H. Clinton: Trump gaji vrlo snažne simpatije za diktatore

Hillary Clinton - karikatura

Donald Trump zaista gaji prilično snažne simpatije za diktatore, izjavila je bivša američka državna tajnica Hillary Clinton u intervjuu za India Today. Istodobno je izrazila svoje uvjerenje da u slučaju Rusije i Vladimira Putina ta stvar nije ograničena samo na dobronamjeran stav američkog predsjednika.

Što se događa između Putina i Trumpa? Vlada osjećaj da među njima postoji svojevrsno jako muško prijateljstvo.

Hillary Clinton: Da, jako muško prijateljstvo.

Što možete reći o ovome?

Hillary Clinton: Trump zaista ima prilično jaku simpatiju za diktatore. Zbilja voli autoritarnu retoriku i ponašanje. Drugi dan kada je čuo da će Xi Jinping ukinuti ograničenja predsjedničkog mandata sanjao je: “Možda ćemo isto činiti jednoga dana u našoj zemlji”. Zato ima dobronamjeran stav prema tim diktatorima. Po mom mišljenju, u slučaju Putina i Rusije, to nije jedina stvar.

Ima li nešto za njega?

Hillary Clinton: Otkrit ćemo. Otkrit ćemo. Slijedite novac.

VIDEO – India Today

Ako vam se članak svidio, podijelite ga ->

27
Ostavite komentar

avatar
10000
 
12 Grupirani komentari
15 Odgovori unutar grupe
0 Pratitelji
 
Komentar koji izaziva reakcije
Najaktivniji komentar
19 Komentatori
Bobičitatelj portalaIvečovjekWhite Patriarch Zadnji aktivni komentator
  Pretplati se  
Obavijest
Rokokoko
Gost
Rokokoko

Slijedite novac i leseve Zaklade Clinton.

Bobi
Gost
Bobi

A tek Bush ?

Sinisa
Gost
Sinisa

Ali stvarno….aman zaman mijenjajte onu sliku,izprepadašte nas sa tim djavlom!!!

Riddick
Gost
Riddick

Nikad ona nije bila neka lepotinja , nemas ni ni jednu njenu lepu sliku.

Sinisa
Gost
Sinisa

Bikni,toples se trazi…nisam konjski zubar da joj u zube gledam!

Riddick
Gost
Riddick

Hilari uhvatila Bila da zeva u Ivanku Tramp
https://youtu.be/-48PSbc0SlQ

Sinisa
Gost
Sinisa

Jbg…ko ne bi ?

Riddick
Gost
Riddick

Pa pošteno ko ne bi …

Ive
Gost
Ive

Trump je veliki trup prazne glave, a Killary mali trup sa nefunkcionalnom glavom, vide se uocljive razlike u trupovia a prazna i nefunkcionalna glava to mu ga dodje na isto.

White Patriarch
Gost
White Patriarch

Glavno da je tvoja glava velika i puna, samo je pitanje čega…

Ive
Gost
Ive

Nemoj me vuci za jezik. Na mom tijelu je glava koja nije moja glava, ti pokupi sve sokove iz nje, da vidis cega je puna, ako redovno budes konzumirao te sokove neces trositi na hranu.

Baba
Gost
Baba

Kakve smo sreće još dugo ćemo morati slušati nebuloze ove drage bakice ?

Laki Topalović
Gost
Laki Topalović

Albright još daje izjave i piše knjige, neće da umre. Mislim da je živa.

Rus
Gost
Rus

Kad se cuju izjave ove porazene, nazovi zene, onda znamo stavove sefova ( cionista )

White Patriarch
Gost
White Patriarch

Trump uporno prska globaliste i “ljevičare”, a suze teku i teku…

Laki Topalović
Gost
Laki Topalović

Slabo , brate, slabo. Konkretnih inicijativa ja tu ne vidim. Usput, “malo države” u ekonomiji su preporučili čak i MMF i Svjetska banka, što je prije bilo nezamislivo. Kad ističe rok onih 120 dana za Iran , ugovor, ultimatum EU, itd itd… U tom polju se nije odmakao od Kagana i neokona, Busha, Obame, Hillary i svih ostalih da ih ne nabrajam.

White Patriarch
Gost
White Patriarch

S obzirom kakvu opoziciju ima “doma” i koliko je ta bagra moćna i premrežena, tip radi čuda. Neke koncesije im mora dati (priznanje Jeruzalema) da bi dobio prostor na nekim drugim područjima. Dok god jača nacionalnu državu i odmiče SAD od “svjetske vlade” meni je lik zakon.

mars
Gost
mars

Po meni, Hilari je tipićni predstavnik jedne isfrustrirane, velike devijantne generacijske skupine koja je rasprostranjema širom svijeta, čiji mentalni sklop podrazumjeva borbu i nekritičko zastupanje raznoraznih prava (obično onih koja ništa bitno neće poboljšati položaj onih u čije ime se kao”bore”) za sve i svakoga (naročito za sebe), pri čemu apsolutno isključuje obaveze koja bi iz tih prava trebale i da proizilaze, i koje bi trebali da imaju kako oni kojima se ta prava daju tako i ona lično, i to su prihvatili kao svoju religiju i dogmu kojau moraju svi slijediti i prihvatiti – najbolje dobrovoljno, ali ako to ne žele onda i silom. Ukratko, sve je svima dozvoljeno (kao i meni) ali niko ni za šta nije odgovoran. Pri tome takve osobe karakteriše histerija i isključivost za bilo kakvo suprotno mišljenje i stav koje je u suprotnosti sa njihovim. A neograničena “prava” i “slobode” bez odgovornosti za njihovo “uživanje”, neminovno vodi do raspadanja svih društvenih normi i onoga što društvo vodi ga jačanju i prosperitetu kao i samo društvo, i svodi ga na skupinu pobješnjelih i hedonističkih pojedinaca kojima je lako upravljati i manipulisati. Zato ja lično, kada bih mogao odlučivati, radije bih izabrao jednog diktatora, odnosno ono što ona naziva diktatorom (ja bih prije rekao jak vođa, jaka i stabilna ličnost) nego nekoga poput Hilari.

Kenan
Gost
Kenan

Pa to su i ameri skužili,ali se luda baba ne može s tim pomirit.

Ivo
Gost
Ivo

@mars, ovo ne zaslužuje toliko dug komentar. Dovoljno je reći “ljudsko smeće par excellence”.

Jedino zanimljivo kod tog psihopatskog zločinca su ti Freudian slipovi,gdje optužuje druge za svoje vlastito ponašanje. Poznata su njena ulizivanja tiranskim Saudima,a što se traga novca tiče,kolega @rokoko je sve rekao.

mars
Gost
mars

@ Ivo – slažem se da što se tiče same Hilari nije potreban dug komentar (ona sama nije važna), ali sam želio naglasiti da je problem mnogo širi od nje same i da je na sceni jedno mišljenje (isključiva nakaradna ideologija) mnoštva pojedinaca koji su imali “sreću” da se domognu polžaja na kojima mogu odlučivati i uz to su se izuzetno dobro uvezali u njenom promovisanju i nametanju.

White Patriarch
Gost
White Patriarch

@ Mars – jel slušaš prof. Jordana Petersona, savršeno je sažeo to o čemu ti pričaš

17 novembar
Gost
17 novembar

hilari sanjam te svake noci i dovodis me do ludila

Nena
Gost
Nena

Ajme, prava se javila, tko o čemu k…. o postenju

Damar Cro
Gost
Damar Cro

Vid’ šta je izašlo iz šume i plače jer ne može zavladat svijetom…

čovjek
Gost
čovjek

Ova babetina se javila, za koju se može reći da gaji simpatije prema masovnim ubojicama. “We came, we saw, he died” uz histerični osmjeh od uha do uha, može reći samo poremećena osoba na javnoj televiziji, a to je dotična baba rekla kad se saznalo da su ubili Gadafija.

čitatelj portala
Gost
čitatelj portala

Tko sluša ovu babu?

POVEZANE VIJESTI

Izbornik