George Soros već ima svog nasljednika, ideologa poput njega

Aleksandar Soros
20 komentara

30-to godišnji sin Aleksander Soros, sin milijardera Georgea Sorosa koji ima 86 godina, već je spreman preuzeti kormilo bogatstva i svjetske demokracije. Sa svojim bratom Jonathanom (42), Aleksandar Soros obećava da će biti idealan izbor za nastavak očevih aktivnosti. Američka ljevica može biti „mirna“ sljedećih nekoliko desetljeća. Prošle godine je Demokratima uplatio više od 4 milijuna eura za predsjedničke izbore.

Alexander Soros, kaže Dan Gainer, potpredsjednik MRC, je uvijek podržavao velike progresivne ideje ljevice, poput klimatskih promjena ili socijalne pravde. Iako su Sorosi uzaludno potrošili novac na kandidatkinju koja nije postala predsjednica Sjedinjenih Država, ne treba se zavaravati – Sorosi financiraju i druge političke stranke, kao i institucije.

Samo deset godina ranije Aleksandar Soros je sličio bogatom klincu koji je trošio novac svoga oca. Ništa čudno, dok jednog dana New York Times nije otkrio informaciju koja će Aleksandru dati sasvim drugu ulogu. Veliki dio bogatstva Gorges Soros prebacuje na upravljanje svom sinu. To je momenat kada Aleksandar Soros postaje stvarni nasljednik bogatstva ali i ideja svoga oca.

Prvu financijsku podršku Sorosa Juniora dobila je fondancija Bend the Arc (Udruga Židova za pravdu i poticanje progresivnih ideja). Sljedeće godine financira udrugu židova seniora koja podržava Obamu. Sve financijse podrške mladog Sorosa u 2012. godini su bile usmjerene prema lijevim progresivnim grupacijama.

Kao član upravnog odbore zaklade Open Society Foundation, mladi Soros uči kako plasirati novac koji će biti koristan idejama ljevice, a koje je podržavao njegov otac.

2000. godine otac Soros u svojoj knjizi „Globalna kriza kapitalizma“ rezimira ideju i viziju svijeta kojeg želi modelirati po svom ukusu koristeći novac i moć.

„Moramo uspostaviti globalni sustav za političke odluke. Ukratko, potrebno nam je globalno društvo za podršku naše globalne ekonomije“, piše George Soros.

Gorges Soros, bar javno, ne preza govoriti protiv američke dominacije, sanjajući o novom svjetskom poretku u kojem će vrijediti globalna ekonomska pravila.

Financijski izbor pri financiranju raznih projekata Aleksandra Sorosa, jasno pokazuju bliskost s idejama oca Sorosa.

Prema William F. Jasper, uredniku The New American, George Sorosevo financiranje Black Lives Matter i drugih grupa uključenih u nemire protiv Trumpa, čine ga nekažnjenim kriminalcem.

Pretplatiti se
Obavijesti o
20 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Majkl Đordan
7 godine prije

Ajmo Trump, razvali ovu pederoliberalnu mafiju koja je rasturila svijet i otegli američki brodu u luku mira i suradnje.

Jing-sung
7 godine prije

Ma on nema veze ni s lijevicom ni s desnicom – on je blizak djavolu.

Travis
7 godine prije

Sloboda nikada neće umrijeti.

Sarajevo
7 godine prije

babini sinovi uvijek voze prebrzo

Michael Collins
7 godine prije

Ma nema brige – Soros je odavno pročitana knjiga. Jedna od rijetkih dobrih mu stvari je rušenje Miloševića – zapravo to i nije bilo rušenje, već prisililo se bitangu da prizna poraz na izborima. Ali čika Đorđe nije znao stati.
Globalizacija i korporativno ludilo, izvoz revolucija svih boja i demokracija idu svom kraju.
Mene više zabrinjavaju ovi naši kvislinzi na vlasti i retardirani, šovinistički narod, tj. vojska partijskih uhljeba koja da ne znam kakva se politika uvijek glasuju za Kradeze.

Jupiter
7 godine prije

Soroš je “nezamenjiv”. Ovaj golobradi nema poželjnu bogatu biografiju i sposobnosti da muti gde stigne.

tuf
7 godine prije

A u p.m. tko je Sorosu dao da se razmnozava… Bit’ ce da je ovaj napravljen umjetnom oplodnjom.

čitatelj portala
7 godine prije

Ne pada jabuka daleko od stabla. Trebalo bi im zabranit zakonom izvoz demokracije i financiranje raznih pedero-liberalnih udruga.

murko
7 godine prije

“Američka ljevica može biti „mirna“ sljedećih nekoliko desetljeća.”
I sta sad, da skidam Ce Gevaru sa gornjaka i stavljam Sorosevu sliku?

Mare marić
5 godine prije

Sa Sorosima svi trebaju kao gospodin Orban. Od kuda njima pravo uređivati “tuđe kuće”. To sa slobodom i demokracijom nema nikakve veza. Dapaće. Sigurno je, da će se u budućnosti zatvarati vrata Sorosima. Tako i treba biti.

valentin
5 godine prije

Najmlađi lider u svijetu, novoizabrani Sebastian Kurz, obavijestio je Georgea Sorosa da njegova zaklada “Otvoreno društvo” ima 28 dana da prestane sa radom i odustane od operacija u Austriji ili će se suočiti sa tužbama za „pokušaj potkopavanja austrijske demokracije” 31-godišnji Sebastian Kurz, najmlađi lider u Austriji, je rekao kolegama da se akcije moraju pod hitno provesti nakon nedavnih vijesti koje su privukle pažnju javnosti da je George Soros donirao 18 milijardi dolara od ukupnog bogatstva od 24 milijardi dolara njegovoj zaklad “Otvoreno društvo”. „Situacija je postala kritična” rekao je Kurz. „Soros je uložio sve što ima da bi progurao globalnu kontrolu. Dezinformacije i manipulacija medija su se povećale eksponencijalno preko noći. Nemamo mjesta za zadovoljstvo.„ Kurz, koji sebe opisuje čovjekom od istine kaže da je on onaj koji je uzeo „crvenu pilulu”, i tvrdi da on razumije program George Sorosa, i da „ne postoji način da će ova zemlja… Čitaj više »

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.