Zastrašujuća prošlost članova “Vrhovnog suda” Facebooka

George Soros - Tawakkol Karman
17 komentara

Facebook je pokrenuo vlastiti “Vrhovni sud” koji može odlučivati ​​umjesto Marka Zuckerberga o stranicama i sadržajima društvene mreže. Grupu trenutno čini dvadeset članova, od kojih neki imaju pomalo zastrašujuću prošlost. To je slučaj s jemenskom državljankom Tawakkol Karmanom, članicom Muslimanske braće i Afia Asantewaa Asare-Kyei, izvršnom Soroševom direktoricom Open Society Initiative za Afriku.

Popis članova novog Facebookovog “Vrhovnog suda” već je kontroverzan. Zaista je zanimljivo vidjeti određene profile na čelu jedne od najvažnijih društvenih mreža na svijetu. Članovi ovog “Vrhovnog suda” mogu odlučivati ​​o Facebook sadržaju bez pristanka njegovog tvorca Marka Zuckerberga. Među njima je i jemenska književnica Tawakkol Karman, dobitnica Nobelove nagrade za mir za 2011., ali prema pisanju Le Mondea iz 2013., Tawakkol je “članica islamističkog pokreta u Jemenu”. O njoj se razgovaralo i nakon što je objavila svoju podršku Muslimanskom bratstvu, kao i Mohamedu Morsiju, neposredno nakon što ga je vojska skinula s vlasti 3. srpnja 2013.

Prema raznim stručnjacima za radikalizaciju, posljednjih godina otkriveno je da Facebook ne prepoznaje vezu između obrane ideologije Muslimanskog bratstva i ekstremističke aktivnosti, što bi moglo objasniti izbor Tawakkole Karman unutar “Vrhovnog sud”. Imajte na umu da se terorističke veze koje održava Muslimansko bratstvo istražuju u nekoliko zapadnih zemalja. Slično tome, brojni čelnici al-Qaede bili su u početku aktivni u ovoj maloj skupini, o čemu je 2014. dosta pisano.

Pretplatiti se
Obavijesti o
17 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Ante
3 godine prije

Muslimansko bratstvo Amerikancima služi da odande regrutiraju vojsku, koja se bori za Američke interese. Naravno da će faceook podržavati takvu organizaciju koja daje ljude za njihove ciljeve.

crna guja
3 godine prije

a nagrade od samoubice nobela stvarno moras bit faca da bi dobio tu nagradu cim je dobijes zaigrao si sotonsko kolo

mmne
3 godine prije

kakva gomila gadosti na jednoj fotki

alex
3 godine prije

Nema boljeg suca od krimosa…Za njega nema tajni…premazan svim mastima…i glazurama.
A opet, nema većeg kriminalca od većine sudaca.

The Beatles
3 godine prije

to se u nas kaže “od zla oca od gore matere”

Draguljće
3 godine prije

facebook je cio-židovsko smeće i svi bi ga trebali prestati koristit.
jeste li se zapitali kako to kad želite negdje ostaviti komentar traži baš da se ulogirate sa svojim facebook accountom, zar vam to nije čudno
gdje god na pogledate sve kontrolira cio-židovlje

Emiliano Zapata
3 godine prije

Skinio odgovornost sa sebe…
Sad jos da Kill Bill Gates 2, imenuje nekog tko ce umjesto njega trovati ovce cjepivima…

Red Dog
3 godine prije

Pa, Facebook nije demokratija. Privatan je i kao takav mogu raditi sta hoce.
Razlog tome sto nas drze tamo je da nam trpaju reklamu, od cega zive.
Reaguju kad nesto ugrozava profit, inace ih zabole za nasa proseravanja.

Antikabalist
3 godine prije

Pa ko vam je kriv, da se sami dobrovoljno logirate na FB-ju, kad znate, da je to podvaljena kabalistička igračka za špijunažu i kontrolu ljudi.

Max
3 godine prije

Dakle članica zabranjene organizacije će odlučivati o podobnosti sadržaja na web stranici. Ako je i od šećerberga previše je.

Bosanac
3 godine prije

Ukinite Facebook, Instagram (jer je isti vlasnik) i nemate problema – ako propadne i ljudi ne budu htjeli koristit centralizovane mreze pojavit ce se neka necentralizovana, vec ih ima al su malo teze za koristit…i google je problematican takodje (sve su to legalne spy platforme na osnovu kojih su nam vec kreirani i pohranjeni profili o nama, nasim navikama i sl.

kardinale
3 godine prije

Lice sotone

Mario
3 godine prije

ovi gore na slici su “Deep state” !To je ista ekipa koja želi skinuti Trumpa!Ista ekipa koja je izabrala Obamu koji je bio lažni Amerikanac !Demokrati-liberali okultna ekipa u uspostavljanju “New world order”

sokre
3 godine prije

prestanite koristiti FB i stvar riješena, isto je sa google. ima toliko opcija, ali kako ćeš to objasniti stoki. uvalliš im windowse ili android i radi što te volja

Blocke
3 godine prije

Sve bi to imalo smisla kada bi Facebook bio obavezan za koriscenje. Ovako, dok je dobrovoljno, onda je stvar izuzetno jednostavna i lako resiva. Pametnom dosta…

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.