fbpx

Dok hrvatsku policiju osuđuju nepostojećim snimkama, zapadna policija nekažnjeno davi svoje građane

Nantea - Francuska - Policijsko nasilje

Svako malo u medijskom prostoru se pojavi vijest o “nasilju” hrvatske policije nad “liječnicima” i “profesorima” koji pokušavaju ilegalno ući u Republiku Hrvatsku. Govorimo o ekonomskim migrantima koji organizirano dolaze na granicu iz Pakistana, Afganistana, Maroka, Alžira, te Sirije i drugih zemalja kojima je nametnut rat i gospodarska kriza. Ne tvrdimo da slični slučajevi ne postoje, ali ih mi još nismo vidjeli. Na drugoj strani, s koje često dolaze optužbe, imamo ton i sliku, ali ne i volju da se o tome piše.

Razni prosvjedi u Francuskoj se nastavljaju. Ne kao prije, ali su tu.  U subotu 3. kolovoza u gradu Nantesu došlo je do još jednog slučaja policijskog nasilja nad Brunom Kaïkom, kojeg je policija davila dok nije izgubio svijest. Bruno je prosvjedovao protiv policijskog nasilja u kojem je nedavno, na Prazniku glazbe, život izgubio Steve Maia Caniço, a kojeg je policija plinom i silom natjerala u vodu gdje se i utopio.

Bruno se našao u bolnici, a nakon što došao sebi, dao je svoju verziju koja se uveliko razliku od policijske, koja tvrdi da mu samo pozlilo od suzavca, a ne davljenja. Brunom Kaïk je odveden iza kamiona gdje ga je policija pretukla i na kraju počela daviti do gubitka svijesti. Ostavljen na ulici bez svijesti, tek nakon nekoliko minuta pomogli su mu vatrogasci, nakon čega je završio u jednodnevnom pritvoru.

Video snimka koju objavljujemo govori da verzija Brune Kaïka ima veći kredibilitet nego verzija policije. Na snimci vidimo Brunu s lisicama i u vrlo teškom stanju. Višesatni pregled je jasno pokazao da Bruno nije izgubio svijest zbog suzavca, nego policijskog nasilja. Bolnica u kojoj je primljen Bruno, jasno je zabilježila da su ga doveli vatrogasci, a ne policija, koja tvrdi suprotno. “Nisam žuti prsluk i protiv sam tehnologije”, završava svoju priču Bruno Kaïk.

Protiv policijskog nasilja svako treba dići svoj glas. Nebitno, radili se o nasilju hrvatskih policajaca ili zapadnih. Dokazi za policijsko nasilje na Zapadu su svuda oko nas, a za policajce Republike Hrvatske dokaze još čekamo.

Sviđa vam se portal Logično?
LAJKAJTE NAŠU STRANICU

(samo jednom, ako kliknete drugi put, Facebook će smatrati da nas ne volite)

Nije pronađen nijedan rezultat.

Pretplati se
Obavijest
guest
51 Comments
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Inline Feedbacks
View all comments
Jole
Gost
Jole
1 godina prije

Dovoljno je spomenuti jato nevladinih udruga iz Otvorenog društva i njihove obmane i laži .Oni su logistika migrantima i govore im što trebaju reći i slagati.Tako je bilo od početka ilegalnih upada bez dokumenata sa lažnim podacima o godini rođenja pa čak i državi.Slučaj lažova iz Sirije koji je tobože tražio kćerkicu sa kojom uopće nije bio,a svi su napali hrvatsku policiju koja je časno radila svoj posao.Sjećate se one kvaznovinarke sa HTV i ideološke aktivistice Maje Sever koja je u stilu Olivera Frljića izvela odvratni igrokaz,a onda kad je vidjela kakvo je s***e napravila,zbrisala na bolovanje.Zaslužila je momentalni otkaz. Nadalje,postoje i tzv. mirovne i humanitarne orgnizacije Human Right ,Helsinski Wathch itd,koje financira lihvarska kabala i Rottenschildi u čijoj su službi.Nadalje postoji gomila lažnih novinara koji su u funkciji ideoloških aktivista i plaćenika ,koji su glavni medijski bukači u ovakvim slučajevima,I na kraju političari koji su potpisivali Marakeški konstrukt ,koji je zapravo legalizacija ilegalnih migranata itd.Sve što sam nabrojao je u službi protiv naroda i građana Europe i žele uništiti nacionalne države i narode sa invazijom neautohtone vrste sa izrazito štetnim posljedicama.

Deluxe
Gost
Deluxe
1 godina prije
Reply to  Jole

Slažem se, samo što nitko od njih ne ostaje u Hrvatskoj, tako da ova priča sa uništenjem autohtonog naroda u slučaju Hrvatske ne pije vodu. Za vlastito uništenje smo si krivi mi sami, a ako ćemo iskreno, nekoliko stotina tisuća građana RH također su pripadnici neautohtonog naroda u državama u koje su ušli proteklih godina, jednako kao i ovi sa Bliskog Istoka. Njima su navodno krivi rat i gospodarsko stanje, a tko je nama kriv? Zapravo smo i jedni i drugi sami sebi krivi, ne uzimamo sami stvari u svoje ruke i radije odlazimo nekamo gdje možemo započeti novi život i zaboraviti na sve probleme kod kuće. Dajte malo realnosti, ovako ispada da su svi krivi osim nas samih. Ovaj komentar bio bi točan da se odnosi konkretno npr. na Njemačku i da su uz bliskoistočne navedeni i hrvatski migranti koji su također neautohtoni na njemačkom prostoru. Nijemcima smo svi mi isti – došli smo kod njih živjeti da ne bi slučajno kod kuće morali srediti svoje dvorište.

