Đokoviću odbijena viza, ali ipak postoji mogućnost žalbe

Novak Đoković
262 komentara

Posle višednevne drame i odlaganja odluke, ministar za imigracije Alex Hawke je odbio odobriti vizu i nastup Đokoviću na Australijan Openu.

Ministar za imigraciju Alex Hawke: “Otkazana je viza, a razlog je zdravlje i jer je to u javnom interesu.”

“Iskoristio sam svoje ovlasti Zakona o imigracijama da poništim vizu koju je Novak Đoković imao. Zbog zdravlja i dobrog reda, sve u javnom interesu. Ova odluka je uslijedila nakon naloga Saveznog i okružnog suda da, od 10. siječnja, kojim je poništena prethodna odluka o ukidanju vize. Prilikom ove odluke pažljivo sam razmotrio sve informacije Ministarstva unutarnjih poslova, australske granične službe. Morisonova vlada je čvrsto posvećena zaštiti granica Australije, posebno za vrijeme pandemije” – objasnio je Alex Hawke.

Ipak, i dalje postoji mogućnost žalbe. Sada je na Đokoviću da uloži žalbu i nada se da će time kupiti vreme…

Pretplatiti se
Obavijesti o
262 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
tihobl
2 godine prije

Sad ga mogu smejstiti u logor za nevakcinisane da ceka odgovor na zalbu.
Eto vidite sta je pravna drzava, a ne Bosna gdje svako moze obilaziti piramide i to ne samo bez maske vec i bez obuce.

Neznanje
2 godine prije

Da smo barem mi država gdje su pred zakonom svi jednaki.

preseren3
2 godine prije

A Bernard Tomić MORAO JE IGRATI BOLESTAN!
I dobio je opkladu sa sudijom, da je pozitivan.
Ali to več nije javni interes… Hahahahahaha…
E, da ima samo par ljudina izmedju ovih pusica, otkazali bi udeležbu…
Ali PARE!
Modeni gladiatori, prepušteni na milost i nemulost, kako če cezarov sluga okrenuti palac…

BordoDNK
2 godine prije

Očekivana odluka australijskih nacista…no, još nije gotovo, ide žalba pa ćemo vidjeti.Možda sudija ponovo donese jedinu ispravnu odluku i omogući Noletu da igra, i osvoji turnir, što bi, ako se desi, meni lično bila njegova najdraža pobjeda.Podrška Novaku iz Sarajeva.Zgazi ih!

Tupko Glupko
2 godine prije

Najjače je što je Australija – unatoč svim svojim nadrealnim mjerama – jučer imala 147.000 PCR pozitivnih, a u zadnja dva tjedna njih skoro 1.000.000.
Na populaciju od 25,6 milijuna.

Ali Đokovićev preboljeli Covid u prosincu ih opasno ugrožava.
Lijepo ih je razotkrio.
Zamisli ti pravne države, politički odabrani ministar za imigracije može poništiti bilo koju odluku suda.

Siniša
2 godine prije

A pas čekao da iztekne radno vrijeme sudova i onda da obelodani odluku, sada je fora šta će novakovi advokati učiniti.
Pravna država a jedan ministar poništi odluku Suda koji je okosnica slobode i sigurnosti u toj državi, čeka 5 dana sa donošenjem odluke i donese je posle radnog vremene da Novak ne može podneti žalbu i da čeka Ponedeljak to jeste da mora izaći bez mogućbosti žalbe….i onda kažu u pitanju je zdravstveni razlog.
Kerovi

Wolfcanislupus
2 godine prije

Asimilacija s 5G i cjepivom. Ovaj video je za one koji su bar djelomično upućeni. Za one koji još uvijek misle da nas cjepivom štite od virusa, mislim da im neće pomoći pogledaju li ga. Svejedno, video ni njima nije na odmet pogledati. U videu ćete između ostalog vidjeti kako se magnet lijepi na meso kupljeno u trgovini. Radi se o grafenu u mesu ali čak i da je bilo koji drugi razlog, nije normalno da se bilo kakav magnet lijepi na meso i ostaje priljubljen. Jedino ako i to spada u novonormalno. Malo je toga danas normalno. Ja sam probao nekoliko puta i da budem iskren magnet se ne drži za meso koje sam ja kupio ali s obzirom da ja ne mogu pokupovati svo meso u državi, možda vama uspije koji put 🙂 Ionako svašta uvozimo pa možda naiđemo i na novonormalno meso.

Wolfcanislupus Bitchute

Siniša
2 godine prije

A tebi krivo što si ti vakcinisan a on nije, rade ti nano roboti pa ti pojeli i ono malo duše što je potrebno da čovek bude insan!?

LZN
2 godine prije

Virus koji ima ovakav narod ne treba se bojati za budućnost!

Tko do sad nije vjerovao sad ima dokaz da je ovi svit otiša u 3PM!

Ja to onako
2 godine prije

Kod tebe izgleda vakcina deluje.

G666
2 godine prije

Do sada su isključivali dopingovane sportiste sa takmičenja, a sada zdrave (necijepljene)..🙄
Dobro došli u novi “realitet”..

Čistokrvni
2 godine prije

Ništa strašno. Đoković je ionako već pobijedio, a klokanima se cijeli svijet smije. Postali su globalna sprdnja. Sad je jedino još pitanje hoće li im se Novak smilovati pa otići ili će ih uz pomoć svojih odvjetnika još malo ponižavati i ismijavati.

Željko
2 godine prije

Čitam jutros i očima ne mogu da vjerujem kada pročitam kakve “komentare” sam pročitao, čast rijetkim normalnim! SVI “novinari”, SVI “portali”, osim ovog, se utrkuju da blate jednog velikog ČOVJEKA, humanistu i sportaša !!

Ovo je samo dokaz da ovdje žive najgori ljudi, na Balkanu općenito, najpoganiji! I Srbi i Hrvati i Bošnjaci i Crnogorci, sve ista je*ena go.na!!
Ne mora nikada nikom biti dobro, ali neka je ovom pored “nas” još gore, to je mentalitet ovog “naroda” ili ovih “naroda”!!

I kada napišem blaženi asteroid je spas za planetu Zemlju jer jadne su životinje i biljke pored nas “LJUDI”, čast iznimkama/izuzecima, mnogi me ovdje na portalu krutiziraju!!

Kada ovako rade jednom od najvećih sportaša današnjice možete li zamisliti što će, ako se ne desi neko čudo, raditi sa nama, “običnim, malim” ljudima koji odbijamo vakcine/cjepiva!!??

Lara
2 godine prije

Osramoćena država koja je izgubila na sudu uzvraća udarac…

petar schroder
2 godine prije

Ovo sto radi Australija to nema veze sa zdravim razumom .Ako to rade sa Dokovicem sta bi radili sa obicnim malim covjekom ,koje salju u logore ,samo sto su zdravi.Na celu zemlje nalaze se SLUGE FARMA MAFIJE

Trt
2 godine prije

Đoković je simbol otpora okupatoru i domaćem neprijatelju i kao takav je već pobijedio šta god neko australsko birokratsko kopile odlučilo.

pero
2 godine prije

Ti si smeće!

Siniša
2 godine prije

Idite na B92/AO2022…prenose trenutna dešavanja.

Otpornik
2 godine prije

U startu sam rekao da je trebao čim su ga počeli zajeb.avati napustiti Australiju i popljuvati ih sa sigurne udaljenosti. Prodati njihove pehare ili nešto slično. Ne razumije da bez obzira koliko je bogat i poznat, protiv sile ne može igrati na gostujućem terenu.

pero
2 godine prije

Naprijed Nole, normalna Hrvatska je uz tebe!!!!!!!!!!

Tupko Glupko
2 godine prije

Upravo suprotno.
Treba ići sa žalbom, razotkriti ih do kraja.

Otpornik
2 godine prije

Ti si jednostavno MAMLAZ. Čak je nepotrebno dodati pridjev ispred imenice MAMLAZ. Kod nas na moru postoji izreka za takve MAMLAZE poput tebe: “šta sve pič*ka ne rodi i brod ne vozi”.

Jery
2 godine prije

Dao sam komentar na temu odluke suda i tada sam zapisao da se ta odluka nece tako jednostavno završiti. Birokrati če svoje odraditi u dokaz svima da više nema ni pravne drzave a ni demokratije! Tko jos ne razumije moze u red po 3,4,5,6,… itd dozu najedanput! A ostali, alat u ruke i udri po kabali i njihovim slugama! Sloboda se ne dobija nego uzima!

Benty20
2 godine prije

Od čovjeka kojem sam vjerovao i za kojeg sam srcem navijao do osobe koja nije ništa bolja od ostalih! Ali dobro, jedan sport manje koji ću pratit…

Itd
2 godine prije

Sad me zanima sto ce biti sa Rio Tintom.

Aspano
2 godine prije

Dobijene su instrukcije na globalnom nivou i oni samo slijepo sprovode ta načela i radnje sa kojima smo imali čast da nas upozna Emmanuel Macron: “Necijepljene stvarno želimo zajebavat. I tako ćemo nastaviti do kraja. To je strategija.”E sad moramo biti svjesni da se nalazimo usred specijalnog tj.hibridnog ratovanja gdje su uključene sve strukture i resursi pa čak i vojni za postizanje nekih suludih ciljeva ali to je za neku dužu analizu.

Siniša
2 godine prije

I još nešto valja dodati…
RioTinto ima velike probleme u Srbiji i Republici Srpskoj, narod im ne da da vade Litijum a ovi ljudi koji prave probleme su u tesnoj vezi sa njim i sedište RioTinta je u Melburnu.

Prle
2 godine prije

De jos malo nasapunajte oko ovog cirkusa. Malo je bilo.

Faust
2 godine prije

Čini se da postoje uvjeti za tužbu protiv ministra koji je ukinuo vizu i države australije.Novakovi odvjetnici će zasigurno istražiti sve mogućnosti a prethodna sudska odluka koja je bila u Novakovu korist daje nadu.

ĐOKOVIĆ
2 godine prije

Nek iznajmi traktor i nek zbriše iz Australije.Što je tražio to je dobio.

Mucke
2 godine prije

Cijeli ovaj cirkus je reziran na nacin da se napravi pravni presedan po kojem je ,nekome ko nije uboden , sasvim opravdano zabraniti nesto ili ga smjestiti u zatvor/logor .
Ako Novak i njegovi odvjetnici,nakon svega,ne razumiju da ova predstava nema nikakve veze sa tenisom i sportom uopce nego iskljucivo sa planom trenutnih vlastodrzaca da neubodene prvo stave na stup srama a zatim i pospreme u logore , onda nisu vrijedni paznje.

veliki putnik
2 godine prije

Vukovima i jeste mesto u kavezu!

tuf
2 godine prije

Kaže australski ministar da je razlog zdravlje – a ZDRAVOG čovjeka nisu pustili u zemlju. Testirali ga više nego zamorca u laboratoriju. Fokus racionalnog čovjeka mora biti na činjenici da je Đoković ZDRAV. Kakva je definicija zdravlja gospona ministra? Zdrav = cijepljen. Zdrav = poslušan. Zdrav = rob.

Stari Rimljanin
2 godine prije

Bolesti, cjepiva i igara da bi nama bilo više para – davno su govorili stari rimski farmaceuti.

Alaj Ebe Abdulahman
2 godine prije

Jedi stolice!

preseren3
2 godine prije

Ajde, da ne zaboravimo jednu bitnu činjenicu.
U tom nacističkom logoru dozvoljeno je samo JEDNO cjepivo. Američko!
To je jedan od četiri SVJETSKO priznatih turnira, gdje bi se morale priznavati SVJETSKO PRIZNATE NORME, ali ne… Prisiljava se na Pfizer, Modernu…

Perun
2 godine prije

Novak brani naslov sa Australian Opena to i klokani i koale znaju u Australiji a ministri se prave ludi …UDRI DO KOSTI NEMA MILOSTI….UZ NOVAKA I ZA NOVAKA ….P.S..Australiji treba oduzeti licencu za turnir radi jako lose organizacije i diskriminacije…i jos nesto vazno kako za Srbe tako i sve ostale Balkanske Narode …RIO TINTO izbaziti iz Srbije i regiona ko zadnje smece ….

preseren3
2 godine prije

Imate novo suđenje U ŽIVO! Na Sputniku.

Emiliano Zapata
2 godine prije

Ljudi bi ga jos vise voljeli i cjenili da je sazvao konferenciju uzivo prije polaska u Australiju i onda javno rekao da mu nepada napamet ici u zemlju koja je pretvorena u veliki Aushvitz.
Mogao je jos dodati da ovim putem trazi od UNa, medunarodne zajednice i svih ostalih institucija da preispita demokraciju i volju naroda ondije.
Ovako mu se tirani rugaju jer ispada da je dosao da uzme jos koji milioncic i sto je najgore da je ucinio sve sto traze nebi li ispunio njihove nacisticke mjere ali na prevarantski nacin.
Jadno…

Čistokrvni
2 godine prije

Ima ovdje mišljenja da je Đoković trebao u startu reći da neće igrati ako je uvjet cijepljenje. Neki ga čak na mnogim portalima i medijima, pa i ovdje optužuju da je “balaknski muljator” koji eto koristi slavu da bi ostvario neke privilegije i koji nastoji prevariti “uređenu državu”. Ali što bi postigao tako? Baš ništa. Jedan dan bi ga po medijma pljuckali kao “antivaksera” koji “ne sluša znanost” i nikome ništa. Turnir bi se nastavio bez njega a javnost ionako ima jaaaako kratko pamćenje i sve bi najkasnije do drugog kola palo u zaborav. Ovako se cijela tragikomična saga već danima povlači po medijima, a australska “uređena” država i koronaški mediji i “struka” svaki dan prave sve veće budale od sebe i zapliću se o vlastite laži i nebuloze “kao pile u kučine” . I što više pokušavaju glumiti nekakvu silu, sve se više ponižavaju i razotkrivaju. I budimo realni.… Čitaj više »

Бранислав
2 godine prije

тај турнир ће бити прекинут због експлозијр короне…јуче 150.000 а за пет дана биће 500.000 дневно…пелцовали људе и сад их заразили…бежи Ноле одатле што пре…

ad astra
2 godine prije

Australci ne vjeruju Đokoviću da je prebolio koronu! Pa zašto Đoković ne napravi antigenski test i tako dokaže da je prebolio ovu bolest.

preseren3
2 godine prije

LJUDI! ŠTO NE PRATITE!!!
Pa to je smijurija! Advokat države rekao je sudiji, da je Đokovićev tim pristao, da se Đokovića stavi u pritvor!!!! Đokovičev tim odmah: NIJE ISTINA!!! Sudija je prekino suđenje i pozvao strane, da se izjasne…

Histrion
2 godine prije

Možda su moje crne slutnje pretjerane i daj bože da se pokažu netočnima, a izazvane su dvogodišnjom k-19 torturom, ali je li netko pomislio da se Nole nikad neće vratiti? Mene je strah za njega osobno. Živi bili pa vidjeli, bježi Nole otale što prije, pa makar plivao do prvog slobodnog teritorija, a to je Antarktik.

