10 mrtvih i 49 ranjenih u granatiranju bolnice u blizini Damaska

Damask - Sirija
16 komentara

Napadi terorista na glavni grad Sirije se intenziviraju. Samo u ponedjeljak, pri granatiranju bolnice u predgrađu Damaska ​ubijeno je 10 osoba. U 10 dana 272 rakete i granate su ispaljene na glavni grad, javlja Ruski centar za pomirenje sukobljenih strana u Siriji.

Ekstremisti su u ponedjeljak napali vojnu bolnicu Tishreen u Dahiyat al-Asadu, predgrađu Damaska, što je rezultiralo velikim brojem poginulih. Prema informacijama Ruskog centra za pomirenje strana u sukobu, u napadu je život izgubilo deset osoba, a 49 ih je ranjeno.

“5. ožujka, tijekom granatiranja Tishreen bolnice, deset je osoba poginulo, a 49 ih je ranjeno”, rekao je Yuri Evtushenko, šef Centra.

Napad je jedan u nizu napada terorista iz istočne Ghoute, predgrađa istočnog Damaska, kojeg su zauzele ilegalne terorističke formacije. Samo u posljednjih 10 dana glavni grad Sirije pretrpio je veliki broj udara granata i raketa.

Pretplatiti se
Obavijesti o
16 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Čađo
6 godine prije

Hajde da mi neko pokusa logicki i sa nekim smislenim argumentima objasni tu istocnu Ghoutu. Oni su već godinama u okruženju i prostiralli su se na povrsini od 15 x 15 kilometara. Kako oni uspjevaju prezivljavati godinama? Odakle im voda, hrana, municija, oružje? Kako to da se broj boraca u okruženju ne smanjuje a ratuju 5 godina? Nemaju ni avijaciju da im izbaci stogod. Znaci ako im nestane bilo sta od strateskih resursa (voda, hrana, municia, oružje, borci) oni su prisiljeni ili umrijeti ili se kolektivno predati. Ja znam da u svakom ratu postoji sverc ali boga mu 4 da se oni 5 godina drže i *ebu cijeli glavni grad to mi ne ide u glavu. Ta enklava po ničem ne može biti samoodrživa.

Molim vas pojasnite mi ovo jednom za svagda, ovo mi je misterij godinama, a sirijski sukob pratim aktivno skoro pola desetljeca.

fbslo
6 godine prije

Vjerovatno prva pogođena bolnica u Siriji, za koju postoji snimka ili fotka..

Alex
6 godine prije

Nigdje ni rijeci u medijima naših zapadnih partnera, bar ja nisam mogao naći.

Zvrk
6 godine prije

To je tamo sasvim poviše bojišnice. Meni ovo liči na posljednje trzaje…

Crodaemon
6 godine prije

Al postoje legalni i ilegalni teroristi? 🙂

PeroDD
6 godine prije

Pa ne izgleda mi Assadov Damask nešto razrušen…..

partneri
6 godine prije

pa dobro, zar nije Putin slavodobitno vristao da je rat zavrsio……

https://www.youtube.com/watch?v=4wYupw437d8

Zadranin
6 godine prije

Hebote, pa nigdi drugo nema o ovome, samo na Logično.

Pitanje za sve druge medije: mamu vam hebem, jel vi prenosite vijesti koje se dogode, ili, samo one koje smijete prenosit?

Mislim, znam ja već odgovor, zato vam i hebem mame.

Pljuc.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.