Jole
Gost
Jole
1 godina prije
Reply to  Deluxe

Deluxe – komentar ti je samo djelomično točan.Za puno toga smo sami krivi.Međutim kad stavljaš hrvatske ekonomske migrante u isti rang sa muslimanima iz Azije i Afrike,to mi govori da ti zapravo podupireš invaziju koja je dio navedene agende neoliberalnih korporativnih fašista čiji je cilj uništenje nacionalnih država i nacija te stvaranje jednoznačnog društva robova .Tko će biti robovlasnici,valjda je odavno jasno.Po tvojoj izopačenoj logici,valjda bi Hrvati koji baštine kršćansku kulturu i korijene,trebali odlaziti u Saudijsku Arabiju,Katar,Kuvajt,UAE umjesto Austrije,Njemačke,Irske itd. jer su te muslimanske države dijele sa nama iste korijene ?! Najbolje ti je lupetanje da smo mi Njemcima isti kao i navedeni muslimanski migranti.Nemaš veze sa mozgom i pišeš frazetine koje vas učite da bubate u nevladinim udrugama za svoje sponzore.Imam rođake u Njemačkoj koji tamo žive decenijama.Oni znaju da je to agenda iza koje stoji velika moć i veliki kapital,kao što znaju da su njihovi političari koprumpirani i ucijenjeni da to provode jer je Njemačka okupirana od WW2.Uostalom Angela Merkel je prije cca. 5-6 godina javno izjavila da je multikulturalizam u Europi propao jer se muslimani ne mogu integrirati.Nedugo nakon toga je promijenila ploču.Veliki dio tih migranata je nepismen i došli su živjeti na tuđi račun jer im je to netko obećao.Naravno,dolaze sa najnovojim modelima smartphone,a mnogi od njih i sa novčanim karticama bez imena ,koje imaju samo broj što opet govori da je to napravljeno da se ne mogu identificirati pravim imenima,starosnom dobi i državom iz koje dolazi.Moraš biti idiot da ne vidiš da se iza toga krije itekakva organizacija.U prvom su valu ti muslimanski migrant išli od grada do grada i iznova se registirirali i muzli socijalnu pomoć od nekoliko pa do preko deset i više adresa.Hrvati su išli u Njemačku rada rade i zarade i cijenjeni su kao dobri radnici,kao uostalom i Slovenci, Srbi ,Makedonci itd.Većina ovih niti ima škole niti radne navike,a kulturno i civilizacijski su sasvim oprečni europskoj civilizaciji.A zašto nam ljudi odlaze van,posebno oni koji su školovani i čija se zanimanja traže ? Najlakše uzeti gotovi kadar u čije školovanje nisi uložio niti dinar. EU nije niti zamišljena da u njoj svi imaju iste šanse.RH je prije ulaska u EU uništila gotovo svu industriju da ne bi bila konkurencija EU korporacijama.Zato sad svo smeće uvozimo iz EU,čak i hranu.Dakle problem Hrvata koji odlaze iz RH u druge EU države jako je dugačka i složena priča,a pogotovo složena za tvoje plitko razmišljanje.

Deluxe
Gost
Deluxe
1 godina prije
Reply to  Jole

Svima vama pametnjakovićima brzo bi pale maske s lica da krenu novi nacionalistički valovi. Čuj ga, ja podržavatelj fašista, nemaš ti blage šta si sve nalupetao. Možeš se tješiti da si Švabama nešto više od Arapa, sutra da im dođe nacionalni vođa brzo bi shvatio gdje ti je mjesto. Zanosite se budalaštinama na ovom portalu, jer nemate političkog niti bilo kakvog drugog potencijala za realne promjene osim najnižeg mogućeg desničarskog populizma. Ovdje se vidi da u većine ovakvih kokodakala ne postoji ni dan radnog staža u realnom sektoru, ne smeta im nedostatak bilo kakvih istraživačkih tekstova raskrankiravanja svakodnevne korupcije i nepotizma koji vlada na području bivše SFRJ, što meni dovoljno govori na kakav bi tek cirkus Balkan ličio da ovakvima netko da prostora ili ne daj bože vlast. Toliko nebuloza može samo psihički nestabilna i politički nepismena osoba progutati. Ovdje (na Balkanu) nedostaje najobičnijeg zdravog razuma i poslovne racionalnosti i to na tone. Njemačka se uništila uvozom strane radne snage (jer to je ono što su oni od njih očekivali da budu ali se kod dobrog dijela očito pokazalo pogrešnim) i to je jedina stvar s kojom ću se složiti, ali bogami fašisti su većina posjetitelja ovog portala, i to će se pokazati vrlo brzo kad Big Brother ponovno baci oko na ovaj neandertalski kraj. Zbog ovakvih nećemo nikad naprijed, čekaju nas samo novi ratovi i samouništenje.

puf
Gost
puf
1 godina prije
Reply to  Deluxe

@Deluxe
Ovi isti koji ovdje tipkaju protiv muslimana, Arapa, crnaca, Indijaca ili nekih drugih su tu samo da tipkaju. Pitanje za te iste bjelacke supermaciste i bjelacke nacionaliste, iako se kladim da nikada nisu ni culi za ove pojmove. Koliko vi gospodo draga imate djece? Koliko planirate da imate djece? Sta planirate za svoje domovine da uradite da povecate stopu fertiliteta u drzavama u kojima zivite? Kako planirate da izbalansirate radnu populaciju sa sve starijom populacijom u drzavama u kojima zivite? Kako planirate da se suocite sa raspadajucim penzionim fondom i zdravstvenim osiguranjem u drzavama u kojima zivite? Sta je vasa alternativa svemu tome?

Zasto mislite da ste bitniji nekom Nijemcu od nekoga drugog? Ako ja imam biznis i trebam radnike, a ako sam Nijemac, zasto bi ja to zaposlio nekog tamo Balkanca, a ne Indijca ili Arapa koji je per puta kvalifikovaniji? Zasto mi Balkanci mislimo da smo nekome bitni i da smo bitniji od nekoga drugog?

Ne znam da li bih komentare Joleta okarakterisao kao smijesne ili pak jadne. Mi Hrvati, Bosanci, Srbijanci koji smo devedesetih hrlili u tu istu Njemacku, neki kao izbjeglice, a neki kao ekonomski imigranti, sada sebi dajemo za pravo da mi eto ocjenjujemo kako ce i gdje ko dolaziti. Mi Balkanci, koji u toj istoj Njemackoj gledamo kako cemo zakinuti na porezu, mnogi godinama zivimo na socijali, koji bi vlastite roditelje prodali za saku novca, mi se nađemo nekome pametovati hahaha haha.

O ovoj ” krscanskoj cvilizaciji” i nekoj “invaziji” necu ni govoriti. Mi koji se po cijelom svijetu selimo vec stoljecima govorimo o “invaziji” 😀

Red Dog
Gost
Red Dog
1 godina prije
Reply to  puf

Amin.
A opasnost po „belu rasu“ dolazi od nje same.
Elita ju je napustila. Valjda osecaju to pa su besni i moraju iskaliti to na nekom „slabijem“ jer „ako nisi bolji od crnca, onda znaci da si ti na dnu“. I jesu na dnu. Pricao sam sa sirijcima koji su prosli kroz Balkan. Cudili su se siromastvu. Oni su imali sliku Jugoslavije u glavi.
I gore je od toga. Fertilnost „bele rase“ opada gotovo sa kvadratnim korenom. Ne zna se zasto ali valjda nesto u milijeu. „Bela rasa“ unistava samu sebe, a krivi si joj svi, osim njih samih.

Jole
Gost
Jole
1 godina prije
Reply to  Deluxe

Deluxe – plačenićko trkeljalo,ne znaš ti kad je noć,a kad je dan.Samo imaš te priglupe fraze koje stalno ponavljaš do besvijesti.Nacioanlizam,desničarski populizam,bijela rasa,supermačisti bla bla bla .I to si morao bubati danima dok nisi naučio napamet.Tema su ilegalni migranti iz Azije i Afrike i agenda iza koje stoje globalisti.Vas nekoliko koji pišete ovdje,kao da ste iz Donje Maoče.

puf
Gost
puf
1 godina prije
Reply to  Jole

@Jole
O cemu ti uopce pises? Mlatis ovdje nepovezano sta ti prije padne napamet. Da te malo poducim kad vec vidim da za to postoji potreba.
Ilegalni imigrant ( ili ekonomski imigrant kako se cesto ova kategorija naziva), izbjeglica i strucna radna snaga su tri posve razlicite kategorije imigranata i na njih se odnose posve razliciti zakoni.

1. Ekonomski imigrant ili ilegalni imigrant nema pravo da ostane u drzavi u koju je dosao, jer u svojoj drzavi nije ugrozen ratom, osvetnickim nasiljem ili drugim teskim vidovima diskriminacije. Zbog toga ce nakon izvjesnog vremena ta osoba biti deportirana. Nedavno je u medije dospio slucaj Pakistanca koji je u Njemackoj dotada zivio tri godine, tecno govorio njemacki,godinu i pol legalno radio, i gdje su i poslodavci i kolege zeljeli da on ostane, ali on nije ostao, nego je deportiran, zato sto je spadao u skupinu ekonomskog imigranta. Isti slucaj se desio porodici mog prijatelja iz zapadne Srbije 1997. godine. Pet godina su zivjeli u Njemackoj, oba roditelja mu radili, zivjeli u rentanom stanu, on i brat mu isli u skolu i dosla im obavijest da ce za sedmicu biti deportirani, i bili su. Razlog? Jer u centralnoj Srbiji nije bilo rata. Dakle, svi ekonomski imigranti CE BITI DEPORTIRANI! Ne znam sta ti nije jasno.

2. Izbjeglice. Izbjeglice generalno mogu da ostanu u drzavama u koje dođu. U slucaju izbjeglicke situacije u Evropi tonse odnosi na Sirijce. Iracani od 2017. godine nemaju pravo na izbjeglicki status, jer je rat u Iraku tada zavrsen. Osoba iz Iraka koja sada dođe ce biti deportirana, kao sto je porodica moje prijateljice iz okoline Sarajeva bila deportirana 2000. godine iz Danske. Razlog? Jer je rat u BiH zavrsen krajem.1995. godine. Cak ni svi Sirijci sada vise ne mogu da ostanu, oni koji sada dolaze. Jer je rat u preko 80% teritorija Sirije zavrsen.

3. Strucna radna snaga. To su osobe iz bilo koje drzave svijeta koje legalno dobiju posao u bilo kojoj drugoj drzavi. A ovakvih je najvise među svim.svim vidovima imigranata, jer evropska populacija stari, penzionera je sve bise, djece sve manje, a samim time i radnika je sve manje. I ovakvih ce biti sve vise i vise u dolazecim godinama i decenijama sviđalo se nekome ili ne, jer biznis ne ceka, novac ne ceka.

Ne znam sta ti nije jasno? Mijesas kruske, jabuke, krompir, lubenicu, i dodas koji kamen i koju bubu u taj mix i ocekujes da ce to neko da jede.

Jole
Gost
Jole
1 godina prije
Reply to  puf

puf – nemoj me podučavati.Nisam te ja tražio.Meni je to sve jasno.To malo pameti što imaš,radije čuvaj za sebe da ti i to malo ne iscuri.

puf
Gost
puf
1 godina prije
Reply to  Jole

@Jole
Hvala na savjetu. Ovo malo pameti sto imam cu i dalje da nadograđujem, a ne da se zanosim kojekakvim apokalipticnim scenarijima, kojekakvim invazijama i slicno.

Saddam Panonski
Gost
Saddam Panonski
1 godina prije
Reply to  Jole

PlaČeniĆko?
Pa ti, čovječe, nisi u stanju razlikovat sva slova koja se koriste u tvom materinjem jeziku, a onda su ti imigranti krivi za nestajanje europske kulture i načina života. Poprilično sam siguran da bi većina imigranata (kad bi nekim slučajem uopće željeli doći kod nas), za par godina bilo puno pismenije od tebe..

Moreno
Member
Moreno
1 godina prije
Reply to  Deluxe

Deluxe U Hrvatskoj ima priko 12000 migranata koji već neko vrime bauljaju po državi, tako da nije točno kako ne ostaju, a ne ostaju zato šta im se sviđa nego zato šta u Mađarsku nemogu, a Slovenci ih vraćaju.

kdk
Gost
kdk
1 godina prije
Reply to  Deluxe

…i ne manje bitno, naši ljudi idu van sa urednim papirima…

markoo
Gost
markoo
1 godina prije
Reply to  Deluxe

realnost je da recimo njemacki lijevi aktivisti i zeleni nemogu smisliti svoje susjedekoji su krscani,a se zalazu za otvorene granice i prihvat daleko zagrizenijih religijskih osoba indoktriniranih od malih nogu .

Red Dog
Gost
Red Dog
1 godina prije
Reply to  markoo

Eto, ja ne mogu smisliti cede i ujkane.
Za ostale ne znam sta su ali cede i ujkane namirisem izdaleka pa mi kvare kvalitetu zivota.

Saddam Panonski
Gost
Saddam Panonski
1 godina prije
Reply to  Jole

Bujanec, jesi to ti?

Amater
Gost
Amater
1 godina prije

Koje su to gluposti … zalažemo se za red i zakon a onda silno zalaganje za ilegalan prelazak granice …tko je ovjde lud ???? kada netko uporno krši zakon i pokušava ilegalno preći čuvanu državnu granicu ….što bi policija trebala učiniti ????? prostrti im crveni tepih ???? Hoče li konačno netko reći pravu istinu tko su i što su ti “migranti ” koja im je stvarna svrha i cilj ? tko ih financira i šalje ???kuda i sa kojim ciljem …..konačno ćemu sva ta farsa ….?????

farree
Gost
farree
1 godina prije
Reply to  Amater

Otidji samo jednom u Afriku I odmah ce ti biti jasno ko su migrant I ko ih “salje”

Amater
Gost
Amater
1 godina prije
Reply to  farree

bijo sam u Africi …. nemaju pojma gje je i što je Hrvatka niti kako preko Sredozemnog mora …. isto tako nemaju para za skupe mobirele ( satelitske )

Jole
Gost
Jole
1 godina prije
Reply to  Amater

Normalno da nemaju novaca niti skupe mobitele,nego to dobiju od svojih sponzora koji guraju tu invaziju.

Mikojan
Gost
Mikojan
1 godina prije

Nekad davno, u dobra stara vremena, granice je čuvala vojska. Znala su se pravila, ako bježi van pusti ga, glupan se nada boljemu, neka ide, ako “bježi” unutra, upucaj ga, taj nije normalan ili ima loše namjere, neprijateljski element. E sad, sad smo postali tranzitna zemlja, svi bi samo prošli, što napraviti, koridor za slobodan prolaz o kojem bi se tajno prenosile informacije po društvenim mrežama, prihvatne logore ili kao nekad mađari, mitraljeska gnjezda pa tko uđe, trt.., opet problem, treba to počistiti. Dakle ostaje logor, u logoru kad se nakupi dovoljan broj ljudi, što sa njima? Nitko ih ne želi, problem, kako saznati iz koje su države, teško ali jedino riješenje je vratiti u državu iz koje su otišli, ta ne može po nikakvom pravu reči da ih ne želi, o čijem trošku, opet problem, pa o trošku EU, ne želite sudjelovati u troškovima, evo vam svih iz logora pa se vi brinite o njima.
Jednom kad bi se to uhodalo, teško da bi netko izabrao put kroz, recimo Hrvatsku jer informacije se brzo šire i počeli bi je izbjegavati.
Ovo sadašnje igranje lovice je smiješno i žalosno, 10 puta ga uhvatili u Hrvatskoj i vratili u BiH, a ne, to nema smisla.

Odisea
Gost
Odisea
1 godina prije
Reply to  Mikojan

Kad iz EU Grčke ili Bugarske uđe u Srbiju gdje ga srbi vraćaju čiji je problem EU ili Srbije?????Ne budi presretan i nadmen jer si u EU,slijedi veliko razočarenje,bježst ćeš u Siriju i vidi kako je biti izbjeglica

Zuzu
Gost
Zuzu
1 godina prije
Reply to  Odisea

Grcka granici sa Srbijom???

Moreno
Member
Moreno
1 godina prije
Reply to  Zuzu

Zuzu Makedonija od kad je preuzelo zapadno carstvo skoro da i ne postoji niti se računa 🙂

Moreno
Member
Moreno
1 godina prije
Reply to  Mikojan

Mikojan U logor i to radni logor iz kojega more odma izać samo ako će se vratit odakle je doša . . .

Higgs
Gost
Higgs
1 godina prije

Pa večina zapadnih zemalja u stvari ništa ne radi osim terminoloških zamjena i teške TV propagnade. Jedna Švicarska koja je minirala sve tunele … npr. poziva u Hrvatskoj izbjeglice da slobodno prelaze preko svake njive. Njemačka prekrši Dublinski sporazum pa poziva sve članice na solidarnost… U Francuskoj nasilje na svakom koraku, na plakatima vođa, plemeniti Macron poziva na “razgovor” .. Hrvatska pere njihov prljav veš ali eto čak i predsjednica poziva na nasilje… Mediji su u službi polarizacije, politički instrumentalizirani izvana i služe vladajućoj partiji kao osiguranje propalog projekta tzv EU .

Denis
Gost
Denis
1 godina prije

Naša policija ne treba se osvrtati na te gluposti nego neka samo radi svoj posao zaštite granice. Trebalo bi poslati vojsku da im pomogne jer sami ne mogu čuvati čitavu granicu.

Zax
Gost
Zax
1 godina prije

Jos bi dodao da nasilje prema stranim drzavljanima koji krse zakon nije isto sto i nasilje prema vlastitim gradjanima

i još malo ...
Gost
i još malo ...
1 godina prije

iz ove snimke se vidi da je uhićenoj osobi na podu loše, ..po načinu na koji drži otvorena usta , također se vidi da mu policajac potkoljenicom pridržava leđa da ne padne ili legne na pod, a da mu lijevom kukom drži vrh glave da u glava stoji ravno, na osobi se ne vide nikakve ozljede niti se vidi da ga netko davi nečim , ispod brade mu se nalazi obična papirna maska, zakvačena za obje uške ….ne razumijem sto je na snimci sporno …. za njemačku znam, a za francusku ne znam, da li tamo vatrogasci pružaju prvu pomoć… i da sve se to odvija u hladu kombi vozila, da su bezobzirni ili nešto gore ostavili bi ga da leži na trbuhu na asvaltu i na suncu… ne branim , pišem, što vidim na snimci.

Red Dog
Gost
Red Dog
1 godina prije

Ooooo, reakcijo…
Relativizacija. Vidite sta rade ovi, a zale se ne nase decke koji rade izvrstan posao.
Ajmo svi! Ruke gore! Necete u Cavoglave, niste Niprijeeeee… 🙂

Red Dog
Gost
Red Dog
1 godina prije
Reply to  Red Dog

Cim se oseti potreba izjasnavanja o tome relativizacijom da su neki gori znamo ne cemu smo :/

Lucija
Gost
Lucija
1 godina prije
Reply to  Red Dog

Red.
Naravno da u svakoj zemlji postoji normalna populacija.
Da li je ovo što srlja po šumama dio te populacije, normalne?
Mali broj. I pri tome ne moram koristiti izjave afričkih državnika.
1. Prema izjavi liječnice iz Bihaća, 30% ima – AIDS. Dakle, vjerojatno ‘jail birds ‘. Prenose i svrab i crveni vjetar.
2. Obrazovanje. Oni iz Sirije i Iraka, zahvaljujući dr.sustavu imaju bar osnovnu. Ovi iz Pakistana i Afganistana ni to.
Što će oni raditi? Žele li? Zašto nema podataka što je sa svim tim ljudima koji su ušli od 2015.?

Jole
Gost
Jole
1 godina prije
Reply to  Red Dog

Još jedan borac za nadljudska prava.

Grom
Gost
Grom
1 godina prije

Vladajuća elita u Hrvatskoj vuče ideološke korjene od fašističke NDH.

Mikojan
Gost
Mikojan
1 godina prije
Reply to  Grom

Grom, ajde mi odgovori, koji su to ideološki korjeni (idiotizam ne računamo), koji je to povijesni uspjeh napravila neka samoproglašena državica u trajanju 4 (četri) godine ?
Jedina moguća poveznica ondašnje tvorevine (ne mogu to nazvati državom) je da se priklonila švabama-Hitleru a ova se priklonila EU-švabama, tu fašizma za sada nema.
A to što je trenutnoj vlasti glavno biračko tijelo priglupa masa ljudi koja misli da je ndh bila nešto posebno, što arlauču gluposti, to je problem te vlasti. Da vrijedi dobili bi glasove normalnih ljudi, ove bi odbacili i u trenu bi nestali sa pozornice.

Red Dog
Gost
Red Dog
1 godina prije
Reply to  Mikojan

Ta vlast opstaje mobilizacijom stoke sitnih ziba, kako ih zove sama.
Sta je „hrvatstvo“ s obzirom na raznolikost Hrvatske? Pa, ovaj… nije srpstvo. Hrvatstvo se definise negativno. Zato treba uvek neka pretnja; srbi, migranti, marsovci, da bi se drzalo stado na okupu. A najnizi elemeni su psi koju koji brinu da ovce ne napustaju tor. Zato se vlast obraca njima.

Slavonac
Gost
Slavonac
1 godina prije
Reply to  Grom

Koje korjene.Korjene kumrovacke skole.Od tajkuna ,do djece vlasti.Zato i ne provode RVE1481.

Red Dog
Gost
Red Dog
1 godina prije
Reply to  Slavonac

Nema nade, druze Slavonac.
Jos uvek vladamo mi komunci. I vladacemo. Bar za vreme tvog zivota, ako ne duze 😉
Danas smo se prerusili u HDZ, sutra cemo u fasisto-liberale. Nama nije to nikakav problem, samo da smo na vlasti da mozemo eksploatisati postene domoljube 🙂

Slavonac
Gost
Slavonac
1 godina prije
Reply to  Red Dog

Hvala prijatelju.Jedini koji sa istinom barata.Napisi malo o odbasima ,koji drmaju pravosudjem.

Slavonac
Gost
Slavonac
1 godina prije

To su buduci glasaci liberalnog fasizma.Danas nije nista slucajno.Koje udruge i mediji.Dobro rece jedan filozof,najvece ubice su za pisacim stolom.

ANTINWO.HR
Gost
ANTINWO.HR
1 godina prije

Bravo za Hrvatsku policiju!Jole sve si točno napisao.Mi Hrvati moramo razbit zube tim sotonskim mračnim silama

Sardelino
Gost
Sardelino
1 godina prije

Ako odvojimo za trenutak problematiku ilegalne imigracije i izbjeglišta (zašto dolaze, tko ih dovodi, zbog čega…) od postupanja hrvatske policije na granici sa Bi H sa ilegalnim imigrantima, ostaje po meni neporeciva činjenica da hrvatski policajci itekako batinaju, maltretiraju i potkradaju imigrante. Tuku ih kao volove u kupusu čime krše sve međunarodne propise o postupanju sa ilegalnim imigrantima. Dokaza ima i na pretek a to će i pokazati i ova najnovija istraga o premlaćivanju 18-torice pakistanaca, afganistanaca i iračana.Gledajući važeće međunarodne zakone, hrvatska država postupa protivno zakonu i za pravnu situaciju nebitno je opravdanje da imigranti ( u naponu snage i sa najnovijim mobitelima) prelaze državnu granicu ilegalno.

markoo
Gost
markoo
1 godina prije
Reply to  Sardelino

pravno gledano upitna je suspenzija sengena i pregledi autobusa na granici njemacke i austriji, kako to?
i logicno gledano kako to pakistanci izmuzu od negdje petsest hiljada eura ,a obzirom na njihovu reputaciju drogiranja i silovanja maloljetnih djevojcica u UK ti stajes u njihovu odbranu jelte policija dijeli pokoji samar , ko ga nije dobio od murje
otidji na misec dana u islamabad sa oblekom koju ovdje nosis pa javi dojmove.

Red Dog
Gost
Red Dog
1 godina prije
Reply to  Sardelino

I to po naredenju nadredenih.
Problem je pre sto policajci nisu dovoljno brutalni prema zelji nadredenih.
Gledaj krvolocnost rulje ovde. A demokratija je. Ko ne ispunjava zelje rulje gubi izbore. S time da ni ne treba mnogo ubedivanja jer su i nadredeni iz naroda.

Jole
Gost
Jole
1 godina prije
Reply to  Red Dog

O kojoj ti krvoločnosti melješ ? Za tebe je narod rulja ? A tko si ti goljo goljavi ? Kome ti pripadaš ?

Jole
Gost
Jole
1 godina prije
Reply to  Sardelino

Koji su to “međunarodni zakoni” koji dozvoljavaju ilegalne upade u države ?’ Možda nekakvi Rothschild -Soroševi zakoni,koji se tajno provode preko korumpiranih EU i državnih elita.Treba naoružati migrante i dati im pravo da ubiju svakog tko im stane na put.I treba im dati otvorenu dozvolu da isrijjebe neke tamo starosjedioce koji se usuđuju zvati nekakvim narodom i nacijom.Na svakom koraku novokomponirani čuvari ljudskih prava,koje se svode na nadljudska prava koja uvijek udaraju na većinu,Uskoro će nas učiti da je demokracija vladavina svih mogućih manjina,a nikako većine.U tom smjeru ide to ludilo.

Pixi
Gost
Pixi
1 godina prije

Tri put sam pogledala snimku, na ovoj snimci policija tog čovjeka kojemu je očito slabo NE DAVI.

alfa33
Gost
alfa33
1 godina prije

Hm,zapadna policija tuče i davi,možda i hrvatska,ali ruska policija dijeli čokoladice…

Mikojan
Gost
Mikojan
1 godina prije
Reply to  alfa33

Pa da, posluži ti čokoladicu nogom u zube !
Policija služi tome, za saditi cvijeće po parkovima imamo druge ljude.

puki
Gost
puki
1 godina prije

Hrvati se svađaju, lijevi-desni, vjernici-ateisti, itd, itd., međutim u jednoj stvari 98% Hrvata je jedinstveno: skoro svi su protiv ilegalne migracije. To se može uočiti i na forumima Indexa i Jutarnjega, koji kao plaćeni mediji globalističke rotšildsko-sorosevske mafije reklamiraju migraciju i svako malo objavlju kofol izvještaje stranih medija o nasilju hrvatske policije nad migrantima na granici sa BiH i njihovom navodnom nelegalnom vraćanju u BiH.
Da podsjeim kako je bilo za vrijeme Jugoslavije, kada je JNA čuvala granice. Graničari JNA su hodali sa kalašnjikovima po granici sa punim magacinima- 30 metaka, bojne municije. I ako bi se desilo tada da netko ilegalno pokuša prelaziti granicu, dva puta se pucalo u zrak kao opomena da se taj i taj ilegalni prijelaznik zaustavi, a ako se ne bi zaustavio, treći put se pucalo u njega. Tada nije bilo Sorosevih NGO-ova i ostalog kriminalnog ološa.

Skoro svi čitatelji na tim forumima su protiv ilegalne migracije i podržavaju hrvatsku policiju. Onih 2% u Hrvatskoj koji su za migraciju su plaćenici i aktivisti iz NGO-ova koje plaća globalistočka mafija: EU, SAD, Soros i još razne privatne organizacije i banke. Među njima se posebno ističe Sorosev “Centar za mirovne studije” te hrvatska podružnica pro-migrantske također soroseve organizacije “Are you Syrious?” Plaćenici aktivisti gobalističke elite u Hrvatskoj iz brojnih NGO-ova, te korporativni mainstrema mediji ( svi u vlasništvi globalističke elite), Jutarnji, Index, Net, Večernji, N1, Nova TV, itd… su odlično umreženi sa tom elitom na Zapadu i zapadnim korporativnim mredijima,. Kada Index ili Jutarnji bombastično objave, da je taj i taj zapadni medij donio izvještaj, kako hrvatska policija navodno nelegalno protjeruje migrante u BiH,– to je sve organizirani spin, jer informacije o tome, tim zapadnim medijima, davali su Index , CMS, i brojni drugi Sorosevi NGO-ovi. Lani su bili objavili gromoglasni izvještaj neke nove organizacije (ali iza koje stoji Soros), pod imenom “Border Violence Monitoring” (Praćenje nasilja na granicama), koja se bavi samo špijuniranjem rada hrvatske policije na granici sa BiH i Srbijom, a također i srpske i mađarske policije na granici između Srbije i Mađarske, kao i ostalih graničnih policija država regije. Onda su taj izvještaj ove organizacije BVM, objavile organizacije “Liječnici bez granica”, Oxfam i “Are You Syrious” i kritizirali hrvatsku polciju.. Ali i to su sve naravno organizacije globalističkke mafije. “Liječnici bez granica”, kofol u humane svrhe, ali se također zalažu za migraciju, a Soros je donirao i njima love, kao i Oxfamu. Oxfam – kofol humana organizacija sa središtem u Nizozemskoj, koja se kofol brine o siromaštvu u svijetu, također radi za elitu. Obadvije ove organizacije inače, zadnjih su godina bile optužene za masovna zlostavljanja. Djelatnici ove 2 organzacije zlostavljali su djecu i žene u afričkim zemljama i na Haitiju, gdje su ove organzacije uključene u humanintarnu pomoć. Liječnike bez granica inače je 70-ih godina osnovao, Bernard Kouchner, koga se na ovim prostorima mnogi sjećaju kao Mitterandovog ministra vanjskih poslova 90-ih godina, Kouchner je inače etnički brat Sorosa i Rotschilda.
Švicarska državna TV na njemačkokm jeziku SRF, također je donijela izvještaj o nasilju hrvatskih policajaca nad migrantima prije 2 mjeseca, što je Index opet rado objavio. Naravno da su i ovdje, domaći aktivisti koje plaćaju Soros i EU; novinarima SRF-a davali te informacije. SRF je u službi globalističke elite, kao i svi ostalio švicarsjki mediji, kao što je i Švicarska u mreži gklobalistočke elite, kao država velikih banka i mafijaške banke BIS. Međutim mnogi naši naivni ljudi još vjeruju da je Švicarska neutralna država. Samo da navedem primjer intervjua, koji sam gledao prije 4 godine na youtube. Intervju koji je vodio novinar SRF-a sa predsjednikom Asadom, Taj nadmeni bahati novinar SRF-a je bio toliko pristrasan i u skoro svim pitanjima Asadu, sugerirao je da jer Asad diktator i da tlači vlastiti narod, da su koljači ISIL-a “pobunjenici” i slično, Ali Asad ga je svojim mirnim i argumentiranim odgovorima rasturio.
Erik Marquardt, njemački zastupnik Zelenih, nedavno je boravio u Bihaću i posjetio migrante. Marquardt je Sorosev čoivjek i više puta je bio u akcijama spašavanja migranata na brodu “Sea Eye”, jednom od mnogih brodova globalističke elite, koja pod maskom spašavanja, ustvari krijumčari migrante u EU.

Dakle. 98% Hrvata je protiv ilegalne migracije, a vjerujem da je isto tolika većina Srba, Crnogoraca, Makedonaca, a i Bošnjaka protiv toga, Iako pojedinci u Bošnjaka, možda sada žele iskoristiti situaciju i da Hrvatskoj uvale što više migranta. Nedavno je ravnatelj granične policije BiH, Zoran Galić rekao da je granična policija BiH nemoćna, da je faktički kapitulirala, kako i ne bi u kaotičnoj državi BiH, koju EU i SAD najmerno održavaju ovako kaotičnom, a svi lokalni političari sa sve 3 strane u BiH, su balkanski kurvanjski gedžovani, koji za pare rade za tu elitu.
Hrvatska vlast, i Plenki i Kolinda su također plaćenici globalističke elite, iako Kolinda sada u svrhu predizborne kampanje opet glumata domoljubku (patriotkinju). Ipak hrvatska granična policija požrtvovano radi svoj posao, i to je još jedini mali ostatak suverenosti Hrvatske. Mafijaši iz Brisela žele nam i to ukinuti, zato preko svojih raznih organizacija stalno napadaju hrvatsku policiju i nude nam trupe Frontexa da nam uvale. Htjeli su ih uvaliti i Mađarskoj, ali je Orban odbio, jer zna što namjeravnju te trupe. Trupe Frontexa, nešto kao službena granična policija EU, ustvari samo pomažu krijumčarenju migranata, zajedno sa Sorosevim organizacijama, dolje u Sredozemnom moru, na morskim granicama sa Grčkom i Italijom, Cilj je dakle da se hrvatskoj policiji oduzme ta kontrola, da je preuzme Frintex, koji bi onda svakog migranta pušttao u Hrvatslku , pa da on lijepo može podnijeti zahtjev za azil, pa da se to rješava mjescima i godinama,, itd. i začas bi se Hrvatska pretvortila u hot spot, sa pola milijuna i više migranata. Pošto Austrija i Njemačka više ne puštaju migrante, kao 2015. i 2016. a Slovenija ih odmah vraća Hrvatskoj, tako bi se u Hrvatskoj (a i u susjednim zemljama u Bih i Srbiji) začas nakupile ogromne mase migranta, što bi dovelodo kaosa i sloma ne samo Hrvatske, već i cijele regije. Briselska mafija i Hrvatsku i regiju, ionako posmatra kao smetlište Europe. Globalistički plaćenik Željko Komšić koji optužuje hrvatsku policiju, također predlaže da Frontex dođe na granicu Hrvatske i BiH, Komšić je 90-ih godina bio na dresuri u Washingtonu, na seminaru na školi “Edmund Walsh” , na sveučilištu Georgetown, gdje su dresirani mnogi europsli političari, među njima i bivši poljski predsjednik Kwasniewski i litvanska predsjednica Dalia Gabryuskite. U upravnom odboru te škole sjede Clinton i Kissinger, a sjedio je i krepana antiruska Rokefelerova masončina, Zbignew Brzenski.

Dakle, briselska mafija i njeni sateliti iz NGO-ova žele da Hrvatska 1) obavezno pušta svakog migranta koji želi ući, bez obzira na legalnim graničnim prelazima ili tamo nelegalno preko polja i šuma 2)- da svaki taj migrant treba imati pravo da podnese zahtjev za azil koji se onda rješava do u nedogled 3)-ako zahtjev bude odbijen, da se onda taj migrant deportira “legalno” i “pravno”, a to znači da mu se jadniku osigura avion, novac, hrana i najmanje 5-6 liječnika i psihologa koji ga prate. I naravno da svaki migrant ima pravo na odvjetnika i da pravi žalbe na odluku o deportaciji, žalbe i žalbe do beskonačnosti. I nakon što bude protjerna, da opet ima pravo uložiti žalbu u ambasadi države, koje ga je deportirala. To su službeni propisi EU koje nalaže organizacija zvana “Vijeće za prevenciju protiv torture” (CPT)
Dakle sve ovo je jebanje u zdrav mozak, i naravno da briselska mafija na sve načine želi sabotirati napore država da zaštite svoje granice i da deporatiraju nelegalne migrante.
Pitanje ilgealne migracije u Hrvatsku (a i u Srbiju, BiH, Crnu Goru, Makedoniju) je u ovom trenutku najvažnije pitanje, najvažniji problem, ali to većina ljudi na ovim prostorima uopće ne kuži, jer su glupe ovce, mnogi nezaineterisrani i ignoriraju to, mnogi su zaokupljeni sa vlastitim problemima, a i još uvijek vladaju stalne svađe i prepreke između 6 država, jalove svađe, na koje se troši ogroma energija.

Pragmtizam nažalost nikad nie bila jača strana ljudi na ovim prostorima. A taj pragmatizam bi svima pomogao. Taj pragmatizam, znači, bez obzira na sve međusobne razmirice i svađe, između 6 država bi trebalo dogovoriti ono što svima koristi. A to je ZAJEDNIČKA ZAŠTITA GRANICA. Dakle, umjesto da je svaka granična policija prepuštena sama sebi, da svaka od 6 država zasebno štiti brojne i duge granice između 6 država i umjesto toga da se svi žele otarasiti migranata, ali, tako da ih uvaljuju jedni drugima,- bolje bi bilo napraviti zajednički sporazum, da granične policije svih 6 država, odu dolje na granice Makedonije i Grčke, i na granicu između Crne Gore i Albanije i štite te granice od ulaska Sorosevih migranta, za dobrobit sviju. Jer ovako kako je sada, samo se stvara kaos, koji će biti još veći i gori i koji šteti svima.

puki
Gost
puki
1 godina prije

Da mogu zajedno surađivati, to su Slovenija, Hrvatska , Srbija i Makedonija pokazali 2016. kada je u zajedničkoj inicijativi sa Austrijom zatvorena takozvana “balkanska ruta”, preko koje je krajem 2015. i početkom 2016, jedno milijun i više migranta prošlo preko Makedonije, Srbije i Hrvatske I Slovenije dalje za Austriju, Njemačku, Švedsku. Međutim u međuvremenu, su migranti i njihovi pomoćnici, pronašli zaobilazne puteve, preko Albanije, Crne Gore i BiH, a pojedinci pronalaze rupe i još uvijek ulaze na staroj “ruti”, dakle preko Makedonije i Srbije,. U Srbiji se nalaze još tisuće migranta, koji tamo bauljaju još od 2016. jer ne mogu u Mađarsku. Dakle, sada je situacija drugačija nego 2015/2016. Austrija i Mađarska ne puštaju mase migranta i svi ti migranti bi se nagomilali ovdje u regiji i to milijuni njih. Slovenija bi ih vraćala u Hrvatsku, Hrvatska bi ih vraćala u Bih I Srbiju, itd… a oni se gomilaju i gomilaju.

Nedavno je portal Jutarnjega objavio reportažu iz Bihaća o migrantima. Gradonačelnik Bihaća izjavio je da migranti svaki dan u Bihaću, preko Western Uniona, podižu oko 150.000 bosanskih maraka!! Njih oko 3000. Dakle 150.000 maraka=75.000 eura. Oko 3000 migranta dakle podiže dnevno 75.000 eura, to je u prosjeku dakle, svaki migrant podigne mjesečno oko 750 eura, što je jedna plaća u Hrvatskoj. Tko im to plaća? Naravno tata Soros i ostala globalistička banda.

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.

Izbornik