Francuski odvjetnici: “Da smo htjeli da nas j**e vlada glasali bi za Brad Pitta”

Odvjetnici šalju poruku Vladi Francuske
17 komentara

“Da smo htjeli da nas j**e vlada glasali bi za Brad Pitta” poruka je francuskih odvjetnika iz mjesta Bethune koja je zapalila društvene mreže. Simpatična odvjetnica na fotografiji pokazuje kako u kriznim momentima inteligentne osobe znaju poslati kreativnu poruku. Ne, ne radi se o vulgarnosti, nego o francuskoj satiri. Za pokrenuti narod na razmišljanje, nije dovoljno kritizirati. Poruku treba provući na jedan simpatičan način, razumljiv i privlačan svima, a što francuski odvjednici i čine.

Pretplatiti se
Obavijesti o
17 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Son of Alerik
5 godine prije

Svojevremeno je jedan novinar došao na konferenciju za medije koju je sazvala Jadranka Kosor, predsjednica Vlade RH s natpisom na majici Ne trebam sex dok me j.be moja Vlada. Zgražanje desničara, izgon s konferencije, zabrana daljeg pristupa konferencijama…A onda se ‘rodio’ Pernar i Stegnite remen vi bando lopovska!

pippo444
5 godine prije

U Jugi, u vrijeme nestašice deviza, u jednoj (slovenačkoj) banki je bio natpis “Kurs se je dvignil, deviz nimamo” (Kurs se digao, daviza nemamo). Pa dođe austrijac i na glas pročita “Kurc se je dvignil, devic nimamo”.

Zemohudin
5 godine prije

“Da smo htjeli da nas j**e vlada glasali bi za Brad Pitta”
Da, visak kreative i intelegencije ?

Dub Miroslav
5 godine prije

Za svako neispunjeno obećanje, iz predizborne kampanje, 6 mj. zatvora. Maksimum služenja nakon jednog mandata – doživotno.

Ivo Lola
5 godine prije

Jao, jao, jadni odvjetnici, ooo kako samo suosjećam s njima, odvjetnicima, kako me sve to boli što im radi francuska vlada. Ne mogu spavati, jesti, piti, srati ni pišati!

Kardinale
5 godine prije

Macron bankarski decko koji samo radi za gazdu Rochilda i Saurona. Nikakva politicka kariera. Sintetika postavljena francuzima da ne bi Le Pen dobila.
Sada ga konzumirajte ovce.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.