Hrvatska potiho ukinula Covid potvrde – glavni mediji šute

Hrvatska ukida Covid potvrde
97 komentara

Nakon što su nekoliko mjeseci maltretirali svoje građane bespotrebnim i kontraproduktivnim Covid potvrdama, Hrvatska Vlada odlučila je povući ih iz upotrebe. Da pojasnimo, u Hrvatskoj Covid potvrde nisu nikad bile u širokoj upotrebi, već su se koristile samo za ulazak u državne institucije (policija, sud, pošta) i radna mjesta u zdravstvu, socijalnoj skrbi i školstvo. Šira upotreba je bila planirana, za kafiće, restorane i sl. ali nakon velikog prosvjeda u Zagrebu krajem Novembra 2021. vlast je „podvila rep“ i otkazala sve planove. To su također učinili potiho.

Dakle, prosvjedi se itekako isplate, ako se kvalitetno odrade, i zahvaljujući njima, Hrvatska je ostala jedna od najslobodnijih zemalja u Europi. Covid potvrde su se primjenjivale vrlo ograničeno, ali u praksi jedva da ih je uopće tko gledao. Umjesto toga imali smo situacije u kojima su državni službenici često morali trčati van na cestu kako bi od nekog uzeli ili dali papire. Smijurija.

A sad su eto i tu smijuriju ukinuli. Putin je ubio pandemiju, ili možda Veliki Reset prelazi u iduću fazu. U svakom slučaju Vlada je (vjerojatno po diktatu iz Brisela) objavila na svojim stranicama da se Covid potvrde ukidaju svuda osim u medicinskim i socijalnim ustanovama. Apsolutno svi mediji u Hrvatskoj šute o tome, ili su tu vijest neprimjetno progurali. Iako se radi o izuzetno važnoj stvari koja itekako utječe na živote građana. Vrlo indikativno.

Izvor: vlada.gov.hr

CovidCovid potvrdehrvatskaograničenja
Pretplatiti se
Obavijesti o
97 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Strava_i_užas
2 godine prije

Upravo sam se vratio iz pošte da vidim što je sa mojim paketićima iz Kine. Nema ih. Papila ih maca…

Unknown
2 godine prije

A šta se dešava sa ulaskom u zemlju, pitaju li i dalje “covid fašističke potvrde”?

ime
2 godine prije

vlada.govno.hr

Dijana
2 godine prije

Pa nije istina da ih nitko nije gledao..u državne i javne firme nisi mogao ući bez dva testa tjedno, a u Poreznoj su me još u petak nisu pustili bez potvrde. Tražili su na sudu, u knjižnici itd.

DEDA
2 godine prije

DOKTORI TKO ĆE ODGOVARAT ZA OVU PREVARU.NAPOKON JE SVA NEPISMENA STRUKA IZAŠLA NA VIDJELO.

Vele
2 godine prije

Ne znam zašto se ovdje toliko likuje. Pa ukinuto je skoro pa ništa. Oslobodilo je ulaz jedino u uhljebistane, koji mi nisu bili potrebni ni prije korone. S poštom nemam posla već poodavno kraj tolikih kurirskih službi. S finom isto, bar račune mogu plaćat na stotinu mjesta i načina. Na sud si mogao bez potvrde uz poziv. Vozačka mi vrijedi do 2035, a osobna dok se ne proglasi “kraj pandemije”.
Na utakmice, koncerte, kazalište i dalje se ne može bez nakaradne potvrde. Restorani rade do 10, barovi i diskoteke i dalje uopće ne rade, kao protekle 2 god. Pa molim lipo, što je to ublaženo da se treba radovati?

Slonica
2 godine prije

Ukinute su u javnopravnim ustanovama, ali se promijenio popis institucija(prigodno pred uvođenje potvrda)koje spadaju u javnopravne.
I sad znaj gdje su ukinute.

Vuk
2 godine prije

Nisu oni podvili rep već se resetiraju sto je vidljivo iz teksta o WHO-u koji je samo malo niže….odluke preuzimaju glavešine…zato nema uljuljkavanja.

nekoime
2 godine prije

Sputnik je djelotvorniji od Pfizera i Moderne…

max
2 godine prije

Valjda su i oni počeli da misle na druge a ne samo na svoj novčanik..

Lara
2 godine prije

Mediji ne objavljuju tu vijest jer oni čekaju direktivu i upute za objavu. Sad im je nit vodilja razvijanje mržnje prema svakome tko nije na briselskoj liniji oko Ukrajine i tko je iznio osobno misljenje, a ne ono koje se propagira. Tako im je važnije pisati kako Šprajc i Jandrić napadaju Pilsela zbog njegovog komentara, nego obavijestiti javnost da mogu u državne službe bez covid potvrde. Jer ta vijest nece izazvati podjele, a njihov zadatak nije informiranje nego raspirivati podjele i širiti diskriminaciju prema svakome tko misli drugačije, odrađuju novi zadatak u preodgoju javnosti.

Otpornik
2 godine prije

Sad ćemo imati policijski sat zbog rata kojeg je anemija objavio Rusiji, tako da ausweisi više nisu potrebni.

Jomla
2 godine prije

Zbog prosvjeda?!
Da li se to vi zajebavate ili…

Pero
2 godine prije

Medijska stoka i točka. Nađvinski, Tarik Filipović, Šprajc, Trbojevićka i ostali ljigavci sa javne TV su mi se ogadili. Zašto su skoro svi stali kod Boster doze i od kuda odjednom strah???

pipistrela
2 godine prije

nemreš u rat ako nisi busteriran i nisi testiran PSR, ne možeš poginut ako nisi procjepljen

ledeno doba
2 godine prije

još jedan slučaj “iznenada i neočekivano””

U Zagrebu preminuo 26-godišnji košarkaš nakon amaterske utakmice”

vecernji.hr/sport/preminuo-kosarkaski-rekreativac-26-nakon-utakmice-u-zagrebu-1566913

Emiliano Zapata
2 godine prije

Ne budite smjesni.
Kakvo podvijanje repa?
Naprotiv rade sve po planu i polako kuhaju zabe ili jos bolji izraz bi bio “pecaju” jer malo poouste pa duplo stegnu.
Nikud im se ne zuri!
Donjeli su 100glupih mjera i sad kao nesto popustaju a zapravo ostavljaju najgore i ne ukidaju stabove i stozere.
Cekajte samo da se vrate i da pocne drugo poluvrijeme jos jace i jos gore jel niko od njih nije uhicen a kamoli da je netko odgovarao za oduzimanje sloboda,teror,lazi, sirenje straa i panike i za trovanje !

Peter Tosh
2 godine prije

Putovnice i Putin
Ljudi nemojte zaboravit da je Franciskovic i dalje u bajbukani

Tupko Glupko
2 godine prije

Tri i pol mjeseca ne daju u državne ustanove bez testiranja dva puta, potvrde o svježem preboljenju ili cijepljenju, a tu odluku je donio Stožer Civilne zaštite RH čije je članove dekretom izabrala Vlada RH. U Hrvatskoj pošti i FINA im je drastično pao promet zbog toga, zbog čega je HP prije dva tjedna digao naknade za plaćanje računa za 48%, a FINA za 60%. U HP-u su već dizali ove naknade u srpnju 2021. godine. Imate tekstova o tome, u web-tražilicu upišite “FINA i Pošta znatno podigle naknade za plaćanje računa: Nismo mi socijalna institucija”. Obje su u potpunom vlasništvu države, što znači da je Vlada odlučila dići cijene. Svi znamo besmisao tih potvrda u HP-u i FINA, jer tamo nema puno ljudi, nisi duže od 15 minuta i službenici su ograđeni pleksiglasom. Prisila na cijepljenje ili maltretiranje sa redovnim testiranjima dva puta tjedno, ništa drugo. Koliko su inteligentni… Čitaj više »

Tim Kunić
2 godine prije

Ipak nećemo zaboraviti što ste nam radili prošle dvije godine, odgovarat ćete za mrtve od cijepljenja, mrtve zbog zabrane djelotvornih, a bagatelnih lijekova, mrtve od prepumpavanja kisikom i krivim protokolima, od bolničke bakterije,od uskrate pomoći onkološkim i inim bolesnicima, za širenje straha, diskriminacije, ucjene, za izazivanje ekonomske krize i inflacije, za pokušaj genicida, za zaključenja tajnih i za narod štetnih ugovora sa farmaceutskim monstrumima, a najgore od svega za pokušaj genocida cijepljenjem nad djecom. Posebno će se u tom svijetlu preispitati razlozi uništenja Imunološkog zavoda, uvođenje znanstvenog plačeničkog jednoumlja, a osobito porast najtežih bolesti djece cjepljenih enormnom sumanutom količinom doza otrovnih cjepiva bjelosvjetskih farmaceutskih eugeničkih monstruma po kalendaru obaveznog cijepljenja za djecu od rodilišta do škole. Nadam se da će Hrvatska uvesti smrtnu kaznu za zločin protiv naroda i za veleizdaju, u koji osim političara potpadaju i Mengelei novog doba . Nema nam sunca dok se netko od tih monstruma… Čitaj više »

iskopatćetebelaki
2 godine prije

mariću drago mi je da katkd i pročitaš što vam pošaljem…nadopuna! treba potvrda za bolnice i zdravstvene ustanove! čisto kršenje ustava…

Keki
2 godine prije

Sve mi se čini da ovo ne samo da je uzmak nego bijeg tipa Sanader.

tihobl
2 godine prije

Danas sam u marketu sreo tipa sa dvije maske. Lik je vakcinisan, a primio je i bustera.
Objasnjava nekoj babi kako su svi neodgovorni kako ugrozavaju njegovo zdravlje i tako nesto.
Kod mene malo je takvih likova, a i i vakcinisanih je malo. Zamislite koliko je u zemljama sa 80% vakcinisanih. Jedva ce docekati jesen i ponovno uvodjenje mjera. Potrcace da sto proje prime 4. i 5. dozu.

Max
2 godine prije

Ide rat pa farsa nije potrebna.

Praetorian
2 godine prije

Moraju, jer pomalo sve posljedice izlaze na vidjelo
E da, pitanje za sve cijepkjene..kakv vam je test na HIV?

NEdam rame
2 godine prije

Povlače ih iz “javnopravnih tijela”, za sve ostalo više manje isto.

čudila se aman ja
2 godine prije

…kreće Cjepko 2.0 po dalmatinskoj Zagori, treba još štogod ubrati.Puše ledena bura.

Armagedon
2 godine prije

Nisam nosio masku, nisam se špricao i nisam se cijepio…..i evo me tu bez ikakvih kazni.
Jasno je da nisam morao ići u bolnicu niti policiju.Znači, djelomični uspjeh;))
Sad ću si isprintati Putin potvrdu koja će vrijediti za sve institucije sada i u budućnosti.

Pero
2 godine prije

Zbog Ukrajine su požurili,nemogu dvije propagande tjerat istovremeno,dnevnik na onom govnu televizijskom trajao tri sata.

abc
2 godine prije

Čim američke gazde narede, covid potvrde marionetna vlast vrača nazad. To nisu političari, nego američki guzolizci, koji bi za sto dolara prodali vlastitu mater.

deev_zg
2 godine prije

ne serite, šta je ukinuto i za kog ???, dal je ukinuto za udarače pečata ili je ukinuto za one koji trebaju pečat, ja trenutno na poslu sam udarač pečata 8 h i moram se i dalje testirat i pokazivat covid izdrkotinu hoću reć potvrdu….

HAJDUCI
2 godine prije

To je kao i ovi što vode pese na šetnju i kad se pokaka pogledaju okolo ako niko ne gleda ili ne primjeti oni odoše a ti poslije staneš u drekec i smrdiš.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI