Alain Marsaud: “Francuske državljane koji ratuju u Siriji potajno likvidiramo na licu mjesta”

Alain Marsaud - Sirija
21 komentar

Bivši šef Antiterorističkog odjela Francuske i poslanik Alain Marsaud, uz veliko iznenađenje novinara, iznosi informacije koje se ne mogu često čuti u medijima, a koje su vezane za državljane Francuske koji se bore na strani terorista u Siriji.

Novinar: Zabrinuti smo za ljudska prava terorista koji se vraćaju, kao i za prava njihovih obitelji. Istina malo manje smo zabrinuti za prava žrtava. Vi ste netko tko je dobro informiran. Jesmo li iza pozornice malo manje naivni ili ne? Postoji li nešto što vidimo i ono drugo što ne vidimo?

Alain Marsaud: Mislim da ste dotaknuli nešto vrlo bitno. Slušam naivne priče onih koji tvrde “Da se radi o dobrim ljudima (teroristima) koji se trebaju vratiti kući. Kako im Francuska treba oprostiti. Što se tiče djece ovih terorista, pitanje je radili se o djeci ili ne?

Međutim postoji realnost na terenu. Realnost je takva da trenutno vršimo čišćenje. Čistimo naše državljane na licu mjesta jer predstavljaju opasnost za našu zemlju. Stvari su već za vrijeme predsjednika Hollande bile jasne, ali sada za vrijeme predsjednika Macrona su puno jasnije. Predsjednik Macron nije naivan glede ovog problema i čini sve u suradnji s lokalnim partnerima da se građani Francuske, koji su otišli u Siriju, ne vrate. Naši partneri na terenu su Kurdi, Amerikanci ali i sirijska vojska predsjednika Assada koga “ne volimo”, a koji nam pomažu pri tome.

Novinar: Što to znači da se ne vrate?

Alain Marsaud: To znači da ih likvidiramo.

Novinar: Likvidiramo ih na licu mjesta?

Alain Marsaud: Da!

Novinar: To se ne govori javno.

Alain Marsaud: Ne, ne govori se, ali vam ja kažem. Sve činimo da se nitko ne vrati u Francusku.

Alain Marsaud je netko tko nema dlake na jeziku. Zapad smatra odgovornim za zlo koje je zadesilo Bliski istok. Otvoreno govori da Francuska i njeni partneri prodaju oružje koje završava u rukama ISILa. Iako su im ove činjenice poznate, novinari se “iščuđavaju”.


Prijevod je slobodnog stila za lakše razumjevanje.

Alain Marsaudpovratnici
Pretplatiti se
Obavijesti o
21 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Alex
6 godine prije

Samo tako Alain… nisam siguran koliko je pametno ići tako javno, ali sad je gotovo

igi
6 godine prije

…a suđenje,a odvjetnici,,a svjedoci , a dokazi – gdje je pravomoćna presuda…..eh taj demokratski zapad koliko je samo tito bio ispred njih još tamo 45,

Mercury
6 godine prije

To jednostavno nije istina bez obzira što on rekao. Jer da je tome tako, ne bi ISIL odšetavao iz Kurdskih područja niti bi mijenjali zastave sa SDF-om. Vijedli smo da čak vrijedi Ženevska konvencija za njih (naravno, to je bio samo izgovor da ih se ne ubije jer su planovi bili drugačiji).
Tako da je ova njegova izjava teški smijeh.

Nena
6 godine prije

Kakvo licemjerje, ne mogu da vjerujem

Zvrk
6 godine prije

na tren sam pomislio da je to Mersault.

Anon
6 godine prije

Nesto mu ne vjerujem. Prije ce biti da ih ko Britanci amnestiraju i stite ukoliko prihvate da suradjuju sa tajnim sluzbama.

Crveni Komesar
6 godine prije

Kupuju poene Makronu cupajuci ih iz desnicarskih partija.

On se resava imigracije na takav nacin. Naravno niko to nece priznati, ali ovakav intervju to podsvesno afirmise, iako je sve sto je ovaj covek rekao laz, sve se svodi na isto.

ZЪVЪNIMIRЪ
6 godine prije

osudit glupana

ZЪVЪNIMIRЪ
6 godine prije

drugim riječima ubijaju ih naši saveznici jer mi nismo bili sposobni izabrat stranu ko u2ww kad su se ušlepali pobjednicima i još beru vrhnje za razliku od pokojne juge

Ana
6 godine prije

Da, i?

davor
6 godine prije

To su francuski državljani a la Legija stranaca, dakle postanu preko noći državljani a i prestanu biti preko noći. Isto kao i američke Legije Stranaca tipa Al Nusra Front i razne sirijske “opozicije” koje su na plaći Pentagona a šeću se europskim i američkim aerodromima kao po kafićima naravno uz blagoslov i nadzor izraelskih security timova.

tedi
6 godine prije

Plasi teroriste da ce ih pobiti i salje poruku da predu u Asadove redove.Jednim udarcem dve muhe,pomaze ovom javnom tvrdnjom Makronu a ujedno ne zele teroriste sa PTSP , da im daju mirovine i ljecenje.Niste odradili nista i nista vam ne damo.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI