Hoće li Joe Biden ostvariti svoj plan izrečen dan nakon izbora o povratku u Pariški klimatski sporazum?

Joe Biden - klima

Samo dan nakon održanih  izbora, 4. studenog 2020., prvo što je kandidat na izborima, Joe Biden,  izgovorio bilo je: “Danas je Trumpova administracija službeno napustila Pariški klimatski sporazum.  I za točno 77 dana, Bidenova administracija će joj se pridružiti!“

Ima li itko tko je ovo registrirao?  Nažalost, ovakve delikatne izjave koje puno govore onima koji znaju, promaknu većini. Jednima  jer ne znaju, a drugima jer ih moraju prešutjeti.

Riječ je o sporazumu kojeg je potpisalo gotovo 200 zemalja, a prema tvrdnjama nekih znanstvenika ima za cilj spriječiti porast zemaljskih temperatura za 2 stupnja Celzija iznad temperatura predindustrijske revolucije. Naime, pristalice tog sporazuma nagađaju da će se bez trenutnih mjera na smanjenju emisije ugljika pojaviti loši vremenski uvjeti, da će razina mora porasti te da će doći do porasta suše i šumskih požara.  Što mislite je li baš sve tako?

Inače, Hrvatska je bila 147. država koja ga je ratificirala. “Hrvatska se aktivno priprema za ispunjenje obveza koje proizlaze iz Pariškog sporazuma. Ministarstvo zaštite okoliša i energetike izradilo je Niskougljičnu strategiju RH do 2030. i u postupku je izrade Strategije prilagodbe klimatskim promjenama RH do 2040.”, objavili su iz ministarstva 2017. godine.

Na glasovanju u EU parlamentu u studenome  2017., o štetnim plinovima,  nigdje nije bilo nikakve informacije iz struktura vlasti. Prije svega iz Vlade ili Ministarstva energetike, gospodarstva ili već kojeg. Tada je samo na naslovnici 24SATA osvanuo naslov: „Hrvatska jedina u EU glasovala protiv manje štetnih plinova!“  Uvijek pročitam nekoliko komentara iza  članaka, ako ih ima, no u ovom slučaju bilo je zanimljivo, nigdje komentara.  Inače klimatske promjene  te sve manipulacije oko njih pratim godinama.

Što je osobito intrigantno oko tih klimatskih promjena?

Meni, kao i uvijek, stavovi i postupci svjetskih znanstvenika, a kad o tome govore nobelovci, onda to postaje osobito zanimljiva priča.

U rujnu 2012.  dobitnik Nobelove nagrade za fiziku, Ivar Giaever, podnio je ostavku na mjesto u Američkom udruženju fizičara (APS) pismom koje počinje riječima:

„Ne obnavljam svoje članstvo jer ne mogu živjeti sa službenom izjavom ovog Udruženja  koja izjavljuje da su ‘dokazi neoborivi : globalno se zagrijavanje odvija. Ukoliko se ne poduzmu olakotne radnje, doći će do značajnih poremećaja u zemljinom fizičkom i ekološkom sustavu, društvenim sustavima i vjerojatno će doći i do ugrožavanja sigurnosti i zdravlja judi.

Moramo reducirati emisiju stakleničkih plinova i to moramo učiniti odmah. U ARS-u je prihvatljivo razgovarati o tome mijenja li se masa protona tijekom vremena i kako se ponaša multiverzum, ali dokazi o globalnom zatopljenju ostaju neupitni?” (1)

 Sve što nam je rečeno od strane glavnostrujaške znanstvene zajednice i medija o navodnoj šteti koju uzrokuju staklenički plinovi, osobito o ugljik dioksidu, bilo je lažno jer, kako su pokazali podaci koje je prikupio NASA-in Langley istraživački centar, atmosferski plinovi zapravo hlade naš planet.

Kako je izvjestio Principia Scientific International (PSI), Martin Mlynczak i njegovi kolege iz NASA-e su pratili infracrveno zračenje iz zemljine gornje atmosfere tijekom i nakon solarne oluje koja se odigrala u razdoblju između 8. i 10. ožujka 2012. Ono što su otkrili jest to da je velika većina energije otpuštene sa Sunca tijekom tog masovnog koronarnog izbacivanja reflektirana natrag u svemir i nije pohranjena u zemljinu nižu atmosferu.

„Ugljični dioksid i dušikov oksid su prirodni termostati“, kaže James Russell sa Sveučilišta Hampton, a koji je bio jedan od istražitelja uključenih u ovu revolucionarnu studiju. „Kada se gornja atmosfera (ili ‘termosfera’) zagrijava, ove molekule daju sve od sebe kako bi ovu toplinu odbacile natrag u svemir.

Šok otkrivenja se suprotstavlja osnovnoj tezi o tzv. Teoriji stakleničkih plinova koja tvrdi „da veća količina CO2 znači i veće zagrijavanje našeg planeta.” Stoga je jasno zašto Trump radi suprotno tzv. pariškoj konvenciji, pa nije lud!

Odakle tolika strast za globalnim zatopljenjem i zbog čega se ova tema nameće javnosti? Postoji nekoliko razloga tome, a najbolje je započeti pitanjem: „Tko od toga ima  koristi?“ Odnosno, potrebno je slijediti trag novca.

Lažno klimatsko uzbunjivanje mnogima donosi koristi te pruža vladina sredstva za istraživanja i postaje razlog rasta državne birokracije. Lažno uzbunjivanje također pruža ispriku za podizanje poreza čime porezni obveznik financira tvrtke koje razumiju kako radi politički sustav i koje se služe takvim mamcima kako bi zaprimile velike donacije kojima će, navodno, spasiti planet.

I znanstvenici se slažu da nam političke marionete pokušavaju isprati mozak kako bismo povjerovali u laži kao što su „ugljični dioksid je opasan zagađivač“ ili „narodu ne treba zdrava hrana, njemu su potrebna cjepiva i lijekovi“. A društvu koje vjeruje u takve laži prijeti raspad i kolaps.

Potražite ovih par naslova na Googlu, ako ih još uopće ima u ovoj sveopćoj eri cenzure ISTINE.

  1. Vladajuće sile provode pripreme za uvođenje totalitarizma zbog klimatskih promjena;
  2. GLOBALNE KLIMATSKE PROMJENE: Umjetno stvoreni oblaci utječu na promjenu klime više nego li CO2;
  3. ZABORAVITE NA GLOBALNO ZATOPLJENJE: Znanstvenici otkrili kako glečeri u Aziji rastu!

Bila je polovina studenoga 2020. kad me zaintigirao jedan tekst koji je također govorio o puno dubljim i  skrivenijim događajima koji se odvijaju iza ovog planiranog eksperimenta oko COV-19 koji me intrigiraju.

Je li Amerika iznova nadmudrila Europu?

Tri zanimljive konstatacije iz nega su:

1. “Sjećate li se programa Ujedinjenih naroda “Codex Alimentarius” kojeg je potpisala i Republika Hrvatska? Uporno pokušavaju standardizirati hranu koju kupujemo. Kategorizacijom hrane po veličini, težini, kvaliteti i drugim karakteristikama uništava se konkurencija. Svi ćete uzgajati voće s identičnim karakteristikama (veličina, težina, vrsta, sjeme…).“

2. „Ukupno 243.000.000.000 dolara, dok su mala i srednja poduzeća kumulativno izgubila preko 200.000.000.000 dolara.

  • Amazona: $91.000.000.000
  • Walmarta: $38.000.000.000
  • Googlea: $37.000.000.000
  • Microsofta: $33.000.000.000
  • Facebooka: $28.000.000.000
  • Nikea: $8.000.000.000
  • Applea: $8.000.000.000 „

3.“Ne smijemo zaboraviti i ogroman dug koji se trenutno akumulira, a kojeg kontroliraju anglosaksonske banke i fondovi. Netko dobro reče: Dug je tu da se vraća, a ne da se vrati!

Dodatni dug, stvoren tijekom korona krize, biti će financiran kreditima na 20, 30, 50 i više godina. Zato naši  domaći političari ne vode računa o zaduženju i javno govore da “novac nije problem“. Netko ih “smiruje” novim doživotnim kreditima koje će vraćati naši pra-pra unuci.“

Nadam se kako se mnogi sjećaju izjave iz 2016. Vladimira Šeksa izrečene u, za njega, specifičnim okolnostima:

„Nije moć u Hrvatskom saboru, to je jedna velika iluzija, moć se odvija u neformalnim grupama, političkim gremmyima.“

I zaista se sve to danas, na početku 2021., pokazuje točnim.

Već smo saznali, “chemtrailsi”  više nisu teorija zavjere? A što nam to sprema veliki filantrop? I sam Bill Gates najavio je zaprašivanje milijuna tona čestica u stratosferu. Bill Gates  i „znanstvenici“ s Harvarda, koje on financira, smatraju to idealnim odgovorom na globalno zatopljenje, te se nadaju da će ga uspjeti ostvariti kroz narednih desetak godina.

Bill Gates’ Savior Complex Spirals Out of Control, Funds Sun-Dimming Plan To Save the Human Race

 

Teoretski, ova prašina trebala bi stvoriti dodatnu zaštitu od sunčevog zračenja, reflektirajući dio zraka te tako smanjujući zagrijavanje planeta.

„Naša ideja je zastrašujuća… ali zastrašujuće su i klimatske promjene“,  izjavila je Lizzie Burns, jedna od voditeljica projekta na Harvardu.

No, stvaranje golemog „suncobrana“ može imati ogromne negativne posljedice, koje bi mogle predstavljati znatno veći problem od aktualnih navodnih klimatskih promjena.

Jedna od bojazni jest da bi raspršivanje prašine u stratosferi moglo oštetiti ozonski omotač koji nas štiti od ultraljubičastog zračenja.

Klimatolozi također strahuju da bi takvo petljanje s prirodom moglo poremetiti cirkulaciju oceanskih struja koje reguliraju vremenske prilike, što bi moglo pokrenuti niz ekstremnih klimatskih događaja koji bi imali razarajući učinak na uvjete života u određenim područjima.

Pored toga, klimatski uvjeti u jednom dijelu svijeta uvelike ovise o klimatskim uvjetima u drugim dijelovima svijeta.  Eventualno  stvaranje idealnih klimatskih prilika u jednom dijelu svijeta lančanom bi reakcijom moglo stvoriti pustoš u nekom udaljenom području, zato što nije moguće mijenjati temperaturu u jednom dijelu svijeta, a ne poremetiti stanje na ostatku planete. Klimatske prilike diljem svijeta međusobno su povezane i ovisne jedna o drugoj.

Svojevremeno je Faktograf  oko ovoga iznio svoju stranu istine te je iznosim: „…radi se o eksperimentu kontrolirane perturbacije stratosfere (SCoPEx).“  Može li luđe!?

Riječ je o znanstvenom eksperimentu koji se provodi kako bi se produbilo znanje o stratosferskim aerosolima koji bi se jednog dana mogli koristiti u solarnom geo-inženjeringu. Kako navode znanstvenici s Harvarda koji rade na projektu, cilj je pronaći aerosole koji mogu utjecati na smanjenje gubitka ozona. Naglašavaju kako se ne radi o testu, već o eksperimentu za kojeg se nadaju da će poboljšati znanje o nekim aspektima fizike i kemije koji su relevantni za solarni geo-inženjering.

Ideja o projektu razvija se još od 90-ih kada su znanstvenici nakon erupcije Mount Pinatuba na Filipinima uočili da vulkanski oblaci reflektiraju sunčevu svjetlost, što je dovelo do sniženja globalne temperature za 0,6 stupnjeva Celzijevih. Već tada počela su se provoditi istraživanja stvaranja umjetnih oblaka koji bi pomogli u borbi protiv klimatskih promjena. (Forbes)

Na tom tragu, harvardski znanstvenici planiraju podići balon otprilike 20 kilometara visoko u atmosferu. Jednom kad bi se postavio, balon bi oslobađao male količine materije (100 grama do 2 kilograma) kako bi se stvorila zračna masa dugačka otprilike jedan kilometar. Potom bi se mjerile promjene u zračnoj masi, uključujući promjene u gustoći aerosola, atmosferskoj kemiji i rasipanju svjetlosti.

Prvo se planira pustiti led kako bi se znanstvenici uvjerili da svi instrumenti rade ispravno, a zatim se planira osloboditi kalcijev karbonat, odnosno, uobičajena mineralna prašina. Ukoliko za tim bude znanstvenog interesa, moguće će biti puštanje i drugih materijala poput sulfata.

Projekt se uglavnom financira sredstvima iz Harvardovog istraživačkog fonda, a dodatne financije osigurao je i Program istraživanja solarnog geo-inženjeringa (SGRP). Riječ je o projektima u čijem financiranju sudjeluje i Bill Gates, milijarder koji je i ranije izazivao negativne reakcije zbog financijske podrške projektima geo-inženjeringa.

I sam znanstvenik koji vodi projekt, David Keith, za MIT-jev Technology Review  još je 2018. objašnjavao kako se nosi s ogromnom količinom pritisaka  i dezinformacija povezanih s njegovim projektom. On to zove dezinformacijama!  Zanimljivo.

On tvrdi kako eksperiment ne predstavlja opasnost!!! Vjerujete li u ovo Keith-Gatesovo igranje Bogom? Ja ne! I nikada neću!

Nastavlja se…

Bill Gatesjoe bidenPariško sporazum
Pretplatiti se
Obavijesti o
218 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Noman
3 godine prije

Idući porez je porez na udisanje kisika.

shumadinac
3 godine prije

E, da – Tramp je naučnik od poverenja :))))))))))))))))))))))))))))

Stvarno me više nervira diskusija o nekim temama gde se uzimaju podaci samo sa jedne strane.
Zašto “antizagrevači” izbegavaju da vide da globalna temperatura zaista raste? Možemo mi da dovodimo u pitanje zvanične podatke ali nije teško pratiti povlačenje večitog leta, glečera… a i ova zima teško da je normalna.

Ja sam za globalno otopljenje čuo još polovinom 80tih i predviđenja se ostvaruju – recimo pojava jakih vetrova gde ih ranije nije bilo. “CO2 taksa” se pojavila decenijama kasnije tako da se ne može reći kako je otopljenje proglašeno sa određenom namerom.
—————————–
Ono što je najgore je da se u usijanoj atmosferi javljaju dva naučna a potpuno suprotstavljena stava oko bitnog pitanja – kome običan čovek da veruje kad obe strane mogu da imaju neku agendu?

mislim
3 godine prije

Teoretski, ova prašina trebala bi stvoriti dodatnu zaštitu od sunčevog zračenja,
i sad kill bil nije teoretičar. a teoretski nam maske ,cijepivo i drugo pomaže.
zašto jedna teorija je znanost, a druga zavijera?

Pera Kojot
3 godine prije

Pedofili se ne zezaju, oni misle ozbiljno.

Lobos
3 godine prije

Bajdenov jedini plan je kako izgledati normalno pred kamerama i u javnosti. Sve ostalo je plan onih koji su ga postavili tu gdje je.

Umpah Pah
3 godine prije

Hoće ili neće
ako već nije zaboravio
ili….

Pera Kojot
3 godine prije

Mislim da treba obnoviti eksperimente s detoniranjem nuklearnih bombi u visim slojevima atmosfere s tim da sad treba prijeci na hidrogenske bombe, kakvi crni aerosoli, samo atomska energija ljude spasava od njih samih, cim se medusobno poubijamo, Zemlja ce napokon prodisati punim plucima, preko vode do slobode, za mnom braco tifusari….

3 godine prije zadnji put uredio Pera Kojot
nepoželjni
3 godine prije

Sve dosadašnje kampanje i izmišljotine koje su dolazile sa zapada (kisele kiše, ozonske rupe, “el nino”, “staklenički plinovi”-globalno zagrijavanje itd) imale su svrhu – uspostavu zapadne tehnološke i političke hegemonije na tehnološki inferiornom (srednjem) istoku i jugu, te ovladavanje njihovim sveopćim resursima sa ciljem sveopćeg razvlašćenja i porobljavanja….. daljnje porobljavanje i destrukcija do razine ljudske jedinke je u tijeku…

Na kraju smo puta ! … u ovom ludilu, želite li opstati oslonite se na svoju svijest, savjest, malo sreće i mnogo odricanja.

Legendarni Grk
3 godine prije

Jim Stone o ukradenim američkim izborima: “Ne vjerujte nikome tko kaže “vjerujte planu” ili “postoji nada”. Jedina nada je američki vlasnik oružja, koji neće učiniti ništa. Samo se nadam da postoji nekoliko ljudi koji žele učiniti malo i dobro usmjereno dubinsko čišćenje kuće. U svakom slučaju, razmotrite ovo: Komunisti su toliko duboko infiltrirali Ameriku da su za ostvarenje krađe izbora bili u stanju zatvoriti svaki sud, svakog guvernera (koji je važan), svaki medij, čak i NewsMax (koji su pumpali laži da se legitimiraju kao patrioti, ali sada kada je preuzimanje dovršeno, to više nije bitno) – a sada se Amerika nada da će nas vojska spasiti, kada je Obama očistio svakog posljednjeg američkog lojalistu iz vodstva, a Trump nije učinio ništa kako bi to riješio, jer je Jared bio njegov glavni savjetnik. Samo vi sanjajte, ali vojska neće učiniti ništa. Umjesto da vas lažna “nada” drogira u neaktivnost, pokrenite se… Čitaj više »

mQstar
3 godine prije

Biden 2. šarao po praznom papiru 💦

A 🌬 inače …
https://twitter.com/is_issie/status/1352138311536676864?s=19

Drima
3 godine prije

Čim čujem znanost ili znanstvenik čujem laž.

Marko9
3 godine prije

TRUMP je jedini pravi opozicioni lider danas u Americi.
Svi ostali su glumci koji rotiraju stolice kao u Hrvatskoj.

Zvrk
3 godine prije

Gdje nam je praški prorok? Nešto mu se izjalovila priča o novoj Konfederaciji s trampavim na čelu. Doduše, njemu se puno toga izjalovi.

JOSIP BROZ TITO
3 godine prije

A ZAŠTO opet CENZURA,svi moramo JEDNOUMNO pljuvati po Bidenu,nitko ne smije DRUGAČIJE ???

Herc
3 godine prije

Stari kenjac je prevara kao i cijeli izbori,a drže ga na životu lijekovi i ko zna kakvi stimulansi od kokaina do speeda,on će ujedininiti naciju koju je je njegov tamnoputi bivši šef totalno razjedinio ratovima i nekontrolisanom imigracijom,ma nemoj.
Protiv sebe ima 75 milijuna ljutih glasača zbog izborne prevare a oni što glasaše za njega ,glasali su protiv Trumpa jer da su umjesto njega crnog ciganina stavili bilo bi isto. Samo treba iskra da rat započne,a toga će biti poslije zime

Emilano Zapata
3 godine prije

Molim redakciju da vise ne objavljuje sliku ove pedofilcine.
Mozete ga zamutit onako kao kad novinari u zatvoru rade intervju s zlocincima?
I nemojte mu ni ime puno pisati samo inicijale!
Moze?
Hvala!

Rijeka
3 godine prije

Biden je bio 8 godina podpredsjednik kod Obame i ovo je sad tek nastavak Obamine imperijalne-rasisticke politike.

Slonica
3 godine prije

Gledajući malo ceremoniju taj stari čovjek izgleda bezazleno, čak bezbrižno na momente prazan, tup pogled gotovo da je slučajno tu lansiran ili bačen u nepoznat okoliš.
Ne vjerujem u nadljude, dugoživuće vampire i čak je za žaliti da jedna velesila odabire (ako i smišljeno)jednog onemoćalog starca za predsjednika.
Hijene su oko njega s velikim,lažnim osmjesima.
On je samo princ karnevala.

burt
3 godine prije

u igru se vratila ekipa Biden, Blinken, Hillary, Nuland, Bolton, ovo je njihovo vrijeme svjetske pandemije i recesije, nema više showmana, twiteraša i glupana Trumpa koji nije imao nikakvo znanje iz politike, povijesti i zemljopisa, Biden je tvrdio još prije 15 godina da nakon Iraka dolazi na red Iran a tada još nije bilo ni ekonomske krize, ni izbjegličke krize, ni arapskog proljeća, ni pandemije i zato je sad nastupilo njihovo vrijeme

Istražuj
3 godine prije

“… Odakle tolika strast za globalnim zatopljenjem i zbog čega se ova tema nameće javnosti? Postoji nekoliko razloga tome, a najbolje je započeti pitanjem: „Tko od toga ima koristi?“ Odnosno, potrebno je slijediti trag novca….” Odlican clanak. Smatram da na svakom koraku treba RAZBIJATI ovu zlocinacku pseudo-nauku (koju na zalost mnogi, pa cek i na Logicno smatraju “naukom”)… NEMA nikakve nauke – koju “filantropi” poput Bil Gatesa, Rockfellera i Rotschilda financiraju… NEMA nikakve nauke – kada je centar te nauke – satanisticki Vatikan… NEMA nikakvih tzv “drzava” – ako im je gospodar Rotschildova tzv “Centralna banka” (nekadasnja institucija “Dvorski zidov”)… Na zalost ovcama tj “Gojimima” – ce jos dugo trebati vremana da to shvate… Sto bi ona sotonjara Madona rekla – “Oh kako su naivni...” – prije nego Gojime pobaca u ponor na onom njenom satanistickom “performansu”… Mnogi nece nikada ni shvatiti – sve dok im za vrata ne zakucaju “vakcinski… Čitaj više »

3 godine prije zadnji put uredio Istražuj
ledeno doba
3 godine prije

 To što su 200 država (dakle sve). potpisale taj sporazum o klimi, je još jedan dokaz da globalna elita internacista, sa svojim UN-om, odavno ima pod svojom kontrolom skoro sve vlade država svijeta, što se sada otvoreno vidi u ovoj plandemiji. I da tim vladama nijihovi stanovnici, njihovi vlastiti narodi, ne vrijede ni pišljiva boba, iako se glumci stalno zaklinju svaki u svoj narod. Iza svih tih klimatskih mjera, stoje fantični fašistički eugeničari globalnih internacista, koji su stvorili i UN i WHO, i koji vode režiju i iza ove predstave plandemije- Obitelji Rockefeller, Carngeie, Ford i druge, su, 30-ih godina potpomagale i sufinacirale eugeniku i programe eutanazije u nacističkoj Njemačkoj. Oni su sufinacirairli eugenički institut Kaiser Wilhelm u Berlinu, na kojem je tada radio “ugledni znastvenik”, dr. Josef Mengele. Onda nije ni čudo, što su iste osobe stvorila i HZJZ 1926. i što ove i druge obitelji “filantropa” i danas podržavaju i… Čitaj više »

Realno
3 godine prije

Ako se svjesna ljudska vrsta ne digne na noge globalno protiv ovih psihopata, bolje niste ni zasluzili. Psihopate sad igraju otvorenih karata, a nekima ni to nije dosta. Uzdajte se vi i dalje u nekog sky god-a iz hazarske kuhinje.

Tibor
3 godine prije

Mislim da se pisateljica ovog teksta 8iako dobrog) izgubila u širini, mislim da je važniej bilo spomenuti da je Biden postavio, imenovao odmah 10 dužnosnika bijele kuće svi odreda cionisti-hazari, pa ljudi u šali kažu da bijela kuća izgleda kao izraelski parlament.
To je bitnije od sveg gor napisanog jer ovi tu agendu guraju.

Realno
3 godine prije

3 godine prije zadnji put uredio Realno
Krmak
3 godine prije

Boze oprosti ova kabala psihopatska elita nadmasuje visestruko Hitlera u ludilu.
Moze li tko zaustaviti ovo globalno silovanje planete i rulje, gojima kako oni kazu za korisnu stoku.

Krokodil
3 godine prije

Sotona je sjeo na tron i skupio snage. Demonkratski novinari zapada lijepo pricaju o andjelu svijetla. Naravno Trump je zao.
Pranje mozga i centrifuga 1400 giri

Patriot
3 godine prije

Ne samo da će se vratiti Pariškom sporazumu već će mu Greta Thunberg biti mentor. Hebe lud zbunjenog.

tuf
3 godine prije

Sve se svodi na zajednički nazivnik: zarada + kontrola Zapadni industrijalci su morali smisliti novi zamašnjak kojim će održati svoju užeglu, zakržljalu proizvodnju koja bilježi sve lošije rezultate. Pod moćnim projektom ‘klimatskih promjena’ doslovno nema područja ljudskog djelovanja, kao ni proizvoda, koji neće biti taknut. Dakle, u dobu kada jenjava konzumacija novih-starih proizvoda i dolazi do zasićenja – mora se upregnuti nova faza investicija i trošenja. Za kontrolu su zainteresirane vladajuće elite, korporacije i financijske institucije – jer projekt ‘klimatskih promjena’ osigurava beskonačne mogućnosti prisile zaduživanja i stavljanja stanovništva ne u podređeni položaj kao sada, nego se omogućuje robovski odnos prema istima. Jer u onome trenutku kada i ako postigneš zadane ‘ciljeve’ – oni će povisiti ljestvicu i reći da to nije dovoljno, te da se od tebe zahtjevaju nove investicije, zamjene proizvoda i žrtvovanja (u obliku spuštanja kvalitete života, kao i još većem prepuštanju životnog vremena poslodavcima kako bi… Čitaj više »

Pošteni zagrepčanin
3 godine prije

Za sve koji vjeruju u globalno zatopljenje iliti klimatske promjene, neka pogledaju dokumentarac od prije par godina “Planet of the humans” (ima ga još na yubitou), samo da još kažem dae na filmiću radio i Michael Moore koji je lijevo orjentirani čova.
Pametnom dosta.

Lp

Komunjara
3 godine prije

Čitajući ovaj tekst čovjeku dođe da klone duhom i prizna: Da! Zemlja je ravna ploča!

Bosanac
3 godine prije

Za mene glavna poruka ove inauguracije je:
Ovi ovdje silni maskirani (maska na licu – slavery) koje vidite na pozornici i okolo nje su naši poslušni robovi. E ako su ovi U.S. političke vođe nečiji poslušni robovi, za šta “ti neki” tek smatraju nas “boraniju”.

Max
3 godine prije

Da hoće Joe Biden je igrač atlantista kojem su izbori nsmješteni ne bi li proveo one planove koje je Trump zaustavio. (mada ni Trump nije nevinašce) ali je koliko toliko zazstavljao planove elitista Često znanstvenici govore o novom ledenom dobu . Kako zatopljrnje može uzrokovati led? Chemtrailsi su istiniti globalno zatopljenje je laž koju gura elita i njihove marionete Greta Thunberg Leo Di Caprio… Ne vjerujem Bilu Gatesu.

Bosanac
3 godine prije

Svaki od njih (na sceni i iza scene) ima pravo da se brine za sebe i po jedno 10 metara oko sebe….ovo ostalo im ništa ne priznajem, mogu donosit zakone i planove kakve žele, al nek probiju rupu na sredini svih tih planova, da ih lakše mogu nabit na onu stvar.

Perun
3 godine prije

Izmedju kuge ( Trump) i kolere (Biden) ,republikanci (citaj skakavci ) i demokratikanci
( citaj pacovi) su kopilad jedne te iste kurve ( citaj Razjedinjene Drzave Amerike) …
P.S svjetski bolesnik br.1 eto to je USA…Skupljaci politicke milostinje..

108
3 godine prije

Mislio sam da je ovaj portal novo nešto ali nije. Jbg

Stara kuka
3 godine prije

Svojevremeno je Faktograf oko ovoga iznio svoju stranu istine te je iznosim: „…radi se o eksperimentu kontrolirane perturbacije stratosfere (SCoPEx).“ Može li luđe!?

Nažalost gospođo Arna mnogo puta su dokazali da može. Nijedna budalaština nije toliko luda da oni ne bi mogli luđe, nijedan glib toliko dubok da oni ne bi mogli pasti još niže i dublje. No moram im priznati da ovakvu bedastoću kao ovo boldano ja nikad ne bih mogao smisliti. Treba zaista posebna vrsta mozga pa da tako nešto idiotski i besmisleno proizvede.

A Biden? Naravno da će se vratiti u taj sporazum. Ako ne on onda predsjednica kamila.

3 godine prije zadnji put uredio Stara kuka
vbk
3 godine prije

Administracija Bidena brzo je poduzela korake da iz zlogasne
Glasa Amerike i agencije koja nadzire sve međunarodne propagandne emisije financirane od strane SAD-a ukloni niz visokih dužnosnika koji su u skladu s bivšim predsjednikom Donaldom Trumpom.

Agencija je u četvrtak priopćila da su direktor VOA-e i njegov zamjenik smijenjeni sa svojih položaja….

klima sukob
3 godine prije

klimatski nesporazum u Ljubljani
svet24.si/clanek/novice/slovenija/6009e876747ca/foto-plameni-naceli-bozicno-drevo-na-presernovem-trgu

Brainstorm
3 godine prije

viruj vasim linkovima a ne onim drugim?
e pa necu.
virovat cu ako nicem drugom svojim ocima.
do prid 40 godina snig bio 6 miseci.
sad je 6 dana.

Hagar
3 godine prije

Dobro jutro narode. Svaki dan avioni ispuštaju nešto što nije kondenzacijski trag, stvara oblake i raspršuje svjetlo. Kondenzacijski trag aviona je kratak i brzo nestaje, ovi prešaraju nebo i ostaju te samo se rasprse. Vidite svi i šutite. Kog briga što bacaju zar ne?

Puž
3 godine prije

Da se ponovim: Čekaj, kaj neko misli da Biden i Trump možda imaju drugačije ciljeve jedan od drugog? JOOOOOOOJ, kak ste naivni.
Btw. Trump je bio instaliran upravo zato da izvuče na svjetlost dana sve te NAIVNE amere tako da ih sad Biden može pokopati. I oni u USA više neče biti problem vladajučoj klasi parazita. A transfer moči prema Kini če se nesmetano nastaviti.

piždro
3 godine prije

A joj još od juče u jutro na naslovnoj strani ovaj lik

3 godine prije zadnji put uredio piždro
© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI