Bošnjaci će uskoro postati europski Palestinci nad čijom sudbinom će svijet plakati

Bosna postaje europska Palestina
312 komentara

Samo moje srce zna koliko volim Bosnu i Hercegovinu, zemlju gdje sam se rodio kao i svi moji preci koji u njoj žive već stoljećima, a vjerojatno i tisućljećima. Danas oportuno šutjeti o aktualnim događanjima i migrantskoj krizi znači kolaborirati s političkim i medijskim “zločincima” koji u propagandi vide spas svoje nesposobnosti.

Ne, ne radi se o još jednoj manipulaciji koja ima za cilj skrenuti pažnju i prikriti koruptivne radnje kojima svakodnevno svjedočimo. Jer da je tako, ovaj problem ne bi pogađao i drugi europske zemlje, već samo naše. Radi se o globalnoj agendi koju će iznova platiti svi balkanski narodi, ali ne i političari čija djeca studiraju u Beču i Washingtonu. Ceh će platiti radnici i seljaci, poduzetnici i svi oni koji nemaju rezervno prebivalište.

Plan je jednostavan i logičan. Balkanski narodi su nedavno zakopali ratne sjekire koje su iza sebe ostavile poginule, ovršene, napuštene, invalide i ratne profitere. Nebitno radili se o Hrvatskoj, Srbiji ili Bosni i Hercegovini. Toga su svjesni svi i nitko ne želi iznova ratovati kako bi se nastavila kriminalna privatizacija, tajkunizacija i pljačka svih balkanski država. Dakle, za sada novi rat između država Balkana više nije moguć bez novog i valjanog razloga.

Nažalost “kreativni” strani faktor je uz pomoć medijskih kolaboracionista pronašao “idealno rješenje“. Ne samo za balkanske države, nego za cijelu Europu.

Multikulturološki šok izazvan migrantima

Kanadska književnica Naomi Klein je u svom djelu “Doktrina šoka” detaljno opisala učinke i primjenu liberalnih teorija Miltona Friedmana i Čikaške škole u različitim zemljama svijeta, od šezdesetih godina prošlog stoljeća do 2007. Glavna teza autorice govori da se primjena tih pravila (koje uključuju privatizaciju, javno smanjenje potrošnje i liberalizaciju plaća) uvijek događa bez pristanka naroda. Doktrina šoka se koristi kao oblik šok terapije, preko koje se dolazi do liberalizacije. Učinak primjene tih teorija dovodi do rasta nezaposlenosti, bogaćenja elite i općeg osiromašenja stanovništva.

Među tim šokovima, autorica nabraja torturu Pinochetova režima u Čileu 1973., rušenje Berlinskog zida i gospodarsku nestabilnost u Poljskoj i Rusiji u ranim osamdesetima, nezaustavljivu inflaciju u Boliviji, rat na Falklandskim otocima između Argentine i Velike Britanije, rat u Iraku i uništenje New Orleansa uraganom Katrina.

Zagovornici doktrine šoka među kojima su MMF i Svjetska banka traže način, kako bi uspostavili model slobodnog tržišta u nekoj zemlji, pri tome obično nasilno razarajući postojeći ekonomski sustav.

Pitate se kakve to ima veze s nama?

Ima, jer upravo se priprema identičan scenarij za Balkan, gdje će Bošnjaci postati žrtveno janje. Janje nad kojim će osobe slične Bernard-Henri Lévy liti krokodilske suze i moliti za spas Bošnjaka, dok će njegovi sponzori stvarati teren za još veću i okrutniju agoniju onih koje “brani”. Zvijer će hraniti zvijer.

Običan čovjek to ne vidi. Strani faktor ga vara emocijama i empatijom. Priča mu bajke o boljem i idealnom svijetu, gdje će svi živjeti u miru i slozi, a što svaka zdrava osoba i želi. Nema u tome ništa loše, međutim realnost je sasvim druga – crnija.

