Hrvatska upozorava Rusiju, a ne vidi da su joj političari obični korumpirani klošari

Plenković - Banožić - Pudlice
64 komentara

Hrvatska je od Rusije zatražila oslobađanje oporbenih političara i predaju posmrtnih ostataka Alekseja Navaljnog njegovoj obitelji, usred pojačanog političkog pritiska na Rusiju zbog rata u Ukrajini i smrti Navaljnog.

Osim Hrvatske i druge europske zemlje poput Finske, Litve, Španjolske, Švedske, Nizozemske, Ujedinjene Kraljevine, Belgije i Švicarske pozvale su na odgovornost ruske diplomate. Hrvatska je posebno naglasila potrebu za utvrđivanjem činjenica oko smrti Navaljnog, omogućavanje preuzimanja njegovih posmrtnih ostataka od strane obitelji, te oslobađanje oporbenih aktivista, novinara i antiratnih aktivista, ukazujući na neprihvatljiv tretman oponenata od strane ruske vlade. Zahtjevi su preneseni djelatniku ruskog veleposlanstva u Hrvatskoj, zbog zdravstvenog stanja veleposlanika Andreja Nesterenka. Unatoč protjerivanju diplomata, veleposlanici ostaju na svojim misijama, jer se ne prekidaju sve diplomatske veze, a protjerivanje veleposlanika smatra se izuzetno ozbiljnim činom u međunarodnim odnosima, javljaju domaći mainstream mediji.

Lijevo i desno hrvatsko političko krilo se okuražilo jer im gazde pušu u leđa, huškajući i manipulirajući hrvatski narod. Politički mediokriteti ne smiju pisnuti, a kamoli poslati prosvjednu notu Londonu, Tel Avivu ili Washingtonu.  Londonu za nelegalno pritvaranje Juliana Assangea, Tel Avivu za genocid nad narodom Palestine, te Washingtonu za miliujne mrtvih u svijetu i zarobljene u Guantanau nad kojima se također vrši teški zločin. Stotine tisuća mrtvih u Gazi, Libiji, Iraku, Siriji, Jemenu… nikoga ne pogađa.

Zašto nisu tražili od Izraela da oslobodi tisuće nevinih u zatvorima od koji  su mnogli djeca ispod 18 godina? Zašto nisu tražili da se oslobode osobe iz Guantanama za koje ne postoje nikakvi dokazi da su odgovori za zločine? Zašto ne traže od Sjedinjenih američkih država da objasne kako se u njihovom zatvoru pod stalnim nadzorom “ubio” glavni američki pedofil?

Hrvatska, Srbija, a i BiH su u svađi, osim kada treba prodavati oružje zločinačkim režimima koji ubijaju civile i vrše pučeve u svijetu.

Nema dana da u Hrvatskoj ne svjedočimo nekom skandalu ili koruptivnoj aferi. Plenkovićev režim je prevazišao čak i Ivu Sanadera. Uništili su i rasprodali Agrokor, usvajanjem europske politike za energiju, ugušili su veliki broj državnih poduzeća i EPH. Dalićku iz afere Agrokor su prebacili u Podravku i proglasili je najosobom “nečega” godine. Ministar koji je ubio oca dvoje djece još nije suđen. Hrvatski ljevičari i desničari su definitivno postali obični politički klošari. I takvi se usuđuju nekoga upozoravati?

Dobro je netko prije par mjeseci postavio fotografiju desnog političara-žetončića na društvenoj mreži s pitanjem: “tko pronađe glupljeg, častim večerom”. Kako znamo još se nitko nije javio.

Pretplatiti se
Obavijesti o
64 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Max
2 mjeseci prije

Mrav medvjeda uči pameti.

Sarajevo
2 mjeseci prije

Ovi danasnj I politicari su tisucu puta gori od tzv komunjara

Captain
2 mjeseci prije

Sada kad Grlić Radman tresne šakom po stolu ima da se cijeloj Rusiji tresu gaće 🤣🤣🤣

tihobl
2 mjeseci prije

Na potrazivanja rusi su dali odgovor:

Nakon temeljne pretrage avdejevske koksare nije pronadjeno tijelo Navaljnog.

2 mjeseci prije

Američki političari su uglavnom bahati i ne previše pametni i misle da su nedodirivi, da je Amerika nepobediva i da je dovoljno da odluče pa da Rusija samo može da se preda. Evropski su uglavnom manje bahati i mnogo svesniji blizine Rusije… i njenog nuklearnog naoružanja. Hrvatski političari su u vrlo nezgodnoj situaciji: svesni su da ništa ne smeju da odbiju Fašingtonu (otuda režanje na Rusiju) ali su takođe svesni da ne pripadaju “starom Zapadu” – ako Ameri Nemačkom “brišu pod”, Hrvatska se sigurno ne može nadati boljem. Hrvatska je mnogo blizu granice ruske “interesne sfere” a ruski agenti sve češće “namiruju račune” sa neprijateljima i izdajnicima (ubistvo onog pilota izdajnika ih je garantovano štrecnulo). ———————- Nije lako hrvatskim i mnogim drugim političarima – dolazi vreme da se beru tikve koje su sa đavolom sadili. Za hrvatski narod još uvek ništa nije izgubljeno, Rusi će pružiti ruku svima koji na… Čitaj više »

Tысяча = Tisuća
2 mjeseci prije

X Platforma je suspendirala racun od Julije Navalni. Danas je javljeno.
Tako je bio neki u Bjelorusiji, dobio je 5% glasova pa su natovci vikali
Luka je ukrao izbore.
Doticni nato igrac je zavrsio u zatvor radi pokusaja revolucije a njegova zena je postala miljenik nato pakta. Smjestili su je u neki hotel pa je bila glasnogovornik “opozicije” dva mjeseca pa je nestala na smece povijesti.
Nije lako Rusofobima koji se maskiraju u antisemitizam.
Rusija i Putin nemaju nista s antisemitizmom.
Rusija je procijenila da je najbolja opcija za svijuh dvije drzave i to je to, tocka.

Cionisti u suradnji s anglosaksima zelu obijesiti Putina za jajca, rasturati Rusku Federaciju, podijeliti Rusiju medjusobno na sfere utjecaja ili pod svoju direktnu upravu.

Svim vama Rusofobima koji glumite da jedan tren mrzite Rusiju radi vakcine, drugi tren radi gotovine/casha ili zbog klimatskih promijena, vam mogu poruciti sterajte se u guzicu naciste Borrella.

BlueZg
2 mjeseci prije

Apsurdistan samo što nije riknuo. Šenoa, Mažuranić, Bošković, Krleža, Belostenec, Marulić, Domjanić, Getaldić, Ujević, Preradović, Radić, Matoš, Lisinski, Zrinski, Frankopani, Meštrović, Kunc, Drašković, Jelačić pa i Žuži Jelinek, svi se prevrću u grobu. Vjerujem i Nada Dimić kad ovo ruglo prodano vidi. 🇵🇸🇷🇺🇧🇾

korištenje
2 mjeseci prije

Sto su napravili kad je umro u ukrajinskom zatvoru Gonzales Lira? Na internetu pise Svake godine u USA umre 4500 zatvorenika.

NOB
2 mjeseci prije

Ovo sto radu ovi politicari orkestrirano po naredbi nevidljive ruke aka CIA ima svrhu da se stalno potpiruju antirusko raspolezenje kod naroda. UZALUD im je narod ce uvijek zeljeti dobro Rusiji, Putinu i svim narodima u RF

Ziv je Geza
2 mjeseci prije

Plenkovic ,grlic radman, njonjo i ostala svita bezlicinih marioneta,odnosno hdz svita,prelaze svaku mjeru i postali su i definitivno egzistencijalna su prijetnja po opstojnost hrvatske drzave i naroda, ne toliko zbog toga sto su notorni klosari i lopovi,ne zbog turudica kriminlaca na celu dorha,ne zbog korupcije,vec zbog bezlicnog sluganstva USA/EU interesima, odnosno notornog neprijateljstva prema nukelarnoj velesili Rusiji.

Rusi su arhiviriali i registrirali sva, ama bas sva izgovorena i iskazana neprijateljstva i cinjenja protiv Rusije od strane ovih klosara, odnosno registrirali opetavanu histeriju hrvatske politike protiv njihovih interesa u globalnoj svjetskoj politici,ukljucujuci i posljednji,kada je briselska pudlica nicim izazvana oporbu u vlastitoj “drzavi”koliniji, prozvao putinofilima.

Rusi su nas vec stavili na nisan,zapamtite,moze se Briselski potrcko i chato bahatit,eto vec dvije dobre godine, medjutim nemozo to raditi bez posljedica navjeke,jer kad Rusima pukne film nece nas spasiti 100 amerika i 100 nato paktova.

Ivana
2 mjeseci prije

Bravo, Željko

Kopf
2 mjeseci prije

Kazu cionisti iz Bijele Kuce da ce udariti nove i jake sankcije na Rusiju. Radi cega? Oni kazu zbog Navalnija…. A zasto ne. zato jer su Rusi usli u Avdivka?

nessy
2 mjeseci prije

Hrvatska je nezaobilazna diplomatska sila. Sto je bilo, bilo je, ali kad se Plijenkovic javi, vrijeme je da se rusi zamisle.

držnedaj
2 mjeseci prije

bravo Željko👍+ ni po babi ni po stričevima samo gola istina.

Darko 7
2 mjeseci prije

Napokon članak o domaćim temama. Pohvala portalu Logično sa željom da ovakvih tema bude puno više.

ratimir
2 mjeseci prije

Rusija je ostavila americkog senatora Lindsay Graham na listu terorista

Rudar
2 mjeseci prije

Pardon,
klošar nikada nije korumpiran, da je, ne bi bio klošar !
Hrvatski političari su obični korumpirani kokošari !

Darko
2 mjeseci prije

Koji se kurac ovaj majmun Plenković i Grlić maternice stalno grebu i petljaju tamo gdje ih ne svrbi?

tihobl
2 mjeseci prije

Путин поклонио је лидеру Северне Кореје Ким Џонг Уну Aurus-Senat.

Bruno
2 mjeseci prije

Ma bravo Plenki. Čovječe smrdiš kilometrima i zagađuješ Hrvatsku. Ti si uzročnik klimatskih promjena. Izađi iz guzice zapadnih političara , provjetri se malo. Zašto ti nisi pustio Marka Franciškovića, koji nije kriv za bilo kakav terorizam, osim u tvojoj glavi. Onaj što je samo rekao da bi te gađao jajima, bi souđen na neku globu. I ti se nađe da nešto taržiš od Rusa. Ako ne ispune tvoj zahtjev, da im nećeš u gluposti svojoj objaviti rat, a zatim pobjeći u Pariz. Čekaju te koke na Pigalu.

Zimek
2 mjeseci prije

Ne. Ajmo fiktivno ratovat. Da pobjegnu migranti i brazilci.

Bozreje bice
2 mjeseci prije

Hahaha

Josip
2 mjeseci prije

Hrvatsku obezglavljuje Swabov i Sorosev placenik Plenkovic. Dovoljno je da su navedeni potkupili prvog covjeka svake EU drzave i tocno je da te bagre koja unistava cijelu EU nema niti za napuniti dva autobusa. A milijuni na to ukazuju demonstracijama dok korumpirane institucije ne djeluju i ne sluze nicemu. Iako bi EU sve probleme rijesila da se ta dva autobusa veleizdajnika zajedno sa nalogodavcima nadu na sigurnom iza resetaka.

Josip
2 mjeseci prije

Nazalost imamo budale koje jedva cekaju da se prikljuce fasitima, onda Hitlerovim a sada briselskim..

Damir
2 mjeseci prije

Ne upozorava Hrvatska, već kako kažeš, hrvatski klošari.

Ziv je Geza
2 mjeseci prije

Jutros na imdexu opet teskt u stilu oruzja oruzja amo ukrajini dajte, jer utjehe nema u miru.
I tako vec duge dvije godine, imbex krene ujutro, popodne posoli dnevnik a otvoreno zakljuci sa kvazi geopoliticarima.

A kada ih jednog jutra probudi bljesak i gljiva, bit ce sok i nevjerica.
Trazit ce se od tih hrabrih novinara,strucnjaka i politicara rola wc papira vise.

samo u prolazu
2 mjeseci prije

Kamo srece da jedan (greskom) napunjeni dron Hrvatsku rijesi ovog smeca…

Ico
2 mjeseci prije

gordan grlić – radman u MVP pozvao ruskog ambasadora Andreja Nesterenka, a ambasador Nesterenko mu u MVP poslao spremačicu iz Ruske ambasade.

nastran
2 mjeseci prije

koje smo mi veliko mudo da uopće nešto zahtijevamo?

Nekoime
2 mjeseci prije

Jesu li Rusi pitali štogod o Franciskoviću?

Steve
2 mjeseci prije

Kao što ste vi istražili npr Severni tok…

Schwarze Hunderte
2 mjeseci prije

A slabo gdje unutar exYU zone i nijesu …. Bože Sačuvaj !

2 mjeseci prije

ono ponizenje, protjerivanje ruskih poslanika busom namisto avionom, nam rusi nikad nece zaboraviti. jednoga dana natovarit ce hrvatskog poslanika u moskvi na magarca i poslati na put kuci. sve snimati. proud to be croat mos’ mislt.

Nesko
2 mjeseci prije

Svaka čast na odličnom tekstu,drugari. Genocidni zapad nema prava nikome držati lekcije iz morala ili o ljudskim pravima jer ih gaze bez pardona. Rusi samo rade svoj posao. Niko nije bezgrešan, ali zapad je apsolutno nekompetentan da Rusima drži bilo kakve lekcije.

Nesko
2 mjeseci prije

Svaka ti čast. Ja sam Srbin, ali to što cionisticki Izrael radi narodu Palestine je čist genocid. Sramota za celu civilizacije, i niko te zlikovce ne može da zaustavi u tom divljanju. Sram ih bilo a oni su kao nekakve žrtve holokausta a pogledaj sta čine. Nemaju ni trunke obzira makar prema palestinskoj deci. Koliko ih je samo stradalo. Tuga pregleda. Gde ste sad bosanski Turci zar vam nije zao palestinaca. Meni jeste i to mnogo. Sram vas bilo.

Roccos
2 mjeseci prije

Saglasan,a sarajevske političare lože Ameri da će dobiti unitarnu BiH pa se ulizuju SADistanu iako im u sebi yebu mater na kub.To stvara šizofrenu situaciju,jer nije lako gledati one slike inferna zvanog Gaza.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.