Bivšu Macronovu ministricu Sylvie Goulard američki think tank plaćao 10.000 € mjesečno

Sylvie Goulard
10 komentara

Macronovu ministricu Sylvie Goulard, koja je iznenada dala svoju ostavku, plaćao ju je američki think thank svakoga mjeseca za promoviranje ideja EU.

Za plaćanje bivše ministrice Sylvie Goulard bio je zadužen “Council on the Future of Europe“, koji je tijekom dvije zadnje godine isplatio 270.000 €, a za promociju EU.

Sylvie Goulard je dugo bila jedna od najvećih braniteljica jake Europske zajednice, što je odavno privlačilo pažnju medija, koji su ovu informaciju tijekom izbora prešutjeli. Sylvie Goulard je bila na platnoj listi kao specijalni savjetnik, a nakon čega je postala Ministar Obrane Macronove vlade. Bivša ministrica je priznala da je primala nešto više od 10.000 € mjesečno od listopada 2013. godine.

“Sve je deklarirano, a suma je izražena u brutu”, tvrdi Sylvie Goulard.

Sjedište ove organizacije se nalazi u Kaliforniji. Utemeljena je 2011. godine na inicijativu bivšeg Premijera Tonya Blaira, bivšeg francuskog ministra ekonomije Jacques Delorsa i ekonomiste Alaina Minca, a think thank je pripadao Institutu Berggruen. Svi su lobirali za punu europsku integraciju, gdje su nacionalne države trebala izgubiti svoj suverenitet.

Council on the Future of Europena platnoj listiSylvie Goulard
Pretplatiti se
Obavijesti o
10 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
HEKPCT
6 godine prije

Tome se i Plenki nada.

Ana
6 godine prije

Ma neeeeeeee!!! Ma gdje bi (samo) ona!!!

Bosanac, El
6 godine prije

Pa 10.000,- nije ni tako puno u tim krugovima.

fopa
6 godine prije

Tko zna koje natovsko zlo se krije iza ovog imena Council on the Future of Europe?

rodoljub
6 godine prije

Ko je rekao da u zapadnim zemljama nema korupcije ? Tamo je najveca korupcija na planeti, ali su oni to ozakonili – legalizovali , pa se ne zove korupcija . Nije sija nego vrat . Zapadnjaci su veliki lazovi , njihova prica o demokratiji je velika laz, njihova prica o ljudskim pravima je velika laz , jedina istina kod njih je da se ljudsko dostojanstvo i cast kupuje i prodaje.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.