Emmanuel Macron – predsjednik Francuske

Emmanuel Macron, novi predsjednik Francuske
36 komentara

Emmanuel Macron, postao je novi predsjednik Republike Francuke sa 65,1% glasova.

Tko je Emmanuel Macron?

Rođen u Amiensu na sjeveru Francuske, 21. prosinca 1977. godine, političar, visoki funkcioner i bankar najpoznatije banke na svijetu Rothschild & Ci. Emmanuel Jean-Michel Frédéric Macron sin je Jean-Michel Macrona, liječnika i profesora neurologije i liječnice Françoise Noguès.

Diplomirao je ENA (École nationale d’administration) 2004. kao i većina predsjednika Republike Francuske. Član je socijalističke partije od 2006. do 2009. godine. Tri godine kasnije postaje zamjenik glavnog tajnika kabineta predsjednika François Hollandea.

U rujnu 2008. s mjesta državnog funkcionera prelazi u poslovnu banku Rothschild po preporuci Jacques Attalia i Serge Weinberga. Održava tajne veze s Alain Mincom.

Političku karijeru započinje “Pokretu građana” (MCD) kojeg je utemeljio suverenist Jean-Pierre Chevènement.

2006. s Françoisa Hollandeom ga upoznaje Jean-Pierre Jouyet, a 2010. postaje njegov blizak suradnik.

2014. postaje ministar ekonomije u vladi Vallsa uzimajući mjesto Arnaud Montebourgu.

U ožujku 2016. Emmanuel Macron donosi odluku da se prezentira za novog predsjednika Republike Francuske.

Uskoro opširnije…

Pretplatiti se
Obavijesti o
36 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Podravec
6 godine prije

Još jedna atlantistička lutka na koncu,a promjena ni za lijek!

MilanCZ
6 godine prije

Macron je Lutka americké drzavne elite koja gubi moc u americi i sada preko Macrona ce vladati evropom,moguca je Ukrajina 2 u Francuskoj,haos velikih razmjera kojí ce se prenijeti na cjelu Evropu a to je cilj americké drzavne elite.Globalisti nemaju kádrové,moc dá to direktno sprijece,piksati ce globalisti dá preko rusije sprece taj hao,rusija ima jedino snagu to sprijecti.Pitanje koliko Rusija ima interes u svému tome.

Zvrk
6 godine prije

Doslovno se izbor svodi na: sjaši kurta pa uzjaši murta. I onda su kao nezadovoljni prethodnikom a ovaj isti skoro.

Travis
6 godine prije

Trump se vratio tradicionalnoj američkoj politici, pobjeda Macrona će ojačati EU, radikali u Njemačkoj su pred teškim porazom, turbulencije u EU idu ka kraju, sve se polako vraća u normalu.

žrec
6 godine prije

Običaj je francuza da dižu bijelu zastavu. Macron je čovjek vrlo upitnog morala i vrijednosti, a imam neki osjećaj da je psihički poremećen. Dakle, Macron i Merkel, znači agonija Europe se nastavlja.

Ivan1
6 godine prije

Tražit nepriznavanje izbornih rezultata zbog varanja. Ne dat mu mira.
Rothschild je samo htio pokazat koliko je moćan i potvrdit onu svoju čuvenu: ja kontroliram tvoje medije i tvoju vladu, a ti vjerojatno nikad nisi ni čuo za mene.
Živi dokaz…

Georgij Žukov
6 godine prije

aj barem ce ruse i putina ostavit na miru ,da je pobjedila ona koza vristali bi mjesec dana da je putin namjestio izbore , tako i tako je svejedno tko je pobjedio , europa je bila i ostati ce americka kurva a makro ce samo nastaviti sa najstarijim zanatom .

tamo sata
6 godine prije

..pa i ne…u Lipnju su parlamentarni izbori….danas se glasalo protiv Le Pen…ne za Macrona…ali u Lipnju će biti drugačija priča…on bez parlamentarne većine (koju nema šanse da ima ) ne može provesti niti jednu odluku…mada je razlika šokantna…vrišti….treba sada sačekati wikileaks….za koje će ipak, poštovani druže Žukov, Rusi ipak biti okrivljeni,,,,

mars
6 godine prije

Putine, naje*bo si! Zamisli samo, otvoriš novine a u njima sa prve stranice Makron vrišti – “poštuj me”, odeš u kino a na najavnoj špici on – “poštuj me”, odeš na kakav samit a on iz nekog budžaka sa glavnim zahtjevom – “poštuj me”, otvoriš gepek svog automobila a umjesto rezervne gume, on – “poštuj me” otvoriš kakvu konzervu a iz nje umjesto graška ili kavijara iskače, a ko bi drugi, opet on i opet sa istim zahtjevom – “poštuj me”, odlučiš pritisnuti crveno dugme i lansirati nuklearke, a umjesto dugmeta on – “poštuj me”. Moguće da će za tebe jedino mirno mjesto biti WC – jedino da ti izleti iz šolje ili ti isti zahtjev uputi sa tariguza i kada malo bolje razmislim, opsesija je opsesija, pa ni to ne bi bilo neočekivano. Elem, ne bih ti bio u koži, trebaće ti debeli živci sljedećih pet godina. Ali pošto… Čitaj više »

Grdi
6 godine prije

MMF sad gozbi ….. dobili francusku na pladnju ………….

Georgij Žukov
6 godine prije

Na osnovu cega da ga Putin postuje, mozda na osnovi 2 svjetskog rata ,kad su im svabe u 10 dana(od 5-14 lipnja ) fakticki bez borbe usli u pariz a vec 22. lipnja francuska 2. armija kapitulirala .
Umjesto da se duboko nakloni Rusima sto su ih oslobodili , oni traze postovanje , jebene budale .

eee
6 godine prije

Ovi francuzi gluplji od hrvata i srrba zajedno. Da se kandidiral le pen u srbiji ili u hrvatskoj dobila bi. Gori je od plenkovica i vucica zajedno

MilanCZ
6 godine prije

Njegovom pobjwdom americká drzavna elita ce preko francuske nametnuti svoju politiku koju je popusila u americi.Globalisti na dva fronta nisu mogli pobjedili jer vodě bitku u preformaciju amerike pá njihova kandidát Fillona nije mogao pobjedili i učí u 2 Krug.Ovom pobjwdom Macrona nastaje haos u Evropi narednih periodu a izjave iz amerike od straně drzavne elite o mogucom teroristickým napadima govore svému tome,drzavna americká elita ima eu u sací sada,biti ce tu velikog sranja,zivi ce moliti mrtvé i za vidjeti mrtvima. Bože sacuvaj nás ako postojis..On je obicna Lutka i své sto naředí drzavna americký elita on ce ispunjavsti bez obzira na zrtve i životě ljudi,kod njih glasi slovo cilj neopravdava sredstva.

Tomica
6 godine prije

Sretno im bilo sa Macronom. Iskali ste, eto vam ga.

Vlastimir
6 godine prije

Soroš i masoni su pobedili.Da De Gol ustane iz groba ponovo bi se odmah vratio u njemu.Ali ima neke božje pravde.Franzuzi su pljačkali pola sveta i uništavali crnce i muslimane,sada će im se to vratiti.

davor
6 godine prije

Ćale mu je profesor neurologije..

džeki
6 godine prije

99 posto ljudi su grabežljivci ko i makron zato nikad nikad neće imati boljeg za predsjednika

Antonio
6 godine prije

Sigurno jos uvek radi za poslovnu banku Rothschild.

ivex
6 godine prije

Još jedan od niza Francuskih pederčića i bezkičmenjaka. Francuzi još od De Gaullea nisu imali predsjednika s mudima i mozgom.

subaru
6 godine prije

Cionistički cirkus ne gledam još od vrtnog zločka kojeg su instalirali kao i makroa za gerontofile.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.