“Globalistička ljevica će London pretvoriti u novi Bagdad”

Opasnost - London
21 komentar

“Globalistička ljevica će London pretvoriti u novi Bagdad”, ovo nije izjava lidera nekakve profašističke desničarske  stranke, rasista i ksenofoba, nego poznatog muslimanskog vođe, imama Tawhidija, koji je dodao kako vlasti u Velikoj Britaniji, kao što je slučaj u drugim europskim zemljama, dopuštaju “da u sjeni zapadnih demokracija buja terorizam”.

Imam Šeik Mohammad Tawhidi je ovu izjavu dao u televizijskoj debati nakon nedavnih terorističkih napada u Londonu, koji su odnijeli živote najmanje sedam osoba i iza sebe ostavili na desetke ranjenih.

Muslimanski propovjednik Tawhidi, koji već neko vrijeme živi u Australiji, odmaknuo se službenih izgovora svoje zajednice i upozorio da je terorizam s kojim se suočavamo inspiriran radikalnim islamom.

“Mir se može postići samo ako se miroljubivi muslimani udruže s ostalim muslimanima protiv radikalnih frakcija unutar naše vjere”, rekao je imam Tawhidi.

Osim toga, imam je od britanske premijerke Therese May tražio da istraži i utvrdi koju su džamiji posjećivali napadači i da je zatvori.

“Za ove zločine su odgovorni imami koji propovijedaju ideologiju radikalnog vehabijskoj i selafijskog islama, kao i njihove obitelji i prijatelji koji o svemu šute”, rekao je.

Imam Tawhidi je nakon napada u Manchesteru rekao da je jako teško ostati mirna i umjerena osoba u zajednici koja je doslovno zaražena muslimanskim ekstremistima i gdje ima toliko radikaliziranih imama i njihovih sljedbenika.

Osim toga, imam Šeik Mohammad Tawhidi priznaje da je Kur’an lako krivo interpretirati tako da muslimanska vjera odobrava ubojstva nemuslimana i osudio je gradove kao što je Melbourne, gdje se slobodno mogu kupiti zastave terorističke skupine Al-Qaede.

“Možete ih kupiti za nekoliko dolara i staviti po automobilima sa svih strana. Čak i time se omogućuje širenje radikalnih ideja među mladima”, rekao je imam Tawhidi u emisiji australske Sunrise televizije.

globalistička ljevicaopasnostTerorizam
Pretplatiti se
Obavijesti o
21 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Zare
6 godine prije

Inace ovo je siitski klerik al dobor je rekao

Avignon
6 godine prije

Jutros sam se probudio i nasao pored kreveta jednog globalistu, on gleda u mene a ja u njega, buljimo obo dvoje jedan u drugog.
On nije veci od kucnog misa ali u ljudskom obliku.
Uhvatim ga za usi pa ga podignem jako oprezno blize mojim ocima, nikad ne znas koji trik moze napraviti.
Gledam njegovu odjecu a on zamotan u americku zastavu, gledam mu bolje lice a ono ima oblik McCaina.
Tad ga uslijed odvratnosti zavitlam prema zidu a on zraku nestane.

Ovdje na logicno imamo vrstu odnosa
Symbiosis koji se pretvara u Mutualizam a to je odnos izmedju dva organizma koji zivu zajedno i obo dvoje imaju korist.
Mi citaoci dobijamo dobre clanke, dobro drustvo za popricati, zabaviti se i prosiriti spoznaju a Logicno dobije na reklamama. To ce biti buducnost svih novina.

Koča Popović
6 godine prije

Tko bi bio globalisticka ljevica?! Ljevica u institucijama ne postoji vec 30 godina. Desnica koja stiti interese krupnog kapitala nam pod ljevicu podmece neoliberale. Prvi iskreni nositelj lijevih ideja na svjetskoj politickoj sceni nakon 30 godina je Jeremy Corbyn!

Garibaldi
6 godine prije

Terorizam se vrača kući ….

tuf
6 godine prije

Ironicna situacija kada Imam Tawhidi govori iskrenije (ako ignoriramo krivi pojam “ljevice”) nego svi britanski politicari zajedno. Britanci se i dalje ne pitaju kakvu to vlast imaju, kada vise istine mogu dobiti iz muslimanske zajednice. Ovo isto vrijedi i za Njemacku.

bato
6 godine prije

muslimani su ljudi kao mi ja ih znam nekoliko, družimo se , posječujemo se, surađujemo poslovno, čak u mojoj firmi ima nekoliko njih i nitko s tim kao ni s njima kod nas nema probleme, u zadnje vreme primečujem da i njima nije svejedno nakon ovih napada jer se sve previše puta stavlja pod isti znak sve muslimane one radikalne i umjereno, imam čak osječaj da to mediji rade namerno, tako da se nije čuditi porastu radikalizacije u njihovim vrstama.moj je stav da ima kud i kamo više umjerenih ali se i njih gleda kao potencialnu opasnost zapadnoj kulturi = JAKO POGREŠNO i MNOGO OPASNO!!!

Haha
6 godine prije

Kakve veze ima naslov sa tekstom? Nisam znao, da je Konzervativna stranka ljevica. Kao da je to napisao Glasnović!

Karlo Stajner
6 godine prije

Kada volstrit odluci da je dosta sa ovakvim nacinom sticanja bogastva, vrlo brzo nestace terorizma.
Dok se ne sete kako da steknu novac od prolivanja krvi neduznih ginuce i dalje najmanje krivi.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI