Bio-laboratoriji pod vodstvom SAD-a u Ukrajini grade biološko oružje za ciljanje određenih etničkih skupina nakon što su prikupili DNK od Rusa

Biohemijsko oruzje - Ukrajina
108 komentara

Je li Pentagon trošio nebrojene milijune američkih dolara poreznih obveznika na izradu biološkog oružja specifičnog za rasu u Ukrajini? Ministarstvo obrane Ruske Federacije kaže da ima dokaze da tako misli.

U nedavnom priopćenju, Igor Kirillov, čelnik postrojbi za nuklearnu, biologiju i kemijsku zaštitu ruskih oružanih snaga, otkrio je da vojno-industrijski kompleks Sjedinjenih Država ne provodi samo “eksperimente” u vezi s koronavirusom šišmiša u Ukrajini, prema otkrivenim dokazima, ali također pokušava razviti biološko oružje koje selektivno cilja na određene etničke skupine i sve to pod krinkom “istraživanja”.

“Dostupni dokumenti potvrđuju brojne slučajeve prijenosa bioloških uzoraka ukrajinskih državljana u inozemstvo”, rekao je Kirillov. “S velikim stupnjem vjerojatnosti možemo reći da je jedan od zadataka Sjedinjenih Država i njihovih saveznika stvaranje bio-agensa koji mogu selektivno utjecati na različite etničke skupine stanovništva.”

Kao što smo izvijestili, Pentagon je upravljao bio-laboratorijima diljem svijeta, uključujući i Ukrajinu.

Prema Kirillovu, oko 350 krio-kontejnera napunjenih uzorcima krvnog seruma prebačeno je iz Centra za javno zdravstvo Ministarstva zdravlja Ukrajine u referentni laboratorij za zarazne bolesti australskog instituta Doherty. To je učinjeno pod izlikom utvrđivanja titara antitijela.

Rusko Ministarstvo obrane dobilo je dokumente koji potvrđuju da ovo visokorizično biološko istraživanje u Ukrajini, zapravo, vode Sjedinjene Američke Države. Kirilov je rekao da dokumenti pokazuju da je ovo istraživanje financiralo Ministarstvo obrane SAD-a.

Zamjenica državne tajnice Victoria Nuland potvrdila je postojanje ukrajinskih bio-laboratorija

U nedavnom svjedočenju pred Odborom za vanjske poslove Senata, podtajnica Victoria Nuland priznala je da ti bio-laboratoriji postoje, iako se pobrinula da ih nazove “istraživačkim” objektima, niti jednom ne spomenuvši riječ biološko oružje.

Kirillov je rekao da je Nuland, međutim, “neizravno” potvrdila da SAD zapravo sudjeluje u ukrajinskim biološkim istraživanjima kada je izjavila da je Washington, “zabrinut” oko toga da Rusija preuzme te bio-laboratorije.

“Biološka istraživanja financirana od strane SAD-a u Ukrajini, prema Kirillovu, uključivala su projekte ‘UP-2, UP-9, UP-10, usmjerene na proučavanje patogena antraksa i afričke svinjske kuge’”, izvijestio je InfoWars.

“Projekt UP-4, posebice, navodno je bio u razvoju u laboratorijima u Kijevu, Harkovu i Odesi i bio je planiran do 2020. godine.”

Kirilov je također rekao da je Pentagon pokazao interes za vektore insekata koji su sposobni širiti opasne zarazne bolesti. Više od 140 kontejnera napunjenih ektoparazitima iz šišmiša, uključujući buhe i krpelje, uhvaćeno je i prebačeno iz biološkog laboratorija u Harkovu, istaknuo je.

“Prema dostupnim informacijama, Amerikanci su već uspjeli evakuirati većinu dokumentacije iz laboratorija u Kijevu, Harkovu i Odesi, uključujući baze podataka, bio-materijale i opremu u Lavovski istraživački institut za epidemiologiju i higijenu i u američki konzulat u Lavovu. “, dodao je Kirilov.

“Moguće je da će dio kolekcije biti premješten u Poljsku.”

Bio-laboratoriji u Gruziji, dodao je Kirillov, također rade na projektima koji uključuju šišmiše kao nositelje biološkog oružja. Ovo je velika sličnost s onim što se događalo na Institutu za virusologiju u Wuhanu (WIV) u Kini, za koji se vjeruje da je izvor korona virusa iz Wuhana (COVID-19).

Ruski general bojnik Igor Konašenkov izrazio je sličnu zabrinutost zbog ukrajinskih bio-laboratorija, upozoravajući da tamošnji projekti financirani od strane SAD-a uključuju korištenje koronavirusa šišmiša koji se mogu širiti divljim pticama koje migriraju između Rusije, Ukrajine i drugih zemalja.

Tiskovna tajnica Bijele kuće Jen Psaki je u međuvremenu sve to demantirala, tvrdeći da je “besmisleno”.

“To je vrsta operacije dezinformiranja koju smo više puta vidjeli od Rusa tijekom godina u Ukrajini i drugim zemljama, a koje su razotkrivene, a kao primjer vrste lažnih izgovora za koje smo upozoravali da će ih Rusi izmisliti.”

bio laboratorijeBio oružjeDNKSADukrajina
Pretplatiti se
Obavijesti o
108 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Vendetta
2 godine prije

Ha vidite nisu sigurno skupljali toliko DNK bezveze, sada postoje razno razne teorije zasto su to prikupljali jedna od njih je ova, druga je da imaju neku tehnologiju koja moze ciljati strogo određeni dnki tako bla bla…Kako bilo da bilo znamo da sigurno to nisu radili iz brige i dobrobiti za nas kao drustvo tako da nesto planiraju svakako. Nazalost sam im i ja dao svoj dnk u 2 navrata

Bob Rock
2 godine prije

OTPOR američkoj hegemoniji!
OTPOR američkom imperijalizmu!
OTPOR širenju NATO pakta i promoviranju neoliberalne političko/socijalno/gospodarske doktrine!
Mali narodi će postati sluge na ovoj planeti!

2 godine prije

Tačno!
I to se je znalo več od onog javnog raspisa CIA-e, koja je nudila pare naivcima, da daju DNK.
A kad malo dublje poznaješ saznanja o nekim bolestima, koje su genetski, zavisno or rase,uslovljene, onda postaje sve jasno.
I samo jedna država na svijetu, za održavanje svojeg načina života, hegemonije, nema skrupula.

Hrvat
2 godine prije

Kako vi brijete to je čudo jedno

NeBudiOvca
2 godine prije

Postoje dvije opcije. 1. Da je Putin u službi iste one globalističke oligarhije kao i njihove zapadne marionete. Da je ovaj rat dogovoren kako bi se skrenula pažnja sa dvije godine korona tiranije, genocida koje su vlade provodile nad vlastitim narodima, kako bi se izazvale nestašice, glad i ukratko kako bi se nastavio put prema najavljenom velikom resetu. 2. Da je Putin pokrenuo oslobodilački rat protiv zločinačke globalističke oligarhije. Ovdje neki komentatori zastupaju jednu, a neki drugu od gornjih opcija. I za jednu i za drugu mogućnost postoje izgledi da je točna, s tim da su za jednu od njih po meni izgledi osjetno veći. Medjutim ne postoji nikakva, ali bas nikakva šansa da su Biden, Trudeau, Macron, Draghi, Merkel, Soros i svi ostali koji se pridružuju trenutnoj anti ruskoj histeriji na strani dobra, pa kada su svi ti zločinci zajedno na jednoj strani, ja ću ako ništa bar poslušati… Čitaj više »

Lucija, prva
2 godine prije

Nije potrebno.
Dovoljna su saznanja iz 2016. i 2018.

A tek sada…

strava
2 godine prije

facebook.com/watch/www.dshv.mil.gov.ua/

strava
2 godine prije

facebook.com/watch/www.dshv.mil.gov.ua/

Lucija, prva
2 godine prije

Evo, primjerice, kako je Katar napravio studiju genima za svoje, možete c/p ako vas zanima godina… “…Qatar Genome combines whole genome sequencing data with comprehensive phenotypic resource collected at Qatar Biobank, … By performing detailed assessments of genetic variants across the whole genome in 6,218 individuals, comprising data from 45 clinically relevant traits, this study identified about 300 independent genetic signals. Some of these signals were predominantly found in the Qatari population. This observation was then confirmed in a further 7,768 subjects from QF’s Qatar Biobank… The study also shows that findings from genetic studies in European populations don’t translate well when applied to our population in the Middle East. —— Indigenous Arabs are direct descendants of humans who migrated out of Africa, before others continued on to colonize Europe and Asia, … Diabetes, for example, affects about 22 percent of the Qatari population… ——- Nova metoda. Čini mi se da su je razvili… Čitaj više »

Nena
2 godine prije

Ja sam ovo pročitala i u štampi tačno pre 3 godine gde je Putin izjavio da se pravi etničko oružje i da su u americi pokušavali da uzmu dnk od Rusa koji tamo žive i rade

Ja to onako
2 godine prije

Genocidni NATO vasisti i dalje nanosi zlo covecanstvu ove prelepe planete koja bi puno lepsa bila da nema ove nazi-fasisticke organizacije.

Nena
2 godine prije

A koji li je tvoj IQ ???

Hubert
2 godine prije

Pa samo idiotima i naravno fasistickim zlikovcima nije jasno da je ovo maslo ujaka Sema, ostanite i potonite zajedno sa njima , IDIOTI!!!

