fbpx

Hoće li Joe Biden ostvariti svoj plan izrečen dan nakon izbora o povratku u Pariški klimatski sporazum?

Joe Biden - klima

Samo dan nakon održanih  izbora, 4. studenog 2020., prvo što je kandidat na izborima, Joe Biden,  izgovorio bilo je: “Danas je Trumpova administracija službeno napustila Pariški klimatski sporazum.  I za točno 77 dana, Bidenova administracija će joj se pridružiti!“

Ima li itko tko je ovo registrirao?  Nažalost, ovakve delikatne izjave koje puno govore onima koji znaju, promaknu većini. Jednima  jer ne znaju, a drugima jer ih moraju prešutjeti.

Riječ je o sporazumu kojeg je potpisalo gotovo 200 zemalja, a prema tvrdnjama nekih znanstvenika ima za cilj spriječiti porast zemaljskih temperatura za 2 stupnja Celzija iznad temperatura predindustrijske revolucije. Naime, pristalice tog sporazuma nagađaju da će se bez trenutnih mjera na smanjenju emisije ugljika pojaviti loši vremenski uvjeti, da će razina mora porasti te da će doći do porasta suše i šumskih požara.  Što mislite je li baš sve tako?

Inače, Hrvatska je bila 147. država koja ga je ratificirala. “Hrvatska se aktivno priprema za ispunjenje obveza koje proizlaze iz Pariškog sporazuma. Ministarstvo zaštite okoliša i energetike izradilo je Niskougljičnu strategiju RH do 2030. i u postupku je izrade Strategije prilagodbe klimatskim promjenama RH do 2040.”, objavili su iz ministarstva 2017. godine.

Na glasovanju u EU parlamentu u studenome  2017., o štetnim plinovima,  nigdje nije bilo nikakve informacije iz struktura vlasti. Prije svega iz Vlade ili Ministarstva energetike, gospodarstva ili već kojeg. Tada je samo na naslovnici 24SATA osvanuo naslov: „Hrvatska jedina u EU glasovala protiv manje štetnih plinova!“  Uvijek pročitam nekoliko komentara iza  članaka, ako ih ima, no u ovom slučaju bilo je zanimljivo, nigdje komentara.  Inače klimatske promjene  te sve manipulacije oko njih pratim godinama.

Što je osobito intrigantno oko tih klimatskih promjena?

Meni, kao i uvijek, stavovi i postupci svjetskih znanstvenika, a kad o tome govore nobelovci, onda to postaje osobito zanimljiva priča.

U rujnu 2012.  dobitnik Nobelove nagrade za fiziku, Ivar Giaever, podnio je ostavku na mjesto u Američkom udruženju fizičara (APS) pismom koje počinje riječima:

„Ne obnavljam svoje članstvo jer ne mogu živjeti sa službenom izjavom ovog Udruženja  koja izjavljuje da su ‘dokazi neoborivi : globalno se zagrijavanje odvija. Ukoliko se ne poduzmu olakotne radnje, doći će do značajnih poremećaja u zemljinom fizičkom i ekološkom sustavu, društvenim sustavima i vjerojatno će doći i do ugrožavanja sigurnosti i zdravlja judi.

Moramo reducirati emisiju stakleničkih plinova i to moramo učiniti odmah. U ARS-u je prihvatljivo razgovarati o tome mijenja li se masa protona tijekom vremena i kako se ponaša multiverzum, ali dokazi o globalnom zatopljenju ostaju neupitni?” (1)

 Sve što nam je rečeno od strane glavnostrujaške znanstvene zajednice i medija o navodnoj šteti koju uzrokuju staklenički plinovi, osobito o ugljik dioksidu, bilo je lažno jer, kako su pokazali podaci koje je prikupio NASA-in Langley istraživački centar, atmosferski plinovi zapravo hlade naš planet.

Kako je izvjestio Principia Scientific International (PSI), Martin Mlynczak i njegovi kolege iz NASA-e su pratili infracrveno zračenje iz zemljine gornje atmosfere tijekom i nakon solarne oluje koja se odigrala u razdoblju između 8. i 10. ožujka 2012. Ono što su otkrili jest to da je velika većina energije otpuštene sa Sunca tijekom tog masovnog koronarnog izbacivanja reflektirana natrag u svemir i nije pohranjena u zemljinu nižu atmosferu.

„Ugljični dioksid i dušikov oksid su prirodni termostati“, kaže James Russell sa Sveučilišta Hampton, a koji je bio jedan od istražitelja uključenih u ovu revolucionarnu studiju. „Kada se gornja atmosfera (ili ‘termosfera’) zagrijava, ove molekule daju sve od sebe kako bi ovu toplinu odbacile natrag u svemir.

Šok otkrivenja se suprotstavlja osnovnoj tezi o tzv. Teoriji stakleničkih plinova koja tvrdi „da veća količina CO2 znači i veće zagrijavanje našeg planeta.” Stoga je jasno zašto Trump radi suprotno tzv. pariškoj konvenciji, pa nije lud!

Odakle tolika strast za globalnim zatopljenjem i zbog čega se ova tema nameće javnosti? Postoji nekoliko razloga tome, a najbolje je započeti pitanjem: „Tko od toga ima  koristi?“ Odnosno, potrebno je slijediti trag novca.

Lažno klimatsko uzbunjivanje mnogima donosi koristi te pruža vladina sredstva za istraživanja i postaje razlog rasta državne birokracije. Lažno uzbunjivanje također pruža ispriku za podizanje poreza čime porezni obveznik financira tvrtke koje razumiju kako radi politički sustav i koje se služe takvim mamcima kako bi zaprimile velike donacije kojima će, navodno, spasiti planet.

I znanstvenici se slažu da nam političke marionete pokušavaju isprati mozak kako bismo povjerovali u laži kao što su „ugljični dioksid je opasan zagađivač“ ili „narodu ne treba zdrava hrana, njemu su potrebna cjepiva i lijekovi“. A društvu koje vjeruje u takve laži prijeti raspad i kolaps.

Potražite ovih par naslova na Googlu, ako ih još uopće ima u ovoj sveopćoj eri cenzure ISTINE.

 1. Vladajuće sile provode pripreme za uvođenje totalitarizma zbog klimatskih promjena;
 2. GLOBALNE KLIMATSKE PROMJENE: Umjetno stvoreni oblaci utječu na promjenu klime više nego li CO2;
 3. ZABORAVITE NA GLOBALNO ZATOPLJENJE: Znanstvenici otkrili kako glečeri u Aziji rastu!

Bila je polovina studenoga 2020. kad me zaintigirao jedan tekst koji je također govorio o puno dubljim i  skrivenijim događajima koji se odvijaju iza ovog planiranog eksperimenta oko COV-19 koji me intrigiraju.

Je li Amerika iznova nadmudrila Europu?

Tri zanimljive konstatacije iz nega su:

1. “Sjećate li se programa Ujedinjenih naroda “Codex Alimentarius” kojeg je potpisala i Republika Hrvatska? Uporno pokušavaju standardizirati hranu koju kupujemo. Kategorizacijom hrane po veličini, težini, kvaliteti i drugim karakteristikama uništava se konkurencija. Svi ćete uzgajati voće s identičnim karakteristikama (veličina, težina, vrsta, sjeme…).“

2. „Ukupno 243.000.000.000 dolara, dok su mala i srednja poduzeća kumulativno izgubila preko 200.000.000.000 dolara.

 • Amazona: $91.000.000.000
 • Walmarta: $38.000.000.000
 • Googlea: $37.000.000.000
 • Microsofta: $33.000.000.000
 • Facebooka: $28.000.000.000
 • Nikea: $8.000.000.000
 • Applea: $8.000.000.000 „

3.“Ne smijemo zaboraviti i ogroman dug koji se trenutno akumulira, a kojeg kontroliraju anglosaksonske banke i fondovi. Netko dobro reče: Dug je tu da se vraća, a ne da se vrati!

Dodatni dug, stvoren tijekom korona krize, biti će financiran kreditima na 20, 30, 50 i više godina. Zato naši  domaći političari ne vode računa o zaduženju i javno govore da “novac nije problem“. Netko ih “smiruje” novim doživotnim kreditima koje će vraćati naši pra-pra unuci.“

Nadam se kako se mnogi sjećaju izjave iz 2016. Vladimira Šeksa izrečene u, za njega, specifičnim okolnostima:

„Nije moć u Hrvatskom saboru, to je jedna velika iluzija, moć se odvija u neformalnim grupama, političkim gremmyima.“

I zaista se sve to danas, na početku 2021., pokazuje točnim.

Već smo saznali, “chemtrailsi”  više nisu teorija zavjere? A što nam to sprema veliki filantrop? I sam Bill Gates najavio je zaprašivanje milijuna tona čestica u stratosferu. Bill Gates  i „znanstvenici“ s Harvarda, koje on financira, smatraju to idealnim odgovorom na globalno zatopljenje, te se nadaju da će ga uspjeti ostvariti kroz narednih desetak godina.

Bill Gates’ Savior Complex Spirals Out of Control, Funds Sun-Dimming Plan To Save the Human Race

 

Teoretski, ova prašina trebala bi stvoriti dodatnu zaštitu od sunčevog zračenja, reflektirajući dio zraka te tako smanjujući zagrijavanje planeta.

„Naša ideja je zastrašujuća… ali zastrašujuće su i klimatske promjene“,  izjavila je Lizzie Burns, jedna od voditeljica projekta na Harvardu.

No, stvaranje golemog „suncobrana“ može imati ogromne negativne posljedice, koje bi mogle predstavljati znatno veći problem od aktualnih navodnih klimatskih promjena.

Jedna od bojazni jest da bi raspršivanje prašine u stratosferi moglo oštetiti ozonski omotač koji nas štiti od ultraljubičastog zračenja.

Klimatolozi također strahuju da bi takvo petljanje s prirodom moglo poremetiti cirkulaciju oceanskih struja koje reguliraju vremenske prilike, što bi moglo pokrenuti niz ekstremnih klimatskih događaja koji bi imali razarajući učinak na uvjete života u određenim područjima.

Pored toga, klimatski uvjeti u jednom dijelu svijeta uvelike ovise o klimatskim uvjetima u drugim dijelovima svijeta.  Eventualno  stvaranje idealnih klimatskih prilika u jednom dijelu svijeta lančanom bi reakcijom moglo stvoriti pustoš u nekom udaljenom području, zato što nije moguće mijenjati temperaturu u jednom dijelu svijeta, a ne poremetiti stanje na ostatku planete. Klimatske prilike diljem svijeta međusobno su povezane i ovisne jedna o drugoj.

Svojevremeno je Faktograf  oko ovoga iznio svoju stranu istine te je iznosim: „…radi se o eksperimentu kontrolirane perturbacije stratosfere (SCoPEx).“  Može li luđe!?

Hoće li Joe Biden ostvariti svoj plan izrečen dan nakon izbora o povratku u Pariški klimatski sporazum? 1

Riječ je o znanstvenom eksperimentu koji se provodi kako bi se produbilo znanje o stratosferskim aerosolima koji bi se jednog dana mogli koristiti u solarnom geo-inženjeringu. Kako navode znanstvenici s Harvarda koji rade na projektu, cilj je pronaći aerosole koji mogu utjecati na smanjenje gubitka ozona. Naglašavaju kako se ne radi o testu, već o eksperimentu za kojeg se nadaju da će poboljšati znanje o nekim aspektima fizike i kemije koji su relevantni za solarni geo-inženjering.

Ideja o projektu razvija se još od 90-ih kada su znanstvenici nakon erupcije Mount Pinatuba na Filipinima uočili da vulkanski oblaci reflektiraju sunčevu svjetlost, što je dovelo do sniženja globalne temperature za 0,6 stupnjeva Celzijevih. Već tada počela su se provoditi istraživanja stvaranja umjetnih oblaka koji bi pomogli u borbi protiv klimatskih promjena. (Forbes)

Na tom tragu, harvardski znanstvenici planiraju podići balon otprilike 20 kilometara visoko u atmosferu. Jednom kad bi se postavio, balon bi oslobađao male količine materije (100 grama do 2 kilograma) kako bi se stvorila zračna masa dugačka otprilike jedan kilometar. Potom bi se mjerile promjene u zračnoj masi, uključujući promjene u gustoći aerosola, atmosferskoj kemiji i rasipanju svjetlosti.

Prvo se planira pustiti led kako bi se znanstvenici uvjerili da svi instrumenti rade ispravno, a zatim se planira osloboditi kalcijev karbonat, odnosno, uobičajena mineralna prašina. Ukoliko za tim bude znanstvenog interesa, moguće će biti puštanje i drugih materijala poput sulfata.

Projekt se uglavnom financira sredstvima iz Harvardovog istraživačkog fonda, a dodatne financije osigurao je i Program istraživanja solarnog geo-inženjeringa (SGRP). Riječ je o projektima u čijem financiranju sudjeluje i Bill Gates, milijarder koji je i ranije izazivao negativne reakcije zbog financijske podrške projektima geo-inženjeringa.

I sam znanstvenik koji vodi projekt, David Keith, za MIT-jev Technology Review  još je 2018. objašnjavao kako se nosi s ogromnom količinom pritisaka  i dezinformacija povezanih s njegovim projektom. On to zove dezinformacijama!  Zanimljivo.

On tvrdi kako eksperiment ne predstavlja opasnost!!! Vjerujete li u ovo Keith-Gatesovo igranje Bogom? Ja ne! I nikada neću!

Nastavlja se…

Sviđa vam se portal Logično?
LAJKAJTE NAŠU STRANICU

(samo jednom, ako kliknete drugi put, Facebook će smatrati da nas ne volite)
Pretplati se
Obavijest
guest
218 Comments
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Inline Feedbacks
View all comments
Noman
Gost
Noman
1 mjesec prije

Idući porez je porez na udisanje kisika.

Emilano Zapata
Gost
Emilano Zapata
1 mjesec prije
Reply to  Noman

Prosle godine sam o tome pisao.
Sad pocinje zafrkancija a krajem ove godine ce biti : “e zbilja treba ustati vise!” Jer ce nam cuda raditi citave godine!

JOSIP BROZ TITO
Gost
JOSIP BROZ TITO
1 mjesec prije
Reply to  Emilano Zapata

A zašto bogati,nisi ustao još PROŠLE GODINE,sjedio onda,sjedio danas,sjediti ćeš i sutra i slijedeće godine !

Emilano Zapata
Gost
Emilano Zapata
1 mjesec prije

Necu.
Lako je bilo zakljuciti da nista od pobune, jer se ovce na ovim prostorima krade, pljacka i ponizava zadnjih 3 desetljeca pa nisu u stanju uciniti nista ni za sebe ni za svoje potomke. Eno djeca vam se guse po skolama i nikome nista.
Tako da sam se za sebe i svoje voljene pobrinio na vrijeme.
S Titom naprijed!

tihobl
Gost
tihobl
1 mjesec prije
Reply to  Emilano Zapata

Eksponat duboke drzave Dzo Bajden potpisuje pripremljene ukaze.
Potpisuje pa sta? Misle nastaviti tamo gdje su stali 2016. a ne primjecuje da je americka moc pala za ovih 5 godina. Prije 15 godina imali su snage da guraju price o globalnom zatopljavanju, bio dizelu i ostalim glupostima. Zasto tad nisu nametnuli zakone? Sad je prekasno.

Mölltaler
Gost
Mölltaler
1 mjesec prije
Reply to  tihobl

Alex Jones cijelo vrijeme govori da su Biden-a na vlast doveli kineski komunisti.
Tako da “klimatske promjene” show ide dalje u to možeš biti siguran.

tihobl
Gost
tihobl
1 mjesec prije
Reply to  Mölltaler

Sta je to cudno?
Zelenu industriju startovali su amerikanci kako bi zabranili ugalj i naftu i tako onemogucili ostale zemlje da se razvijaju. Svi bi od njih morali uzimati novu skupu tehnologiju. Svebe su tu vidjele svoju sansu i prikljucili se amerima u guranju price. Ali kinezi su se ubacili u trku i prestigli i jedne i druge – proizvode kvalitetnije i jeftinije. Normalno je da ce kinezi nastaviti gurati tu pricu iz dva razloga – visoke zagadjenosti koju im je donijela industijalizacija i ogromnih pogona koji su lideri u zelenoj energiji. Nece pustiti da im propadne citava industijska grana, iako im je profit daleko nizi nego sto su ameri i svabe planirali da ostvare.

Gle, Tramp je shvatio da je kon utekao iz stale i da ne vrijedi trkati se sa kinezima u toj oblasti. Bajden misli da pokrene zelenu revoluciju u SAD i tako pokrene industriju. Ne pita se sto bi neko kupovao njegove proizvode kad su kineski bolji i jeftiniji.

Umpah Pah
Gost
Umpah Pah
1 mjesec prije
Reply to  Emilano Zapata

Guska s maskom ?
Guška .

Histrion
Gost
Histrion
1 mjesec prije
Reply to  Umpah Pah

😀

Umpah Pah
Gost
Umpah Pah
1 mjesec prije

Da se drugovi revolucionari
zbog US druga predsjednika
nedrugarski prepiru
daje loš primjer mladjim drugovima i drugaricama.
I pridonosi tuzi u našoj zadruzi !

Ak’ Emiliano neće,
ti odvedi nekog drugog
u šareno cvijeće ?

Histrion
Gost
Histrion
1 mjesec prije
Reply to  Emilano Zapata

Emilano? Ti nisi naš Emiliano!

marty
Gost
marty
1 mjesec prije
Reply to  Noman

Komentar sa OffGuardiana:

Prestanite kukati i počnite djelovati.

Ne kupujte i ne plaćajte njihove proizvode.

Internet pripada parazitima i sada može igrati tek sporednu ulogu.

DJELUJTE LOKALNO
grafiti
plakati
naljepnice
leci

Uništite njihovu propagandu na ulicama!

Ažuriranje Corona odbora o tužbama – trebalo ga je potražiti i trebalo bi ga objaviti ovdje. Spremite i podijelite: https://www.corona-schadensersatzklage.de/newsletter-355-06-01-2021-money-talks-vi-and-the-worldwide-lawsuits/

Simon
Gost
Simon
1 mjesec prije
Reply to  Noman

Neće biti baš tako. Biti će nametnut porez na izdah. Čisti zrak je već oporezovan raznim nametima, npr već u računu za struju imamo namet za tkz čistu ili obnovljivu energiju.
Kao kod automobila, potrebno je platiti enormne namete po svakoj litri goriva, a onda on top pri registraciji i namet za ispušne plinove.

Ingerman
Gost
Ingerman
1 mjesec prije

Od zaprašivanja do balona.
Ako sam dobro čitao jedan balon nije zaprašivanje cijele planete već eksperiment.

JOSIP BROZ TITO
Gost
JOSIP BROZ TITO
1 mjesec prije
Reply to  Ingerman

A ZAŠTO opet CENZURA,svi moramo JEDNOUMNO pljuvati po Bidenu,nitko ne smije DRUGAČIJE ???

Emilano Zapata
Gost
Emilano Zapata
1 mjesec prije

Druze Tito mi ti se kunemo!

JOSIP BROZ TITO
Gost
JOSIP BROZ TITO
1 mjesec prije
Reply to  Emilano Zapata

Dok sam ja bio živ ismijavali ste cenzuru i MASOVNO pričali viceve na moj račun,a sada na cenzuru GLASA ČUTI NIJE !!!
Kako to ???

Emilano Zapata
Gost
Emilano Zapata
1 mjesec prije

Da je Tita, Gadafija, Fidela i ekioe ovo s KovidTerorom bi mogli samo sanjati!

Čudo jedno
Gost
Čudo jedno
1 mjesec prije
Reply to  Emilano Zapata

I Che-a da vodi sve na terenu..

Novi kolac
Gost
Novi kolac
1 mjesec prije
Reply to  Emilano Zapata

Saddam

Slijepi kiklop
Gost
Slijepi kiklop
1 mjesec prije

Majku im božju!

Veli Zapad
Gost
Veli Zapad
1 mjesec prije

“mi smo titovi,tito je naš, i nestat će truli zapad!” Crko staljin, a tito za njim, jedino iza njih osta, i proširi se “truli” Zapad !

Komunjara
Gost
Komunjara
1 mjesec prije

Smiješ, ali ako napišeš cenzuriraju te. Jer i Trumpa se cenzurira. Nije u redu sprječavati slobodu govora i pisanja 🙂

shumadinac
Gost
shumadinac
1 mjesec prije

E, da – Tramp je naučnik od poverenja :))))))))))))))))))))))))))))

Stvarno me više nervira diskusija o nekim temama gde se uzimaju podaci samo sa jedne strane.
Zašto “antizagrevači” izbegavaju da vide da globalna temperatura zaista raste? Možemo mi da dovodimo u pitanje zvanične podatke ali nije teško pratiti povlačenje večitog leta, glečera… a i ova zima teško da je normalna.

Ja sam za globalno otopljenje čuo još polovinom 80tih i predviđenja se ostvaruju – recimo pojava jakih vetrova gde ih ranije nije bilo. “CO2 taksa” se pojavila decenijama kasnije tako da se ne može reći kako je otopljenje proglašeno sa određenom namerom.
—————————–
Ono što je najgore je da se u usijanoj atmosferi javljaju dva naučna a potpuno suprotstavljena stava oko bitnog pitanja – kome običan čovek da veruje kad obe strane mogu da imaju neku agendu?

Faust
Gost
Faust
1 mjesec prije
Reply to  shumadinac

Ukupna količina leda na planetu raste što je dovoljan dokaz da nema globalnog zatopljenja.Toga su svjesni i autori panike pa su termin “globalno zatopljenje” zamijenili terminom “klimatske promjene”.Postotak CO2 u atmosferi varira kroz cjelokupnu povijest i nikad nije predstavljao ozbiljnu prijetnju.Naprotiv,upravo je povećan postotak CO2 omogućio tzv. kambrijsku eksploziju života i kasniji razvoj kolosalnih organizama poput dinosaura i gigantske vegetacije.Priča o “klimatskim promjenama” kao i opetovano izazivanje ekonomskih slomova su u funkciji opravdanja krajnjeg cilja globalista,radikalne depopulacije.

shumadinac
Gost
shumadinac
1 mjesec prije
Reply to  Faust

Da uzmemo samo “kambrijsku eksploziju života” i da se složim sa tim – da li je to dobro za nas?!?
Zamisli da se poveća temperatura i vlažnost vazduha uz porast nivoa CO2 – da počnu da bujaju organizmi koji bi okupirale “naš” životni prostor, od mikroskopskih gljivica do ogromnih gljivičnih kolonija, pa insekti svih vrsta… da ne idem dalje.

Čovek, posebno današnji čovek je veoma zavistan od stabilnih uslova životne sredine, ako se oni malo izmene biće velikih problema. Dali će CO2 popraviti situaciju? Nemam pojma, zagrevanje može biti posledica i kosmološke prirode a da mi toga nismo svesni. Ali sve to je manje bitno od činjenice da postajemo fanatici po svakom mogućem pitanju – neće nas ubiti priroda, poubijaćemo se međusobno. Čak i online.

Faust
Gost
Faust
1 mjesec prije
Reply to  shumadinac

To su nepredvidljivi ciklusi koji traju kroz duge vremenske periode.Ne možemo znati kako će se stvari odvijati.Još manje to mogu znati Bill i ekipa,koja divlja i guši znanstvenu raspravu.Zaprašivanje atmosfere je eksperiment koji teško može dati pozitivan učinak.A Zemlja se kreće u pravcu novog ledenog doba(Milankovićevi ciklusi).Nitko ne može isključiti novi ciklus pojačanog vulkanizma koji bi u kratkom vermenskom periodu donio radikalno zahladnjenje.Previše je nepoznanica da bi se moglo opravdati globalističko divljanje.Ponavljam,sve je u funkciji depopulacije,zlatne milijarde.

mislim
Gost
mislim
1 mjesec prije
Reply to  Faust

.Zaprašivanje atmosfere je eksperiment koji teško može dati pozitivan učinak.
što je pozitivan učinak? tu definiciju bi volio znati.

Faust
Gost
Faust
1 mjesec prije
Reply to  mislim

Pozitivan učinak je sve što ne donosi štetne promjene,lumenu.

mislim
Gost
mislim
1 mjesec prije
Reply to  Faust

promjena je jedina kostanta.
a što je kome štetno ,nekome prija.

Coca Corona
Gost
Coca Corona
1 mjesec prije
Reply to  Faust

Dodao bih sa se slažem,do u detalj šta si napisao iznad.

norman
Gost
norman
1 mjesec prije
Reply to  Faust

Upravo tako, najtoplija svar koja utječe na život na zemlji je SUNCE i ono ima puno veću energiju od auspuha automobila i industrije. Globalno zatopljenje i CO2 porez je samo porez na budale i netko je odlučio zaraditi na tome, kao i svaka priča, treba stvoriti problem (potrošiti brdo nečijih novaca) i onda ponuditi rješenje (da bi se opet potrošilo). Solarni minimum/maksimum mi oduvjek najbolje zvuči kao objašnjenje. Samo šta su ljudi naviknuti da “sve uvijek mora biti isto” i onda nam se može PRODAVATI doslovno svaka priča.

Kio
Gost
Kio
1 mjesec prije
Reply to  Faust

Ma te bolesnike treba locirati i deportirati u ludare

Emilano Zapata
Gost
Emilano Zapata
1 mjesec prije
Reply to  shumadinac

Deaj se vise uozbilji!
Nemas 13g.
Zar nevidis da je u pitanju tvoj zivot i tvojih potomaka.
Prestani vise.

shumadinac
Gost
shumadinac
1 mjesec prije
Reply to  Emilano Zapata

Zaista! Verujem svojim očima!!! Ja glup li sam…

Pera Kojot
Gost
Pera Kojot
1 mjesec prije
Reply to  Faust

Henry Kissinger, National Security Council

Cosimo, Incorporated, 7. velj 2019. – Broj stranica: 130

0 Recenzije

“World population growth since World War II is quantitatively and qualitatively different from any previous epoch in human history… total growth rates are close to 2 percent a year, compared with about 1 percent before World War II, under 0.5 percent in 1750-1900, and far lower rates before 1750.”
-Executive Summary, The Kissinger Report

In 1974, the United States National Security Council, led by Henry Kissinger, completed a classified report, National Security Study Memorandum 200 – Implications of Worldwide Population Growth for U.S. Security and Overseas Interests A.K.A. The Kissinger Report. Due to the sensitive nature of its content, it took another 15 years before this report was declassified in 1989. The Kissinger Report’s purpose was to describe and analyze population growth, especially in the least developed countries (“LDCs”), and the implications for U.S. national security.

This report forecasted world population to grow from 4 billion people in 1974 via 6.4 billion in 2000 to 12 billion in 2075. This kind of population growth was deemed unsustainable and would cause major problems: famines and ecological disasters; lack of economic development, civil unrest and mass foreign migration. This instability would be a threat to the countries involved, but also to the national interests of the U.S., since its import of minerals from those LDCs might be hampered.

The report called for measures to limit the population to 6 billion by the mid-21st century and to an ultimate limit of 8 billion people, and for the promotion of contraception among 13 populous countries, including Pakistan, Nigeria, and Mexico. When this report was declassified in 1989, this proposed population control policy, including abortion and the targeting of LDCs, triggered controversy. However, today in 2017, with the world population at 7.4 billion, and daily news covering civil unrest and worse in the Middle East, record numbers of global refugees, heat waves and changing weather patterns, the bird flu and zika virus, it seems the The Kissinger Report had at least predictive value.

Students of population studies, academics, journalists and anyone eager for a glimpse into the state of the world will find this essential reading

ledno doba
Gost
ledno doba
1 mjesec prije
Reply to  Pera Kojot

Imao sam članak o tome “Memorandumu 200”, izišao u jednom hrvatskom portalu, prije 6 godina, ostao je ovaj odlomak:

SAD su nakon toga doista započele provoditi u praksi ovaj tajni Kissingerov plan. Sterilizacija je u Latinskoj Americi u 80-im i 90-im godinama postala najraširenije sredstvo kontracepcije. Početkom 90-ih godina, ministarstvo zdravlja Brazila ustanovilo je da su tada 44% brazilskih žena, u dobi od 14 do 55 godina, bile redovito sterilizirane. Sterilizaciju su provodile većinom američke organizacije. Među njima i zloglasni “Planned Parenthood” (Planirano roditeljstvo), najveća organizacija za promicanje kontracerpcije i pobačaja u svijetu, a financiraju ju Rockefeller, Bill Gates i drugi američki tajkuni. Zatim tu su još bile i ove organizacije „Pathfinder Foundation“, “Udruženje za dobrovoljnu kiruršku kastraciju”-AVSC, (od 2001. se ova organizacija naziva “EngenderHealth”), koju također sufinancira Gates, te “Međunarodni zaštita zdravlja obitelji”. Sve ove organizacije djelovale su pod pokroviteljstvom službene organizacije američke vlade “Agencije Sjedinjenih država za međunarodni razvoj” (USAID), koja djeluje posvuda u svijetu, također i u Hrvatskoj i drugim državama “regije” i sufinancira mnoge NGO-ove koje se bave feminizmom, pobačajem i rodnom ideologijom. Tadašnja brazilska vlada, koja je upočetku podržavala programe sterilizacije, u cilju “ograničenja siromaštva”, kritizirala je USAID da su ti programi bili pretjerani i nepotrebni. Prema nekim podatcima, tada je sterilizirano gotovo 90% crnoputih brazilskih žena afričkog podrijetla. I “Pathfinder Foundation” i AVSC su tridesetih godina prošlog stoljeća također bili uključeni u promidžbu eugenike, kao i gotovo sve druge američke organizacije koje fanatično zastupaju kontracepciju, pobačaj i sve drugo u cilju smanjivanaja svjetske populacije.
Prema podatcima vladine komisije Perua za ljudska prava, u vremenskom periodu između 1995. i 2000. godine u najsiromašnijim područjima ove zemlje vršena je masovna sterilizacija, čiji je motiv bilo također ograničenje siromaštva. Za nekoliko godina je sterilizirano oko 300.000 žena i 24.000 muškaraca. Politka masovne sterilizacije dovele je do demografske krize, čija je posljedica bila gospodarska kriza. Prema podatcima boraca za ljudska prava, 90-ih godina su na stotine muškaraca i žena sterilizirani i prisilno, protiv sboje volje. Cijelu kampanju financirao je USAID, ali nakon što su 1998. u nekim američkim novinama izišla izvješća o prisilnoj sterilizaciji u Peruu, prestalo je službeno državno financiranje iz SAD-a.

Patriot
Gost
Patriot
1 mjesec prije
Reply to  Pera Kojot

Neka se uhvate zemalja sa 200+ miliona stanovnika.
Što zaj ebavaju nas bijednih 4 miliona u HR?

Emilano Zapata
Gost
Emilano Zapata
1 mjesec prije
Reply to  Faust

Najavio sam prosle godine da ove pocinju uz KovidTeror s KlimaTerorm.
Nove mjere i porezi u to ime!

Umpah Pah
Gost
Umpah Pah
1 mjesec prije
Reply to  shumadinac

Niže se nerviraj i vjeruj Meni !

Što nam radi Taći s Peći (priručnik ”k’nozi) ?

DONALD TRP (sutra)

Lik
Gost
Lik
1 mjesec prije
Reply to  shumadinac

Ne moraš nikome vjerovat, al skontaj zašto bi ti neko odredio koje veličine oblika i boje mora bit paradajz ili ostalo voće i povrće misliš da je to za dobrobit naroda, koliko se sjecam taj zakon je trebao proci u hrvatskoj prije 10ak godina. To je samo jedan od milion primjera

Komunjara
Gost
Komunjara
1 mjesec prije
Reply to  shumadinac

Zaboravljaš da je Trump nametnuo postčinjenično i antiznanstveno vrijeme, ohrabrio i pokrenuo svoje pristalice tako da, što bi rekao Borislav Pekić, ono što je očigledno – nije istina. Jer u kojem drugom narodnom stanju duha bi se budale poput Trumpa mogle pitati za nešto?

ZAGREPCANKA
Gost
ZAGREPCANKA
1 mjesec prije
Reply to  Komunjara

Žalim Vas. Znate zašto? zato što ste dio onih 90 i više % nesvjesnih. Znanje je mioć. A gdje je zapelo vaše?

Komunjara
Gost
Komunjara
1 mjesec prije
Reply to  ZAGREPCANKA

Šalim se. Znam ja da ova Angela Merkel nije stvarna. Prava Angela Merkel je umrla prije nekoliko godina, ovo je njena dvojnica. A Putin je hologramski lik kojeg nitko još uživo nije vidio. A inauguraciju je režirao David Coperfield ekskluzivno za balkanske televizije. Da nas zbuni

Bond, cigarete Bond
Gost
Bond, cigarete Bond
1 mjesec prije
Reply to  Komunjara

😂😂😂😂

Bond, cigarete Bond
Gost
Bond, cigarete Bond
1 mjesec prije
Reply to  ZAGREPCANKA

Zašto bi ga žalili?
Pa on je među 90% populacije istomišljenika.
Treba žaliti ovih 10% njima će uvijek biti teško. Druže se samo sa istomišljenicima, bore protiv vjetrenjača, ne trpe različitosti, narcisodni su.
Svi ih izbjegavaju i govore da su čudaci.

nonwo
Member
nonwo
1 mjesec prije

Istinu ne određuje većina.

Bond, cigarete Bond
Gost
Bond, cigarete Bond
1 mjesec prije
Reply to  Komunjara

Sonja Biserko bi rekla:
Vladavina na laži je kratkog vijeka.

Komunjara
Gost
Komunjara
1 mjesec prije

E, to je žena! A znaš li da su ona i Nataša Kandić, uz potporu Pere Lukovića, Čede Prodanovića i Nenada Čanka mobilizirali svoje ljevičarske horde da pokolju one ljude na Ovčari i u Potočarima. Sve da bi ocrnili fine desničare kao što je patriota Željko Ražnatović i ostali. Sve je to ljevica, a nas zbunjuju fašističkim obilježjima. Lukavi su ti gejevi i vegetarijanci

Ici
Gost
Ici
1 mjesec prije
Reply to  shumadinac

Shumy, pamet u glavu. Temperatura raste jer je mijenja putanja Zemlje, kaže Kolega Vladimir Šeks-Sova ( doušnik UDBA-e )!

shumadinac
Gost
shumadinac
1 mjesec prije
Reply to  Ici

Ja mislim da je u pitanju trenje – još samo da nađem kakvo…

Bond, cigarete Bond
Gost
Bond, cigarete Bond
1 mjesec prije
Reply to  shumadinac

Prosto ko paslju.
Kome ne odgovara zelena energija?
Naftnim kompanijama i onim koji ekspoatiraju i prodaju ugljen.
Ko su oni? Zna se, USA, Rusija, Kina itd.
Sjedinjene Države imaju najveće rezerve na ugljen na oko 237.300 milijuna tona što je oko 27,6% globalnog udjela. Rusija je na drugom mjestu sa 157.000 tona, ili oko 18,2%, a Kina ima treće najveće rezerve s 114.500 tona ili 13,3%.
I naravno da je njihov lobi toliko jak da če progurati priču kako je sa Zemljom sve ok.

Coca Corona
Gost
Coca Corona
1 mjesec prije
Reply to  shumadinac

…kažu…da u aziji glečeri rastu. ..kažu…

rimtu
Gost
rimtu
1 mjesec prije
Reply to  shumadinac

Na pragu smo “mini ledenog doba”, ovo u kaj ti vjeruješ je nonsens.

mislim
Gost
mislim
1 mjesec prije

Teoretski, ova prašina trebala bi stvoriti dodatnu zaštitu od sunčevog zračenja,
i sad kill bil nije teoretičar. a teoretski nam maske ,cijepivo i drugo pomaže.
zašto jedna teorija je znanost, a druga zavijera?

Histrion
Gost
Histrion
1 mjesec prije
Reply to  mislim

Pitaj Kalimera, on zna što je nepravda. (šalim se, pitanje je logično)

Pera Kojot
Gost
Pera Kojot
1 mjesec prije

Pedofili se ne zezaju, oni misle ozbiljno.

Lobos
Gost
Lobos
1 mjesec prije

Bajdenov jedini plan je kako izgledati normalno pred kamerama i u javnosti. Sve ostalo je plan onih koji su ga postavili tu gdje je.

ZAGREPCANKA
Gost
ZAGREPCANKA
1 mjesec prije
Reply to  Lobos

Vi mislite da ste gledali direktan prijenos? Jučer je u Washingtonu u 12 h po njihovom vremenu bila magla i 6 stupnjenva, a snimka? Procedura koju ste gledali po super sunčanom vremenu i poprilično jakom vjetru. Osim toga, imate snimke vojske u špaliru oko ograde gdje se baš lijepo vidi da je oblačno, tmurno vrijeme. Kako?
Tv snimatelji, evo znam jednog koji snima razne tv emisije, kaže sve je to snimak, rasvjeta i sjene na stepenicama su to pokazali.
Samo polako, niš nije gotovo, strpljenja.

Lobos
Gost
Lobos
1 mjesec prije
Reply to  ZAGREPCANKA

Draga zagrepčanka, ako ste meni postavili pitanje ili je pitanje bilo samo retoričko, ali svakako vam vjerujem. Nisam gledao direktan prijenos, niti sam imao namjeru. Ali ipak nisam mogao skroz izbjeći. Bez ljudi, i sa brnjicama, baš onako kako Duboka Država zamišlja buduća “krunisanja”. I Bill se dosađivao, nije bilo dovoljno klinki za gledanje..

Igor
Gost
Igor
1 mjesec prije
Reply to  ZAGREPCANKA

Ti to ozbiljno?

ZAGREPCANKA
Gost
ZAGREPCANKA
1 mjesec prije
Reply to  Igor

Hoćete fotke?

Simon
Gost
Simon
1 mjesec prije
Reply to  ZAGREPCANKA

Pusti fotke, kad će uhićenja?

Bond, cigarete Bond
Gost
Bond, cigarete Bond
1 mjesec prije
Reply to  ZAGREPCANKA

Pa kada je snimana inauguracija po vama?

Komunjara
Gost
Komunjara
1 mjesec prije
Reply to  ZAGREPCANKA

A znaš li ti da Radanović uopće nije postigao onaj gol na Poljudu? Da. Završilo je 2:2. Jugoslavija uopće nije igrala na EP u Francuskoj ’84. Ako bolje pogledaš snimku i poslušaš Delića, čućeš kako izgovara “Radanović” a onda nesigurno zastane i šapatom upita “tko?”. A meštri ceremonije mu slovkaju “RaDaNoVić”. Kažu i da Pele uopće nije nastupio u Švedskoj 1958

Umpah Pah
Gost
Umpah Pah
1 mjesec prije

Hoće ili neće
ako već nije zaboravio
ili….

viktor
Gost
viktor
1 mjesec prije
Reply to  Umpah Pah

Samo da ne zaboravi pelene, za drugo je lako.

Pera Kojot
Gost
Pera Kojot
1 mjesec prije

Mislim da treba obnoviti eksperimente s detoniranjem nuklearnih bombi u visim slojevima atmosfere s tim da sad treba prijeci na hidrogenske bombe, kakvi crni aerosoli, samo atomska energija ljude spasava od njih samih, cim se medusobno poubijamo, Zemlja ce napokon prodisati punim plucima, preko vode do slobode, za mnom braco tifusari….

Kažun
Gost
Kažun
1 mjesec prije
Reply to  Pera Kojot

Pošteno!

otpisani
Famed Member
otpisani
1 mjesec prije

Sve dosadašnje kampanje i izmišljotine koje su dolazile sa zapada (kisele kiše, ozonske rupe, “el nino”, “staklenički plinovi”-globalno zagrijavanje itd) imale su svrhu – uspostavu zapadne tehnološke i političke hegemonije na tehnološki inferiornom (srednjem) istoku i jugu, te ovladavanje njihovim sveopćim resursima sa ciljem sveopćeg razvlašćenja i porobljavanja….. daljnje porobljavanje i destrukcija do razine ljudske jedinke je u tijeku…

Na kraju smo puta ! … u ovom ludilu, želite li opstati oslonite se na svoju svijest, savjest, malo sreće i mnogo odricanja.

ZAGREPCANKA
Gost
ZAGREPCANKA
1 mjesec prije
Reply to  otpisani

Sve je prevara, ali i veliki biznis!

otpisani
Famed Member
otpisani
1 mjesec prije
Reply to  ZAGREPCANKA

Mislim da odabranim zemaljskim bogatašima nije svrha ni osobna potreba gomilati bogatstvo za sebe, već im sustav nameće dužnost da svoje bogatstvo koristite kao alat i oružje za daljnje preuzimanje i okrupnjavanje do samoga vrha piramide, do konačnog i potpunog razvlašćenja zemaljskog roblja…(ili će preuzimati ili biti preuzeti) a sve u ime ( nepoznatog) cilja Gospodara planeta.

rfvineriuvneruntviue
Gost
rfvineriuvneruntviue
1 mjesec prije
Reply to  otpisani

Dobarrrr: “već im sustav nameće dužnost da svoje bogatstvo koristite kao alat i oružje za daljnje preuzimanje i okrupnjavanje do samoga vrha piramide, do konačnog i potpunog razvlašćenja zemaljskog roblja”.

Bond, cigarete Bond
Gost
Bond, cigarete Bond
1 mjesec prije
Reply to  ZAGREPCANKA

Da, ali ovaj članak je čista istina.

Mladen
Gost
Mladen
1 mjesec prije

Ona ga je i napisala.

A neg.
Gost
A neg.
1 mjesec prije
Reply to  ZAGREPCANKA

U tekstu ti fali Al Gore. Zanimljiva je tužba ‘teoretičara klimatske zavjere’ protiv bivšeg potpredsjednika USA ali i ideja CO2 poreza…

Mario
Gost
Mario
1 mjesec prije
Reply to  otpisani

Koja svijest prijatelju? Vidi samo tu neke usrane ljude (kulturnije receno “blago” preplasene). Velike su oci u strahu, mozda bi i neki razmisljali, ali kako od paralizirajuceg straha. Mislim da je takvima najgore. Nekakva podsvjest im govori istinu, ali programirali su ih na posluh i ne mogu se oduprijeti. Nisu ni svjesni da su im pomocnici, a cak ni sendvic ne dobiju!

otpisani
Famed Member
otpisani
1 mjesec prije
Reply to  Mario

Naravno da se svi neće izvući. Najteže je onima koji nisu spremni na gubitak i takvi će ravno u stupicu, misleći da će svojom poslušnošću očuvati postojeće stanje i da će im se vratiti stari život… – neće!

Opstati će uglavnom oni koji su još ranije živjeli “sa obje noge na zemlji” i koji su od ranije bili skloni racionalnom životu i bili nepokolebivi u ispravnim principima…

Je! …malo je takvih, ali hebiga, ni ti ni ja ne možemo promijeniti ovaj svijet da svima bude dobro, pa zato neka svatko učini ono što misli da je za njega najbolje.

Legendarni Grk
Gost
Legendarni Grk
1 mjesec prije

Jim Stone o ukradenim američkim izborima:

“Ne vjerujte nikome tko kaže “vjerujte planu” ili “postoji nada”.
Jedina nada je američki vlasnik oružja, koji neće učiniti ništa.
Samo se nadam da postoji nekoliko ljudi koji žele učiniti malo i dobro usmjereno dubinsko čišćenje kuće.
U svakom slučaju, razmotrite ovo:
Komunisti su toliko duboko infiltrirali Ameriku da su za ostvarenje krađe izbora bili u stanju zatvoriti svaki sud, svakog guvernera (koji je važan), svaki medij, čak i NewsMax (koji su pumpali laži da se legitimiraju kao patrioti, ali sada kada je preuzimanje dovršeno, to više nije bitno) – a sada se Amerika nada da će nas vojska spasiti, kada je Obama očistio svakog posljednjeg američkog lojalistu iz vodstva, a Trump nije učinio ništa kako bi to riješio, jer je Jared bio njegov glavni savjetnik. Samo vi sanjajte, ali vojska neće učiniti ništa.
Umjesto da vas lažna “nada” drogira u neaktivnost, pokrenite se i konačno izađite van ili se pripremite da izađete van u trenutku kada se struja ugasi, ako nestane struje, to će biti poruka: vrijeme je da se krene.
Stvari će se uskoro događati vrlo brzo, komunisti brzo provode uništenje i mnogi mnogi mnogi od njih na različitim pozicijama su pozvali su na uništenje svakoga tko odbija prihvatiti službenu laž.”

otpisani
Famed Member
otpisani
1 mjesec prije
Reply to  Legendarni Grk

Zašto ih zoveš “komunisti” … Misliš li da je njima stvarno do uspostave jednakosti u životnim pravima svih ljudi na Zemlji? …ako to nije tako onda ne zaslužuju biti zvani tim imenom.

Pera Kojot
Gost
Pera Kojot
1 mjesec prije
Reply to  otpisani

Kao da je vecini najpoznatijih komunista ikad bilo stvarno do toga? Bilo je i takvih, ali takve je Staljin uspjesno istrijebio…

Pera Kojot
Gost
Pera Kojot
1 mjesec prije
Reply to  Legendarni Grk

Krkanska marva je krenula s rysenjem mojeg facebook profila, dosada su mi zabranili pisanje na forum.hr, dva puta su mi ukidali facebook profil i jednom su mi ukinuli srednje veliki youtube kanal s 17 000 pratitelja…Sve zbog govora istine!!! Fasisti ce vam uskoro svima zacepiti usta, a to najbolje rade tako da vam stave povez na oci. Kako izleda stavljanje poveza na oci? Ovako kako sam upravo opisao : zacepljivanjem gubice nezavisnim pasioniranim tragacima za istinom s darom govora i odlycnoscu da ne posustanu u iznosenju istine. Zato sto Julian Assangea nije pomilovao mozete biti sigurni da ni Trump nije nista bolji od Bidena. To je sve ista bagra koja glumi medusobno neslaganje a ustvari svi su dio istog zlocinackog klana poznatog kao NWO…

piždro
Gost
piždro
1 mjesec prije
Reply to  Pera Kojot

otarasi se cion mreže i ideš mjesto yt, fb, whatsapp – bitchute, telegram,vkontakte .. neće big brother sad i to..

kdk
Gost
kdk
1 mjesec prije
Reply to  Pera Kojot

 Zato sto Julian Assangea nije pomilovao mozete biti sigurni da ni Trump nije nista bolji od Bidena”

Fox (čini mi se) nešto je pisao o tome kako su pomilovanje Assangea spriječili “njegovi” (repsi) i da je glavni u tome bio McConnell…puno Trumpovih poteza je bio izbor manjeg zla.

Kažun
Gost
Kažun
1 mjesec prije
Reply to  Legendarni Grk

Komunisti ??? Misliš brojači šekela.

Legendarni Grk
Gost
Legendarni Grk
1 mjesec prije
Reply to  Legendarni Grk

Jim Stone s pravom za globaliste koristi izraz “komunisti”, jer je bankarska masonska ekipa instalirala komunizam prvo u Rusiji, pri čemu su eliminirali cijelu obitelj ruskog cara.
Poslije su instalirali komunizam i u druge države, uključujući i Jugoslaviju.
U odnosu na druge države Jugoslavija je unatoč komunističkoj diktaturi imala puno bolju socijalnu državu od SSSR-a i Kine, gdje su deseci milijuna ljudi smrtno stradali.
Danas globalisti pokušavaju uvesti Novi Svjetski Poredak koji po svemu liči na komunističku diktaturu, pa je to još jedan razlog zašto ih Jim Stone zove “komunisti”.

Originalni Grk (1920-1997) je u Grčkoj branio “harakterno plemenito staljinisticko-komunisticko predsednika i sistema” i nakon drugog svjetskog rata je morao pobjeći iz Grčke “da spasi svoje telo, u drugi harakterno plemenito staljinisticko-komunisticki drzava Jugoslavija” – tada su ameri u Grčkoj zamijenili komunističku vlast sa kapitalističkom, pa je Grk kao “Evžona – predsjednicko garda” došao na popis “za eliminačija i likvidačija“, pa je pobjegao “u Mačedonia izmedzu dva granicno prelaz, a mrak je bio kao u rog, tako da krvavo neprijatelj nije mogao da ga vidi“.
Tako je Grk došao u Jugoslaviju i tu je ostao do smrti – nikada se nije mogao vratiti u Grčku, jer je i dalje bio na popisu za “eliminačija i likvidačija“.

eks
Gost
eks
1 mjesec prije
Reply to  Legendarni Grk

Veze nema sa komunizmom. Više stoji -perfidni fašizam.

Legendarni Grk
Gost
Legendarni Grk
1 mjesec prije
Reply to  eks

Oni u neku zemlju instaliraju kapitalizam, komunizam ili socijalizam i tako stoljećima rade eksperimente na raznim kontinentima.
Tito je isto bio mason visokog stupnja i na sprovod mu je došla hrpa svjetskih masončina.

rvnrnvpervueprifvers
Gost
rvnrnvpervueprifvers
1 mjesec prije
Reply to  Legendarni Grk

Istina.

rimtu
Gost
rimtu
1 mjesec prije
Reply to  Legendarni Grk

Ima dosta indicija da je Tito podmetnut od strane Staljina kojem se poslije oteo kontroli. Pravi Tito je vjerojatno poginuo u Drvaru ili je ubijen.

nonwo
Member
nonwo
1 mjesec prije
Reply to  eks

komunizma,fašizma …izma-sve isti tvorci…uvijek…

Komunjara
Gost
Komunjara
1 mjesec prije
Reply to  Legendarni Grk

Ako su nam oni omogućili jedinih 45 godina prosperiteta u povijesti ovih prostora, onda im veliko hvala. Iako ne vjerujem da bi oni stvarali nešto tako pozitivno kao što je bila socijalistička Jugoslavija

mQstar
Gost
mQstar
1 mjesec prije

Biden 2. šarao po praznom papiru 💦

A 🌬 inače …
https://twitter.com/is_issie/status/1352138311536676864?s=19

ZAGREPCANKA
Gost
ZAGREPCANKA
1 mjesec prije
Reply to  mQstar

Bravo, to govorim, jučer u 12 oblačno, tmurno, a parada osunčana i uz vjetar Predstava za narod.

Umpah Pah
Gost
Umpah Pah
1 mjesec prije
Reply to  ZAGREPCANKA

Jučer u 12 ja gledao radio
i slušao iranske borbene .
Ima nas svakakvih .

Coca Corona
Gost
Coca Corona
1 mjesec prije
Reply to  Umpah Pah

Hit mjeseca na marsu,
(po dj DaltonU?;)

POLJUBI ZEMLJU PO KOJOJ HODAŠ

M.M.Kovač

rimtu
Gost
rimtu
1 mjesec prije
Reply to  mQstar

Već su terminirali acc.

Drima
Gost
Drima
1 mjesec prije

Čim čujem znanost ili znanstvenik čujem laž.

ZAGREPCANKA
Gost
ZAGREPCANKA
1 mjesec prije
Reply to  Drima

Vas su meinstrim mediji odlično odradili!
Šteta.

Drima
Gost
Drima
1 mjesec prije
Reply to  ZAGREPCANKA

Nažalost odradili su cijelo društvo pa večina vjeruje u bajke.

mislim
Gost
mislim
1 mjesec prije
Reply to  Drima

prirodna znanost može pronaći samo “slučajnost slučajnosti” jer se bavi samo sjenama, tj. fizičkim svemirom.
Giordano Bruno

Marko9
Gost
Marko9
1 mjesec prije

TRUMP je jedini pravi opozicioni lider danas u Americi.
Svi ostali su glumci koji rotiraju stolice kao u Hrvatskoj.

Zvrk
Gost
Zvrk
1 mjesec prije

Gdje nam je praški prorok? Nešto mu se izjalovila priča o novoj Konfederaciji s trampavim na čelu. Doduše, njemu se puno toga izjalovi.

Herc
Gost
Herc
1 mjesec prije

Stari kenjac je prevara kao i cijeli izbori,a drže ga na životu lijekovi i ko zna kakvi stimulansi od kokaina do speeda,on će ujedininiti naciju koju je je njegov tamnoputi bivši šef totalno razjedinio ratovima i nekontrolisanom imigracijom,ma nemoj.
Protiv sebe ima 75 milijuna ljutih glasača zbog izborne prevare a oni što glasaše za njega ,glasali su protiv Trumpa jer da su umjesto njega crnog ciganina stavili bilo bi isto. Samo treba iskra da rat započne,a toga će biti poslije zime

Kio
Gost
Kio
1 mjesec prije
Reply to  Herc

Nece stici nista napraviti..

stefano
Gost
stefano
1 mjesec prije
Reply to  Herc

Herc za prevaru je i Tramp u napred znao njihov je. Prevara je javno pokazana i daju nam do znanja da mogu šta hoće i dokle hoće,Javno pokazana prevara ima za cilj da razjedini milijune glasača i dođu do njihovog naoružanja, ništa od velikog rata vidjeti ćeš

rfvineriuvneruntviue
Gost
rfvineriuvneruntviue
1 mjesec prije
Reply to  stefano

Dobro vidiš.

burt
Gost
burt
1 mjesec prije
Reply to  Herc

Trump se morao pomiriti sa rezultatima izbora jer da je pokušao napraviti nešto protivno ustavu umjesto povratka na golf na Floridu čekalo bi ga prugasto odijelo, bilo je očekivano da žalbama i sudskim tužbama neće uspjeti osporiti rezultate izbora a znalo se i da od vojnog udara ili neposluha dijela vojska nema ništa a niti od građanskog rata u SAD nema ništa

eks
Gost
eks
1 mjesec prije
Reply to  Herc

Neće biti rata.

Emilano Zapata
Gost
Emilano Zapata
1 mjesec prije

Molim redakciju da vise ne objavljuje sliku ove pedofilcine.
Mozete ga zamutit onako kao kad novinari u zatvoru rade intervju s zlocincima?
I nemojte mu ni ime puno pisati samo inicijale!
Moze?
Hvala!

Rijeka
Gost
Rijeka
1 mjesec prije
Reply to  Emilano Zapata

……..i uz incijale mu nemojte pisati ono predsjednik……

Emilano Zapata
Gost
Emilano Zapata
1 mjesec prije
Reply to  Rijeka

E to sam zaboravio, da da, hvala!
(vjerojatno sto ga kao predsjednika moze dozivjeti samo neka budala)

tihobl
Gost
tihobl
1 mjesec prije
Reply to  Rijeka

Vo ja krositim izraz eksponat duboke drzave. Mislim da bolje opisuje njegovu ulogu u svijetu.

Rijeka
Gost
Rijeka
1 mjesec prije

Biden je bio 8 godina podpredsjednik kod Obame i ovo je sad tek nastavak Obamine imperijalne-rasisticke politike.

burt
Gost
burt
1 mjesec prije
Reply to  Rijeka

idiot Trump je mislio disciplinirat diktatore sankcijama i sudskim tužbama a na twitteru je objavljivao budalaštine koje su kasnije morali demantirat njegovi savjetnici, sad su tu Biden, Blinken, Hillary, Nuland, Bolton, nije čudo da kad su se oni vratili u igru neki protivnici Irana su slavili isto kao i Ante Pavelić u Italiji kad je izvršen puč u Beogradu 27.3. 1941

vinko
Gost
vinko
1 mjesec prije
Reply to  burt

Puc je bio organiziran od strane Londona i Britanija se najvise radovala.
Kasnije su vas anglosaksi bombali da dodjete sebi ali ne radi Hrvatske nego radi Albanaca.
Dakle mi Hr. nista ne dugujemo tim lopovima iz Londona.

Slonica
Gost
Slonica
1 mjesec prije

Gledajući malo ceremoniju taj stari čovjek izgleda bezazleno, čak bezbrižno na momente prazan, tup pogled gotovo da je slučajno tu lansiran ili bačen u nepoznat okoliš.
Ne vjerujem u nadljude, dugoživuće vampire i čak je za žaliti da jedna velesila odabire (ako i smišljeno)jednog onemoćalog starca za predsjednika.
Hijene su oko njega s velikim,lažnim osmjesima.
On je samo princ karnevala.

Mladen
Gost
Mladen
1 mjesec prije
Reply to  Slonica

Ali ti nije gori kolegica ZAGREBCANKA napisala i objasnila da je to samo filmska montaža.Predstava za javnostkoja je prije snimljena u nekom studio sa specijalnim lažnim kadrovima kao sto je bilo spuštanje na mjesec ,neke čudne sjene .zato si ti vidjela vampire.

burt
Gost
burt
1 mjesec prije

u igru se vratila ekipa Biden, Blinken, Hillary, Nuland, Bolton, ovo je njihovo vrijeme svjetske pandemije i recesije, nema više showmana, twiteraša i glupana Trumpa koji nije imao nikakvo znanje iz politike, povijesti i zemljopisa, Biden je tvrdio još prije 15 godina da nakon Iraka dolazi na red Iran a tada još nije bilo ni ekonomske krize, ni izbjegličke krize, ni arapskog proljeća, ni pandemije i zato je sad nastupilo njihovo vrijeme

Istražuj
Istražuj
1 mjesec prije

“… Odakle tolika strast za globalnim zatopljenjem i zbog čega se ova tema nameće javnosti? Postoji nekoliko razloga tome, a najbolje je započeti pitanjem: „Tko od toga ima koristi?“ Odnosno, potrebno je slijediti trag novca….”

Odlican clanak.
Smatram da na svakom koraku treba RAZBIJATI ovu zlocinacku pseudo-nauku (koju na zalost mnogi, pa cek i na Logicno smatraju “naukom”)…

 • NEMA nikakve nauke – koju “filantropi” poput Bil Gatesa, Rockfellera i Rotschilda financiraju
 • NEMA nikakve nauke – kada je centar te nauke – satanisticki Vatikan…
 • NEMA nikakvih tzv “drzava” – ako im je gospodar Rotschildova tzv “Centralna banka” (nekadasnja institucija “Dvorski zidov”)…

Na zalost ovcama tj “Gojimima” – ce jos dugo trebati vremana da to shvate…
Sto bi ona sotonjara Madona rekla – “Oh kako su naivni...” – prije nego Gojime pobaca u ponor na onom njenom satanistickom “performansu”…

Mnogi nece nikada ni shvatiti – sve dok im za vrata ne zakucaju “vakcinski odredi” (idiotiziranih Gojima) koji ce na silu chipovati i njih i familiju…

Prica o “Globalnom zagrijavanju”. kao i prica o laznoj “pandemiji” kao i ovaj lazni “predsjednik” Biden – imaju ISTOG Gazdu...

Markony
Gost
Markony
1 mjesec prije
Reply to  Istražuj

Tako je, Vatikan i rimokatolici su satanististi, ali brate pravoslavlje je ono pravo… Od Kačavende do učitelja glume Mike Aleksića kojem su usta bila puna pravoslavlja dok je silovao djevojčice

Istražuj
Istražuj
1 mjesec prije
Reply to  Markony

“… ali brate pravoslavlje je ono pravo…”

To moze samo – tesko zalupani idiot reci….

I pravoslavlje i islam su takodjer obicne “abrahamske prevare”, sto je lako zakljuciti iz njihovog apsolutnog podrzavanja lazne “pandemije” od strane svake Vrhuske tj “visokih vjerskih poglavara”…
Dakle ista banda je na Vrhovnim pozicijama svake od ovih “religioznih” vrhuski…

Medjutim – Vatikan je otvoreno satanisticki.
Vijekovima…a i financijski je daleko najmocniji – jer je u totalnoj kooperaciji sa cionistima (hazarima) …
(Licno mislim da su tzv “jezuiti” samo jedna od falangi hazarske bande, a da su preuzeli kontrolu nad Vatikanom – sa onim ogromnim posudbama od familije Rotschild...)
U to… ocito je da vam “pamet” ne dozvoljava – pa da provjerite i sami… Naime, Vatikan se stoljecima – bavi “naukom”… Vijekovima…
Vatikan ima naveci broj teleskopa na Svijetu, izmedju ostalog…
Imaju tzv “Vatikansku Akademiju Nauke” – i desetine “nobelovaca” (jezuita) koji su “renomirani naucnici”…
Toliko daleko nisu jos dospjele ove druge konfesije…

Sta vise, sa tim se i sami “Vatikanci” hvale…
Dovoljno je vidjeti arhitekturu one najvece Vatikanske sale ili jaslice od prosle i ove godine…
Uz to jezuit=satanist (cionist) “papa” Bergulio – otovreno, uz ogromnu podrsku Vatikakske “Akademije nauka” – zahtjeva masovnu vakcinaciju protiv nepostojece “pandemije”…

Tako da prije nego sto nesto nekome insinuirate, razmislite prvo malo vlastitom glavom… Ne sluzi vam valjda samo da se cesljate…?
Sutra cete sa takvom “pameti” opet – jurisati na komsije…

Takvi glupaci su – najpozeljnija skupina Gojima – jer ce sutra na poziv iste ove Vrhuske zlocinackog Klera – pohrliti u bratoubilacki rat

tihobl
Gost
tihobl
1 mjesec prije
Reply to  Istražuj

Za pravolsavne nisam siguran. Prekljuce su se kupali u rijekama. Pogledaj snimke nula korana mjera – niko ne nosi masku, nigdje distance. Ili pogledaj dnevnike o proslavi bozica u RS ili paljenja badnjaka. Osim nesto maski u BL nigdje ni jednu neces vidjeti.

Istražuj
Istražuj
1 mjesec prije
Reply to  tihobl

“… Prekljuce su se kupali u rijekama….”

Ko se kupao…?
Obican svijet i oni nizi svestenici iz SPC su organizirali sve…
Ti svestenici nikad nisu niti bili za Satanistu koji je vodio SPC prakticno do jucer… Sad jos nisu “izabrali” novog Satanistu….
Neboj se… Izabrace hazari i Srbima uskoro novog “Vrhovnog Satanistu”…

Pa i iz katolicke crkve je uvijek bilo i jos djeluje poprilicno snazna opozicija ovim satanistima sa Begulijom…
Onaj americki kardinal Vignanjo otvoreno tvrdi da je Berulio satanist… (A Berguliju draaaago...)

A sad se sjeti ong proslog “patrijaha” SPC (zaboravih mu ime, ali je satanista otvorio vrata pakla prije mjesec+ dana…)
Gdje je taj satanista iz SPC bio po pitanju :

 • lazne “pandemije”…
 • “svjetske vlade i “ekumenizma” (satanizma)…

Dakle, Vrhovni Satanist tzv “SPC” – je do prije neki mjesec vodio u potpunosti tzv “SPC”… To su su mnogi Srbi zatupljeni do bola pa ne zele da vide cinjenice – nije moj problem…

Ista stvar je sa onim Satanistom iz RPC (iz tzv “ruske” pravoslavne crkve) … sto se dogovarao sa Begulijem ispod onog krsta sa mrtvackom glavom i i ukrstenim kostima na Kubi…
Mislis da je Vrhovni satanist tzv “ruske” RPC – bio protiv maski, ukidanja posjeta crkvama i proslavi najvecih crkvenih praznika – zbog lazne “pandemije”…?
Mislis da je taj “ruski” Vrhovni satanista bio protiv brnjica i satanistickoh (hazarskog) “lockdowna”…?

Isto vazi i za muslimane (i tzv “shia i sunni”)…
Dovoljno je pogledati one gadne mule iz Irana ili bitange cionisticke iz S. Arabije… Svi do jednog sa brnjicama, a ovi cionisti iz S. Arabije prisiljavaju mulimane da nose brnjnice cak i na Kabi… Strasno…

Tako da nemas potrebe da se, po obicaju pozivas na netacne stvari...
Svaka Vrhuska klera tzv “abrahamskh prevara” – u potpounosti je sa hazarskim satanistima.
Vatikan je samo najbogatiji, jer vjerovatno najduze pije ljudsku krv – zajedno sa hazarskim satanistima…medjutim niti jedna od ovih preostalih “abrahamskih prevara” – NIJE za narod, a ponajmanje za Boga…
(Mozda jedino za Mamona, ako bi sada cjepidlacili...)

rfvineriuvneruntviue
Gost
rfvineriuvneruntviue
1 mjesec prije
Reply to  Istražuj

Bingo: “Svaka Vrhuska klera tzv “abrahamskh prevara” – u potpounosti je sa hazarskim satanistima.
Vatikan je samo najbogatiji, jer vjerovatno najduze pije ljudsku krv – zajedno sa hazarskim satanistima…medjutim niti jedna od ovih preostalih “abrahamskih prevara” – NIJE za narod, a ponajmanje za Boga…”

tihobl
Gost
tihobl
1 mjesec prije
Reply to  Istražuj
 • Gdje je taj satanista iz SPC bio po pitanju :lazne “pandemije”…

Smanji malo dozivljaj, prikupi vise informacija. Pola vrha je pomrlo pozitivno na koronu.
A to za sataniste u SPC prvi put cujem. Pola ih su masoni, a pola biznismeni.

A i sto se tice hodza i kod njih je podjela – vecina je normalno, ima panislamskih internacionalista, a neki idu i u Davos. Nije slika cno bijela, biti crno-crna kao sto ti bojis.

istražuj
Gost
istražuj
1 mjesec prije
Reply to  Istražuj

Majmune… ako neko vjeruje u službenu korona-priču i slijedi je, ne znači da je satanista, nego da jednostavno vjeruje u to. Prodavačica koja ti traži da uđeš u prodavnicu sa maskom ne radi to zato što je potajni satanista, nego zato što jednostavno vjeruje oficijelnoj priči.

Istražuj
Famed Member
Istražuj
1 mjesec prije
Reply to  istražuj

@Redakcija Logično
Gospodo,
ovaj psihopat vec danima se prijavljuje na diskusije sa mojim nickom…
Koliko vidim, psihopata se uvijek javlja u kasne sata – sto mi govori da je vjerovatno u SAD…
Ne znam imate mogucnost li ukloniti ovakve psihopate sa diskusija (tj blokirati mu adresu), ili je cak i ovakav psihopat i idiot (sa nekim jefninim VPN sistemom i 5 minuta “hakerske skole”) u stanju da sabotira svaku vasu stranicu
Ako je to slucaj – zalim vas.
Hvala

viktor
Gost
viktor
1 mjesec prije
Reply to  Istražuj

Pogresno koristimo rec: pravoslavlje. Za mene ”pravoslavac” je covek koji veruje u Nav, Jav i Prav. Znaci, slavi Prav (nebo gde su stari bogovi koji dele pravdu).

rfvineriuvneruntviue
Gost
rfvineriuvneruntviue
1 mjesec prije
Reply to  Istražuj

Hahaha, ubio si ga istražuj.

istražuj
Gost
istražuj
1 mjesec prije
Reply to  Istražuj

Plitak si, a imaš tako visoko mišljenje o sebi. Ako su religije “abrahamske prevare”: 1) Zašto su loše tretirane u medijima? 2) Zašto su prognane iz obrazovnog sistema? 3) Zašto religijske pripovijesti nisu dio zvanične historije? 4) Zašto je religija prognana iz politike (sekularna država)? 5) Zašto se promoviraju vrijednosti koje su od svih “abrahamskih prevara” najoštrije osuđene – pederluk, čedomorstvo, feminizam? Itd. Itd.

Istražuj
Famed Member
Istražuj
1 mjesec prije
Reply to  istražuj

Vidi ovo gospodine Psihopat,

Ne samo da nemas mooda da se pojavis sa nekim vlastitim imenom-nickom, nego jos sa ukradenim nikom hoces da diskutujes samnom…?

Pa ne samo da si Psihopat – nego si i neinteligentni psihopat

Ipak vidim ovdje na ovoj diskusiji, da se radi o Psihopatu koji:

 • vjerovatno zivi u SAD…
 • vjerovatno zamislja da je “Srbin pravoslavac covek” – jer ga je plaho pogodio ovaj moj stav o “Abrahamskim prevarama” a poglavito o satanistu “patrijahu” koji je do nedavno vodio tzv “SPC” – a prije par mjeseci otvorio si je konacno – vrata Pakla – za njega samog….

@Redakcija Logično,
Bilo bi stvarno lijepo kada biste ovog psihopatskog gada – uklonili za sva vremena (makar dok ne kupi drugi telefon) sa diskusija na portalu…

Siguran sam cak da ovaj psihopat uzima i druge tudje nickove – ali ne vjerujem da je u slucaju neko sabotiranje… Radi se cini mi se o obicnom neinteligentnom psihopatu – bez mooda…

Ako niste u stanju – razumjecu…

rfvineriuvneruntviue
Gost
rfvineriuvneruntviue
1 mjesec prije
Reply to  Istražuj

Dobra ti ta zadnja rečenica za istog gazdu.

ledeno doba
Gost
ledeno doba
1 mjesec prije

 To što su 200 država (dakle sve). potpisale taj sporazum o klimi, je još jedan dokaz da globalna elita internacista, sa svojim UN-om, odavno ima pod svojom kontrolom skoro sve vlade država svijeta, što se sada otvoreno vidi u ovoj plandemiji.
I da tim vladama nijihovi stanovnici, njihovi vlastiti narodi, ne vrijede ni pišljiva boba, iako se glumci stalno zaklinju svaki u svoj narod.

Iza svih tih klimatskih mjera, stoje fantični fašistički eugeničari globalnih internacista, koji su stvorili i UN i WHO, i koji vode režiju i iza ove predstave plandemije-

Obitelji Rockefeller, Carngeie, Ford i druge, su, 30-ih godina potpomagale i sufinacirale eugeniku i programe eutanazije u nacističkoj Njemačkoj. Oni su sufinacirairli eugenički institut Kaiser Wilhelm u Berlinu, na kojem je tada radio “ugledni znastvenik”, dr. Josef Mengele. Onda nije ni čudo, što su iste osobe stvorila i HZJZ 1926. i što ove i druge obitelji “filantropa” i danas podržavaju i sufinaciraju današnje “ugledne znastvenike”., koji sudjeluju u ovoj predstravi plandemije.

Ako posmatramo pažljivije, možemo vidjeti da elita globalnih nacista, već odavno, godinama, subliminarnim porukama, uvjerava javnost, da je čovjek glavna smetnja za očuvanje klime i okoliša. Pa tako neki “ugledni znastvenici” govore da će čovjeka jednog dana nestati, ali da će planeta Zemlja i dalje ostati i bez ljudi, Odnosno, da čovjek uopće nije važan, već da se treba očuvati Zemlja, onako prazna.

Ili naprimjer, izraz “overpopulation”, otvoreno strahovito, fašistički izraz. Ali subliminarnim porukama, javnost se navikla na njega, jer se upoterbljava giodinama. Na ovdašnjem jeziku sa 4 različita naziva, srećom, ne postoji jedna riječ, sa kojom bi se mogao prevesti taj izraz, Već: kao “višak stanovništva” ili “prekobrojno stanovništvo”. Dakle, sam izraz je fašistički jer sugerira, već u sebi, da neke treba ukloniti, maknuti, da su suvišni. Ali tko su ti koje treba maknuti, tko je taj “višak”? To naravno odlučuju oni, koji su izmislili taj izraz. Ustvari oni pod tim viškom podrazumijevaju sve nas, beskorisne izjelice.

Ili naprimjer, ona poznata izjava princa Phillipa, muža kraljice Elizabete, koji je prije nekoliko godina rekao: “Da se mogu ponovo roditi, rado bih se rodio u obliku smrtonosnog virusa, da pomognem u rješavanjiu prenaseeljenosti Zemljhe”.
Ovaj psihopatski degenerik iz degeneričke incestuozne obitelji, inače ima 96 godina. Gatesov otac, William Gates senior, ima 95. Koji je dugo godina bio predsjednik “Planiranog roditeljstva” (prvotno: Američka liga za kontrolu rađanja), eugeničke organizacije, osnovane 1921. koja do dan danas “pomaže u razvoju” širom svijeta, tako što financira pobačaje, sterilizacije, cjepljenja i slično.

I to da je zemlja navodno porenaseljena i da nema dovoljno resursa, subliminranim porukama, nas uvjerava ova ista zločinačka bagra, preko svojih medija i “uglednih znastvenika” godinama, i desetljećima Međutim i prije više od 100 godina, kada je na Zemlji bilo tek 1 milijarda stanovnika, oni su i tada vrištili., da je Zemlja prenaseljena. U Bangladešu, najgušće naseljenoj državi na svijetu i jednoj od najsiromašnjih, tamošnji stanovnici, većinom sirotinja, oni ne vrište da je zemlja prenaseljena i da im je tijesno, već to vrište bogati milijarderi, tisućama kilometara daleko, u velikim viletinama u Los Angelesu i bankovnim centrima neboderima u New Yorku,. Koji su inače ograđeni od normalnog svijeta i uopće i ne dolaze u dodir sa normalnim svijetom- beskorisnim izjelicama.

To odavno vrišti njihov “Rimski klub”, koji je 1973, u svom poznatom djelu “Granice rasta”, prognozirao da će 2009. godine, na Zemlji bizi preko 9 milijardi stanovnika i da će nestati svi resusri i biti totalna katastrofa, Ništa od njihovih prognoza nije postalo stvarnost, ali ova banda, koja ima naravno veliku utjecaj u UN-u (jer i iza UNa i iza RK-stoje iste osobe) i dalje izljeva svoj proljev. Tako su “klubaši” prije nekoliko godina, otvoreno predložili premiju od 80.000 eura za svaku ženu u Europi, ako ona ne rodi nijedno dijete. Ovim fanaticima ne samo da se previše djece rađa u siromašnim državama Azije i Afrike, već im je još uvijek previše i u Europi, iako je u Europi natalitet već desetljećima totalno nizak u svim državama, odnosno u većini država je u minusu.

Ista bagra , kako je dokazano, vuče konce i iza pokreta “Fridays for Future”, i onog programiranog derišta, Grete Thunberg. Iza FFF-a konce vuče organizacija “Plant-for-the Planet”, a ta je organizacija podorganizacija Rimskog kluba.

Sam logički zdravi razum, upitat će se, kako to da uvijek isti ljudi se kobajagi brinu o svjetskom stanovništvu, da ga ima previše, uvijek pod jeftinom maskom,– eto, zato što se jadnici ne mogu prehraniti, da vam se srce para. I zapravo, koja drskost, koji bezobrazluk, da te osobe žele upravljati životima drugih, koliko će drugi ljudi imati djece i slično. Nakon što su se oni desetljećima “brinuli” za sirotinju u Aziji i Africi, tako što su tamo na sve načine poticali i finacirali pobačaje, kontracepcije, sterilizacije i cjepljenja stanovništva, sada su se otvoreno okomili na sve nas. cijelo svjetsko stanovništvo, koje je za njih “overpopulation”. Višak.

Ali neka znaju, mi, “višak”, mi ćemo na kraju njih pretvoriti u višak, Jer, oni su višak, oni su proljev, bljuvotna- tih 1% psihopatskih zločinaca.

Slikar
Gost
Slikar
1 mjesec prije
Reply to  ledeno doba

BRAVO @ledeno doba
do sada daleko najbolji post……

rfvineriuvneruntviue
Gost
rfvineriuvneruntviue
1 mjesec prije
Reply to  Slikar

Nisi čitao njegove ranije uradke pod Ford i Puki.

Coca Corona
Gost
Coca Corona
1 mjesec prije
Reply to  ledeno doba

7 milijardi stanu u kocku
a= 800metara

Patriot
Gost
Patriot
1 mjesec prije
Reply to  ledeno doba

Puki, jesi to ti?

Kažun
Gost
Kažun
1 mjesec prije
Reply to  Patriot

Poznati stil…..

rimtu
Gost
rimtu
1 mjesec prije
Reply to  Patriot

Je.

Istražuj
Famed Member
Istražuj
1 mjesec prije
Reply to  ledeno doba

Odlican sazetak kolega Ledeno doba (puki) 😉

Realno
Gost
Realno
1 mjesec prije

Ako se svjesna ljudska vrsta ne digne na noge globalno protiv ovih psihopata, bolje niste ni zasluzili. Psihopate sad igraju otvorenih karata, a nekima ni to nije dosta. Uzdajte se vi i dalje u nekog sky god-a iz hazarske kuhinje.

Tibor
Gost
Tibor
1 mjesec prije

Mislim da se pisateljica ovog teksta 8iako dobrog) izgubila u širini, mislim da je važniej bilo spomenuti da je Biden postavio, imenovao odmah 10 dužnosnika bijele kuće svi odreda cionisti-hazari, pa ljudi u šali kažu da bijela kuća izgleda kao izraelski parlament.
To je bitnije od sveg gor napisanog jer ovi tu agendu guraju.

Mladen
Gost
Mladen
1 mjesec prije
Reply to  Tibor

Hrvatska je imala najbolju vladu za vrijeme Tuđmana u kojoj su sjedila 2 i pol Židova ,Štern Porges I Hebrang i zato trebamo odmah postaviti najmanje dva ministra , po mogućnosti obrane i vanjskih poslova ortodoksna Židova.

Komunjara
Gost
Komunjara
1 mjesec prije
Reply to  Tibor

Pa istinski predsjednik Amerike je uvijek premijer Izraela. Američki predsjednik je njegova marioneta. Fizička osoba s imenom i prezimenom koja se lažno predstavlja i navlači na sebe bijes svijeta

rfvineriuvneruntviue
Gost
rfvineriuvneruntviue
1 mjesec prije
Reply to  Komunjara

Hehehehe…….

rfvineriuvneruntviue
Gost
rfvineriuvneruntviue
1 mjesec prije
Reply to  Tibor

Pa SVAKA “vlada” od kako je Čemerike ti je varanska po krvi.

Realno
Gost
Realno
1 mjesec prije

Krmak
Gost
Krmak
1 mjesec prije

Boze oprosti ova kabala psihopatska elita nadmasuje visestruko Hitlera u ludilu.
Moze li tko zaustaviti ovo globalno silovanje planete i rulje, gojima kako oni kazu za korisnu stoku.

Krokodil
Gost
Krokodil
1 mjesec prije

Sotona je sjeo na tron i skupio snage. Demonkratski novinari zapada lijepo pricaju o andjelu svijetla. Naravno Trump je zao.
Pranje mozga i centrifuga 1400 giri

Patriot
Gost
Patriot
1 mjesec prije
Reply to  Krokodil

Samo je pitanje vremena kada će mnogi požaliti što su se veselili Trumpovom odlasku.

ZAGREPCANKA
Gost
ZAGREPCANKA
1 mjesec prije
Reply to  Patriot

Malo strpljenja, ništa još nije gotovo.

Stock
Member
Famed Member
Stock
1 mjesec prije
Reply to  ZAGREPCANKA

Kako pobogu nije gotovo?
Bidon cijeli dan potpisuje nove zakone. I ukida one koje je Trump uveo.
Šta se to može i treba dogoditi da se nešto promjeni?

Komunjara
Gost
Komunjara
1 mjesec prije
Reply to  Stock

Ništa nije gotovo. Trump će uskoro biti predsjednik. Samo gledaj. Znaju ljudi sve

Patriot
Gost
Patriot
1 mjesec prije

Ne samo da će se vratiti Pariškom sporazumu već će mu Greta Thunberg biti mentor. Hebe lud zbunjenog.

tuf
Member
tuf
1 mjesec prije

Sve se svodi na zajednički nazivnik: zarada + kontrola
Zapadni industrijalci su morali smisliti novi zamašnjak kojim će održati svoju užeglu, zakržljalu proizvodnju koja bilježi sve lošije rezultate. Pod moćnim projektom ‘klimatskih promjena’ doslovno nema područja ljudskog djelovanja, kao ni proizvoda, koji neće biti taknut. Dakle, u dobu kada jenjava konzumacija novih-starih proizvoda i dolazi do zasićenja – mora se upregnuti nova faza investicija i trošenja.
Za kontrolu su zainteresirane vladajuće elite, korporacije i financijske institucije – jer projekt ‘klimatskih promjena’ osigurava beskonačne mogućnosti prisile zaduživanja i stavljanja stanovništva ne u podređeni položaj kao sada, nego se omogućuje robovski odnos prema istima. Jer u onome trenutku kada i ako postigneš zadane ‘ciljeve’ – oni će povisiti ljestvicu i reći da to nije dovoljno, te da se od tebe zahtjevaju nove investicije, zamjene proizvoda i žrtvovanja (u obliku spuštanja kvalitete života, kao i još većem prepuštanju životnog vremena poslodavcima kako bi otplaćivao virtualni dug).
A zašto će lako održati dojam da cilj nikada nije postignut? Jer se radi o procesima nad kojima čovjek nema kontrolu i premoćni utjecaj. Ali može iskoristiti situaciju da svoje sunarodnjake ostavi u suprotnom dojmu, radi vlastitih ciljeva.
Imamo mikro-primjer s Covid-19; vidimo da virus ima svoje vektore i dinamiku širenja koji nemaju puno veze s proglašenim mjerama. Zato se dešavaju situacije da države sa strogim mjerama u novije vrijeme nisu zabilježile smanjenje broja zaraza, nego se rast nastavio dok neki faktor x nije presudio u nezaustavljivom smanjenju broja slučajeva. Oni neće priznati da nad time nemaju kontrolu zbog ostavljanja dojma u javnosti i svojih ciljeva. A istina je da čovjek u razmjerima planete Zemlje nije bitan niti presudan faktor. Niti planeta ‘umire’ uslijed promjena. Jer promjene su konstanta u životu planete. Jedino se čovjek stavlja u središte i smatra da se cijeli svemir okreće oko njega.

tihobl
Gost
tihobl
1 mjesec prije
Reply to  tuf

Prvo si ubo – rijec je o zabrani uglja i fosilnih goriva cime bi se Africi zabranio razvoj i sustizanje zapada. Morali bi uzimati od zapada novu tehnologiju i tako bi bila ocuvana zapadna dominacija. Ali ima tu jedna kvaka – Kina je uletjela u taj sektor i proizvodi sve sto je namjeravao zapad po konkurentnijim cijenama. Od obnavljanja industrije na zapadu pomocu zlene revolucije nema nista.

Patriot
Gost
Patriot
1 mjesec prije
Reply to  tihobl

UN Agenda 2030, sve je sažeto.

TIKTAKTIKATAKATAK
Gost
TIKTAKTIKATAKATAK
1 mjesec prije
Reply to  tuf

Mislim isto, a ove zadnje rečenice su me lagano šokirale- koliko su identične mojima!

Umpah Pah
Gost
Umpah Pah
1 mjesec prije
Reply to  tuf

Odličan !!

Pošteni zagrepčanin
Gost
Pošteni zagrepčanin
1 mjesec prije

Za sve koji vjeruju u globalno zatopljenje iliti klimatske promjene, neka pogledaju dokumentarac od prije par godina “Planet of the humans” (ima ga još na yubitou), samo da još kažem dae na filmiću radio i Michael Moore koji je lijevo orjentirani čova.
Pametnom dosta.

Lp

Komunjara
Gost
Komunjara
1 mjesec prije

Čitajući ovaj tekst čovjeku dođe da klone duhom i prizna: Da! Zemlja je ravna ploča!

istražuj
Gost
istražuj
1 mjesec prije
Reply to  Komunjara

Zemlja nije ploča, ali jeste ravna. I šta sad?!

Komunjara
Gost
Komunjara
1 mjesec prije
Reply to  istražuj

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Bosanac
Gost
Bosanac
1 mjesec prije

Za mene glavna poruka ove inauguracije je:
Ovi ovdje silni maskirani (maska na licu – slavery) koje vidite na pozornici i okolo nje su naši poslušni robovi. E ako su ovi U.S. političke vođe nečiji poslušni robovi, za šta “ti neki” tek smatraju nas “boraniju”.

Max
Member
Famed Member
Max
1 mjesec prije

Da hoće Joe Biden je igrač atlantista kojem su izbori nsmješteni ne bi li proveo one planove koje je Trump zaustavio. (mada ni Trump nije nevinašce) ali je koliko toliko zazstavljao planove elitista Često znanstvenici govore o novom ledenom dobu . Kako zatopljrnje može uzrokovati led? Chemtrailsi su istiniti globalno zatopljenje je laž koju gura elita i njihove marionete Greta Thunberg Leo Di Caprio… Ne vjerujem Bilu Gatesu.

Bosanac
Gost
Bosanac
1 mjesec prije

Svaki od njih (na sceni i iza scene) ima pravo da se brine za sebe i po jedno 10 metara oko sebe….ovo ostalo im ništa ne priznajem, mogu donosit zakone i planove kakve žele, al nek probiju rupu na sredini svih tih planova, da ih lakše mogu nabit na onu stvar.

Perun
Gost
Perun
1 mjesec prije

Izmedju kuge ( Trump) i kolere (Biden) ,republikanci (citaj skakavci ) i demokratikanci
( citaj pacovi) su kopilad jedne te iste kurve ( citaj Razjedinjene Drzave Amerike) …
P.S svjetski bolesnik br.1 eto to je USA…Skupljaci politicke milostinje..

108
Gost
108
1 mjesec prije

Mislio sam da je ovaj portal novo nešto ali nije. Jbg

Stara kuka
Gost
Stara kuka
1 mjesec prije

Svojevremeno je Faktograf oko ovoga iznio svoju stranu istine te je iznosim: „…radi se o eksperimentu kontrolirane perturbacije stratosfere (SCoPEx).“ Može li luđe!?

Nažalost gospođo Arna mnogo puta su dokazali da može. Nijedna budalaština nije toliko luda da oni ne bi mogli luđe, nijedan glib toliko dubok da oni ne bi mogli pasti još niže i dublje. No moram im priznati da ovakvu bedastoću kao ovo boldano ja nikad ne bih mogao smisliti. Treba zaista posebna vrsta mozga pa da tako nešto idiotski i besmisleno proizvede.

A Biden? Naravno da će se vratiti u taj sporazum. Ako ne on onda predsjednica kamila.

Stock
Member
Famed Member
Stock
1 mjesec prije
Reply to  Stara kuka

Može li ludje?
Naravno da može.
Ovo trenutno stanje u kojemu se nalazimo se može nazvati
Nekontrolirana masturbacija gojimskih mozgova.

nonwo
Member
nonwo
1 mjesec prije
Reply to  Stock
vbk
Gost
vbk
1 mjesec prije

Administracija Bidena brzo je poduzela korake da iz zlogasne
Glasa Amerike i agencije koja nadzire sve međunarodne propagandne emisije financirane od strane SAD-a ukloni niz visokih dužnosnika koji su u skladu s bivšim predsjednikom Donaldom Trumpom.

Agencija je u četvrtak priopćila da su direktor VOA-e i njegov zamjenik smijenjeni sa svojih položaja….

klima sukob
Gost
klima sukob
1 mjesec prije

klimatski nesporazum u Ljubljani
svet24.si/clanek/novice/slovenija/6009e876747ca/foto-plameni-naceli-bozicno-drevo-na-presernovem-trgu

Brainstorm
Gost
Brainstorm
1 mjesec prije

viruj vasim linkovima a ne onim drugim?
e pa necu.
virovat cu ako nicem drugom svojim ocima.
do prid 40 godina snig bio 6 miseci.
sad je 6 dana.

Hagar
Gost
Hagar
1 mjesec prije

Dobro jutro narode. Svaki dan avioni ispuštaju nešto što nije kondenzacijski trag, stvara oblake i raspršuje svjetlo. Kondenzacijski trag aviona je kratak i brzo nestaje, ovi prešaraju nebo i ostaju te samo se rasprse. Vidite svi i šutite. Kog briga što bacaju zar ne?

ZAGREPCANKA
Gost
ZAGREPCANKA
1 mjesec prije
Reply to  Hagar

Mene je jako briga, pratim sve godinama. Lp.

Puž
Gost
Puž
1 mjesec prije

Da se ponovim: Čekaj, kaj neko misli da Biden i Trump možda imaju drugačije ciljeve jedan od drugog? JOOOOOOOJ, kak ste naivni.
Btw. Trump je bio instaliran upravo zato da izvuče na svjetlost dana sve te NAIVNE amere tako da ih sad Biden može pokopati. I oni u USA više neče biti problem vladajučoj klasi parazita. A transfer moči prema Kini če se nesmetano nastaviti.

rvnrnvpervueprifvers
Gost
rvnrnvpervueprifvers
1 mjesec prije
Reply to  Puž

Doooobar za Krempitinu instalaciju.

piždro
Gost
piždro
1 mjesec prije

A joj još od juče u jutro na naslovnoj strani ovaj lik

POVEZANE VIJESTI

Izbornik