Hrvatski startup s američkom adresom odlazi na najveću konferenciju na svijetu

Top Digital Agency Sparc.me

Top Digital Agency, jedan od najperspektivnijih američko-hrvatskih startup-a, u subotu odlazi u San Francisco kako bi se predstavio pred svjetskim tehnološkim stručnjacima. Preko 10.000 sudionika od 5. do 7. rujna proći će kroz ovogodišnju konferenciju TechCrunch Disrupt, a svima je cilj pronaći investitora koji će njihovu ideju pretočiti u milijunski posao.

Inače, Top Digital Agency izborio je ulazak na TechCrunch Disrupt pobjedom na najvećem europskom natjecanju za startupe “Spark.me”. Predstavili su svoju platformu koja nudi digitalnim agencijama transparentan način natjecanja za projekte neovisno o veličini, lokaciji i financijskoj snazi te pruža kompanijama brz i efikasan put do pravog partnera kroz standardiziran i nepristran način pitchanja.

Osnivač tvrtke je Goran Deak, stručnoj javnosti poznat preko digitalne agencije ForgeBIT koju je osnovao prije platforme.

O platformi Top Digital Agency:

Top Digital Agency je platforma posvećena spajanju tvrtki s digitalnim agencijama koje nude odgovarajuće usluge, neovisno o tome u kojem se dijelu svijeta nalaze. Svrha TDA je ponuditi agencijama transparentan način natjecanja za projekte neovisno o veličini, lokaciji i financijskoj snazi te pružiti kompanijama brz i efikasan put do pravog partnera kroz standardiziran i nepristran način pitchanja. Trenutno se na platformi nalazi preko 1500 svjetskih agencija u više od 40 digitalnih usluga iz više od 100 zemalja.

O konferenciji TechCrunch Disrupt:

TechCrunch Disrupt jedna je od najvećih konferencija za startup-e, tvrtke koje tek počinju svoj put na tržištu. Nastao iz istoimenog portala, Disrupt okuplja vodeća imena tehnološkog napretka i startup scene. Od tehnoloških stručnjaka i poslovnih mogula do svjetski poznatih osnivača i vodećih investitora – popis sudionika prepun je poslovnih uspjeha koji žele podijeliti svoja otkrića i put do uspjeha.

najnoviji najstariji najviše ocjenjeniji
Obavijest
Jag bor i Sverige
Gost
Jag bor i Sverige

Čestitke kolegama i sretno u San Francisku. Preporučam i prijevod vaše web stranice te dostupnosti platforme na kineski (mandarinski ili kantonski ) jezik putem digitalne agencije Coborg Tech. http://www.coborgtech.com

Zare
Gost
Zare

Ovo je totalno neljevicarsko i nesocialisticko, logicno sram vas bilo 😀

Umpah Pah
Gost
Umpah Pah

Najvece konferencije,bez konkurencije,Kina!
Najmanje Mali?
Pichanje do besvijesti?

POVEZANE VIJESTI

Izbornik