sveky

Depopulaciju

David
Gost
David
11 mjeseci prije

Nije ovo ništa novo. Virus (za koji imaju cjepivo) je idealno rješenje za depopulaciju, masovnu kontrolu i stvaranje Novog svjetskog poretka, odnosno otvoreni fašizam i diktaturu. Bill Gates nije nikakav filantrop ni izumitelj (roditelji su mu radili za IBM i osnivali Planned Parenthood) već samo glasnogovornik, predstavnik korporacije znane kao “Ordo ab chao”. Kao što ni Zuckerberg nije ništa izumio već samo predstavlja CIA-in softver zvan Facebook. Sve je samo predstava za debile, a uz pomoć tehnologije (mobitela, televizije i interneta) ionako glupo čovječanstvo se dodatno poglupljuje i pacifizira kako bi lakše prihvatili Novi svjetski poredak i depopulaciju. Tko ne zna o čemu govorim, neka pogleda Georgia Guidestones.

Maksa
Gost
Maksa
11 mjeseci prije

Ako neko to moze izazvati to su Amerikanci ili Englezi, dva najveca zla na svetu.

bubamara
Gost
bubamara
11 mjeseci prije

Farmakomafija prvo truje ljude hranom, a kasnije simptomatskim lijekovima. U 12 godina rada u RH imam par tisuća dokaza da se ljudi ne lijece vec da im se zapravo daju kontraindicirane terapije, a jasni uzroci bolesti besramno negiraju. Necu uopce pisati na koje sve nacine su nas pokusali unistiti. Nemam nikakve sumnje da je ovaj kao i drugi virusi produkt pokvarene farmacije jer oni vladaju svime. Zaboravili ste napisati da je svjetska zdravstvena organizacija upozorila na mogucu par mjesevi prije na epidemiju širih razmjera.

EU GeRnika
Gost
EU GeRnika
10 mjeseci prije

Odličan članak i očekivana tačka gledišta na nastalu situaciju. Svaki biolog i neko ko prati prirodu zna da „prenapučenost“ populacije „u životinja“, dovodi do promena ponašanja „istih“. Svaka vrsta, za normalno funkcionisanje, ima neki minimum životnog prostora. Kada se taj prostor smanji ispod minimuma, sama populacija počne da reguliše svoj broj na veoma drastične načine koji svakako podrazumevaju raspon reakcije od porasta opšte agresivnosti jedinki do toga da majke ubijaju svoje mlade. Ljudska populacija je brojala oko 1.7 milijardi ljudi na početku 20-tog veka. U 21. vek je ušla sa preko 6 milijardi. Sada nas ima 7.8 milijardi „and counting“. Za 30-tak godina će da nas bude oko 10 milijardi. Pregusta populacija je podložna i raznim bolestima. koje lako prerastaju u pandemije. Virusna oboljenja su tu na prvom mestu. Srednjevekovna „crna smrt“ je bila posledica bakterijskih infekcija, a neki čak smatraju i virusnih. To što u članku pripisuju Bilu Gejtsu ulogu svetskog Mefistofelesa može da bude scenario međunarodne zavere Novog svetskog poretka, ali može da bude i oprez bogataša i filantropa, koji sa svoje visoke gomile novca, može da plati moć da predvidi i reaguje na razne izazove na polzu čovečanstva, što je slučaj i sa korona virusom. To, u krajnjem slučaju, nije ni važno za ovu „priču“, jer Bil Gejts nije jedini, a ni najmoćniji „igrač“ u ovom globalnom teatru.
Ako izostavimo tkz. „prirodni scenario“ i malo verovatnu filantropiju moćnih, ostaje nam teorija zavere, koja je svakako zanimljivija i kojom se bavi autor članka, pa ću da nastavim u tom pravcu.
Krajem 90-tih, početkom 2000-tih pojavio se geopolitički pamflet „izvesnog“ ser Roberta Kupera „Postmoderne države i svetki poredak“, gde je moćni i uticajni predstavnik zapadnog političkog establišmenta lepo i jasno napisao njegovo/njihovo viđenje kakav bi trebao da izgleda svet u budućnosti. Kao što je Hitler u svom pamfletu „Moja borba“ jasno napisao šta će da uradi, tako je i Robert Kuper jasno napisao koja su zapadna geopolitička gledišta i šta treba da se radi. Problem je samo što malo ljudi čita, a i među onim malobrojnim koji tako nešto pročitaju, veliki je broj onih koji u to ne veruju. Ipak, evo sasvim malog dela promišljanja tog zapadnog „karijernog diplomate i uglednog geopolitičkog analitičara“, te između ostalog savetnika Toni Blera za geopolitička pitanja, savetnika za ista pitanja u EU, pa čak i „posrednika u pregovorima Beograda i Prištine“.

„… We need to get used to the idea of double standards. Among ourselves, we operate on the basis of laws and open cooperative security. But when dealing with more old-fashioned kinds of state, we need to revert to the rougher methods of an earlier era – force, pre-emptive attack, deception, whatever is necessary for those who still live in the nineteenth century world of every state for itself. Advice for post-modern states: those who have friendly, law-abiding neighbours should not forget that in other parts of the world the law of the jungle reigns. Among ourselves, we keep the law but when we are operating in the jungle, we also must use the laws of the jungle. In the coming period of peace in Europe, there will be a temptation to neglect our defences, both physical and psychological. This represents one of the great dangers for the post-modern state“ [str. 37-38]

Dakle, uticajni kreator zapadne geopolitike je u jednom pasusu opisao sve šta nam se dešavalo, šta nam se dešava i šta će još da nam se dešava. Pošto „ne možemo da poreknemo da postoje fizičke i fiziološke razlike“ među ljudima (neo-rasizam i ponovno nastupanje eugenike), to onima koji su „ibermenši“ daje carte blanche da eliminišu „untermenše“ na način koji im odgovara. Bez griže savesti i samilosti, jer ko će da prolije suzu za „fizički i fiziološki“ inferiornijim delovima ljudske rase. Ovo je bio i Hitlerov osnov za progon Slavjana, Jevreja, Cigana i drugih koji dolaze iz „džungle“ (po ser Kuperu). Povrh svega navedenog, ti kreatori i pobornici podele sveta na one koji zaslužuju da prežive i one koji to ne zaslužuju, su veoma svesni „blagotvornog pročišćavanja“ i „napretka“ koje je donela pandemija „Crne smrti“ u Srednjem veku odnevši oko 60% evropske populacije (procene su, zavisno od izvora od 1/3 do 2/3). Posledice ovog „provetravanja populacije“ su bile pad feudalizma i industrijska revolucija, kao i niz drugih pozitivnih promena, sve do „popularizacije engleskog jezika“. Zapad je dobro zapamtio ovu „lekciju“. Posebno jer je biološki rat nije tom istom Zapadu stran. Uspešno je primenjen za „regulisanje populacije“ severnoameričkih i američkih starosedelaca uopšte, a na našim prostorima 1915., je Austrougarska (čiji nestanak Zapad nikada prežalio nije) „regulisala“ srpsku populaciju na taj način, epidemijom tifusa iz zaraženih i pri povlačenju ostavljenih ćebadi. Očajnička borba malih država i malobrojnih naroda da se udenu u društvo zapadnih zemalja (EU, NATO itd.), možda nije samo želja za pukim ekonomskim prosperitetom, već i pokušaj da se elementarno preživi u nadolazećem Armagedonu. Da se nađu na savremenom Noevom brodu, koji će da ostane na površini kada Zapad „potopi tj. provetri svet“.
Ako se uzme u obzir neonacizam koji u formi „ser Roberta Kupera“ opet dolazi sa Zapada, povraćaj eugenike (što je u osnovu englesko-američka „naučna“ ideja) na scenu posle više od pola veka skrivanja, kao i propast pokušaja unipolarnog sveta po zapadnom diktatu, ekonomski i politički rast Rusije, a posebno Kine, Indije itd., nije nemoguće da nas čeka pokušaj regulisanja geopolitičkih odnosa biološkim putem.
U slučaju ovako eksplozivnog rasta populacije, kao i dramatičnog usložnjavanja geopolitičkih odnosa, značajno „provetravanje“ može da bude kako prirodan, tako i indukovan proces.

Tupko Glupko
Gost
Tupko Glupko
10 mjeseci prije
Reply to  EU GeRnika

Bolje da si sačuvao ovaj post za neki novi članak na sličnu temu.
Na Logicnom komentare vijesti nitko ne čita nakon proteka 25 sati od same vijesti, a kamoli nakon 25 dana.
Osim p(l)aćenika kojima je to posao..

CAN
Gost
CAN
9 mjeseci prije
Reply to  Tupko Glupko

Samo rijetki vide,a ja čitam….staro štivo.

Tim Kunić
Gost
Tim Kunić
10 mjeseci prije

Tih sotonskih elita je tako malo i imaju tako krhke vratiće, a vijaju nas kao stoku. Samo da ne bude prekasno za zamjenu uloga……

templar1
Gost
templar1
10 mjeseci prije

Ovaj kreten je već izjavio da je jedIno rješenje za svijet smanjiti populaciju za jednu znamenku…Pametnom dosta

Irina
Gost
Irina
10 mjeseci prije

Čestitam na članku!

Boris
Gost
Boris
10 mjeseci prije

Sve pohvale redakciji logično.!

netman
Gost
netman
9 mjeseci prije

Dr. Mengele

Vinko
Gost
Vinko
9 mjeseci prije

Sad je i glavni krivac šta Kinezi preustrojavaju proizvodnju pa prave ovoliki biznis sa izradom maski za lice i ostale zaštitne opreme, te ne mogu zadovoljiti potražnju. Vjerovatno da ima udjela u nekim njihovim poduzećima. Prokleti masoni.

Dražen
Gost
Dražen
9 mjeseci prije

logicno.hr sve pohvale za vaše objave u ovo vrijeme histerije, izgleda da jedino vi imate “muda” za ovako nešto .. dok se većina ostalih medija (upravljanih sa viših instanci) služi crnim brojkama pri stvaranju straha, paranoje i nesigurnosti kod populacije.
Svakome tko bar malo kritički promišlja je jasno da je sve ovo orkestrirani scenario. L.p.

Ana
Gost
Ana
9 mjeseci prije

Naravno da je Bil Gejts pustio virus!!! Dišli smo do odgovora! Čovek nije normalan!

Moron
Gost
Moron
9 mjeseci prije

Bill Gates…predvidio prije 5 godina globalne probleme covjecanstva i to one vezane za prijetnju virusima i bolestima….
Zasto to nije predvidio 1985 da ce globalna prijetnja pandemijom biti u tada narednih 10 godina?…i tada su valjda ljudi znali za viruse….Lako je biti prorok kad imas joystick covjecanstva!

Dragan
Gost
Dragan
8 mjeseci prije

Još sam ja bio umislio da je Bil Gejsts neki nadareni naučnik (a one je samo nasledio milijarde od oca) a on je kvazi- filantrop (uloži 100 000 000 dolara a onda uzme silne milijarde. Ko garantuje s obzirom da on preti da ostane samo milijarda ljudi da on ne ubrizga neku vakcinu načipovanu i onda vas samo isključi od života. On je “stručnjak” za vakcinu i to već radi preko 20 godina , nekažnjeno. Zajedno sa milijarderima tipa Soroš ide po svetu i seje smrt (i sad bi u Africi ali su izgleda postali imuni na koronu). Ovo je direktan udar na Trampa. Trampu svaka čast on je kao Don Kihot i ako rasturi glupog Bajdena i udruži se sa moćnim Putinom i razvale milijardere (pokupe im milijarde i razdele oštećenim u ratovima. Najgrore da su pod uticajem i svi evropski korumpirani lideri. Ukoliko dobije Tramp možda svet bude i neko bolje mesto za život. Zašto to kažem? Setimo se Kenedijevih koji su svi pobijeni. U svakom slučaju je razobličio Ameriku kakvu znamo i njihove odvratne medije i pokazao kakvi su Amerikanci seljaci. Ali, ako dobije vratiće Ameriju amerikancima

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.

Izbornik