Duterte se našalio o mokrenju u vulkan Taal, i kako “lijepe žene” utječu na nestanak svih njegovih problema  

Rodrigo Duterte
2 komentara

Filipinski predsjednik Rodrigo Duterte iznio je nekoliko karakterističnih hrabrih primjedbi prije i tijekom posjeta područjima koja su bila zahvaćena erupcijom u Taalu, rekavši da će ugasiti vulkan pišanjem po njemu.

“Pojest ću taj pepeo, čak i Taal, mokrit ću po njemu, k vragu”, rekao je Duterte u ponedjeljak uoči svog prvog javnog nastupa otkako je vulkan Taal počeo s erupcijama ovog mjeseca.

Predsjednik se povukao se iz očiju javnosti nekoliko puta u posljednjih godinu dana, često tjednima, navodeći zdravstvene probleme, uključujući ozljede kralježnice od prijašnjih  nesreća na motociklima.

Međutim, u utorak je posjetio pogođene zajednice, unatoč upozorenjima svog liječnika o padu vulkanskog pepela, proglasivši regiju “područjem katastrofe”, bez obzira na to je li vulkanska aktivnost “prerasla u veliku eksploziju ili se smiruje”. Također je dao nekoliko komentara o njegovom putovanju u pogođenu zonu, šaleći se o atraktivnim ženama u blizini.

“Imam toliko problema. Kad sam bio u helikopteru razmišljao sam o mnogim stvarima, ali kad sam stigao ovdje, to je nestalo, “rekao je Duterte u gradu, pokrajinskom sportskom kompleksu Batangas. “Stvarno, volim lijepe žene.”

Također je rekao kako želi uspostaviti zamrzavanje cijena za maske za lice uslijed izvještaja o poskupljenju.

Od četvrtka, razina vulkanske alarme ostaje na  4, što ukazuje na mogućnost opasne erupcije, prema izjavi PHIVOLCS-a, Filipinske seizmološke agencije.

Erupcija Taala
Pretplatiti se
Obavijesti o
2 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Moreno
4 godine prije

Pa i nije ovo neka vijest za objavu uz sve ono šta se događa oko nas i u svitu . . .

Emiliano Zapata
4 godine prije

Legenda…

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.