Francuska: Sukob policije i prosvjednika (Uživo)

Prosvjedi u Francuskoj
25 komentara

Mirni prosvjedi u Parizu sve više smetaju. Današnje prosvjede obilježavaju sukobi prosvjednika s policijom. Sutra ćemo znati više i informirati vas, jer postoje 3 do 4 vrsta prosvjednika. Ako želite znati tko su “ispravni” prosvjednici, samo pogledajte koje zastave nose. Ako nose francuske zastave u velikom broju, to su iskreni prosvjednici protiv kurtona mjera, koji ne žele sukobe s policijom. U druge grupe je infiltrirana Antifa.

Pretplatiti se
Obavijesti o
25 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Metabaron
2 godine prije

Treba se bunit, treba ! Nek’ kosta sta kosta ali nema nazad !

promatrač
2 godine prije

Opet nisu na pravom mestu. Treba organizovat prosvjede ispred državne TV.

FirebirdPhoenix
2 godine prije

Ako novinar može izbaciti termin kurton mjere tekst bi mu dobio dvostruko više na vjerodostojnosti.

pajo
2 godine prije

Neka se sukobljavaju i treba više, dosta je bilo mirnih prosvjeda i piknika, govornih bravura.

Max
2 godine prije

Naprijed

Darko
2 godine prije

Pazi ovo “neispravni” prosvjednici, pa da trebaju svirati gitaru dok zandarmerija mlati jednog od njih kao sto sam vidio u nekoliko slucajeva. Oni su vecinom protiv ovog terora i lijevi i desni i tamo lijevo desna zavada ne funkcionira i oni sa i nikako nisu dobre podjele na lijeve i desne, bilo nose li crvenu zastavu ili crnu ili pak zastavu Francuske. I istina naginjem vise anarhistima pa mi digne zivac ovakav tekst. Rjesenje protiv globalizma/NWO-a,tehnokracije ili nazovi ga kako hoces nije nikakav sugavi nacionalizam/suverenizam nego ona rijec na A koje se svi boje izreci.

2 godine prije

Evo sam malo šarao po ovom videu i nisam vidio sukobe.
Može li me iko uputiti na kojem dijelu ovog videa se demostranti sukobljuju så policijom?

throne
2 godine prije

Nedavno sam rekao antifa, blacbocks pokretima a i drugima udrugama i kao i mojim dozivljajima i kolega iz britanije, italije i danske s kojima sam i dalje u prijateljskim kontaktima koji su zavrsili u buksi zbog njih a ja protjeran pa su mi izbrisani komentari, Tako da o tome sam zavrsio.

Legendarni Grk
2 godine prije

Sve to nije ništa, oni će sve takve prosvjede ignorirati i gurati svoj planirani korona cirkus dalje – potrebno je ostvariti direktan bliski kontakt s političarima i masonskom bandom, pa da onda vidimo da li će banda moći ignorirati kada im se radi o glavi iz velike blizine.

Ivan
2 godine prije

Kolko je to prosvjednika u miljonskome Parisu…

Ante
2 godine prije

Svojim zarađenim novcem kupiš policijski kombi, kupiš suzavac, kupiš oružje za policiju. Kupiš policajcu, kacigu, odjeću, pendrek i još mu daš plaću da te on pendreči … Koji apsurd

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.