„Bit će ludo“ u Kongresu 6. siječnja

Trump - Kongres 6 sijecnja

Prema izjavi Marka Meadowsa, šefa osoblja Bijele kuće, preko 100 članova Zastupničkoga doma i desetak senatora stat će u obranu integriteta izbora i uložiti prigovor na elektorske glasove tijekom debate u Kongresu 6. siječnja.

https://www.theepochtimes.com/meadows-over-100-house-members-plan-to-object-to-electoral-votes_3641463.html?utm_source=news&utm_medium=email&utm_campaign=breaking-2021-01-03-2

Savjetnik predsjednika Trumpa Jason Miller rekao je da Trumpov tim namjerava prezentirati dokaze tijekom debate, ali da će se ti dokazi razlikovati od onih prezentiranih sudovima proteklih tjedana. Miller je izjavio Newsmaxu „da će imati priliku pred narodom prezentirati sve dokaze prijevare“. Također je istaknuo da se radi „o specifičnim dokazima koje žele predočiti američkome narodu“ i da neće dozvoliti „lokalnim političarima da ih pometu pod tepih“. https://www.theepochtimes.com/trump-team-wants-to-present-specific-evidence-on-jan-6-campaign-adviser-jason-miller_3637744.html?utm_source=news&utm_medium=email&utm_campaign=breaking-2020-12-30-3

Pozornost privlači jedna činjenica – iako će se to dogoditi u Kongresu, Miller nije rekao da će se dokazi prezentirati pred kongresnicima, već pred narodom. Bit će to zanimljivo gledati. Ako mediji budu voljni prenositi, Amerikanci će imati priliku vidjeti dokaze. A to je cilj Trumpova tima da američki narod bude informiran o onome što se događa.

 

„Ogromna količina dokaza bit će prezentirana 6.-oga. Mi smo pobijedili, NADMOĆNO!“ (Massive amounts of evidence will be presented on the 6th. We won, BIG!), napisao je Trump na svom Twitter profilu. https://www.theepochtimes.com/massive-amounts-of-evidence-will-be-presented-on-jan-6-trump_3640546.html?utm_source=news&utm_medium=email&utm_campaign=breaking-2021-01-01-4

Patryck Byrne, koji čak nije glasao za Trumpa jer pripada Libertarianskoj stranci (LP) koja snažno oponira vladinim odlukama o miješanju u privatni, obiteljski i poslovni život građana, posljednjih se mjeseci posvetio istraživanju i identificiranju prijevare na izborima. Skupio je ekipu profesionalaca i hakera-dobrih momaka, koja je ekipa zajednički radila na „seciranju“ izborne krađe. Oni su unaprijed vidjeli što će se dogoditi na izborima pa su još od srpnja mjeseca počeli pratiti događaje. Byrne je pitao hakere kako bi oni na skali od 1-10 označili Dominion s obzirom na teškoću hakiranja. Odgovorili su – možda dva, možda jedan. Demokrati su znali da ne mogu ukrasti izbore na nacionalnoj razini pa su se stoga orijentirali na, prema Byrneovoj procjeni, 5 mjesta. Što se tamo događalo, bilo je kao „šala“ (joke).

 

Byrne je na svom Twitter profilu prenio tekst sljedećeg sadržaja: postoji plan za potpredsjednika Mikea Pencea, koji ima ovlasti brojati elektorske glasove, jer tako stoji u Ustavu, jedino nije specificirano kako se to radi. Pence će na Dominionovoj glasačkoj mašini izvući „USB drive“, ažurirati (update) softver prije brojanja, potom koristiti mašinu za brojanje glasova. To će sve prenositi nacionalna televizija. Rezultat brojanja će pokazati više glasova nego aktualnih elektora i da je Trump osvojio više elektorskih glasova od Bidena. Potom će Pence sprovesti ponovno brojanje (recount) koristeći mašinu za printanje ponovno brojanih i ručno brojanih listića. Broj dobijen ponovnim brojanjem bit će sličan originalnome broju, s razlikom od nekoliko glasova, i pokazat će da je Trump pobijedio čak i više nego u prethodnome slučaju. Demokrati će onda plakati da je to „prijevara“, a Pence će ih pozvati na red. Reći će im da je prekasno za prigovor, jer je sve već učinjeno. Brojanje je završeno. Potom će namjerno na glasačkoj mašini izbrisati sofver.

U Kongresu, kaže Trump: „bit će ludo“ (It’s going to be wild.). Što će se stvarno dogoditi, na nama je čekati i vidjeti.

https://twitter.com/PatrickByrne/status/1344500117525688322

američki izboriAmerički kongresDonald Trumpjoe bidenSAD
Pretplatiti se
Obavijesti o
102 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Suzy
3 godine prije

Povijesna prevara..
I u nas smo to imali u obliku i djelu masnog Kuscevica k agencije APIS..
Plenković je na vlasti prevarom
Plenkovicu Plenkoviću..po po po..pokislo ti perje
Jos malo Plenki.. istina Ce vidjeti svijetlo dana

buga
3 godine prije

Na zapadu ništa novo malo prevare na demokratski način,krađa izbora ništa strašno ako je u režiji globalista i njihovih slugu

shumadinac
3 godine prije

Da li je Tramp pokraden? Naravno, u to malo ko sumnja. Komentari čak i druge strane su “da je neregularnosti BILO ali da nisu značajne”. U prevodu: “Krali smo ali ne previše”.

Bez obzira što je Tramp u pravu to nista ne znači jer nema podršku “bitnih aktera”. Ovde se treba ograditi, nema javnu podršku bitnih aktera (niko nije lud da mu otvoreno kaže tako nešto pa da to osvane na Tviteru) ali se nešto u pozadini kuva što može ići njemu u korist.

Ne treba očekivati da će legalno (kroz sud ili slično) ostati na vlasti ali ima i drugih varijanti ako to bude u interesu najviših krugova moći. Politički sistem je u celom svetu postao farsa, toliko očigledno da se ne može isključiti da je namerno – a to povlači mnoga druga pitanja koja su važnija i od američkih izbora.

Pera Kojot
3 godine prije

Ovaj na slici isti Trump…

Patriot
3 godine prije

Biti će ludo i na ulicama. Neviđeno okupljanje Patriota 6.1 diljem Amerike. Ovaj put ne izlaze samo kao podrška Trumpu, dolaze reći NE Dubokoj državi. Oružje je na gotovs!

One horse pony
3 godine prije

I trump i putin su navlakuse za bijele hriscane.(oni su sluge izraela).Zato su katolici osnovali katolicku partiju u usa i povezuju se sa ostalim hriscanima ,posebno sa Armencima.Naravno bez pape kojeg smatraju demonom.

Borik
3 godine prije

Kazu u americkom kongresu, lako je opljackati neku zemlju a tesko je podijeliti pljen.

Ice
3 godine prije

Što će se dogoditi drugačije i da Trump bude reizabran? Što je Trump promijenio u odnosu na Obamu? Jedina razlika između njih je u tome što Trump zagovara drugačiju raspodjelu novca na globalnoj razini, da se veća količina novca slijeva u SAD umjesto u Europu i Aziju. Stvarno ne mogu razumjeti ove maloumne idiote u Europi koji vjeruju u njegov lažni antiglobalističi nastup. Lik po nalogu dijela američke cionističke oligarhije pokušava obnoviti propalu američku imperiju, a Europu vidi isključivo kao američku koloniju ili američku kurvu

mladen
3 godine prije

sitno broje jako sitno,tresu se gaće

Branko
3 godine prije

A šta će Pompeo napraviti 06.01 tek ćete videti 😉

Blu trabant
3 godine prije

Za Mikojana “pupovcevu mladicu” . ‘Došli su iz Dalmacije s alatom, čistili su šutu i pomogli ljudima. Oni su za nas pravi heroji’ proguglaj ovo.

mario
3 godine prije

Odošmo na put bez povratka ako sotonisti preuzmu vlast

Blu trabant
3 godine prije

Problem je isusovac Pence

Legendarni Grk
3 godine prije

Trump mora ponekad nešto napraviti za globaliste, jer bi ga ovi inače odmah ubili.
I ovako je bilo desetak pokušaja da ga ubiju – da je njihov ne bi ga se htjeli riješiti.
Iako je Trump pobijedio na izborima ogromnom većinom, banda je izmuljala izborne kompjuterske programe uz dodavanje lažnih papirnatih glasova i zabranjivali su neovisnim kontrolama da dođu na izborna mjesta.
Sada će sve to biti objelodanjeno s konkretnim dokazima i samo je pitanje da li će prevara i korupcija opet izvrnuti činjenice naopako.

Herc
3 godine prije

Da vidimo šta će soroševci ,babe,.narkomanske pderčine ,crnčge svakakvi ološ plaćen parama bjelosvjetskih vucibatina kad se sve okreme i Trump ostane poredsjednik.Upravo se to čekalo,prezentovat će se dokazi američkom narodu patriotima i onoj bagri koja je protiv najboljeg predsjednika ikad. Pa je li vam bila čudna smirenost najboljeg predsjednika koji se smijao igrajući golf a patrioti su spremni i čekaju signal ako bude trebalo se obračunati sa bandom.

rjfovwievnwuernvouwe
3 godine prije

Kad izađe naoružan narod a sa njegove desne strane vojska (svi rodovi) a sa lijeve policijoti, obavještajne službe i zaštitari i kad isuše prvo medije, FED, volstrit, akademije, sudstvo, vlast binarnog koda preko moči koju imaju nad kaubojima i cijelim svijetom možda i povjerujem Krempiti!!!!!!!!!!!!!!

Komunjara
3 godine prije

Vi još niste odustali? Još ne možete prežaliti ovog glupog klauna? Svaka čast za upornost i odanost!

mQstar
3 godine prije

“Tko ima uši…”

Naćulite ih prekQsutra! 💨

3 godine prije zadnji put uredio mQstar
Ivex
3 godine prije

Količina debila je ovdje nevjerovatna zašto opravdavate što je Trump rekao ako nije u kontekstu onoga što je rekao sve kao neki mozgovi poput male djece se svađate s ovima koji tvrde da je išao Trump nešto namještati. Plačete poput djece nije on to rekao. Pa ako imate imalo mozga onda ne obraćaš pažnju na ovakve stvari. Izgleda da je većina ovdje drkavaca i nečijih trolova.

AL PODVALI
3 godine prije

Ne lupetajte Trumpoljubci, pakujte kofere i molite se Bogu da vaš ljubimac ne završi u ćorki, jer to u potpunosti zaslužuje svojim rovarenjem i plakanjem o prevari! Btw. popušili ste zavaljujući budali i dva senatorska mjesta u Georgiji, tako da demokrati imaju sada sve poluge vlasti…plačite i dalje luzeri!

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI