Blizak odnos novinarke i Macrona nije kompatibilan s demokracijom

Ruth Elkrief - bliskost s Emmanuel Macron
32 komentara

Nakon jučerašnjeg debakla francuskog predsjedničkog kandidata u susretu s radnicima tvornice Whirlpool koja svoju aktivnost prebacuje u Poljsku, kamere televizije BFMTV su zabilježile interesantnu bliskost između Emmanuela Macrona i novinarke Ruth Elkrief.

Televizija BFMTV pokriva dnevna politička događanja u Francuskoj, a na kojoj novinarka Ruth Elkrief ima glavnu ulogu. U rijetkim momentima novinarka Ruth osobno pokriva politička događanja, što se može vidjeti s jučerašnje snimke.

Nakon debakla predsjedničkog kandidata Macrona kojeg su jučer izviždali radnici tvornice Whirlpool, Macron odlazi 70 km sjevernije u grad Arras na već planirani miting. Prije izlaska pred svoje birače, kamera BFMTV televizija zabilježila je vrlo interesantan momenat bliskosti novinarke Ruth Elkrief i Emmanuela Macrona. Radi se o bliskosti koja zabrinjava i stvara sumnju u objektivnost medija koji prate predsjedničku kampanju.

Nije tajna da svi glavni mediji, bili oni privatni ili državni, gotovo otvoreno podupiru Hollandeovog kandidata Emmanuela Macrona. Subjektivnost novinara je očita, što i oni sami ne kriju. Sve potvrđuje snimka bliskog kontakta novinarke Ruth Elkrief i Emmanuela Macrona. U prvim sekundama video snimke Emmanuel Macron izlazi na binu, pri čemu ga prati novinarka Ruth Elkrief kojoj pruža ruku.

Postavlja se pitanje čije je kandidat Emmanuel Macron? Koga će sutra predstavljati ako postane predsjednik? Narod ili oligarhiju? Portal Logično na ova pitanja nema konkretne odgovore, ali iz priloženog vidimo da su novinari u Francuskoj vrlo subjektivni, što nije kompatibilno s demokracijom.

bliskostRuth Elkrief
Pretplatiti se
Obavijesti o
32 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Ivo
6 godine prije

Jel ova novinarka dovoljno stara za njega?

Sarajevo
6 godine prije

logicno je veci Le Pen od same Le Pen, zaboga. Nece Vam napisati sta ona izjavi za Alzir i sl. ali ovake jeftine zivotne situacije ce se potruditi opisati maksimalno, haha.

Inace, najvise propagande (kao i neistine) dolazi s “informativnog profila hrabrog autora L.R.”

Fudo
6 godine prije

Sarajevo jarane lupaš li lupaš. Idi na Avaz jer tamo pišu o LePen kako godi tvojim ušima.

Ivan1
6 godine prije

Oligarhija je i razlog zašto se EU raspada.
Pravo novinarstvo ne postoji, postoje samo glasnici elita. Jer da postoje, pitali bi se,u kakvom se stanju nalazi EU da Le Pen traži izlazak iz nje, ili njenu reformu.
Dakle, Glasnici je novi pojam.

Sarajevo
6 godine prije

premalo znas o meni d abi takva sranja pisao. Btw, ja pricah o objektivnosti, a vi me svrstatste na stranu…nije li to fasizam?

Ana
6 godine prije

Josip vjeruj da Hrvatska ima (jos) vise slobode izrazavanja nego bilo koja zapadna zemlja! Ne znam od koje je to koristi, ali tako je!

Ana
6 godine prije

Gdje vi vidite demokraciju?

mars
6 godine prije

@ Josip – tako su mislili i indijanci pri prvim susretima sa nosiocima i promotorima tadašnje zapadne misli dok su im ovi šakom i kapom dijelili šarene staklene perle i ogledalca. prvo oni u Južnoj Americi a zatim i u Sjevernoj. Tako su mislili i stanovnici bivšeg SSSR-a, Poljske, Rumunije, Bugarske i svih ostalih zemalja nekadašnjeg istočnog bloka, tako smo mislili i mi stanovnici nekadašnje SFRJ. Kako li su svi bili očarani i zasljepljeni bljeskajućim sjajem savremenih staklenih perlica i po tome smo u svojoj gluposti i neznanju ravni tadašnjim indijancima, kojima to objektivno i nije zamjeriti, ali mi smo u savremenom toliko međusobno povezanom svijetu, da nas je to interesovalo, mogli i trebali znati pravu njihovu vrijednost, odnosno nevrijednost. Sada uživamo u Božijoj kazni za glupost i pohlepu jer smo to iskreno i zaslužili, a sad što nam se kazna ne sviđa, to je druga stvar i ne možemo… Čitaj više »

Nikola Turajlić
6 godine prije

Autor nam otkriva Ameriku. Za sve one koji ne nose isprane glave zbog šešira je jasno kao dan, da mediji, a pogotovo mainstream sa Zapada služe, kao instrumenti primitivne propagande interesa onih koji financiraju njihove vlasnike ili radi diskreditiranja njihovih protivnika, a ne kao kritička opservacija negativnih društvenih pojava i kontrola vlasti, kakvim se sami prikazuju..
Eklatantan primjer ovakvog objektivnog novinarstva je objavljivanje vijesti kako sjeverno-korejski diktator tovi svinje sa svojim pogubljenim protivnicima ili Trampovo uživanje u uriniranju prostitutki u posteljama prilikom boravka u Rusiji.
O ratnohuškačkoj propagandi i lažnom izvještavanju sa ratišta ne treba posebno govoriti, jer su svakodnevni i uvredljiovi za zdravi razum.
Sve ovo prolazi kod zapadnih pohlepnioh i proždrljivih svinja, čiji su mozgovi isprani socijalnim inžinjeringom, a u kojem su mediji igrali odlučujuću ulogu.

subaru
6 godine prije

Tip pati od gerontofilije ali sve je to u obitelji sudeći po nosu dotične.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.