Bashar al-Assad: “Trump je najbolji predsjednik kojeg je Amerika ikad imala”, evo i zašto…

Bashar al-Assad - Rusija
75 komentara

Za sirijskog lidera Bashara al-Assada, Donald Trump je najbolji predsjednik kojeg su Sjedinjene Države ikad poznavale, jer je otvoren i ne krije svoje ciljeve.

Donald Trump je najbolji predsjednik u povijesti SAD-a jer otvoreno iznosi svoje ciljeve, poput spremnosti da preuzme kontrolu nad naftnim poljima, rekao je sirijski predsjednik u intervjuu za sirijsku nacionalnu televiziju.

“On nije najbolji zbog dobre politike, ali zato što je najtransparentniji, otvoreno govori: “treba nam nafta”, “Želimo se riješiti toga i toga”, “tražimo uslugu za koju nudimo novac”. To je politika Sjedinjenih Država. Što može biti bolje od iskrenog neprijatelja?”

Sudeći prema njegovim riječima, američki predsjednici su i dalje zločinci koji ponekad dobivaju Nobelovu nagradu za mir, kada u stvari služe interesima lobija.

U istom je intervjuu Assad izrazio sumnju u smrt al-Bagdadija koju je 27. listopada najavio Donald Trump, a 31. listopada potvrdio ISIL. Prema njegovim riječima, Washington još nije pružio dokaze o smrti ovog teroriste. Američki predsjednik je također rekao da su američki vojnici eliminirali potencijalnog nasljednika al Bagdadija, ali nije naveo njegovo ime; ni mjesto gdje je ubijen.

Iskrenost
Pretplatiti se
Obavijesti o
75 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Arapci imaju naftu i plin
4 godine prije

Tramp ce dati kontrolu nad naftnim poljama Arapcima

čitalac
4 godine prije

Da, bolje iskren neprijatelj nego lažni prijatelj.

Milance iz Ceske
4 godine prije

proces upravljanja na bliksom istoku i siriji,blizi s ekraju..polako se liberalisti po svijetu i americka elita kolju međusobno,prijete Trumpu raznim donosenjima zakona kao juce,a u stvari otpisuju sami sebe da nisu niti svjensi.Jučerasnja odluka raznih demokrata u USA i impeachment Donalda Trumpa,znaci da dolazi do finalnog boja.Nespameti se americka drzavna elita i pojedinci,mogla bi zima biti jako vruca za amerikance.Globalciki ceim realizirati građanski rat u kojem ce se ta elita sama ugusiti..blbci ostaju blbci,nikad da se dođu pameti..da je novo doba,da su novi globalni centri u svijetu i americka drzavna elita nije niti svjesna d aje otpisana za sva vremena.

Slavonac
4 godine prije

Staste zinuli vi anti Americki nastrojeni.Presjednik,koji ima karakter i viziju.Samo on nije popularan u fasisticko liberalnom svjetu.Dok je njega i Putins,nema straha za vjeru ,obitelj i naciju.

Sparkling
4 godine prije

Primjecujem mnogo sarkazma u Asadovim izjavama.

....
4 godine prije

Zamolio bih nekog da mi objasni USA logiku. “Ubiju” al-Bagdadija projektilom, onda trose resurse da istog iz rusevina izvuku da bi ga bacili u more ( objašnjenje je da nezele napravit mucenika od njega, sto vec jesu samim ubijanjem istog). Po izjavi istih ugrozavaju zivot svojih vojnika da bi izvukao les iz rusevina(ima jednostavnijih nacina da se izvuce i eliminira), da bi ga nakon toga bacili sa broda i davali izjave da je ubijen …….

Mate
4 godine prije

😂

burt
4 godine prije

Assad je ratni zločinac i obična figura pod kontrolom IRGC-a, zato i propagira stavove IRGC-a da država Izrael ne postoji, on ne vodi samostalnu politiku jer su u igri strani faktori, opet priča stare teorije o vraćanju cijelog teritorija pod njegovu kontrolu i nudi jedinu opciju koja je bila i prije tj. njegova diktatorska vlast na cijelom teritriju bez davanja ikakvih ustupaka Sunitima i Kurdima osim nekakve amnestije koja ionako ne znači ništa jer Assadove institucije nisu demokratske institucije koje bi nešto garantirale, svjestan je da bi u slučaju federalizacije Sirije to bio njegov politički kraj a bio bi optužen za ratne zločine ubijanja civila i korištenja kemijskog oružja, ali postoje protivnici Assada i IRGC-a na globalnoj razini koji mu neće dozvoliti da vrati kotač povijesti unazad i zato je svaka bitka u Siriji sada presudna jer više nema uzmaka, Trump je gledao na ekranu kako Bagdadija hvataju iz neke… Čitaj više »

Max
4 godine prije

To i ja cijenim ovaj barem kaže istinu.

Venator
4 godine prije

E sad, prvo ga pohvali, a onda sumnja u njegovu izjavu o smrti šefa kozoj*ba.
Kozoj*bi su javno priznali smrt i odabrali novog vođu. Bit će da su ga ipak Ameri ucmekali..
..ili izrežirali smrt i sakrili ga.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.