ledeno doba
2 godine prije

kako sam rekao u komentarima u ranijim člancima o Đokoviću: on je pristao na njihovu igru, umjesto da ih je davno odhebao i sam se vratio.
ovako ga oni drže u šaci, i sada ispada da on puže pred kabalinom bandom i moli za milost da mu dopuste igrati na fašističkom kabalinom turniru u propadajućojm fašističkoj državi

Lara
2 godine prije

Ministar za imigraciju Alex Hawke: “Otkazana je viza, a razlog je zdravlje i jer je to u javnom interesu.”
Zdravlje u kojem su zdravi samo poslušni, a sve zdrave, a neposlušne treba deportirati.
Uz Đokovića i Bernard Tomić je pokazao o kakavoj se to predstavi radi, a koja se skriva iza riječi zdravlje. Iako cijepljen, zaražen je korona virusom, izjavio je da ga čudi da igrače nitko službeno ne testira i da se sami testiraju b.a. testom te nitko ne provjerava rezultate. Bitno je samo da su cijepljeni. To je definicija zdravlja po A.Hawke. Odsustvo bolesti i negativan test ne znače zdravlje, jer zdravlje je stanje u kojem danas politika ima zadnju riječ.
ps. Poslali su čovjeku pozivnicu i dali mu vizu, i onda ga deportiraju jer već jednom ih je pobijedio, dva puta bi ipak bilo previše zakljucio je Hawke.

hope
2 godine prije

sve ce pokusat da se djokovic onemoguci da uzme 10 pehar!sto im je najstrasnije je da bi njegova bista bila izlozena tamo pored rodove biste.sve se namjesta onom vadigace.mislim da djokovicu vise nije ni bitno da igra vec da objelodani svu trulez engleske kolonije!ovaj grand slam je postao ruglo i sramota za cijeli svijet sporta.nevidjeno je da barem do sada,tenis postao do gadljivosti ispolitiziran!hvala djokovicu sto si otkrio neke stvari o kojima se ne bi znalo!osobno bih zeljela da se taj mladi covjek,najbolji tenisac svojeta,vrati sto prije zdrav i ziv jer ono tamo je svo zlo svijeta na jednom mjestu!

Jela09
2 godine prije

Nažalost čini se da većina ovo podržava. Meni je Federer uvijek bio najdraži igrač i biti će što se tiče terena, ali izvan terena je Đoković veliki čovijek i radi na spajanju ovih naroda koji samo gledaju razlike kako bi se poubijali. A o ovome što se događa je apsurdno uopće pričati, zdravom čovijeku se brani nastup (barem “testiranje”, ali ni to no može), a država 90+% procijepljena imaju 60 tisuća pozitivnih. Đoković 2 puta prebolio koronu i najbolje zna kako je utjecala na njega i neko ga prisiljava da eksperimentira sa moguće pogubnim lijekom.

Lara
2 godine prije

Deportirana tenisačica Renata Voračova je izjavila kako se nada da će Đokoviću biti dozvoljen nastup na prvom Grand Slam turniru sezone. “Bilo bi to dobro, ne samo zbog njega. Nadam se da će igrati, jer zbog tenisa smo i otišli tamo, a ne da budemo dio nekih unutarnjih igara. Tamo sam bila cijeli tjedan i otkako je on došao, sve se promijenilo. Samo sam tužna da se ovo dogodilo. Ovo je jedan od najvećih turnira. Odete i onda se tako nešto dogodi. Ne mogu zamisliti da je ovako nešto moguće u 21. stoljeću. Nakon ispitivanja, stvarno nisam znala što da radim, koja su mi prava. Bili su uz mene pravnici koji su mi pomagali. Oni se nisu žalili sudu, tako da nisam znala da to mogu. Samo sam slijedila savjete koje su mi dali. Veliko je olakšanje da sam poslije svega kod kuće. Nisam se dobro osjećala, nisam mogla ni… Čitaj više »

Max
2 godine prije

Pate ga iz osvete jer se usprotivio.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.