Ciljano stvoreni ratovi u Africi i na Bliskom istoku su postali prilika za one koji žele jednim udarcem ubiti dvije muhe. Stvorene su rijeke političkih i ekonomskih migranata koji se organizirano šalju. Migranti vrše pritisak na domaćeg radnika da radi jeftinije. Nemaju vlasništva, ali ni kredita. Idealni su za prodati svoj budući rad putem kredita i time povećati ekonomski rast. Migranti će stvoriti kulturološki šok kojeg treba rješavati putem “nevladinih” organizacija. I na kraju, to su budući glasovi onih političkih globalističkih partija koje su ih pozvali.

Kolaboracionistima je obećana nagrada

Kako vidimo plan je paklen i na prvu vrlo logičan, ali zato i sumnjiv. Kolaboracionistima je obećana nagrada za njegovo ostvarenje. Zato i svjedočimo aktualnoj medijskoj harangi. Čudno, nitko ne govori što će se desiti ako plan ne uspije. Ako sve propadne, kao što je već propalo u mnogim zapadnim zemljama. Tko će biti kriv, a tko nastradati?

Zna se tko će nastradati i čije će majke oplakivati svoje sinove. Ceh će platiti oni koji nemaju novaca za zrakoplovnu kartu. Nemaju stan u Beču, Parizu ili Washingtonu. Oni koji ne pričaju engleski jezik, ali znaju ustati ranom zorom i uzgojiti malinu, šljivu i smokvu. Nastradat će oni koji se nadaju i vjeruju slatkim riječima.

Bosnom i Hercegovinom je ovladao kapital koji financira terorizam. Sve su pokupovali. Zgrade, zemljišta, političare i dušu malog, ali izgubljenog čovjeka. Ako nisu oni, onda ih je kupio zapadni kapital koji ima isti cilj. Svakoga petka na džumi, infiltrirani strani elementi u nekim džamijama manipuliraju narodom. Pričaju im o Umi – budućoj svjetskoj naciji muslimana koja će nadvladati sve. Pokušavaju dobroćudne i gostoljubive Bošnjake učiniti ekstremnim. Kao i zapadni faktor, detektiraju podobne poslušnike koji će odraditi prljavi posao. Bošnjaci su balkanski narod, a s financijerima terorizma ih ništa ne veže. Čak ni vjera, jer onaj tko ubija i organizira ubijanje ne može se nazvati muslimanom i vjernikom. To niti jedna vjera ne podupire.

Bošnjaci moji, jednoga dana ako uspiju od Bosne i Hercegovine napraviti kalifat, taj dan ćete postati europski Palestinci. Svi će se zgražati nad vašom sudbinom, ali nitko neće reći da je to bio plan od samoga starta. Neće plakati samo vaše majke, plakat će i hrvatske i srpske majke. Svi ćemo plakati dok će se oni smijati primitivnim balkanskim narodima.

Izvor za Naomi Klein: Wikipedia

Pretplatiti se
Obavijesti o
312 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Damir
5 godine prije

Sve je onako kako je napisano. Onaj tko ne vjeruje neka dođe kod nad u Francusku da mu se razbistri.

Siniša
5 godine prije

Bare je obrisan?
Nije trebalo,mozda bi ga neko razuvjerio da je kalifat bezazleniji od Srba!

Siniša
5 godine prije

Elem…nisu samo Bosnjaci ti koje se trebaju zabrituti.

bbbb
5 godine prije

Bosanci su kao i svi ostali na planetu laboratorijski štakori nad kojima tama vrši sadističke socijalne i druge eksperimente.

Muamer
5 godine prije

Zašto mislite da Bošnjaci podržavaju dolazak migranata. Da se mene pita, sve bez ličnih dokumenata u pritvor dok se ne dokaže identitet, a onda podnosi zahtjev za azil, a ako nemaš prava na to, deportacija i gotovo.

fiveri
5 godine prije

Sjecam se rata u bosni. Zora svice, magla se dize polako , a iz daleka se cuje molitva. Nastupa smrtna tisina ( jedino sam se vise bojao minobacaca) i onada poklic Al..E… i evo ih .
E pa sada kada su stigli uzivajte u njima.

Netko iz mase
5 godine prije

Stoji gore napisano ali problem je dosta kompleksniji, traje i povećava svoj intenzitet od samog rata u BIH. Samim dolaskom džihadista sa bliskog istoka u BiH, a na stranu Armije BiH, počinje proces radikalizacije tadašnjih muslimana,danas Bošnjaka. Formiranje El Mudžahid brigada i nikad osuđenih zločina, koji je ista napravila, od strane Bošnjaka uvelike je doprinjelo razgarađivanju BiH. Zatim država dodatno gubi kohezione elemente samom radikalizacijom i zahtjevima Bošnjačke elite za građanskom državom, tj da najbrojniji narod bira drugima predstavnike, da se svi pomire sa “voljom većine”… problema je zaista previše i moje mišljenje je da će za raspad BiH biti najodgovornija Bošnjačka naivnost, onako kako je u tekstu napisano, jer im je netko obećao “Kalifat” u srcu Europe.

Son of Alerik
5 godine prije

Koliko god Vatikan blaga skupljao na Zemlji i koliko god bio u poziciji suptilnog utjecaja na svjetska događanja, nikad mu nije palo na pamet, niti je to kroz povijest činio – da naciju podredi vjeri i da katolici diljem svijeta pretpostavjau katolicizam naciji. Niti Pravoslavne crkve nisu zatirale nacije, naprotiv. Ustanovile su se kao nacionalne. Islam je očito s drugačijom filozofijom. Islam je prvi, a nacija nije bitna. Otud i onoliki broj muslimana rođenih, školovanih na Zapadu koji su se priključili ISIL.u (poput one djevojke iz Padove o kojoj je portal pisao nekidan). Otud i širom raskriljene ruke bošnjačkog vodstva prema muslimanima, odakle god dolazili. Otud i ljubav prema Turskoj. Otud i poticanje (ne samo toleriranje) vehabijskog kapitala iz S.Arabije. Hrvatskoj neće ostati puno izbora. Hrvatska granica treba postati schengenska granica. Ta trenutna granica je između Hrvatske i Slovenije i Hrvatske i Mađarske. Ograđena žilet žicom. Sutrašnja schengenska linija će… Čitaj više »

Moreno
5 godine prije

Plan o naseljavanju Europe arabima, azijatima i afrikancima postoji već skoro sto godin i o tome je pisa stanoviti Caudenhove Kalergi 1920-ih.
Provođenje plana se provodi sa već desetljećima rađenom pripremom.
Stanje svijesti balkanskih naroda je u stanju totalne besvijesti i za to nije kriv niko drugi nego balkanski narodi programirane percepcije da je susid susidu najveći neprijatelj.
Divide et impera je obrazac koji postoji još od staroga Babilona, a objelodanjen je još u starome Rimu.
Vrlo malo Balkanaca dopušta duhu da afektira um i osvijesti stvarno stanje u današnjem trenutku na globalnoj razini.

alan ford
5 godine prije

Naomi Klein – hazarka,
Milton Friedman- hazar
Bernard-Henri Lévy – hazar
MMF i Svjetska banka – podružnice hazarskog FED-a

treba li dalje objašnjavati?

Alen
5 godine prije

od riste djoge pa do nasih dana uvjek ova prica visi nad glavama bosnjaka…Uvjek ista shema,isti atributi,isti strahovi,panike,

alan ford
5 godine prije

citat: “Svakoga petka na džumi, infiltrirani strani elementi u nekim džamijama manipuliraju narodom. Pričaju im o Umi – budućoj svjetskoj naciji muslimana koja će nadvladati sve. Pokušavaju dobroćudne i gostoljubive Bošnjake učiniti ekstremnim. Kao i zapadni faktor, detektiraju podobne poslušnike koji će odraditi prljavi posao…” —– tko stoji iza širenja te namjerne radikalizacije? Saudijska Arabija, faktički cionistička država, pobratimska država Izraela i SAD-a. Samo naivci mogu vjerovati da bi S. Arabija po cijelom svijetu tek tako mogla slobodno otvarati na tisuće radkalnih vehabijskih i seleffijskih džamija i islamiskih centara, a da zato nema dopuštenje od SAD-a i Izraela. Ne samo dopuštenje, već izričiti nalog da to čini. Tzv. islamistički ekstremizam je 90% naprravljen u laboratorijama CIA-e i Mosada i svjestske cio-hazarske mafije. na žalost, mnogi muslimani suniti, u svijetu, a to su i Bošnjaci, ne kuže tu đavolsku igru, oni ne kuže da je saudijska kraljevska kuća, faktički potajna hazarska… Čitaj više »

Moreno
5 godine prije

Nije slučajno oglašavanje američke veleposlanice u ovome trenutku o ruskome mišanju u BiH politiku kako bi se pažnja usredotočila na podjelu Amerika – Rusija da bi se BiH šta tiše punila nesritnim migrantima kojima je obećan bolji život. U nekome trenutku kad BiH sa tisuća migranata pređe na stotine tisuća manistra će već bit kuvana.
Šteta šta Bosanci iz sva tri naroda to ne shvaćaju i još manje shvaćaju kako im boljitak neće doć ni iz Bruxellesa ni Washingtona ni Ankare ni Zagreba i Beograda.
Čini se kako su se upravo Bosanci iz sva tri naroda od svih na Balkanu najviše nagledali svršenih činova, a dokaz je to šta se u prošlome ratu upravo njihova krv najviše prolila, a najmanje su dobili.

Good Old Rebel
5 godine prije

Ovo je dobro oslikan NWO na primjeru i u primjeni na BiH. Ali agenda NWO odnosi se na sve narode..i na Bošnjake, ali i na male Francuze, Poljake, Nijemce, Srbe, Hrvate….Od toga nema spasa bez organizacije, a kad kreneš u organizaciju, za koju moraš imati i novca, “veliko oko” te detektira i mrkvom ili batinom uništi ili ako si dovoljno vješt i kvaran uključe te u agendu. Vrlo teška i zaje…. situacija. Gdje? Kamo ? Kuda? Odakle? Dokle?
Pravi se na nivou svijeta jedna nakaradna društvena piramida sa vrlo tankim vladajučim slojem, njihovim čuvarima i jednoj bezličnoj neukoj bespomočnoj masi, čiji broj će efikasno regulirati “gospodari prstenova”

rudi
5 godine prije

mozda nam treba jedan belaj u vidu migranata da opet skontamo da se moramo drzati zajedno, kao sto smo to skontali u WWII.. Jugoslavija je jedina prava zastita za juzne slavene… sve ostalo je laz i obmana, neka prica ko sta hoce, ti jednostavno nemas sta pricat ako imas drzavu od par miliona stanovnika, Hrvatska, Srbija i sve ostale ex-yu zemlje su jednom nogom u grobu… bez Jugoslavije nece biti ni Srbije ni Hrvatske ni Bosne, nece biti nikog! Sljedecu bitku gubimo svi ako se ne pocnemo drzati zajedno!

Templar
5 godine prije

Hrvatska i Srbija trebaju pokrenuti križarski pohod na Bosnu.

Đuro
5 godine prije

Kasno si se sjetio pisac,bili su ti dobri devedesetih kad su ratovali protiv Srba i Hrvata po pozivu Izetbegovića,a sa ideološkom podlogom islamske deklaracije.A šta je tek sa džamijama tipa kralja Fahda i saudijskog novca koji se već dva desetljeća sliva u BiH,a zauzvrat nameće svoj tip islama.
Nemoj kukati da je to plan zapada,kad je Izetbegovićeva islamistička bagra još ranih devedesetih provodila te planove.Što tražili to i dobili.

Boris
5 godine prije

to vrijedi za sve na balkanu

benty20
5 godine prije

Koliko god mi pljuvali po našim lopovima i žalili se na ekonomsku situaciju, jednog dana bismo im mogli dići spomenik jer bi moglo ispasti da su nas svojom gramzivošću i bahatošću spasili i zaštitili od migranata, kojima posao i rad baš i nije imperativ zbog kojeg su krenuli ka zapadu i kojima se zbog socijalne politike kod nas baš i ne zadržava. Nadam se da taj faktor elitisti nisu uzeli u obzir i da bi mogao biti presudan za opstanak naroda Balkana.

Sve u svemu, jedan odličan članak!

Maus
5 godine prije

Ko im je kriv kad oni ne.daju na svoje, ono muslimani jedni.i drugi pa brane ih kao rodjenog brata, wtf kakve veze ima jel ista vjera ili ne njihov mentalitet,obicaji kultura nespojiva s eu muslimanima koji se mogu integrirati svugdje,ovo su vise primitivna plemena koja su zadrti muslimani po prvoj verziji kurana.

stadion_karampuh
5 godine prije

Oktobar i izbori će reći svoje (nadati se).. Ako SDA poglavari i njihove ovce dobiju novi mandat, onda su sve šanse za krupnije promjene definitivno uništene. U tom slučaju, ja se pakujem (ako ne i prije) i putujem na Zapad. Odgojen sam u bošnjačkoj muslimanskoj porodici (iako sebe smatram agnostikom), ali ako samo još jedanput SDA uzme izbore ili makar ostvari parcijalnu pobjedu… to će za mene značiti kraj.. pobjedu defetizma, nesposobnosti, primitivizma i čega sve ne..
Jednom kada odem na Zapad, neće me zanimati u kojem obliku ova ‘zemlja’ postoji, i da li postoji uopće.. kako živi njeno stanovništvo i da li živi uopće…. Ne želim da me išta više veže za nju.
I onda još kažite kako svi trebamo imati pravo glasa…

Tadmur Palmirović
5 godine prije

Za ovakvo stanje u islamskom svijetu t.j.katastrofi odgovore sami muslimani moraju tražiti ne u Telavivu,Vašingtonu ,Njujorku,Rijadu nego u Londonu.Tačka.

Ivo Lola
5 godine prije

Apsolutno se slažem sa svim tezama. Slijed događaja u prošlosti i sadašnje okolnosti ukazuju da nam se u BiH, Hrvatskoj i Srbiji sprema ovaj crni scenario.

Lala
5 godine prije

Pa Bošnjaci imaju svoju državu Federaciju i glani grad Sarajevo. Pa ako je to za plakanje, neka plaču.

Alen
5 godine prije

Hoce li redakcija logicno objaviti jesmo li prosli stres test izazvan ovim tekstom…
Mislim da je sve proslo ok…. Osim par dobro poznatih.provokatora vecina je dobro odradila test….

Kajzer Soze
5 godine prije

@Bosna
,,Za podsjećanje samo odakle dolaze migranti u BiH (padaju sa neba) ili iz Srbije ”
Geografe za tvoju informaciju najviše ih dolazi iz C.G odakle ulaze u Hercegovinu a u C.G. dolaze sa Kosova i iz Albanije !
I dajte već jednom za sve loše što vam se dešava okrivite nekog drugog osim Srba ili Hrvata !

don
5 godine prije

Od nečega se mora umrijeti.

Jafar
5 godine prije

Je li topot Trampovog fasizma, koji sve vise galopira evropskim prostorima, najzad stigao i do redakcije ovog portala. Po sadrzaju gore srocenog pamfleta, LOGICNO bi se reklo da jeste. Redakcija je do sada brizno njegovala “putinizam”, a buduci da se i sam Putin presaltao na “netanjahizam”, to je postalo LOGICNO da se i ova redakcija blagovremeno presalta na nesto izvornije tj. na “trampizam”. Dakle, po istom sablonu po kojem je Tramp “odrezao” Palestincima: Ima da pristanete na drzavu (na 10- tak % teritorije) i prijestolnicu (u selu Abu Dis) kako vam mi zapovijedamo – inace kasnije necete dobiti ni to! E po tom šnitu autor ovog pamfleta, bez ikakvih argumenata, a priori nabacuje Bosnjacima hipoteku da su samim time sto su neki Arapi pokupovali neke nekretnine oko Sarajeva i sto imaju samilosti prema gladnim emigrantima, postali opasan elemenat za Evropu, a pride su jos ranije poslali 250 svojih pripadnika u… Čitaj više »

TonCHi
5 godine prije

Nebitno jeli clanak dobronamjeran ili zlonamjeran. Scenarij je spreman i svi ovdje znamo kako ce se stvari zavrtiti.

Puta madre
5 godine prije

“Balkanski narodi su nedavno zakopali ratne sjekire koje su iza sebe ostavile poginule, ovršene, napuštene, invalide i ratne profitere.” To nije potpuno tocno. Balkanski narodi su pod pritiskom globalnih politickih aktera zakopali sjekire. Dakle, balkanski narodi su u recenici objekt nad kojim se vrsi neka radnja. Nisu subjekt. Vjerojatno ima i onih koji misle da je Dayton u BiH. Ne, nije. Dayton se ne nalazi na pola puta izmedju Banja Luke i Sarajeva, vec u saveznoj drzavi Ohio. Toliko o slobodnoj volji i znacaju balkanskih naroda. Jeste li vidjeli barem jednu fotografiju koja prikazuje potpisivanje sporazuma? Ako jeste, potom ste vidjeli da su potpisivanje nadzirali uglavnom oni ciji je materinji jezik engleski. To znaci, da vi mozete ovdje pisati stogod zelite, ali vas utjecaj na politicka gibanja je vrijedan manje od pisljiva boba. Ne zato jer sam to tako napisao, vec zato jer to predstavlja cinjenicno stanje. Balkanski narodi su,… Čitaj više »

Tomica
5 godine prije

Ovo je ipak “Logično” i očekivano je većina komentara umjerena ali iz ostatka se vidi da smo i sada spremni za nastavak. Dosta komentara odiše pristrasnošću a neki su i ostrašćeni. Nismo mi ništa ni pametniji ni gluplji od drugih naroda. Desetljeća istraživanja su dala rezultate i lutkari imaju scenarij za bilo koga i bilo gdje. Malo se šta u svijetu dešava slučajno, sve je dio plana. “Slučajno” se dešava samo kad plan omane. Tek kad lideri budu odgovarali svojom imovinom i životom nama će biti bolje sada je njima bolje što je nama gore.
Malo je danas lidera koji rade u korist svoje države i naroda, ostali rade u svoju korist misleći da su nedodirljivi. Takvi obično loše završe ali to shvate tek na kraju. Volio bih da griješim ali nikad više mira i suživota na ovim prostorima neće biti.

Miki
5 godine prije

BiH je već dugo pričuvni poligon za slučaj da Izrael ne može više podnositi napade. – Masonski plan – Super?! Nije sigurno, kako će uspjeti, jer se napadi događaju uglavnom zapadno od BiH.

Troglavski
5 godine prije

Ne znam za bošnjake ali hercegovci će se s ovim problemima izboriti

jetflash
5 godine prije

ako bosanci postanu kalifat i nasjednu na priče iz ekstremističkih đamija tada ih nitko neće žaliti…demantiranje samog sebe. glavno pitanje je tko će biti izraelac u toj priči??

Moravsky
5 godine prije

Ma meni uopšte nije žao što će postati Palestinci! Ne da im želim to,,,daleko od toga,ali jednostavno ako im se to desi,,uopšte mi neće biti žao,,,Možda ću biti grub što ću ovo reći,ali i iako budem grub,,,nekome,,ja prvenstveno govorim onako kako ja to vidim,,,a to je,,nezrelost Bošnjaka kao,,naroda,,,Bošnjaci mi danas,,posle 23.godine od završetka rata deluju kao Srbi i Hrvati od početka 90tih,,,stanja onog bolesnog nacionalizma,,,gde si više mrzeo njih nego voleo svoje,,,naravno da nam je to sve nametnuto,,,,ali desilo se,,,i danas kod Srba,a i kod Hrvata,,,u narodu ima različitosti mišljenja o sebi,ali toga nema kod Bošnjaka,,,Kod njih mi deluje jednoumlje po nekim stvarima,,,tipa,,o svojoj istoriji ili o ratu u BiH,,,ili kako treba u budućnosti da funkcioniše BiH,,,što znamo svi kako oni to vide,,,Bošnjaci nemaju samokritike o sebi,,sebe doživljavaju kao nekakve multietničare,ali pod uslovom da odlučuju u srpsko ili hrvatsko ime umesto njih samih,,,,,Ma da ne palamudim više..,,Najbolje se vide Bošnjaci… Čitaj više »

Moravsky
5 godine prije

I zašto se upoređuju sa Palestincima? Prvo,,,Palestincima je nasilno oduzeta zemlja,a Bošnjacima nije,,nego čitajući njihove komenatre,,većina sa odobravanjem gleda na emigrante,,,i predlaže se da se naseljavaju u sredine gde nisu Bošnjaci većinski kao narod,,,,i drugo,,,Za Palestincima i dan danas mnogi žale po svetu,a za Bošnjacima neće niko,,,iz više razloga,,,koje mogu da napišem,ali plašim se da bi za neke moje reči bili preteške,,,pa zato i neću napisati,,ali ako neko insistira i ne plaši se verbalnog,,,samo nek kaže,,

RAJKO
5 godine prije

OVAKO JA SAM MISLJENJA DA BOSNJACI NE POSTOJE KO NI HERCEGOVCI EJ KO SPOMINJE HERCEGOVCE JEL TO BOSNA SAMO IL JE KAKO PISE PO KNJISKI BOSNA I HERCEGOVINA USTVARI SVAKI MUSLIMAN KOJI NA KRAJU prezimena ima ic al bez obzira na sve on je promuslimanizovani SLOVEN EJ O CEMU MI OVDE GOVORIMO A TO ZNaci da je ili hrvat ili srbin ili naravno ko hoce moze po mom misljenju da bude jos bolje TURCIN Bosnjak musliman samo ne moze biti jer sta su onda drugi srbi i hrvati KOJI SE PROSTO RECENO NE ZELE TAKO NACIONALNO ZVATI BOSNJACI USTVARI STVAR JE SREDILA AUSSTRO UGARSKA’ ‚I DA SE VRATIMO NA POJAM BOSNJAK KAKO SE NEKO MOZE OPREDELITI DA JE TO STO NE MOZE BITI Samo za muslimane a za druga dva naroda ne vredi ni taj pojam a naravno ima vise prezimena BosnJAK U HRVATA I SRBA NEGO KOD MUSLIMANA ZNACI… Čitaj više »

Kalif Ratko Momak, obrijanom glavom i guzicom
5 godine prije

Ko je autor, Dževad Galijašević zvani Obrijana Majmunova Guzica !? Nije, evo javlja mi glas na lijevo uho da bi mogao biti Rajko Vasić zvani Prćio Ga Mile I Napravio Igora…. Logićno !

Franc
5 godine prije

Čuvaj se ovih zemljaka https://rs-lat.sputniknews.com/regioni/201802081114478584-bosna-daes-deca-kampovi-/ bit če spremni za dvije godine.

Chudo-Yudo
5 godine prije

Gledam i citam sto piste i kako ljudi komentiraju.
Upozorio sam prije koji mjesec da malo vise piste sto se dogadja u BiH, Hrvatskoj pa i Srbiji. Oglusili ste se, brisali ste objave, prvodili neo-staljinisticku cenzuru.
Doslo je sad do glave nekako, ali jos nije jasno je li glava ostala i dalje zagnjurena u pijesak. Nastavite li s cenzurama i optuzivanjem komentatora znajte, Vi ste krivi. VI podli apartcici u sluzbi necastivog sto ne dopustate da se rijec naroda cuje.

“U pocetku bijase rijec”, imajte to na umu svaki put kad je krenete gusiti!

Satir Papa und wasser
5 godine prije

Sve je dobro dok gazde ne pocnu savati tisuce i tisuce Toyota sa mitraljezima na krovovima. Propao im biznis u Siriji pa treba opet negdje…

Sale
5 godine prije

Ha,ha,koje gluposti…

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.