Centrometal d.o.o. Macinec

Centrometal d.o.o. Macinec, Hrvatska
0
0

Tradicionalna marljivost međimurskog čovjeka, svestrana suradnja sa znanstvenim institucijama, posebice Fakultetom strojarstva i brodogradnje u Zagrebu, rezultirali su posljednjih godina značajnom ekspanzijom tvrtke, koja danas zapošljava preko 200 djelatnika, ima svoj vlastiti razvoj temeljen na domaćoj pameti, centar za izobrazbu, ispitnu stanicu, moderan tehnološki park i razgranatu servisnu službu.

Kvalitetan proizvod, učinkovito iskorištenje energije, zaštita okoliša i nadasve zadovoljan kupac, osnovna su misao vodilja tvrtke Centrometal danas. Ova filozofija prisutna je od razvoja, proizvodnje, korištenja i održavanja Centrometalovih proizvoda, pa do izobrazbe djelatnika i suradnika tvrtke.

Kada bi kojim slučajem vratili vrijeme unazad, imali bismo pred sobom pedesetgodišnju tradiciju gradnje toplovodnih kotlova, uz gotovo jednaku tako dugu tradiciju ostalog dijela proizvodnog programa.

Na samom začetku 1965. godine, gospodin Karlo Zidarić otvorio je obrtničku radionicu za montažu i održavanje sustava centralnog grijanja. Tim iskustvom zakoračili su u svijet razvoja i konstruiranja, koji su 1990. godine implementirali u novonastalu tvrtku Centrometal d.o.o.

Danas tvrtka Centrometal d.o.o. uporno gradi svoj put u sam vrh hrvatskih proizvođača termotehničke opreme. Naglasak kod razvoja stavljen je na opremu koja koristi obnovljive izvore energije (drvo, palete, sječku, sunce…) čime se tvrtka aktivno uključuje u zaštitu okoliša te učinkovito iskorištenje energije.

Proizvodnja u tvrtki Centrometal d.o.o. odvija se na modernim strojevima i uređajima, čime se osigurava kvaliteta i slijedivost. Proizvodnja opreme iz nehrđajućeg čelika odvojena je od ostale proizvodnje, kako bi se zadovoljili zahtjevi koji se na ovakvu tehnologiju postavljaju. Stalnom modernizacijom strojnog parka povećavaju proizvodne kapacitete, olakšavaju rad i osiguravaju stalnost kvalitete proizvoda, a sve u cilju zadovoljenja kupaca.

CentrometalKarlo Zidarićpelettermotehnička oprema
Pretplatiti se
Obavijesti o
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.