HITNO: Počeo je novi val medijske propagande o uporabi kemijskog oružja u Siriji (VIDEO)

Propaganda u Siriji
50 komentara

Krenulo je kao i svaki put. Iznova je sirijski “režim” napao kemijskim oružjem. Svaki put kada su teroristi pred porazom, zapadni i drugi mediji kreću s već montiranim video snimcima. Jutros je krenula nova serija propagandnog informativnog materijala koju šire strani i domaći mediji.

Žalosno u cijeloj priči su upravo djeca koju koriste za stvaranje ove propagande. Sirijska Douma je pred oslobođenjem. Teroristi su u panici, što je “idealno vrijeme” za emotivni sadržaj koji treba prikriti strahote koje su činili teroristi.

Oni koji pak misle da se ne radi o propagandi, nek si postave jednostavno pitanje: “Zašto bi sirijske vlasti učinile nešto slično?”. Modus operandi je jednostavan.  Al Jazeera objavi vijest koja postaje izvor, a onda svi mediji to prenesu. Sutra kada se bude sudilo tvorcima ove propagande, zapadni medij će imati alibi: “mi smo to samo prenijeli”.

Pogledajte video u kojem su žrtve djeca, ne sirijskih vlasti, nego tvoraca ove propagande.

https://www.youtube.com/watch?v=-VmqS8786Q8

Pretplatiti se
Obavijesti o
50 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
davor
6 godine prije

Jedina država koja otvoreno i nedvosmisleno u državnom vrhu preferira terorizam u Siriji je Izrael. Imaju plan zauzimanja Damaska koji bi bio proveden nakon rušenja Assada. Za to se služe američkim vojnim arsenalom i zapadnim medijskim platformama.

Zadranin
6 godine prije

Baš sam čita na Index-u o ovome, Hina je u komentarima tako popljucana da mi ih (ni)je žao.

Aj mali doprinos Hini:

Pljuc.

shumadinac
6 godine prije

Prvo i osnovno: izgleda da široke mase uopšte nisu svesne moći hemijskog oružja – kuda ono prođe ostaju samo leševi. A ovi nam prikazuju napade malo jačim suzavcem a navodnim žrtvama lica zamućena – briga za javnost ili da se osiguraju da se kod nekoga ne vidi da je živ. Možda je napada i bilo ali agens kao da je pravljen od kućne hemije što nije previše verovatno za bilo koju legalnu vojsku.

Nije mi do sada palo na pamet da napad na Skripale može biti “hemijska” diskreditacija Rusije koja će držati stranu surijskoj vlasti u ovakvim situacijama. Sada je sve mnogo logičnije.

basso
6 godine prije

Ova propaganda kao i ona sa otrovanim Ruskim spijunom pokazuje da donedavni svjetski centri moci ustvari vise nemaju moc.

Sinisa
6 godine prije

BBC sve zna..
Kazu 70 mrtvih.

Tadmur Palmirovic
6 godine prije

Ne razbijajte glavu bez veze. Zna se ko je kriv. Rusi su krivi, planetarni trovaci br1.

davor
6 godine prije

Ovako Amerikanci čestitaju pravoslavni Uskrs.

Branko
6 godine prije

Klasična cionistička podmetačina. Napravi incident,a za isti optuži neprijatelja. Već viđeno. Bas me zanima hoće li se Trump i ovoga puta usuditi vojno intervenirati.

Lindita
6 godine prije

Čitam jutros medije od glavnog svjetskog psihopatskog zla i svi političari (vladajući i oporba) pozivaju i pRozivaju svoju zlu braću preko Atlantika (glavnog svjetskog izvoznika “demokracije” koja se mjeri brojem bombi pi glavi stanovnika) da vojno inervenira i da zaštiti nevine civile od Assada koji to “čini” i Rusa koji ga podržavaju !!!!!!!!!!!!!!! DA NIJE TRAGIČNO, BILO BI SMIJEŠNO … jaaaako smiješno !!! Pa kako im se više da … umjesto da su se predali (jedino logično i za iste prehumano rješenje kojem im nudi vlada) oni još jednom uz naravno NAGOVOR, POTICAJ I OHRABRENJE glavnog svjetskog zla idu ubijati “svoj” narod u OČAJNIČKOM pokušaju da svijetu opravdaju vojnu intervenciju …. SVAKOM NORMALNOM TREBA BITI JASNO DA ĆE DO TE INTERVENCIJE (pokušaj spašavanja glavnog svjetskog zla) DOĆI (možda ne sada jer je ovo preprovidno) I DA OSOVINA OTPORA I NJENI PARTNERI moraju biti spremni za taj obračun !!!!!!

Abe
6 godine prije

Reče heather da je kriva Rusija. Naravno.

17 novembar
6 godine prije

mogli bi uskoro ocekivati napade na sirijsku vojsku . jednostavno ne razumijem sta se desava posije svakog telefonskog razgovora ili sastanka zapadni politicara sa putinom krenu napadi na sirijsku armiju .

....
6 godine prije

Kemisko oruzje se pokazalo kao neucinkovito za vrijeme drugog svjetskog rata. Ni jedan vojnik nebi naredio takav napad na takvom podrucju di iskljucivo ovisi sve o sreci, vjetru … Kemisko oruzje bi bilo jedino ucinkovito u napadu na neki grad di zelis da bude stovise civilnih zrtava, a da ti sam (vojska) nisi fizicki prisutan. Znaci to jedino odgovara za zastrasivanje i terorizam.

Abe
6 godine prije

Srosic zna kuhati. Pojačaj vatru, srole. ?=???

Toni
6 godine prije

Je li ovo iz Londona

Iva
6 godine prije

Joj bi volio da Ameri krenu sa raketama… a da ih onda Rusi dobro za svagda ‘otresu’ i ponize!

Ivo
6 godine prije

Ne treba se uzbuđivati. Psihopate laju po navici, od nekog ozbiljnog vojnog udara nema ništa, ta vremena su prošla. Ako misle konkretno udariti na SAA (i posljedično se obračunavati sa Rusima) morali bi se pripremati mjesecima i gomilati snage, što bi bilo nemoguće prikriti, i Rusi bi već izdavali upozorenja.

Mogu eventualno izbombati neku baraku u pustinji oko Eufrata da dokažu svojim kmetovima kako su i dalje sila, sve preko toga je SF. Pa bombali bi SAA svaki dan da mogu, i sa i bez kemijskih igrokaza, ali iz nekog razloga to ne rade.

E da, skoro zaboravih: branitelj Ghoute, Antun Dumb/Burt, na aparatima! I Skripalovi će se prije oporaviti od njega.

Globalista
6 godine prije

Pogledajte video u kojem su žrtve djeca, ne sirijskih vlasti, nego tvoraca ove propagande….boli zapadne oligarhe ona stvr za djecu,pa sto su razni lordovi,ministri u vladi V.BRITANIJE radili sa sirocadi,treba to napisati da se onda vidi kako oni brinu o djeci i to posebno u Siriji.

rodoljub
6 godine prije

Svaki vojni neuspeh i poraz dzihadista i njihovih sponzora ima , kao pratecu pojavu, izmisljene zlocine Asada i Rusa i odmah krece propaganda zla. Drugim recima, situacija na terenu je veoma losa za dzihadiste i njihove sponzore i razvija se na njihovu stetu , pa je pojacana antiruska i antiasadovska propaganda .

palermo
6 godine prije

Ovo su posljednji trzaji za nekakvu direktnu agresiju na Siriju, i pokušaj promjene vlasti. A i dobro je došlo da se skrene pozornost sa pokolja Palestinaca na granici Gaze i IzraHELLa. Nije im prošla fora sa evakuacijom koljača Jaish al Islama u Qalamoun, gdje bi se vjerojatno pokušali spojiti sa Al Tanfom, i naravno, ostaje stari prokušani recept o kemičaru Assadu. Doklegod su sustavi S-400 i ostalo pripravni, zio–wahhabi kanibali mogu širiti anti-sirijsku i anti-rusku histeriju koliko god hoće. A za ovu bagru koja je ostala u Doumi ostaju samo tamnice, kakvi zeleni busevi, kakvi bakrači. Jer tako treba pokazati i ostalima da ako odbiju evakuaciju, da uistinu imaju što za izgubiti.
A o šljamu i šugavcima koji rade za Al Lažiru Balkans (kao Katar je postao prijatelj Rusiji i Iranu?) ne treba riječi trošiti.

palermo
6 godine prije

Koje lažne žrtve? Ako su Markale bile lažne, bilo je opravdano, da se prestane mučiti stotine tisuća ljudi u opkoljenom Sarajevu. Ti SAA uspoređuješ sa Mladićevim psihopatama? I ranjenici iz vukovarske bolnice su oživile na Ovčari.

Stephen
6 godine prije

I kao opet MI-6 to otkrio!!??XX. Mislim da Putko navlači Amere da krenu u akciju pa da im da po tamburi.

Mate
6 godine prije

Al Jazera, to je Katar ako se ne varam?

Kažun
6 godine prije

Što se dogodilo sa 3, 500 zarobljenih civila i vojnika koje drže ovi barbari?
Ovih dana šuškalo se o masovnim smaknućima koje se čine prije selidbe,a
čini se da postoji mogućnost da sami otruju svoje zarobljenike/pa i civile,a
zatim ih prikažu kao žrtve napada SAA bojnim otrovom.

Ana
6 godine prije

Uskoro cemo vidjeti zasto…

Zagor
6 godine prije

Nema panike. Sinoćno rokanje je bilo dovoljno da se usijane glave prisile na novi dogovor.

alan ford
6 godine prije

taman kad zatreba “napad kemijskim oružjem”, etoga kao naručen. kada je Rotšildov proljev Macron, prije nekoliko tjedana rekao, da bi evevtuakni novi napada kemijskim oružjem, bio crvena linija i da bi u tom slučaju Francuska interveniral protiv Sirije, eto ti ga.
krvoločni cionistički “neokonzervativci” iz Washingtona, žele po svaku cijenu rat protiv Rusije. I treći svjetski rat ako treba, košta što košta.., ali nitko im ne puši ovu jeftinu propagandu Sorosevih “bijelih šljemova”.
i na desnom Večernjem, i na lijevom Indexu, preko 90% čitatelja na forumu, kuže da je “kemijski napad” jeftina namještaljka i igrokaz SAD-a i Izraela..

Rusija bi trebala rotšildsko-sorosevskoj bandi konačno otvoreno reći: ako želite rat, imat ćete ga, ajde samo pokušajte, pa ćete dobiti po pički. U Rusiji su slomili zube i Napoleon i Hitler, pa će ih polomiti i anglo-cionistička banda.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.