“Bivši francuski predsjednik je bio na kokainu”, tvrdi Gérard Fauré i još puno toga

Skandal stoljeća
32 komentara

Posljednji preživjeli francuski razbojnik 70-tih, Gérard Fauré objavio je knjigu “Pariški diler” u kojoj progovara o francuskim političarima na kokainu, uključujući jednog, a možda i više francuskih predsjednika. Osim kokaina u intervjuu možemo čuti o pedofiliji zapadnih političara i engleske kraljevske obitelji.

Život Gérarda Fauréa nadilazi sve fikcije. Rođen u Maroku od oca francuskog časnika i liječnika, te majke Berberke. Krijumčarenje je počeo u marokanskoj luci Tanger. U Španjolskoj se pridružuje snagama s OAS, a suradnja s grupom French Connection mu nije strana. U Nizozemskoj organizira kriminalnu organizaciju s mafijaškim kumom iz Marseillea Gaëtan Zampa. U zatvoru je proveo 18 godina.

1980. godina u Parizu postaje kokainski princ koji snabdijeva medijski eksponirane osobe i političare visoke politike, uključujući i predsjednika Jacques Chiraca. Glumci, prinčevi, zvijezde Hollywooda i političari postaju stalni klijenti Gérarda Fauréa.

Gérard Fauré otkriva da je bio član grupe SAC (Service d’Action civique) koja je vršila naručena ubojstva za račun politike. Nešto slično što smo svjedočili i u našim krajevima, samo 20-30 godina ranije.

U intervjuu, kojeg možete pogledati, Gérard Fauré iznosi strašne optužbe na račun političara i članova engleske kraljevske obitelji koji posjećuju Maroko kako bi seksualno iskorištavali malu djecu. Otvoreno govori da je u Maroku pedofilija nešto uobičajeno. Objašnjava kako mu je otac bio prisiljen “krpati” ozlijeđenu djecu koju je iskorištavao najviši dužnosnik tužilaštva. Djeca žive u kućama i služe kao radno i seksualno roblje. Svi sve znaju, ali nitko ne reagira.

Prije nego je objavio knjigu, bio je “zamoljen” da izbaci određena imena političara i drugih javnih osoba koje su još žive i “ugledne” osobe u društvu.

Na pitanje novinara, kakvo je danas stanje u odnosu na vrijeme 70-tih i 80-tih, Gérard Fauré tvrdi da je još gore i da su politika i mediji naj kriminalniji dio današnjeg društva.

Što na kraju reći? Svakodnevno nam govore kako trebamo biti dio zapadne civilizacije, a ne “barbarskog” istoka. Znači li to da trebamo svoju djecu prepustiti ovim zlikovcima i narkomanima, samo da bismo dokazali koliko smo dobri i glupi? Tko ove zlikovce podupire u našim zemljama, vrlo je bitno pitanje na koje treba dati jasan odgovor. Taj odgovor je svjetionik za spas onoga što se još da spasiti.

Knjiga Gérard Fauréa na Amazonu: Dealer du tout-Paris

https://www.youtube.com/watch?v=mEROgRUG2-Y

Pretplatiti se
Obavijesti o
32 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
28.juni
5 godine prije

Kada je Zapad u pitanju nista me ne iznenadjuje. A moralne vrijednosti su im u konstantnoj dekadenciji.Zapad? Hvala lijepo ,NE!

Laki Topalović
5 godine prije

Doživotni senator i “vječni vladar” iz sjene , vlasnik Fiata Fianni Agnelli je ugradio kost od platine ili zlata, jer mu je prirodnu “pojeo” kokain, to je opće poznato, a bivši ministar Emilio Colombo, biši predsjednik Vijeća Europei što sve ne, pao je u “Operciji Keeopatra”. Izvukao se za kokain s izgovorom da je bila “u terapijske svrhe”, što je potvrdio liječnik koji je rekao da je “depresivan”. Nije osuđen, iako je bilo suđenje. Tako da je ovo jedan od…..

Laki Topalović
5 godine prije

Problem je što oni totalno pomračenog uma odlučuju o nacijama i svijetu. Juncker je, eto, ostao na staroj dobroj rakiji, ali ni on nije daleko.

giordano bruno
5 godine prije

Vidi se iz aviona da nisu čisti u glavi.

Gortan
5 godine prije

“Renegat” od bagraluka, optužuje bagru..

Trubadur
5 godine prije

Ja vidim, kao mnogo veči problem, što je u managementu i politici, na vrhunskim mijestima, mnogo veči procenat prihopata i sociopata, nego je to u celom društvu, gdje je psihopata oko 2 % a ljudi sa socipatskim sklonostima, negdje oko 5 %…… U biti, praktički, ne može pojedinac, ni da stigne na neku višu funkciju ako se barem situacijski ne ponaša sociopatski….. Ako, pojednostavim….. Pojedinac , da bi bio uspješan, mora, da prepoznaje fenomen guzice…. Mora, da zna, koju, da liže a koju, da šutira….

Tupko Glupko
5 godine prije

Vrlo hrabar tip.
Tuzbe za klevetu i dusevne boli su najmanje zlo koje mu se moze dogoditi.

Balad
5 godine prije

““Bivši francuski predsjednik je bio na kokainu”, tvrdi Gérard Fauré i još puno toga” https://www.logicno.com/…/bivsi-francuski-predsjednik-je-bi… “Što na kraju reći? Svakodnevno nam govore kako trebamo biti dio zapadne civilizacije, a ne “barbarskog” istoka. Znači li to da trebamo svoju djecu prepustiti ovim zlikovcima i narkomanima, samo da bismo dokazali koliko smo dobri i glupi? Tko ove zlikovce podupire u našim zemljama, vrlo je bitno pitanje na koje treba dati jasan odgovor. Taj odgovor je svjetionik za spas onoga što se još da spasiti.” Ima se još nešto reći poslije prethodnog citata s kojim se možemo složiti. A to je, etička analiza autora knjige, koji je cijeli život lagodno proživio opslužujući zapadnjačku elitu drogama, maloljetnicima i moguće vršio ubojstva za SAC https://en.wikipedia.org/wiki/Service_d%27Action_Civique a sad, prije smrti postaje izdajnik onih kojima je vjerno služio. Vjernici bi rekli, zar to nije dokaz da ima boga; u strahu od njegova suda tip je propjevao! Prekasno,… Čitaj više »

Crni žutokljunac
5 godine prije

Čim više,skoro u pravilu,veće zlo.Najveće zlo je najviše,otkuda sigurno vlada onima ispod sebe i širi ga među njih,zato jer je skriveno i nevidljivo od očiju prosječnog građanina.Ne da je skriveno od očiju,več ga velika večina ne može ni pojmit jer ga štiti veo od lažnih medija,lažnog obrazovanja i ostalih laži.Ustvari čitav naš svijet,kako su nas naučili da ga gledamo je jedna velika laž.Al eto,tu i tamo istina procuri do nas.Nedovoljno da bi se večina trgla iz ovog sna.

Ana
5 godine prije

Gledam ovu emisiju kad god mogu. Ovo sam gledala -samo jos jedna od “epizoda elite”! Ovo je ista stvar, niti nevinije niti ogavnije od svega sto su preko 40 godina cinili bjelim, hindu i sikh djevojcicama u Velikoj Britaniji. I tamo su svi sve znali- i sluzbeno i nesluzbeno! I ?

eu kolonija
5 godine prije

zadnji put kada je trebalo biti dio zapadne civilizacije je u doba rimske imperije kada su ovakvima odrubljivane glave svakodnevno. od tada je bolje bilo biti dio “barbarskog” istoka

jezevakucica
5 godine prije

Ovi današnji političari su uzgojeni od đavolskog sjemena tako da ne moraju trošiti lovu i tražiti dilere za koku.

palermo
5 godine prije

Ovo mi je najjače – izbacio je imena još živih i “uglednih” pacijenata. Vjerojatno nema dokaze protiv njih, jer zna da bi ga mogli tužiti ako ih spomene u knjizi.
“ili kuj, ili ne mrči gaća!”.

DAWOR
5 godine prije

A tek onaj majmun Sarkozy (ispričavam se majmunima)

Dub Miroslav
5 godine prije

Sve poznato. Imena nisu važna. Statistika govori svoje.

ShaCkaL
5 godine prije

Zlo – Bolesno zlo. Na koji nacin zastititi obitelj od ovog Moralnog otpada a zivis pod njihovom palicom? Odseliti na istok? Juznu Ameriku? Ili napraviti organizaciju i pokusati kontra napad – borba…

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.