Stipe
2 godine prije

Mic po mic i sve ce izac na vidjelo

2 godine prije

Kako reče Nebudiovca, postoje dvije moguće uloge Rusije u ovom Svjetskom ratu. Kažem Rusije, a ne Putina. I kažem Svjetski rat, a ne ovaj, na Ukrajinu, ograničeni rat. Dakle, Rusija sa cijelim Svijetom, ili Rusija protiv cijelog Svijeta. Šta, pri tome, mislim? Korona je pokazala i dokazala da je cijeli Svijet “ugrožen virusom” od kojeg dokazano umire manje ljudi nego prije 10 godina. Dvije godine gotovo cijeli Svijet, a pogotovu tzv Zapadni, teroriše svoje stanovništvo raznim mjerama “zaštite” protiv tog opakog “virusa”, izmišljaju se “asimptomatski pacijenti”, a sve u cilju širenja panike i straha od “nevidljivog neprijatelja”. Istina, Rusija nije zvanično imala mjere kao recim Francuska ili Australija, ali nije se ni posebno bunila protiv narativa koji je dolazio iz WHO i Zapada. Taj “rat” kulminira utrkom u proizvodnji “lijeka” koji će pobjediti tog opasnog neprijatelja. I pronadjen je u vidu “vakcine”. Za veoma kratko vrijeme, prvo Rusija pa onda… Čitaj više »

Detektor
2 godine prije

Gotovo je nemoguće kreirati bolesti koje će selektivno pogađati određene etničke skupine jer etničke skupine nisu genetski jedinstvene i nemaju jedinstvene biološke karakteristike. No ovdje se očigledno radi o završnoj fazi dugogodišnjeg hibridnog rata koji se vodi protiv bijele rase. Nakon što su višedesetljetnim dresiranjem i ispiranjem mozgova, kao i raznim kemijskim dodacima u hrani i piću germanska i romanska skupina bijelih naroda u tolikom obimu i broju degenerirale da su praktično, iako još brojne, neutralizirane, sada je došao red i na treću veliku bijelu grupu naroda – Slavene. Jer kad eliminiraš i neutraliziraš još i Slavene preostaje samo još nekoliko malih bijelih naroda koji zajedno imaju manje stanovnika nego Kalifornija. Slaveni su sticajem povijesnih okolnosti ostali pošteđeni zapadnjačkog procesa degeneracije a pokušaji da se to zadnjiih 20-30 godina ubrzano provede nisu baš uspjeli pa se krenulo iz dva smjera. Prvi je što je više moguće međusobno zavaditi Slavene. To… Čitaj više »

iskopatćetebelaki
2 godine prije

admiral lošo potvrđuje iz svojih ruskih izvora da su prvi dan stukli 11 biolaboratorija,a glavni je bio navodno na zmijskom otoku…

Max
2 godine prije

Postojanje tih bio vojnih laboratorije objašnjava agonijiu u kojoj ae avijet nalazi 2 godine.

hiber
2 godine prije

Da u pitanju su Zomboukrainci. Zati rusi i nose natpise Z. Jedini izlaz je da se rusi cijepe sa jos dvije doze Sputnika i barem jedne doze Pfizera.

hiber
2 godine prije

Koje gluposti. Kad bi i napravili nekakav biološki agans za ruse, od zaraze bi poumirali mongoli i dobar dio kineza. Ni ameri ne bi prosli lišo.

2 godine prije

Dečki, ne treba imati IQ betona, da bi shvatili, zašto su ti laboratoriji postavljeni u Ukrajinu, a ne u Rusiju?
Hoče neko podrobnija objašnjenja?

NTK
2 godine prije

Rusi i Srbi su mongolci. Ne ma tajne u tome.

Za dom
2 godine prije

Kako ljudi mogu biti kratki to je strasno…
Jadni Rusiiii……hhahahhaa
Ovaj je portal da oprostite samo zagadur,i rasipnik loših i lažnih vijesti,,ne sve al više nego ostali,fuj

Roki
2 godine prije

Pogledajte zadnjeg jemes bonda pa vam bude sve jasno.

ogo
2 godine prije

Ta Psaki laze ko kuja valjda joj zato tako prezime zvuci.
Osobno je ona prikupljala dnk od Rusa cuvajuci ga na vrlo osjetljivom mjestu

tihobl
2 godine prije

Pola nas ima gene kao rusi, a pola ima I gen. Nas iz I2 grupe ne zanima sta spremaju rusima. Doduse dosta ce ljudi po nasem komsiluk stradati, ali not nakon vakcinacije sa mRNA ne znaci nista.

Benny
2 godine prije

Koliko vidim od nedavno otvoren je konkurs dodjele Nobelove nagrade za glupost stoljeca 🙂 S “malim zelenim” virusima, itd zarazili bi ISKLJUCIVO Ruse i oko cijele Rusije podigli bi nevidljivi zid od xy kilometara visine, kako se ne bi prosirio izvan Rusije :))))

Benny16.3
2 godine prije

Malim zelenim virusima ciljati ce samo Rusiju, a oko nje ce postaviti xy km visoki nevidljivi zid, da se ne prosire izvan Rusije :)))))

Klokan
2 godine prije

Glupo ti nesto, pa sami Ameri su priznali za lobratorije, tuko jedna

Boba Lazarević
2 godine prije

Kad Psaki kaže za nešto da nije istina, automatski znam da jest istina. Olakšava mi posao.

Salus
2 godine prije

Sada postaje jasnije zašto je Makron nedavno odbio testiranje na kovid! U prvom trenutku izgledalo je smešno – kome bi bio potreban njegov DNK! Kad ono, očigledno je znao šta su njegovi pripremali!

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI